Kompis-mys Och Kill-snack

Arena-mys igår då; god mat och gott vin. Teresia hängde med ut också, och sen kom Kricke&Erica förbi, och Katherine&Daniel. Trevligt trevligt! :) När klockan började närma sig halv tolv kände väl vi att vi hade gjort vårat (det kommer ju alltid en dag imorgon också) och vi började dra oss hemåt. Stötte då på Maria och Emilia från gamla klassen och kände då hur mkt jag saknat skolan faktiskt i sommar. Eller inte saknat kanske, men kände hur kul det kommer bli att träffa alla igen imorgon :) Å stackare Elin då som är så nervös... men de får man va första dagen i skolan. Ja menar TÄNK om man inte får några kompisar.. haha. Fast det lär nog inte bli några problem för henne, så väl förberedd som hon är. Hon har nämligen införskaffat sig både nytt block, ny kalender och en alldeles egen karta över universitets-området i miniformat. Det minsann är det inte alla som har! Själv har jag iaf köpt ett block, och ska väl försöka få tag i lite kursböcker också hade jag tänkt mig.... snart :p

I alla fall så hann jag precis hem innan mitt telefonskift gick på. Var som att alla hade bestämt sig för att höra av sig just inatt. Trevligt och prata med de flesta, men ibland undrar man alltså hur vissa tänker. Ja menar, för att ta ett exempel.. Nej, A, det var åtta år sen vi var tillsammans och antagligen så kommer jag inte och hälsar på dig på onsdag. Inte den här gången heller. Nej, inte ens om du tjatar lite till.

Och snälla T, ta tag i allt för du skrämmer mig. Det är så kul att prata med dig, för du är så likt dig, men samtidigt så kan jag inte annat än att le och tänka att det är lite sorgligt på samma gång. Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart..

B ska vi egentligen inte ens gå in på. Åh blir så trött, men tyvärr mest på mig själv, när det borde vara på dig.. Men iaf, tror att det blev ganska tydligt inatt hur du försökte, hur uträknad du egentligen är. Jag ska inte sticka under stol med att jag föll på sekunden, men samtidigt så märkte jag iaf mer än vanligt och stod på mig så som jag lovat. Ett par steg i rätt riktning..

Nu kanske man skulle ta å klä på sig lite, sen HB-möte och sen ut och äta med K. Det blir nog gemytligt skulle jag tro! Men nästan viktigast av allt, måste ju stämma av allt inför imorrn så jag vet när jag börjar och när jag ska möta Elin :)

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: elin

8.50 vid hemliga stället, SÅ smart!!!!!!

2007-08-26 @ 20:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0