Stressad!!

Idag måste jag erkänna att jag är riktigt sliten faktiskt. Igår var det en såndär dag då allt flöt på på jobbet. Idag var det lite tvärtom, kan man säga. Hann inte gå på toa, hann inte äta upp lunchen.. Det var fullt ös medvetslös som gällde! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta av stressen när jag sprang mellan borden tjugo minuter försenad och försökte duka, med en hysteriskt ledsen liten flicka som slet i mitt högerben, och min kollega kom in med ytterligare två barn och sa: "X har kräkts på hela sej, och Y har bajsat löst nu igen. Jag tror de har magsjuka båda två. Kan du ta detta?"

Efter dessa hektiska veckor som varit på slutet (dessutom slutade jag tidigt idag men hade jobb-möte 17.30 så jag ändå fick va kvar på jobbet sammanlagt 13 timmar) så kan jag bara konstatera: To hell med "jag är stresstålig och gillar att jobba under stress".. för det gör jag inte alls :P Jag slutar nämligen totalt att fungera när jag blir stresad har jag märkt på sistone!! Man lär sej nåt nytt varje dag... ^^

känns som jag skulle behöva lite mer av det här nu..


Blogglista!

Superlängesen jag hade en blogglista, men kände att de va dags nu. Man får bara svara med ett ord. Here we go!

1. Var är din mobiltelefon?

Nära

2. Var är din andra hälft?

Nånstans?

3. Ditt hår?

Uppsatt

4. Din mamma?

Underbar

5. Din pappa?

Underbar

6. Det bästa du vet?

Lycka!

7. Din dröm inatt?

Verklighetstrogen

8. Din dröm/ditt mål?

Luddiga

9. Rummet du är i?

Välbekant

10. Din hobby?

Handboll

11. Din skräck?

Förlust

12. Var vill du vara om 6 år?

Hemma

13. Vart var du igår kväll?

Biosalongen

14. Vad är du inte?

Målmedveten

15. En sak du önskar dig?

Kärlek

16. Var du växte upp?

Forshaga

17. Det sista du gjorde?

Duschade

18. Dina kläder?

Överallt

19. Din TV?

Svart

20. Ditt/dina husdjur?

Döda

21. Din dator?

Seg

22. Ditt humör?

Uppåt

23. Saknar någon?

Ja

24. Din bil?

Obefintlig

25. Något du inte har på dig?

Byxor

26. Favoritaffär?

IcaMaxi

27. Din sommar?

Superhärlig!

28. Älskar du någon?

Absolut

29. Favoritfärg?

Blå

30. När skrattade du senast?

Nyss

31. När grät du senast?

Igår

När Som Helst...

Och så var det då lördagen den 27/8 2011... Ett väldigt efterlängtat och speciellt datum för Maria och Victor eftersom det är "Dagen D" för dem. Och även om hjärnan är fullt medveten om att det sällan blir födsel på exakt det givna datumet så förstår jag att deras hjärtan bara skriiiiker efter att det lilla miraklet ska vilja titta ut. Själv har jag hela tiden trott att förlossningen blir på fredag den 2 september, men jag hoppas såklart att jag har fel och att det blir snabbare än så :) Jag håller tummarna; för att det blir snart, för att allt går bra och relativt smidigt och för att det lilla miraklet ska få en fantastisk start på livet! ♥

Maria!! Förstår att det känns så jävla jobbigt och nervöst och segt och tungt och pissigt just nu.. men snaaart... plötsligt händer det!! Och tänk, nästa gång vi ses så kanske du är mamma? :)

 

 

 


Hoppsan...

... vad driftig man kan bli när man har långtråkigt!! Slutade tidigt idag och har sen dess hunnit med att handla, powernappa (däckade en timme efter jobbet - vi har det gaaanska körigt nowdays!), dammsuga, skura, städa badrummet, städa köket, betalat räkningar, och bakat Daimcookies (tack Emma för inspirationen!)


Synn bara att man inte har nåt sällis att provsmaka dem tillsammans med :(


Ett Badkar, Tack

Sitter här med levande ljus och en filt i min nya soffa och myser lite. Var supersliten när jag kom hem efter jobbet förut och önskade att jag hade haft ett badkar men så är ju icke fallet... därför fick en dusch duga! Men ett badkar är nog en av de saker jag saknar mest med min lägenhet (och en balle förstås!), det är ju totally underbart att kliva ner i ett skumbad när det är mörk/kallt/regnigt utanför fönstret.. mmm!

För övrigt så skulle jag vilja gå på bio på lördag å se den nya filmen "Jag saknar dig". Någon som är sugen på att göra mej sällskap? :)

Grattis Maria! :)

Idag ställde Maria till med tårtkalas eftersom hon faktiskt fyller 24 år imorgon! :) Mycket smarrigt, och framför allt trevligt!! Så därför säger jag GRATTIS I FORSKOTT MARIA!!! Hoppas du får en toppendag! Njut av din sovmorgon och lycka till med ditt lilla "Lpo-möte" senare under dagen ;P


Kan Vi Vara Vänner Nu?

Råkade zappa förbi "Svenska Hollywoodfruar" på tv:n nyss som tydligen hade nån form av säsongspremiär idag, och får äran att ta del av denna konversation:


Svensk Hollywoodfru 1: Jag undrar om vi kan vara vänner på Facebook nu?

Svensk Hollywoodfru 2: Ja, men alltså, jag haaar ju ingen Facebook. Jag har ju bara en faaaan-facebook

Svensk Hollywoodfru 1: Ja men då kan jag bli ditt fan då!

Svensk Hollywoodfru 2: Ja det får du jättegärna bli. Åh va kul!!!!


Svensk Hollywoodfru 1 verkar (tro det eller ej) ganska puckad. Hon har ny bjudit hem 3 av sina väninnor ( en av dem vet hon inte ens riktigt vad den heter) på en "härlig lunch". Innan lunchen sitter de nu och minglar i soffan med ett varsitt glas skumpa när hon ställer denna fråga. Hon känner nog att de blivit sådär underbaaart tighta och att det känns som ett naturligt steg i deras vänskapsrelation att ta steget med stort S. Lägga till varann på Facebook, alltså. Min enda fråga är: Är dessa människor for real...?!

Sagolika Sunne

Spenderade faktiskt fredagskvällen/natten i "Sagolika Sunne" tillsammans med min kära fd-kollega. Vi har ju alltid väldigt roligt när vi ses (förr brukade det bli bli rätt mkt röjj men nu blir det ju lite mer åt mys-hållet av förklarliga skäl), vi hyrde "Love and other drugs" och satt sen uppe och tôlade ända in på småtimmarna.. precis som det ska va! Jag var inställd på att det skulle bli en mysig kväll och det blev det såklart också :)

Och vilken lägenhet hon och Tobbe hade fått tag i - jag blev sååå sugen på att själv hitta mej en ny liten lya! Det var en 4:a på typ 130 kvm och glöm allt vad "ljus inredning och öppen planlösning" heter som det ska va nu för tiden.. här snackar vi vindsvåning med vinklar och vrår överallt, takbjälkar och 14 fönster i olika storlekar och höjder.. aaah!!

Hm, hur som helst. Kul att se henne igen och se att hon (och magen) mår så bra. Det verkligen strålar om henne! Undrar om det ligger nåt i namnet..? Jag känner två st Emelie och det är personer som jag blir så upplyft av att träffa faktiskt.. de utstrålar livsenergi och glädje, liksom. Man kanske borde ha med namnet Emelie i eventuella baby-planer i framtiden ;P



Hjärtskärande

Jag känner mej lite som två personer i ett just nu; ena halvan känns slutkörd och total-manglad. Ryggen värker och örat ringer... Den andra halvan känner sej som den värsta barnmisshandlaren i heeeela världen. Som ni förstår är det lite extra körigt på jobbet just nu, vi har bland annat en ny liten flicka som är jätterädd och skriker mellan 7.30-16.00... åååh vad det skär i hjärtat! Jag veeet ju att det kommer bli bra, men just nu känns det långt dit.. stackars lilla flicka ♥

Jaja. Bäst att vila upp sej inför morgondagen, den kommer bli intensiv minst sagt... det ska faktiskt bli riktigt skönt med helg!! :P



Var ute å åt med pappa och Jesper direkt efter jobbet och var lite sugen på att ta nåt sånt här.. dock hade jag väl somnat efter ett glas med tanke på hur sliten och trött jag känner mej. Spar mej till på lördag istället ;D


Grillkött!!

Hur kul är det liksom, när sommaren nästan är slut och man öppnar frysen och ser allt supersmarrigt grillkött ligga där i olika fryspåsar och bara vänta på en? För första gången ever var jag duktig/smidig/ekonomisk och köpte nån slags stor "grill-tallrik" inför sommaren som jag skulle få användning för under alla sommarens grillfester tänkte jag.. haha. Tji fick jag! För första gången ever har vi inte grillat en enda fucking gång :P Jaja. Det får bli grillkött till kvällsmat... ^^



EDIT: Njaa. Var väl ine riktigt samma grej med duggregn utanför fönstret och lättmjölk i glaset, men smaken var det ju inget fel på iaf..

Mästerkocken

 

 

Tro det eller ej, men här har ni mina köksliga mästerverk från de två senaste helgerna..!! Förra helgen gjorde jag en ost och skinkpaj som blev supersmarrig ( den råkade bara bli lite sne, men det var för att min nya pajform knappt gick in i ugnen så jag fick hänga den lite på sniskan :P) och idag gjorde jag klyftpotatis och fläskfilé-gryta som också blev huuur gôtt som helst!! Två LYCKADE rätter i rad; dags att sadla om och bli kock kanske..?! ;)

 


Viiiin

Igår var jag upp till stugan en sväng på dagen, och sen mötte jag upp Teta för lite vin nere på stan. Först satte vi oss vid Ankan, men gick sen vidare till Valfrids för ännu ett glas. Hur mysigt som helst där ju och verkligen ett "sitta-å-töla-ställe". Trevlig lördagskväll! :)


IKEA

Tiden går fort skulle man kunna säga!! Har redan avklarat en hel vecka efter semestern.. avslutade första arbetsveckan med att jobba lite övertid på sisådär 5 timmar.. det är inte så farligt som det låter, utan jag och kollegan åkte till IKEA och shoppade loss under eftermiddagen och det drog ut lite på tiden skulle man kunna säga. Dock kände jag mej helt slut efter att ha jobbat 13 timmar, även om vi hade det trevligt under tiden :D Och massa kul kom vi hem med!! Det kommer bli så fint på vår lilla "rövar-avdelning" :) Ååh, vad jag önskar att jag nån gång får vara med och starta upp en avdelning.. tänk å få planera allt från scratch, beställa saker, möblera, inhandla alla leksaker.. mm mm mmmm!!

Nu håller vi tummarna för fint väder imorrn, så jag kan åka upp till stugan ett par timmar :D Sov gott alles!

Om Man Får Välja, Alltså

Var nyss till Konsum för att handla lite frulle när jag såg denna annons. Haha, hur sött är inte detta då?:


"Hej! Vi är två tjejer som vill passa era hundar.
Max två st på samma gång.
Vi kan passa dem i tre timmar.
Vi passar helst hundar som gillar barn och inte är arga och bits."

Sommar -11


Det har varit en sommar med mycket brygg-häng

Det har varit en sommar med många smarriga drinkar

Det har varit en sommar med en krispig vecka i Barcelona

Det har varit en sommar med bra häng med bra vänner

Det har varit en sommar med många lata dagar

Det har varit en sommar med sena nätter

och så lite till

 

 

 

(jag vet att den inte riktigt är slut än, men det känns lite så när man börjat jobba och regnet öser ner utanför fönstret)



Tillbaka Till Vardagen

Och så var var det slut på semestern då. Det verkar som att även om man trivs på jobbet och man har haft flera lata underbara lediga veckor så vill man alltid vara liiiite mer ledig.. men men. Imorrn är det dags att återvända till vardagen igen. Känner mej lite "krypig i kroppen", men det känns ändå inte katastrofalt jobbigt när jag tänker på det. Jag har ju faktiskt ett underbart jobb, underbara kollegor och underbara småttingar som finns på plats och väntar på mej ♥

Och som sagt. 3 underbara veckor har det varit... :)


Min Blivande

 

Han vet inte riktigt om det än, men en vacker dag ska jag nog se till så

att det blir han&jag ♥ Haha, typ.


Blue

Verkligen ingen höjdardag idag, men ska försöka rycka upp mej i lagom tid tills det är dags att knalla iväg till Kejtrin. Där ska det drickas vin, och möjligtvis blir det väl även en sväng till BMB eller nåt ikväll.. vi får väl se vad värdinnan tänkt sej och vad vi är sugna på :)

Hello, Mr M

Och så hände det!!!!!!!!!!!!! På sju sekunder förvandlades mitt "hat-shows-program" Ellen deGeneres till kanske mitt bästa någonsin. Anledningen? RICKY MARTIN uppträdde precis!! Åh herregud, hur har jag kunnat glömma honom?? Ja, han är antagligen homosexuell, ja han är lite för mycket. Han kan få va hur han vill känner jag, med de ögononen kommer han undan med det mesta ;P



"Någon", Var Är Du?

Idag ska jag och Maria äntligen få till en dejt tänkte vi oss. Känns som att det var evigheter sen som vi sågs :) Och det gäller att passa på, för snart misstänker jag att hon kommer va upptagen med en massa annat.. tänk att det bara är några veckor kvar nu tills deras lilla Pyre kommer till världen! Helt ofattbart.. :)

Funderar även på om det var idag som "någon" skulle komma och städa hos mej? Och rensa ur garderoberna? Och ta tag i vissa "viktiga saker"..?! Har för mej att det var "någon" som sa att det skulle göras under min semester och idag är ju min sista semesterdag... aja, vi får väl se hur det blir med den saken ;P

Teta 26 År!!

Här är hon, dagens födelsedagsbarn :)

Grattis, grattis världens bästa Teta!! ♥

Hoppas du får en kanondag och att du blir firad ordentligt!


Rolle-Häng

Lite såhär har jag spenderat de senaste svettiga dagarna..

det behövs inte så mkt mer för att göra mej nöjd&glad :)

 

 


RSS 2.0