Kalas-kväll

Det är bara att konstatera. Ragnar gör en aldrig besviken! Kvällen igår blev som väntat riktigt lyckad, och ragnar-drinkarna slank ner som bara den. Tjuvstartade lite hos Tina först också, med cider och smörgåstårta.. mm mums! Sen stressade jag vidare till Katherine och där var det fullt drag såklart :) Så kul att ha alla forshaga-kompisar (plus annica också) på samma ställe för en gångs skull! Mickis kikade ju också förbi en sväng och det var inte igår vi sågs direkt.. Händer allt för sällan, men det blir väl kanske så ibland.. :(


                                         Såhär kul är det att träffa Mickis  


                                                  Ragnar sviker aldrig


                                   Jag, Annica och kvällens värdinna   



                                             Spejsigt att blanda drink med diskborsten, Elin!


Sen drog vi iväg till Nöjes där det var lång kö och mkt folk. Elin "bjöd" på Falken (ännu en smarrig drink!) och vi dansade all night long. Hann inte ens mingla runt, men det gjorde inte ett dugg. Är inte sådär jätteminglig av mig, roligare att shaka loss ;D Dansgolvet bjöd på en intressant mix av människor; några roliga, några dryga, några trevliga, några skumma och några miffo-aktiga (självklart). En del va flashigare än andra helt enkelt ;) höhö.

Imorrn är det tillbaka till skolan som gäller. Känns bra, jag har ju längtat efter mina klassisar. VFU-n gick ändå bra, och min handledare var nöjd, men nu vill jag tillbaka till skolan igen. "Det märks verkligen att du befinner dig på rätt plats, för det har kännts jättebra att ha dig här" sa hon och jag småskrattade lite innombords. Jag som är så tveksam och verkligen inte vet om jag är på rätt plats... men men, ska ta tag i de nu i veckan och gå till studievägledaren!



Nu ska ja krypa ner, har ju bäddat i nya sängkläder idag. Lovely! Sov gott allihopa

Barnsligt glad

Idag är en såndär dag som man bara gillar helt och fullt. Det gör inget att det regnar och är skitgrått ute, för jag känner mej bara glad ändå. Kanske beror det på att jag lyssnar på Lasses nya låtar, kanske beror det på att jag hittade lite kläder igår igen, kanske beror det på att jag vaknade av ett trevligt sms, kanske beror det på att.. jaa. Det går helt enkelt åt rätt håll just nu and I´m fucking worth it.

Haha, var ute och gick imorse också med mamms&papps och då tävlade jag i backarna med pappa. Gissa vem som vann? Pappa hann inte ikapp mej och jag blev sådär barnsligt glad. Misstänker starkt att han lät mej vinna (när sist kunde jag springa ifrån min pappa liksom?!) men ändå.. jag va bäst!!! Haha, kul att detta året har gett lite resultat iaf :)

Ikväll kommer Ragnar på besök och jag måste erkänna att jag längtat. Fasen, jag börjar bli lite smygalkis känner jag, det har blivit nåt varje helg på sista tiden och det börjar luta mot sommaren -05.. Men vadå, kul som fan och alla andra kan ju, så varför inte jag? ;D Ikväll blir de stort kalas, jag och vännerna kommer ha roligast av alla! Självklart, va trodde ni?

Grattis till Maria som fyller år idag! Skulle ju bara ringa å va lite gullig jag, men lyckades såklart väcka henne istället. Haha, hoppas du kunde somna om å få en lite bättre start på dagen :) Ha de så bra allihop!

I´m Such A Good Friend

Häromdan bosatte jag mig hos min käre konstapel Ärta igen. Vi slog på stort och fixade mys med tacos å grejjer framför tv:n, riktade också in oss på att se en Freddie Prince Jr- film (såg ju alltid de tillsammans förr i tiden). Synn bara att jag totalt slocknade efter tio minuter, haha de va väl inte riktigt vad varken elin eller jag hade tänkt oss. Det är inte likt mej, det brukar ju alltid va elin som somnar mitt i våra (okej, mina) djupa samtal men nu jävlar fick hon igen! Mohaha, schysst kompis jag är :) Men jag hann iaf med att diska innan jag drömde mej bort, så de så!

Åååååh, blir tokig! Mamma bakar så de luktar lovely i hela huset, och självklart måste hon göra just mörkulor. Mina favorit-kakor! Jag blir tokig, hur ska jag klara att hålla fingrarna i styr från mina älsklingar?! Är helt barnsligt förtjust i de där små kakorna... mm mums! Men men jag ska minsann kämpa på den här hösten och vara lite duktig!

Idag blev de en långpromme med mamma och sen en sväng till solariet faktiskt. Har inte varit å solat sen nyår, och man glömmer lätt hur gött det är att ligga där och bara.. ja vet inte. Längta till sommarn, kanske. Fuck, jag vill åka utomlands! Jag vill bara släppa allt och draaaaa. Bort, bort, till sol, bad och glassiga drinkar..! Men hur ska man kunna få tid och pengar till att bara åka bort? Och så ska det ju passa med rese-sällskap också :)

                                                            
                             Drinkar i Bulgarien                                         Mexiko var också
                                    slinker ner                                                  rätt underbart


Tog mej en vända på stan idag igen, men självklart så hittade jag ingenting. Suck. Har inte gått så bra för mej i kläd-jakten på sista tiden, vette fasen alltså. Är ju massa saker jag skulle vilja ha just nu. Men de får fixa sej :) Är ju ändå Katherines tur att va snyggast på lördag, så varför bryr jag mig ens? ;p Hon har ju inflyttningsfest på lördag, de kommer bli grymt kul kan ja tänka mej! Synn bara att det krockar me Tinas kalas-kväll.. Stör mej på att det alltid ska krocka me allt hela tiden!! Men men, de bor ju tack och lov nära varann, så jag får väl springa lite emellan.. Eller iaf slinka in en sväng till Tina innan inflyttningsferren drar igång på allvar ;D så otroligt stressigt att vara så uppbokad, som ni förstår.

Idag hörde jag en mkt intressant kommentar när jag väntade på bussen. En mkt häftig kille pratade med sin antagligen lika häftiga kompis om en tjej och sa "va fan, vem tror hon att hon är? Okej, hon är snygg men hon är fan inte så sexig alltså. Och vadå, jag bajsar ändå på hennes morsa varje dag". Ööööh, jaha..?! Vilket jäkla sätt att uttrycka sig, eller? Är det bara jag som är gammaldags nu? Men vadå, bajsa på hennes morsa? Moget! Nää konstapeln, nu får du ta i tu med dagens ungdom, de säger jag bara!!! ;D

nu blir de sova som gäller för mej. dags nu känner jag! Måste ju va pigg å glad till släktkalaset imorrn, både jesper å morfar fyller ju år så de gäller att ladda batterierna ;p Hej hopp å gonatt på er!


SM-guld Nästa

Haha ibland tycker jag att jag är så jävla rolig. Jag får liksom till det hur ofta som helst, även om inte alla andra riktigt förstår det alla gånger. Men jag kan ju inte hjälpa att annat folk inte har vett att uppskatta min underbara humor. Det viktigaste är ju att jag själv vet hur kul jag är, och det vet jag ju. (undrar varför jag sitter här själv fressten..? ;p) Fast det jobbigaste är ju när man är så tydligt oseriös och den andra inte fattar de!!

Nej, men ärligt. Ibland kommer jag på mig själv att dra vissa skämt eller lägga fram kommentarer som jag själv tycker är skit-lyckade, men efteråt kommer jag på att "njaaej, den satt nog inte så fint som jag trodde" liksom. Det är lätt att va efterklok ibland, fast å andra sidan så är det rätt tråkigt att vara det också. Och det är väl tur att jag är som jag är ibland, annars skulle ju mina vänner få det extremt mkt tråkigare. Så gott när någon kan skratta åt en, tycker jag! ;D

Mina tjejer var grymma på träningen idag. Alla var där, plus ett par extra som provtränade.. Åååh, blir så glad! När hände det sist liksom? Vi var så många så vi spelade match mot varann.. FULLA LAG! När sist hände det i nåt tjejlag i klubben, liksom? Det har börjat så bra och känns så kul så jag bara väntar på att något ska gå snett. Det känns för bra för å va sant liksom, att allt ska fungera så bra i år. Det vore ju så himla kul om det kunde gå bra hela året, jag menar, jag drömmer ju om en coach-karriär i smyg och ett sm-guld ;D Okej, tjejerna kanske inte har de bästa förutsättningarna med tanke på hur det sett ut förut, men jag går och tänker i smyg att "här kommer världens bästa Jossan och utför mirakel" liksom. Haha, undrar hur länge den drömmen sitter i ;D



nu måste jag verkligen sova! dröm sött allihopa!

 Jag är inte bara rolig som få, jag kan blanda drinkar också. Såklart!

Det Räcker Nu

Jag blir så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fattar liksom ingenting och är tom och full av tankar på samma gång. Inte en enda människa man träffar på beter sig som de borde och jag förstår inte. Jag är liksom inte bra på sånt där, att spela nåt slags spel och låtsas vara på nåt annat sätt. Är det någon som sitter på ett facit över hur man ska leva sitt liv på enklaste sätt , för att kunna förstå hur vissa människor tänker, och för att kunna undvika att bli sårad gång på gång, så får den personen gärna höra av sig. Jag skulle behöva ett sånt.

Är jag dum som känner mig totalt utnyttjad? Har jag fel när jag tror att allt du sagt bara varit lögner och skitsnack? Är jag konstig som inte orkar bli trampad på längre? Eller är det så att jag är knäpp och faktiskt överreagerar?

Jag blir så trött bara, trött på att gå runt och vara duktiga lilla flickan som alltid finns tills hand när det krisar. Jag blir så trött på att skydda någon som gör bort sig hela tiden. Men mest av allt är jag förbannad. Jag är så otroligt förbannad på att du sabbat två jävla år för mig och för att jag inte såg det alla andra såg. Förlåt hörrni, för att jag inte lyssnat och inte gjort som jag borde. Men tack för att ni orkat ändå.

Egentligen ville jag göra ett muntert inlägg med lite hippa fest-bilder från igår, men det känns onödigt eftersom det bara skulle bli en kopia av mina underbara vänners bloggar ändå ;p (läs preiszan.blogg.se och knattiz.blogg.se så ser ni ju hur snygga vi var ändå). Så därför valde jag att göra ett otroligt omuntert inlägg istället. Jippie. Men även om helgen varit tuff så har den varit fylld av små trevliga inslag, bl.a. lite pinnjakt, smått humoristiska kommentarer, jag höll på att göra en Mickis, fina komplimanger och ytterligare en kul kalaskväll med gänget :D




Nu ska jag sova igen de timmar jag missat. Sov gott!





Extremt Busy

Haha, de är inte lätt när man är så otroligt upptagen och lever ett sånt otroligt spännande liv så att man inte ens hinner blogga :p men nu jäklar ska de snabb-bloggas lite granna.. förstår att ni är många ivriga läsare som väntat ;p

Veckan har faktiskt kännts lite stressig och uppbokad, har ju VFU hela dagarna (skulle kunna berätta hur mkt sjuka/roliga/tråkiga/jobbiga/muppiga grejjer som helst, men de får jag ju inte för jag har ju sekretess. såklart. Känner att jag måste öva in mej på det här tills de är dags på riktigt!) Har också passat på att bosätta mej lite extra mkt på herrhagen, tjänar ju en halvtimme på morgonen om inte annat. Måste erkänna att jag och Frukten börjar bli riktigt tajta.. Okej, Elin kanske tycker att jag är lite smått störd som pratar mitt eget lila språk med han, men jag vet att han fattar precis allt jag säger.. Ja, vi connectar helt enkelt, så de så.

Igår efter VFU:n klämde jag in en fika med Maria, och det var banne mej på tiden. Tack och bock för sällskapet och för shopping-hjälpen, vi är ett bra team ihop. Vi borde ju för fasen hänga oftare ;p
                                                                              
                                                                          Jag och Maria, kalas-fina

Igår efter fika-dejten stressade jag mej hem, fixade lite för att sedan åka in till stan igen och bli bjuden på lite mat&vin. Riktigt trevligt får jag nog säga. Självklart lyckades jag både bränna mej i ugnen (som alltid) och missa bussen imorse, men shit happens och det gick ju bra ändå.

Självklart är det ju klasshandboll just denna helgen när jag skulle passa på att smita ut å roa mej lite. Det är ju så gott att gå upp kl sju efter en kalas-kväll känner jag! :S Haha, inte. Men annars känns handbollen riktigt bra hittills i år. Ska nog se till att få ordning på mina små tjejer, de är ett riktigt mysigt gäng faktiskt. Ska bara försöka lära dem spela lite handboll också ;p

Ska också bli gott att få åka hem till morfar och hjälpa honom med städning och att frosta av frysen imorrn eftermidda. Ibland känns de bra att alltid vara duktiga och hjälpsamma flickan, ibland känns det förjävligt..

Nu blir de mat, sen är det städa badrum å dusch som gäller. Stressig dag idag, men de är de ju värt när kalas är på intåg. Ikväll tror jag att det var elins tur att va snyggast. Mkt hård konkurrens mellan oss heta brudar nämligen, vilket ni alla förstår. Men vi får ju turas om helt enkelt, rullande schema liksom. Pax för att va snyggast liksom.


  Fulast vinner, typ



Hej hopp på er!




Lööööööööve

Har ju praktik nu, och det känns som att jag håller på att stressa ihjäl mig om dagarna. Egentligen är de ju inte så himla stressigt, men man har väl blivit bortskämd och vant sig vid skola två korta dar i veckan, och nu är det ju "jobb" hela dagarna som gäller. Väldigt intressant och lärorikt, men jag är fortfarande inte helt övertygad om att jag verkligen valt rätt... :S

Annars är väl allt som vanligt, fast annorlunda.. Den här hösten verkar ändå kunna bli en riktigt kul höst, känns knappt jobbigt att sommaren är slut. Det är mkt kalas och fester på gång nu, och det känns jättekul. Synn bara att jag rensat garderoben och slängt alla mina fin-kläder, dryyygt! Visst, det är alltid kul att handla nytt men jag hittar ju inget! Tycker att jag letat massor, men icke! Hittar nada :(

Tror jag får lön på fredag iaf, ska bli intressant att se hur mkt. Känns som att det är behövligt nu, eftersom jag dels måste köpa massa nya kläder, dels så är de kommande veckorna som sagt fyllda av födelsedagar å fester! :D Dessutom råkade jag ju vara så smidig och drog på mej en mobilräkning på över 900 spänn, bra gjort liksom. Jag som brukar ringa för typ 300... jaja, de ska nog fixa sej. Presenter och sånt är ju iaf roliga utgifter :)

Varför är det där med kärlek så otroligt svårt för?!?! Ja menar, antingen går man runt och är olyckligt kär i nån liten drömprins som är totalt ointresserad av en... ELLER så går man runt och är olyckligt kär i nån kille som man vet inte alls är nån drömprins, men ändå så kan man inte låta bli att känna som man gör... ELLER så går någon annan runt och är kär i en själv, tyvärr utan att man är ett dugg intresserad själv.. ELLER så träffar man på någon som antagligen är världens bästa kille på pappret, men som man helt enkelt inte lyckas känna DET med, hur mycket man än försöker styra sina känslor.. Vem sa att det var lätt, liksom..?!


 
Elin är iaf den bästa!



Nu bär det iväg på handbollsträning. Det känns iaf ritkigt kul i mitt liv just nu, när lite andra småsaker inte riktigt är som de ska.. Hej å hå!

Kul Kväll

Jaha ja, då har man varit på IKEA här i karlstad då för första gången. Kände inget behov av att stressa dit vid öppningen, hade ingen lust att trängas eller så, men nu ett par veckor senare kände jag att de va dags. Kul att vi fått hit det tycker jag :) Man blir ju så sugen på att köpa massa saker och inreda å ha sig när man går det där varvet. Ska verkligen börja leta lägenhet ordentligt nu så jag får mitt eget nån gång :)

Kalasandet igår var riktigt kul, blev dock inte ens i närheten av att va så full som jag var sist :p haha men de va lika bra! Kricke bodde skitmysigt och hade bjudit massa trevligt folk. Han hade dessutom varit duktig och gjort god pastasallad som han bjöd på.. mm! :) Satt å hade de trevligt hemma hos Kricke ett tag, sen drog vi oss iväg mot Nöjes. Minglade och shakade lite granna och stötte där på Ida och Per från skolan. Kul kul! Vet inte vad mer jag ska säga om kvällen, den slutade inte med gröt denna gång, utan jag och världens finaste Elin knallade hemåt till oss (jaja, elin och davids place, men jag vill gärna tro att jag får låna de ibland). Där blev jag äntligen presenterad för Frukten också. Trevligt faktiskt, även fast han är en katt. Vi var nog lite avvaktande i början båda två, men sen tror jag ändå att vi hamnade på en hyfsat okej nivå. Jag lät honom somna en liten stund på min mage men hade ändå spray-flaskan redo, just in case.

                                                                              
                  Hatt ska det va!                              Jag, Katherine & Elin                                Hiss-kort, såklart!




Nu ska jag kolla bussar, har ju VFU i två veckor nu. Ska vara i en förskoleklass, och det kan nog bli intressant tror jag. Jobbigt bara å gå långa dagar hela veckorna, nu när jag vant mej vid två korta dagar per vecka :p

Elvis

Jag bara måste få presentera er för Elvis, och faktiskt passa på att skryta lite över mej själv. Elvis är min blomma som jag fick när jag fyllde år i juli, och han lever än. Fatta, i juli fick jag den, och han lever fortfarande!!! De flesta vet ju att jag är den som alltid lyckas ta död på blommor ganska fort annars (varken mitt älskade bonzai-träd Kurre eller min fina ordkideé fick leva speciellt länge) men nu verkar det som jag äntligen har lyckats. För första gången i mitt liv har jag en blomma som levt längre än tre veckor, och gissa om jag är stolt över mej själv! :D Inte nog med att han lever fortfarande, det har tillochmed växt ut nya blad på honom.. han växer, och detta är något helt otroligt för mej ska ni veta :)
Inatt fick jag ett ryck och saknade Felix lite sådär extra mkt. Det är inte så konstigt och ovanligt att man inte håller samma kontakt när den ene är sambo, men ändå. Det är tråkigt att det blir så, och jag saknar våra långa samtal om allt och inget...
                              

Ikväll bär det av till Kricke på inflyttnings-och-fylla-år-kalas. Kul kväll me andra ord! Får väl se om vi orkar oss ut efteråt, eller hur kvällen slutar. Är iaf lite piggare idag, orkade mej tillochmed ut på en liten morgonpromme förut (fast de va asjobbigt msåte ja säga!) Funderar faktiskt på att ha nya jeanskjolen på mig ikväll. Jag har ju aldrig ägt en jeanskjol förut, så de är ett stort steg för mej ;p Annars vet ja inte va de får bli för outfit, jag måste verkligen köpa nya partykläder!! Å som vanligt när man är i behov av det så hittar man inget alls som man vill ha, skillnad är det när man inte har råd eller så.. då bara kryllar de av vill-ha-saker!! Skumt de där, men jag antar att jag inte är ensam om att uppleva det problemet..


Snart blir det till att börja fixa sej lite, ska bort på släktkalas och fira kusin Sebastian som fyllt år i veckan. Kul å träffa honom, blir ju inte så ofta nu när han pluggar i Falun. Många tycker det är asdrygt med släktkalas å sånt, men jag tycker inte det. Den lilla delen av släkten som vi träffar och umgås med tycker jag är heeeelt okej (erhm, även om vissa äldre herrar går att störa sig på i timtal)
                                                                                                             Jag och kusinen






Ha en trevlig lördag! Härrå!

Min Dag

Hej hallå dagboken, idag har jag hunnit med ungefär hur mycket som helst, eller i alla fall ett par saker ;p Jag har tex:

*Hostat mig igenom dagens skola

*Lunchat med världens bästa mamma (även elins icke släkting va med på ett hörn också)

*Gjort en läxa

*Ringt min handledare (hade inte ens koll på att vi skulle ut på VFU redan nästa vecka. Bra gjort Josefin)

*Hälsat på en arbetskollega som möjligtvis kan få bli en kompis på sin höjd

*Lärt mig spela GH (jag va grym om ni frågar mig)

*Sett Hannibal, äntligen. Är liksom inte känd för att va den som är mest uppdaterad inom movies direkt

*Tagit emot ett samtal som var ganska jobbigt men ändå helt okej. (Det går åt rätt håll)

*Lyssnat på min dagliga dos av Lars W

och så lite annat smått å gott!


Idag var det lite snack om utgång men kvällen förvandlades till en Idol-kväll istället. Hade kanske ändå inte varit så överdrivet smart att gå ut idag, är bättre att vara hemma å vila sig i form. Hur snygg å fräsch är man ändå, när man bar ahostar å snorar hela tiden? :S Så imorrn blir det till att ta det lugnt tror jag, å ladda inför lördagens kalasande istället ;D


Sov gott! Det ska jag :)

    
Jag å mamms i London

Memories

Gissa om jag blev förvånad igår när jag tog in posten å hade fått brev från Ela, en klasskompis från förr. Men gud va kul å öppna, hon hade skickat massa kort från old times. Herregud, hur såg man ut liksom? Och vem vem VEM gav mej den briljanta idén att blondera mej.. Iiiiioh :S men haha, tack iaf Ela, du fick mej att börja min dag med flera stora skratt :D Egentligen borde man ha nån slags reunion, bara träffa alla å kolla hur alla mår nu förtiden å sånt där. Nu kommer jag låta otroligt gammal, men tiden går så fort och det har ju säkert hänt väldigt mycket med de flesta av oss sen vi sågs sist. Fick tex reda på häromdan att en av tjejerna jag umgicks med mkt förut fick barn för ett par veckor sen, och för en annan är det snart dags.. vore som sagt kul att bara träffa alla nån gång igen! Men men, det är ju nån som måste ta tag i det också, och denna någon skulle nog kunna anses vara jag av de andra. Dock är jag inte så säker på att jag är den Jossan fortfarande; den där verkligen duktiga och ordentliga tjejen liksom, som alltid fixar allt åt alla.

Idag och igår har det mest varit hosta å ont i halsen för min del. Tycker hyfsat synn om mej själv (vem ska annars göra det?) och är redan trött på att känna mej gnällig, svett å frysig. Hej klimakteriet, liksom! Men igår tröstade jag mej iaf med some serious shopping.. mm mm mm! Blev riktigt nöjd med min runda på stan, fick tag i nästan allt ja skulle ha. De blev två par jeans, skor, jeanskjol, vinterkappa å lite annat smått å gott. Är väl ungefär här jag ska ta kort och lägga upp på mina nya inköp men jag är ju varken modern eller hipp så jag tror jag skippar det. Låter mina andra duktiga vänner sköta de där med mode! ;D


K beter sig skumt, men jag orkar faktiskt inte tänka på varför. Ja menar, om de är nåt slags test eller hämnd så be my guest. Det är ju ändå inte jag som varit mest drivande om jag säger så, så jag känner inte riktigt något behov av att ta reda på vad det handlar om.

Imorrn blir det till att "titta förbi en liten sväng" hos el-k, med betoning på att verkligen bara titta förbi och det ska minsann va en liten sväng också. Är så trött på de situationer jag sätter mej i, men vem är förvånad? Att jag aldrig lär mej kan man tycka, men de är liksom inte det, jag vet ju hur de blir. De är mer att jag är för feg och inte vill såra nån. Tyvärr innebär ju det här väldigt ofta att jag själv hamnar i situationer jag inte vill va i! (ytterligare en sak på min att-göra-lista; måste bli snällare mot mej själv!)

Den där killen från Dalarna, R, har slutat höra av sig nu iaf, eller iaf lugnat ner sej lite. Inte för att det verkade va nåt fel på han, men jag förstår liksom inte varför man ska börja höras varje dag bara för att man råkade stöta på varann på krogen i tio minuter. Känns som att "trevligt att träffas, men tack de va bra så." Och han verkar även ha förstått att varken han eller jag ska komma och hälsa på den andre över en helg. Liksom, ser ingen anledning till att träffas när vi inte känner varann, och jag inte har några som helst tankar på att lära känna honom mer heller.. Nu låter jag som värsta elaka och hårda tjejen, som träffar killar hit å dit, men ni som känner mej vet ju att det inte riktigt är så ;D

Teta, hur har du det därborta i Turkiet?! Är så nyfiken, och hoppas verkligen att du trivs på nya jobbet :)


En Blogg Om Ingenting

Ibland får jag lite dåligt samvete. Nyss var precis ett sånt tillfälle; jag klickade in på aftonbladet och tittade runt lite på rubrikerna. Självklart så klickar jag in mej på nåt i stil med "Brittan i tårar" och scrollar snabbt förbi rubriker om krig i Irak och andra hemska saker som faktiskt är nyheter på riktigt. Men vadå, är jag ensam eller? Är jag ensam om att vara ytligast i världen och va lite smått nyfiken på vad alla (o)intressanta kändisar pysslar med?!

Egentligen har jag inte så mkt att blogga om, för just nu känns de som jag lever mitt liv lite på halvfart. Det händer liksom inte sådär jättemkt, och jag gör inte så mkt för att ändra på det heller. Finns så många saker som jag borde fixa och ta tag i, men jag vet inte om jag orkar.. Jag borde städa mitt rum, söka lägenhet, kolla upp utbildningen, ringa massa viktiga samtal, gå ner lite till i vikt, prata om jobbiga saker med vissa personer och helt enkelt ta reda på vad jag vill göra med mitt liv.. men imorrn när jag vaknar, då ska jag minsann läsa lite för skolan, sen bege mej mot stan å bränna lite pengar. Och sen, efter det. Då ska jag ta tag i allt! (om jag säger det tillräckligt många gånger till mej själv så kanske jag tillochmed börjar tro på det)

Det pratas lite löst om en kryssning i alla fall, det kanske vore nåt. Och nånting som definitivt är bokad är ju så klart lars winnerbäck i höst. Först här i karlstad och sen drar jag med mej elin till örebro å njuter lite till. Mmm, lovely!

    
Lasse, Ransäter 07. Guld!


Och så är det ju två inflyttnings-fester inbokade i kalendern också, de kommer bli riktigt kanon de! Först till Kricke nu i helgen och ett par helger senare blir det dags att inta Kejtrins nya palats ;D Kul!! Och för att inte glömma den inbokade lunchdejten med konstapel Ärta på onsdag.. Ojojoj, viktiga grejjer! Då ska de snackas igen mkt som vi inte hunnit med på senare tid.. hon har ju varit lite av en busy nolla på sista tiden, och jag.. ja jag har mest varit slö :p Men det ska det minsann bli ändring på. I morrn börjar ju mitt otroligt mogna å duktiga liv, ja så var det ju ja!



Gonatt gonatt

Gröt Helt Enkelt

Måste erkänna att det var lite segt att gå upp imorse, jag som aldrig brukar bli dålig eller nåt. Men faan va packad jag blev igår alltså, jag slog på stort och slurpade Ragnar-bål hela kvällen. Mumma! 

                                                                         
                                                              Även lite Doris slinker ner ibland

Kände mej fortfarande lite rund under fötterna när ja vakna ;p Men kvällen var mkt lyckad iaf; bra drag hemma hos Per först och sen vidare till Arena. Där stötte jag på sötaste killen från jobbet och passade på att shaka loss lite granna. Sa sen hejdå och tänkte gå till donken för att äta lite fyllemat, men blev istället hembjuden på havregrynsgröt med lingonsylt. Så smart alltså, lätt att fixa, billigt och hur mkt nyttigare som helst!!! Tack, M ;) När jag blir stor och flyttar hemifrån ska jag också alltid fixa gröt efter krogen. Låter kanske inte sååå glammigt, men attans va de slank ner :D

Frukten is back för övrigt! Så gött! Konstigt egentligen att mina senaste inlägg handlat så mkt om en katt som jag inte ens träffat nån gång. Jag som inte ens gillar katter :p

En riktigt dryg tänkar-fredag idag känner jag och det är inte bra. Måste bryta den här trenden med sega och jobbiga fredagar. Men T ringde förut faktiskt och det muntrade upp lite grann måste jag säga! Han är ju verkligen speciell måste jag säga (hela det där gänget är ett kapitel för sej) och hade vi träffats 10 år senare så hade det kanske varit perfect match.

Funderar på att ha uppehåll från godislöftet just ikväll och köpa lantchips. Någon sa till mig att jag måste göra det jag vill och känner för, och just nu är det faktiskt precis det jag vill. Ja menar, här har jag gått i ett år och längtat efter just de chipsen och så glömde jag köpa dem i somras! Imorgon ska jag börja leta efter min kulle, och sen är det bara att bestämma sig. Eller hur, Urran? :)





hejhej


Jag Kan Inte Cykla

Pinsamt är vad det är. Jag kan verkligen inte cykla. Häromdan ramlade jag på cykeln. Igen. Börjar bli riktigt trött på det här, för som sagt, det är lite pinsamt. "Hej jag är 22 år och kan inte cykla" liksom. Haha, och som vanligt gjorde det så ont så jag trodde att jag skulle dö, vågade inte ens kolla in skrapsåren förrän på hemmaplan. Tänkte att när jag får mina döds-bevis så vill jag befinna mig på hemmafronten bland familjen. Men blev nästan lite besviken måste jag erkänna, när jag kom hem och det knappt syndes nånting :p men det gjorde faktiskt ap-ont och ett par blåmärken fick ja. Kommer bli jättesnyggt imorrn när jag ska ut, hade ju tänkt ha klänning.. får se hur de blir me den saken :S

Var på systemet förut också, och jag förstår att kassören ville se mitt leg. Fick lite smått hjärnsläpp och betedde mej som att jag aldrig varit där förut. "A, alltså jag skulle vilja ha en sån.. va heter de, sån där med en flagga på. Vilka storlekar finns de? Och Black Tower, alltså det vita, finns den i rött ens? Och en påse, och så.. va kostar de här nu då, jaha, och så lite cidrar.. eller nej, eller jo. Sa ja en påse?" osv.. Haha vet inte vad som hände men kände själv att jag gjorde ett mkt skumt intryck :p

Haha, måste även lägga in "dagens citat" (inte för att jag brukar ha de, men nån gång ska väl kanske va den fösta?) : "Du har verkligen såndär bäbislen hud, ett otroligt tajt ass och utstrålning som en get"  Erhm, jaaa, va svarar man på det? Tack K, det värmde! Eller? :p Haha nä, men de va rätt gulligt sagt ändå, om man visste bakgrunden. Annars är väl inte jag den som brukar likna mej själv vid en get liksom. Har faktiskt aldrig hört någon annan göra det heller. Tack och lov!

Frukten, kom tillbaka nu, det är inte roligt längre! :( Skulle vilja köpa en ny katt till dej, så du slapp vara ledsen elin, men jag förstår att det inte riktigt blir samma sak. De är ju Frukten ni vill ha, den fula ankungen liksom som gått å blivit en riktig svan.

Ikväll blir det fruktmys med Teresia efter träningen, måste ju säga hejdå innan hon drar iväg som fröken Resledare. Blir också så sugen på att dra iväg och jobba när jag hör hennes planer.. Fan, varför bodde jag inte kvar i London ännu längre?!

                                                                                                                    Teresia och jag




Imorgon hoppas jag på trevlig och otroligt mogen lunch med Elin och sen en riktigt kul klassfest ;D
Nu ska det läsas lite mer för skolan. Adios!






image17Vi två som bartenders. Lika mogna som alltid!



Lite Gott Och Blandat

hoppsan, jaha ja. här gör man konto-utdrag å möts av beskedet att några tusenpengar ramlat in på kontot bara sådär. man tackar! hur ofta händer det liksom? kanske borde böna å be lite oftare om pengar här i bloggen, de verkar funka ;D

preiszans lilla frukt har fortfarande inte kommit tillrätta.. tråkigt tycker jag..! speciellt om han aldrig kommer tillbaka, de skulle ju innebära att jag aldrig ens får träffa Frukten.. vilken jävla miss (att jag inte sett han än innebär ju i sin tur att ja inte varit hem till er på hela sommarn.. (vilken jävla miss igen)

idag hade jag redovisning och skötte mej rätt bra enligt mig själv. iaf för att inte ha läst en enda sida av det jag redovisade om.. :p skärpning på mej, men böckerna va slut jag kunde inte gjort så mkt mer. Får väl briljera lite extra nästa gång, eller nåt..

Hungrig som en gnu är jag också, och med tanke på att träningen börjar om ett par timmar så borde ja fixa de nu.. Fasen, ibland blir man sugen på att spela handboll igen alltså.. jag önskar att det fortfarande fanns ett damlag, just for fun liksom. Behöver inte va så mkt mer än så; träffa lite kompisar och bara spela å ha kul (jag önskar inte alls att vi var grymma egentligen). Tro nu inte att vi står utan erbjudanden, nej nej, de sliter å drar i oss gamla klippor från flera håll just nu (erhm, inte alls "vi behöver folk") men de känns liksom.. jaha.. hur ska man hinna? Å va fasen har man att göra i en annan klubb? FHK i mitt hjärta liksom.. haha, så de så! Ne, men de blir väl inget mer spel för mej.. får väl gå in superhårt på coach-karriären istället ;D

  Försvarsklipporna in action -->   
                                                                                                                                                             




nu måste de fixas mat. So long!

I Akut Byx-behov!

I fredags gick jag och klass-gänget ut och åt på Mongolien, och sedan fortsatte vi till biljard-9:an. Riktigt trevlig kväll tycker jag, fast jag sög ju totalt på biljarden måste ja erkänna :)

Igår var jag så otroligt slapp, förutom promenixen på morgonen så va ja knappt utanför huset.. men jag behövde en sån dag! På kvällen hade jag huset för mej själv, då passade ja på att bunkra upp me levande ljus å melon framför tv:n. va ju massa bra filmer igår så de passade mej perfekt! Fick även tummen ur och rensade min garderob som jag borde ha gjort för x antal veckor sen. Gick hyfsat bra måste jag säga, men herregud, nu står jag här med ett par byxor... ETT PAR, liksom. Sparde iförsej en kjol också. Haha, vet inte hur jag ska klara mig, men det känns som att jag rätt snart måste bege mej ut på shoppingrunda. Inte mej emot iförsej, men det skulle inte sitta fel med lite extra mkt pengar just nu bara. Fram tills dess får vi hoppas på varmt å fint väder så att tajts funkar ett par dagar. Annars blir de kris :

Och idag har det väl heller inte varit nåra större aktiviteter på gång; höjdhoppsfinal å lite plugg... lugn helg me andra ord ;p men men. på torsdag är de klassfest å det ser vi verkligen fram emot! Brukar ju va ett vinnande koncept, så den kvällen kommer bli riktigt trevlig skulle jag tro :D 


                                                                         
                                 
                                  Klass-kalas hos Per förra hösten. Laddade och glada som alltid!



Nu blir de duschen å mat-dags! Hej hopp!


RSS 2.0