Travelling Girl

Idag är det bara en vecka kvar tills vi påbörjar vår resa till London! Det kommer bli hur bra som helst!! Men först ska jag hinna med att åka till GBG med handbollen också.. två gånger tillochmed :)


Yes!

Sitter just i detta nu och firar att vi fick den lägenheten vi ville ha med lite Asti och jordgubbar :) det känns så sjukt bra!! ♥

Guld!!!

För andra året i rad iså kommer jag hem från lilla vm med en guldmedalj runt halsen :) gissa om jag är mer än nöjd med tjejernas insats i helgens- speciellt med tanke på att så många var borta! Vilket fantastiskt gäng det är! Grattis till oss!!

Lilla Vm

Avslutar kvällen och inleder helgen med att steka två kg köttfärs till morgondagen. I morgon har vi nämligen lilla vm, och vi ska ha lagmys här på kvällen är det tänkt. Tacos, filmmys och tolv stycken 13-åringar här inne på mina 37 kvadratmeter.. Det blir grejer det!!
Hoppas ni andra får en bra helg! Håll tummarna för oss - vi har ett guld att försvara, men med halva laget borta så får vi väl se hur det går... Kul blir det iaf :)

Nähepp...

Bara för att jag skrev sådär att jag började våga tro iaf lite så sket det sej förstås.. Nu sköt hon upp kontraktsskrivandet till på måndag - och blir det ingenting då så skiter vi i det..fan, vi vill verkligen ha denna!!

Nu Är Det Nääära...

"inte där än, men på väg" sjunger vår käre Lasse, och det är precis så det är. Nu är vi faktiskt så nära så tillochmed jag (som är expert på att måla fan på väggen) vågar börja tro på det... I morgon klockan 15.00 är det meningen att vi ska skriva kontraktet, så håll alla era tummar och tår för oss!!!

Småttingar!

För typ första gången sen jag fick ajpädden så använder jag Erics dator istället.. Den lilla paddan är smidig, men jag har inte riktigt lärt mej att lägga in bilder på den än, och det är därför som bloggen blivit så tråkig och bildlös på sistone också :( Men men, jag lär mej nog så småningom!

För övrigt så är jag inne i nån konstig period där jag går runt och tänker på fina barnnamn hela tiden, speciellt flicknamn.. Det är Freja hit och Elvira dit! Hihi, förhoppningsvis är det mitt undermedvetna som försöker bearbeta och förbereda inför nån slags "vill-ha-barn-period", men antagligen så är det nog ganska naturligt eftersom det kryllar mer eller mindre av småttingar i min närvaro helt plötsligt :) Vi har ju redan hunnit med att vara med på Alice dop och Enyas namngivning, och vi har antagligen minst tre cermonier kvar att få äran att närvara på innan året är slut. Mysigt!! Och visst finns det många, många, måååånga fina namn? ;)


Namngivning

Igår åkte vi till elofsruds bygdegård för att närvara på lilla bedårande enyas namngivning-ceremoni.självs ceremonin gick jättefort, den bjöds det på smörgåstårta och cheesecake. Kul att träffa emelie och hennes lilla familj, och även roligt att äntligen få träffa hennes kompisar :) vi har ju hört mycket om varann, men aldrig setts på riktigt förrän nu.
Vi har även varit på tre lägenhetesvisningar under helgen - och det bådar gott kan man säga ... :)

Hoppas. Hoppas. Hoppas.

Upp som en tupp och ner som en pannkaka brukar man säga. Idag har det känts ungefär så, fast tvärtom. Igår var jag inte alls på topp men idag har det känts mycket bättre igen. Kanske har det med solen att göra, kanske har det med att det är fredag imorgon att göra. . Eller så kanske det har att göra med att vi helt plötsligt har fått nos om två lägenheter som vi ska kolla upp i morgon :)  så det är bara att hålla tummarna för oss än en gång!!

Vill. Vill. Vill.

Idag har det varit lite halvdepp här på karlagatan. Utanför fönstret är det bara regnigt och grått och jag går mestadels runt och surar för att vi inte hittat nån lägenhet än.. Jag. Vill. Flytta. NU.




Det är ingen av er som läser som råkar ha en ledig 3:a i centrum med en hyra på typ 3000 i bakfickan? Hojjta i så fall ;)

Kärlek

En av de nya tv-bönderna sa idag: "kärlek för mej är nog när man tittar in i den andres ögon och ser hur nånting strålar där inne" och jag är nog beredd att hålla med..

♥♥♥


Einar :(

Idag skulle bli min städ-och-fixardag men jag råkade nyss ha sönder hela min dammsugare när jag skulle byta dammsugarpåse. Får väl krypa upp i soffan och lösa korsord istället, eller nåt. Vilken osis..

Tack för de här fina åren vi fått tillsammans, einar!  Jag må ha svurit över dej ett par gånger, som den gången du åt upp mitt finaste halsband eller mina ny-inköpta trosor, men du hur alltid gjort ditt jobb och varit redo när jag behövt dej.. ♥

Pappas Pengar

Elin tipsade mej om detta fantastiskt roliga program för några veckor sen. Det går tydligen på lördagar egentligen, men jag har bara sett det på webben. Avsnitten är ungefär 20 minuter och är perfekta att kika på när man har lite extra tid över.. Som idag tex, när det är röd dag och de flesta fortfarande är lediga ;)


Lilla Astrid





Igår var vi till Göteborg och hälsade på Erics systerdotter för första gången.
Gossigt ♥


Stolt morbror och även blivande gudfar :)


Sommarjobb!!

YES!! Kollade precis min mailbox och såg att jag fått ett mail från ett förtag som ordnar bartendersjobb nere på aya napa i sommar. Och inte bara det, jag är visst redan antagen också, trots att jag inte hunnit söka jobbet... Tjohoo!! Tror att detta jobb kommer att passa mej som handen i handsken, ska genast ringa min vanliga chef och söka ledigt. Det kommer bli en toppensommar!! ;P

Tisdag

God morgon, världen! Här sitter jag och njuter lite extra av morgonen, trots att jag var lite tröttare än vad jag brukar va efter att ha haft sovmorgon. Klutar på om jag ska påskpynta ikväll när jag kommer hem, brukar inte ha så mkt men nån höna ska väl fram å värpa iaf ;D men först så ska pappa få lite besök ikväll! Ha en trevlig tisdag :)

Relax!




Igår firade jag och Eric att vi har varit
 tillsammans i ett halvår med
 att hyra relaxen ute på Bomstad ett par timmar.
Hur mysigt som helst!!♥


RSS 2.0