Piggelin-Drinkar!

 

 

Gårdagskvällen ägnades åt Piggelin-drinkar och bra häng i trädgården med

Mickis, Annica och Teta. Efter lite "Pest eller Kolera" och "Jag har aldrig"

valde vi att fortsätta kvällen på BMB. Bra drag även där. Dock slutade kvällen

på ett ganska skumt sätt men det löste sej det med.. Tillslut!

Nu blir det sängen för min del, trots att jag inte gjort många knop idag..

har faktiskt varit riktigt sliten av nån anledning ;P


Ullared!

Igår stod klockan på 03.00 eftersom jag, Annica och Teta hade bestämt oss för att ta oss en spontan (i våra ögon iaf!!) trip till Ullared. Kombinationen av löning, att alla tre var lediga samtidigt och att det är nåt man "bör" göra nån gång gick inte att motstå ;P Jag har ju varit en aaaaaningens skeptiskt till detta hysteriska ställe (jag menar, VEM åker på semester dit liksom? VEM köper kläder från Ullared? Och VEM använder dessa fake-märken ens?) men jag blev faktiskt positivt överraskad över stället. Det VAR riktiga märken, det FANNS fina saker och det VAR billigare än i vanlig affär.. vi tajmade in allt bra som tusan och slapp köer under hela dagen. Bra jobbat av oss!



Nu när jag har packat upp alla Ullareds-påsar (fick med mej allt från tandkrämer, deosar, fryspåsar, blommor, sköljmedel, krukor, tröjor, dammsugare, saxar, underkläder, pajformer, presentpapper osv osv) så kan jag bara ställa en fråga till mej själv: VARFÖR KÖPTE JAG INTE MER?!?!?! ;P

Bio!

Tillbaka efter ett par sköna, lata dagar vid stugan.
Nu blir det bio med några av stadens bästa brudar! :)


Som Det Ska Va

Idag är en sån där dag som dagarna ska va, typ. Började dagen med att göra lite såna saker som duktiga människor gör; d.vs. långpromenad, betalde räkningarna och fixade lite här hemma i lägenheten. Efter det har jag bara legat ute i solen ett par timmar och latat mej.. huuur gôtt som helst!! :) Pappa kom förbi med jordgubbar (och en jättesöt lila liten klotgrill!!) också, det kan typ inte bli mer somrigt med andra ord.. mm I like :) Nu ska jag ut å gôtta mej en stund igen, sen åker jag upp till stugan ett par dagar. Jag ♥ semester!!


Hemma Från Sthlm







Blandad bildkompott från Sthlms-helgen. Vi hann med både shopping, go mat&dryck, Historiska museét och Gröna Lund där sommarkrysset gick av stapeln (min favorit The Moniker va där och spelade.. börjar nästan tro att han förföljer mej!! Förra helgen va han på BMB och nu dök han upp i Sthlm när ja va där... oh my God!!) Jag han tillochmed träffa både Felix och Anna så jag är jättenöjd med helgen :)

På tåget hem fick jag reda på att jag skulle få besök när jag kom fram; Elias och två av hans vänner va nämligen i Karlstad, så de fick bo hos mej en natt. Oväntat men trevligt förstås :)

Mot Sthlm!!

Ikväll blir det tidigt i säng för 06.37 går tåget mot Stockholm! Jag, Jesper och pappa ska dit på en liten mini-semester, har inte bestämt riktigt vad vi ska göra än, men utan tvekan så lär det bli en väldigt bra helg :)

Såhär såg det ut sist vi 3 var på semester tillsammans.. Då var det typ -25 grader och vi hade 2 mil till närmsta granne.. denna gång kommer det förhoppningsvis va typ 50 grader varmare och antagligen väldigt mkt kortare till grannarna också :P


Lata Dagar

Det har varit sjukt gôtt att ha semester hittills!!

(hade väl iförsej inte trott nåt annat heller..)

Har tillbringat några dagar i stugan och paddlat kanot, spelat "Giant Badminton", druckit vin, spelat kort, fikat, hängt på bryggan, osv osv. Lugnt å skönt, precis som det brukar va där uppe. Igår kom jag hem vid sju-tiden och då var det bara att svira om och bege sej till Kricke och Maria där det vankades förfest och utgång. Bra och trevlig kväll, men Koriander var alldeles för fullsmockat..!

 

Idag har det varit toppenväder så förutom att ränna upp och ner till tvättstugan så har jag även haft finbesök av Teta och Annica. Vi har bara legat ute på filtar och tôlat och haft det allmänt härligt i värmen :)


Alla 3, Tack

Det finns en reklam som jag stör mej lite mer på än andra just nu.. "Tuggumi förr - och tuggumi nu", typ. Enligt dem finns det nowdays tre olika tuggumin som man kan välja beroende på vad man vill uppnå för resultat.. "Pigg, snygg eller smart - välj det tuggumi som passar just dej" typ.



Om de nu är så fantastiskt bra... Haha, vem fan är så dum så de inte väljer att tugga alla tre tänker jag?

Först Upp, Sen Ner

för:

* Kort väg att gå till krogen

* Bra fylla

* Låtsas att man fortfarande är i Barcelona

* Kort kö in till krogen

* Smita före i kön och skylla på att man är kort

* Barhäng


för:

* Att inse att man tappat/blivit av med plånboken

 

 

 

 

 

(fan, jag visste att vi skulle bli ficktjuvade i Barcelona!!!!)


Här Ska Det Saftas!!

 

Inledde semestern med lite självplock på Ängebäck :) Börjar bli en tradition nu, har nog varit där och plockat i 5 år tror jag. Mums! Och i år har jag bestämt mej för att ge mej på nåt så avancerat som att koka min egen saft..!! Med andra ord kan det här sluta hur som helst, så håll tummarna för mej och mina köks-äventyr.. Det kan behövas om jag känner mej själv rätt :P


SEMESTER!!

Nog för att jag trivs superbra med mitt jobb men.. ä n t l i g e n !!!!

Grattis till mej :D


Sandgrundsudden

Idag slutade jag tidigt och har sen njutit av mycket bra kompis-häng nere vid Sandgrundsudden :) Vi mumsade bland annat på hembakat och jordgubbar och smed planer inför stora framtiden.. ;P

Nu är det två (t v å. TVÅ. 2!!!) dagar kvar till min alldeles första riktiga semester. Nedräkning med andra ord!! ;)

Barca Pics

Några av favvo-bilderna från Barcelona. Soliga, svettiga, lata dagar. God mat, gott vin, smarriga drinkar. Bra sällskap!!

 


Yesterday

Denna bild visar ganska bra hur min lördagskväll såg ut. Åkte upp till

stugan och drabbades av lite städ-mani; dammsög, skurade, rensade skåp osv osv.

Sen bänkade jag mej framför en dvd med Lars W, tände ljus, myste och bara

hade det allmänt bra :)


FIRAD!!

Jag har varit jättedålig på att blogga på sistone, men jag har faktiskt inte hunnit. Har nämligen varit totally upptagen med att bli firad, typ :) I onsdags var jag och mamma ut och drack ett par drinkar, i torsdags blev jag bjuden på smarrig middag av pappa och Lena (Jesper var med också), och igår var det dags för kompis-kalas!!

 

Ryggbiff på Båten

 

 

Jag har fått en cykel!!!!!

 

Drinkar och loads of tilltugg.. bland annat egengjorda vitlöksbröd, grönsaker & dip, chips, cheezeballs... Kvällen blev en aningens lugnare än vad jag trodde att den skulle bli, men den blev fortfarande trevlig. Kul att så många av tjejerna kunde komma! :)

 

Två av mina bästa ♥ Det börjar närma sej...

 

Årets tårta a´la Elin. Digestivebotten, vit chokladmousse, jordgubbar och passionsfrukt.. SJUKT KRISPIG!!!

 

Och som vanligt blev jag bortskämd med massa fina presenter.. TACK! ♥

 


Alla Är Vi Olika..

Konversation på jobbet idag mellan mej och en pedagog som jobbar på en annan avdelning egentligen (tack och lov):

- Undrar vad man gör om 20 år egentligen..

- Ja, det vet man ju aldrig, men som det känns nu så hoppas jag ju att jag fortfarande jobbar med det jag gör idag.

- VA! Menar du allvar? Vad tragiskt det låter!!

- Njaej, jag trivs med det jag gör, men man vet ju aldrig om man ändrar sej förstås. Men du gillar inte vårt jobb alltså?

- Nja, alltså. Jag är ju utbildad lärare egentligen, men jag pallade inte att ta ett riktigt jobb direkt så jag började på botten och tänkte jobba mej uppåt, liksom...

Botten..? Riktigt jobb..? HJÄLP vad olika man kan se på saker och ting, känner jag! Vad olika man kan va överhuvudtaget.. Jag känner mej faktiskt inte ett dugg tragisk och älskar verkligen mitt jobb. Som jag känner nu finns det faktiskt ingenting annat jag hellre vill jobba med ♥

26!!

Det blev en konstig födelsedag som blev bra men som inte kändes som födelsedagar brukar kännas. Kunde tillochmed sova som vanligt, annars brukar jag ju ha svårt att sova dagen innan... haha. Börjar jag bli gammal? ;P

Firade dagen med skönsång och sandtårtor på jobbet, mörkulor, paketöppning, tacorester, och sen avslutades födelsedagen med ett par drinkar tillsammans med mamma på uteservering. Mysigt!! Imorrn ska jag ut och käka, på fredag blir det kompis-firande och i helgen blir det antagligen lite släkt-firande. Massa firande med andra ord!! ;D


Drygt En Timme Kvar...

... tills jag blir ännu ett år äldre! Har haft en mycket mysig kväll med Maria (vi slog på stort och SKIPPADE pizzan!! :P) och nu är jag precis färdig med en omgång nybakade "kärleksmums". Har inte smakat än, men det luktar iaf underbart gôtt ;)


Flognmans Handbollsskola!

Och så var 5 året av Tina Flognmans handbollsskola avklarad. Det har varit ett par svettiga och intensiva dagar, men det är samtidigt lika kul och lärorikt varje år när man väl håller på! Så kul att höra alla nöjda spelare/föräldrar/ledare och se dem komma tillbaka år efter år, oftast med en eller flera vänner i släptåg.. i år var det 165 st barn och ungdomar på plats! :)

Som vanligt så var det "kändis/instruktörs-match" (i år spelade tillochmed Tina och gänget!!) och sen åkte vi upp till Ingelas stuga för bad&bastu, grill, beachvolley och allmänt trevligt häng :) Bra helg, men nu är jag helt slut!! Imorrn börjar jag 06.00 så det blir tidigt i säng ikväll.. väskan från Barcelona får jag väl packa upp nån annan dag..... ;P




I Love Barcelona!!

Varning för mycket internt inlägg men eftersom jag skriver bloggen mycket för min egen del så kommer jag härmed radda upp ett par välanvända ord/uttryck/saker som påminner om Barca-resan... vi är sååå nöjda med semestern och älskade Barcelona! Här finns allt... bilder kommer såklart framöver :)


- KRISPIGT!!!
(Krispig bränna. Crispy Camembert. Krispigt vin. Krispiga brudar. Krispiga chips. Krispig resa helt enkelt.)

- Betygsättning via vårt tum-system.

(Tumme upp, tumme mellan, tumme ner)

- José och Robert
(våra egna privata guider som förde in oss i små smala mörka gränder.. haha!!)

- SVENSK LIST!!!!!

(Sjukt bra koncept som Elin kom på för att lura ficktjuvarna och jag var såklart inte sen att haka på. När veckan led mot sitt slut nådde "svensk list" oanade höjder!!)

- Inbillare/konspirationskälla

(Tommy och grabbarna är ständigt aktuella..)

- Booze och drinkar!!!!
(Tutti Frutti, Mojhito, vin för 16 kr.... say no more!)

- Försäljare på stranden
(Massage.. gute gute!, Cold drinks-fanta-coca cola-water-beer-agua-cerveza, Vestidos-plageos-parreros! men värst av allt.. COCO NUT FREEEAAAASCH!! jag kände nästan   h a t   inför dessa, haha)

- Vår sociala förmåga
(Vi fick nya vänner överallt och kände oss fantastiskt trevliga och pratsamma. Att par i 50-årsåldern kan va så trivsamma!!)

- La Fiena
(Svettigt. Läskigt. Skumt. Sjukt konstig situation. MEN! Hur mysigt och fint som helst visade det sej.. faktiskt.)

- "Sweden may be a cold place.. but the chicas from Sweden are hot"
(Kommentarer överflödiga)

RSS 2.0