Knäckisar Med Sylt&Glass... Mmm, Mums!

Oj, oj, OJ vilket hejdundrande våffelkalas det blev! Invigde mitt "nya" våffeljärn som jag fick i somras när jag fyllde år med att hälla i lite för lite smet och sen steka på våfflorna tills de blev nästan stenhårda. Fick varken till den frasiga mjukheten eller den gyllenbruna färgen som annars brukar va våfflors signum, men jag ska jobba på saken så får vi se om det kanske lyckas bättre nästa gång. Det var smarrigt och slank ner iaf; "som att äta knäckebröd med sylt&glass på, och det är ändå inte helt dumt" som Elin uttryckte sig.

Även denna dag består av plugg (nix, bara för att jag lämnat in mitt arbete så är jag tyvärr inte klar med allt än. Har en dryg veckas läsning och förberedelse inför opponeringen framför mej) och handboll. Känns som jag lever ett mycket händelsefullt och varierat liv nuförtiden. Men tänk er imorrn när jag bloggar, då kommer ordet "plugg" antagligen bytas ut mot "jobb".. det ni! ;p

Kommentarer
Postat av: Maria

Härmed bjuder jag in mig själv för att någon gång få smaka på dina våfflor ;)

2010-01-13 @ 14:26:37
URL: http://mariaberglund.blogspot.com
Postat av: Jossan

Du är så välkommen! Ska vi slå ihop våffelätandet med lite planering av vårt lilla kommande kalas? :)

2010-01-13 @ 15:36:49
URL: http://piggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tror inte resultatet beror på nya våffeljärnet utan snarare på smeten och dess innehåll. Du får öva, att göra läckra våfflor är en konst! pok mamma

2010-01-13 @ 15:38:40
Postat av: elin

hehe var gött ju!!

2010-01-13 @ 20:48:51
URL: http://preiszan.blogg.se/
Postat av: Emma

Hihi. Ja, du hade rätt. :D BRA att det blev så! Svävar på rosa moln igen. Hihi.

2010-01-13 @ 23:18:50
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0