Bullbak!
Imorgon är det ju "Kanelbullens dag" och därför tänkte jag slå på stort och baka bullar. Jag har aldrig gjort det förut, så jag måste erkänna att jag kände mej lite nervös och osäker.. jag brukar ju alltid lyckas klanta till det på nåt sätt när jag sätter igång i köket...
Steg 1: Fixa deg och låta den jäsa i 30 minuter. Kollade
den efter 25, och när jag såg att prick ingenting hade hänt
ännu så började jag bli en smula orolig...
Men skam den som ger sej! Steg 2 var att kavla ut,
kleta på fyllning, rulla ihop och skära ner i formerna
Steg 3: De både luktade och såg ut som riktiga bullar, så
vid det här laget återvände hoppet om ätbara bullar lite grann
Steg 4: In i ugnen, ut ur ugnen, in i magen... Mjölk och ny-
bakade bullar, mums!!!
Duktig du är! Åh vad smarriga de ser ut. Mums!