Glad Midsommar!

Kussarna och dess barn

 

Blomster-plockning för damerna

 

 

Och stång-fix av herrarna

 

 

Obligatoriska syskon-kortet i en varsin ring, dock blev årets stång en aningens för hög..

 

så man fick hoppa istället!! :P


Uppvärmning

Nog för att jag älskar mitt jobb, men fan va gôtt med semester!!! ;)



Insåg när jag gick hem idag att jag inte ska tillbaka dit förrän om tio dagar.. och det bästa är att min "riktiga" semester inte ens börjar förrän v 29, det här är ju liksom bara uppvärmning!! Eller neee. Vänta nu, jag ångrade mej. Det bästa är nog att vi är framme i Barcelona om ca ett dygn ;P

Pressat Schema

Har kommit hem sent från jobb och handboll två dagar i rad nu och därför såg jag fram emot att sluta tidigt imorn så jag skulle kunna börja med fixandet inför resan i lugn och ro, men nää. Hade visst glömt bort den lilla detaljen att jag lovat morfar att åka dit och städa lite inför midsommar. Tjohoo!! Helt plötsligt blev morgondagen liiiite mer uppbokad och stressig än vad jag tänkt mej..

* 07-13.30: Jobb

* 13.30-14.00: Gå till morfar

* 14.00-16.20: Städa hos morfar

* 16.20-16.40: Gå till bussen

* 16.40-17.25: Åka buss

17.25-18.00: Växla pengar på Forex (här får jag förhoppningsvis några minuter över så jag kan springa in i nån affär å ta en sista kik på sommarkläder innan affärerna stänger)

Men det är faktiskt inte speciellt synd om mej. Jag har själv lovat morfar att hjälpa honom och jag åker faktiskt på semester på fredag, så jag ska inte klaga!! :P Nu blir det sängen!!

Ankan 26 År!!

Och så var det min kära vän Annicas tur att fylla 26 år idag då..

Tänk vad gamla vi blir!! ;) Hoppas du känner dig nöjd

med din stora dag!! ♥


4 Days To Go...

Har haft en skön och slapp söndag, men ändå hunnit med en hel del. Fick ett super-städar-ryck å hann med att dammsuga, skura och städa badrummet på en halvis. Bra gjort av mej! Sen blev det flera timmars trevligt häng med Maria. Hon är en såndär människa som är lite bättre än vad hon själv fattar tror jag ♥

Nu ska jag bädda ner mej och ladda inför en ny arbetsvecka. Jobbar fyra dagar och sen är det... BARCELONA!!!!! Hur det känns? Det känns rätt gött, faktiskt ;)




Stadsloppet 2011

 

För tredje året i rad så var det stadsloppet som gällde för vår del idag.. ja, från taket alltså ;P Lunch och drinkar hos mamsen är aldrig fel!! :)


Önskelista 2011

Nu är den äntligen här!! Önskelistan 2011:



* En cykel (jag vet, jag är själv förvånad och inte helt säker på detta stora beslut)

* Harry Potter-böckerna

* Vaser (smala, till typ gerbera)

* "Värmeskydd" till håret

* Mascara (Lancóme Hypnôse, svart)

* Ett sovum till min lägenhet

* Presentkort (t.ex. på H&M, Åhléns, Systembolaget)

* Orkideér

*Pandora-berlocker (finns t.ex. en hängande blå pusselbit som är supersöt)

* Pocket-böcker, gärna based on a true story-varianten

Som ni ser så finns det en hel del som jag önskar mej även i år. Och som ni vet så får man gärna köpa nånting annat också om man vill, trots att det inte finns med på listan. Eller så behöver man inte köpa nånting alls!! :)

Och jaa, jag önskar mej ett sovrum, och jaa, jag förstår om ni tycker att det är lite konstigt. Men med tanke på att jag önskade mej en triss-vinst och en fast tjänst i julklapp och fick både och inom ett halvår så kan man ju alltid göra ett försök, tycker jag ;D

Kvalitets-TV

Tidigare ikväll va Mange förbi på ett litet oväntat besök med filmen "Sommaren med Göran" som jag har tjatat om att jag vill se i typ ett år. Men vilken besvikelse!! Visst, den var pinsam och lite rolig på sina ställen, men näääe. Hade förväntat mej att den skulle va mkt bättre. Desto gladare blev jag dock när Mange berätta att Tv6 har börjat lägga upp en ny säsong av danska Paradise Hotel på web-TV.. Tjohoooo, sommaren är räddad!!!!

Bowling-Star

Jag var  g r y m på bowlingen idag. Eller nej nu ljög jag, men jag jobbade mej uppåt iaf. Började nämlingen katastrofalt :P Dock räckte mina futtiga poäng till en andra-plats.. fast det kanske säger mer om de jag bowlade mot än om mina egna kunskaper. Speciellt när en av dem slängde ur sej "Jaha, men är matchen slut nu eller??" efter att vi hade kört färdigt serien.. haha, söt!


Claessons

Sitter och käkar fruktsallad och laddar lite lätt inför kvällens kommande "jobbfest". Vi ska till Claessons och äta och sen blir det bowling på Score efter det. Dock blir det väl väldigt lugnt för alla oss förskollärare antar jag; vi jobbar ju imorgon precis som vanligt.. men men. Det kan ju bli trevligt ändå ;D

Bye Bye, Barbisarna!!

Idag avslutades jobb-dagen på ett sjukt kul sätt; jag och min kollega var nämligen utklädda till Barbapappa och Barbamamma och åkte ner-cabat genom Forshaga.. haha, gissa om det var ett X antal människor som vände sej om och stirrade på oss när vi åkte förbi dem. Hahaha, kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist.. skrattade så tårarna rann!

Vi hade nämligen sommarfest och tema-avslutning på jobbet idag och det var dags för Barbisarna att säga hejdå. Nu skulle de flytta vidare och därför kom de och sa tack&hej och delade ut glass åt barnen. Sen erbjöd sej en kollega att skjutsa ner Barbisarna i sin cab till "tågstationen", gissa om barnen var galna!! För vissa var det skräckblandad förtjusning, andra var nyfikna, uppspelta osv.. Alla 50 barn sprang längst med staketet och vinkade när vi drog iväg, och efter dem kom en hel hög med minst lika exalterade föräldrar med filmkameror i högsta hugg.. haha, ja jävlar!

Solsidan

Huuuur kan ett tv-program vara så roligt så man skrattar högt fast det är repriser och man sett det flera gånger tidigare? Pratar förstås om Solsidan - ah, underbara serie!! Hoppas det kommer en säsong till.. snaaart! :D


Kôrt-kôrt

Med 1 dm kortare hår och ett X antal tusenlappar mer på kontot än vanligt så bär det iväg mot krogen ikväll!! Teta kom precis hem till mej, och vi ska mumsa i oss cheezballz, jordgubbar och vin. Bra lördagskväll!!! :D

Besvikelse

Snacka om besvikelse!! Här har jag suttit i ett par timmar och väntat på att Wallander-filmen på fyran skulle börja.. och så upptäcker jag direkt att jag redan sett den, flera gånger tillochmed.. suck. Vad ska man roa sej med istället då? Får bli lite web-tv istället kanske, det är ju lite av min grej :)




Imorrn väntar klippning och DET är på tiden!!!!

Långt hår är fint.. men ännu finare om det inte är så slitet ;P


Lite Smartare VS Lite Snyggare 1-0

Hm.. Drog på mej träningsbyxorna förut och tänkte ge mej ut på en liten promenix, men så fastnade jag framför nåt kunskapsprogram om naturen på TV:n istället.. jag inser hur nördigt detta låter, men det var faktiskt super-intressant!!! Har ju faktiskt lovat mej själv att försöka bli lite mer allmänbildad, så det passade ju bra. Lärde mej tex. att spindlar oftast har 8 ögon och att det finns en räka som har typ 12 synkanaler... det ni!




Bara att hoppas på att det räcker att byxorna sitter kroppen för att de ska göra små underverk ;P

VS    

Den Som Väntar På Nåt Gott...

Idag är det den 7/6, och det innebär att det är mindre än en månad kvar tills siffrorna är omkastade och det är min födelsedag :) Antar att det är många ivriga läsare där ute som väntar och väntar på att årets önskelista ska komma upp. Håll uuuuuuuut, säger jag bara! Jag lovar att den kommer inom kort ;P

Man kanske skulle önska sej en liten pool som man kunde svalka

sej i efter jobbet? Ja, med tillhörande egen trädgård också då, förstås..


En Liten Undran, Bara..

Hm, kom att tänka på en sak häromdan.. visst är det så att man inte ska/får åka hiss när det brinner, utan man ska ta trapporna istället? Hur blir det då för de rullstolsbundna?! Är alla handikappsrum på hotell och liknande placerade på undervåningen..? För jag kan inte tänka mej att det springer upp nån recceptionist och hämtar de rullstolsbundna när branden bryter ut, och inte fasen är det enkelt att ta sej ner via trapporna med en rullstol heller.. Aja, antar att nåt smartass tänkt på detta redan, annars skulle det kunna uppstå vissa tråkiga situationer, skulle man kunna säga!!

Underbara Långhelg!!

FREDAG: Efter jobbet så var det lagavslutning för mina "små-tjejer".

Bad, grillade hamburgare, tävlingar och "galna glassen" stod på dagsordningen..

lyckad och mysig dag och tjejerna var helt lyriska!!

 

LÖRDAG: Första natten i stugan för i år och självklart det obligatoriska "soluppgångs-kortet" vid kvart i fem-tiden.. bara upp å kissa, knäppa vackert kort, sen snabbt krypa ner under täcket igen och veta att man befinner sej på rätt ställe och ha hela dagen framför sej.. underbar känsla!!

Sen var det sol&bad i ett par timmar :) Första doppet för i år; jag skulle ju ljuga om jag påstod att det var skönt.. men tillslut kom jag i minsann :P Skön känsla efteråt iaf!

 

LÖRDAG KVÄLL: Hem från stugan för att möta upp Anna och sen bidde det fest i Mushus-trädgården! Det blev en riktigt lyckad kväll med gott vin, härliga människor och massa dans på Koriander. Hann inte ens gå till baren, DET är ovanligt!!

 

SÖNDAG: På kvällen samlades vi vid Sandgrundsudden för att grilla/picnica/mysa och bara njuuuta av massa folk och gött väder. Ännu en härlig kväll med andra ord!!

 

MÅNDAG: Större delen av denna dag tillbringade vi på en filt nere vid Vågmästarn. Det såg ganska molnigt ut först (det kom tillochmed ett par regnstänk på oss!!), men hoppet hade vi kvar och därför valde vi att stanna där ett tag.. Bra gjort; solen kikade fram tillslut och där låg vi tills det var dags för oss att gå hem och fixa lite innan Annas buss hem mot Sthlm skulle gå.


Grattis Sverige!

Grattis Sverige!!!

Har firat nationaldagen med sol, mjukglass och nu en skål med mjölk och jordgubbar..

Det kan inte bli så mycket bättre, med andra ord! :)


Sunny Days

Fullspäckade och lata, sköna dagar nu på senaste; med allt från stugmys, sol&bad och snart vankas det ferre.. Återkommer när jag har lite mer tid helt enkelt :)

Frulle!

Inleder denna lediga dag med en smarrig brakfrukost!! H E J  bra start på dagen :)


Officiellt Sommar

Om nu nån skulle ha råkat missa det idag så vill jag bara säga:


IDAG ÄR DET 1:A JUNI!!



Det innebär att det är faktiskt är sommar!! Jag tycker att tiden går sjukt fort och jag ser verkligen charmen med de olika årstiderna här i Sverige, men jag måste säga att sommaren är otroligt efterlängtad i år! Aaaah, det känns underbart ♥


Oväntat Besök

Det verkar som att jag får finbesök från huvudstaden denna helg istället.. Anna ringde förut och frågade om jag hade några speciella planer, så nu ett par timmar senare ligger det en BiB, en flaska vin och 8 cider på kylning och väntar på att Anna ska anlända!

Med andra ord lutar det åt några riktigt superbra dagar framöver; imorrn är det stugan som gäller för mej och mamma, på fredag ska jag jobba och sen ha lagavslutning för tjejerna, på lördag blir det utgång (hojta till ni som vill joina!!!) och på söndag blir det grillning.. och förhoppningsvis blir det lika soligt och fint som väder-prognoserna säger!!! :)

Nu blir det jordgubbar!!


RSS 2.0