Jag Lever!

Oroa er inte; jag har varken gått under jorden, varit med om en olycka eller trillat av pinn. Jag är bara mitt upp i flyttkaos, minst sagt! Det känns stressigt, tungt, jobbigt, rörigt och alldeles alldeles underbart :) återkommer om ett par dagar när det lugnat ner sej lite!

Trädgårdshäng

Utflykten till mariebergsskogen blev succé! Det var soligt, svettigt, och alldeles, alldeles underbart :) barnen sprang runt och lekte, klappade djuren, mumsade matsäck, plaskade i fontänen och njöt i fulla drag, precis som vi hoppats på. Vi lyckades med konsten att komma hem med lika många barn som vi åkte med, och på bussen hem var det mer än halva barngruppen som slocknade med rödmosiga kinder och svettpärlor på näsorna :)

Nu sitter jag ute i trädgården och äter för tredje kvällen i rad. Det gäller att passa på när möjligheten finns, för nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar! Dock lär det inte gå nån nöd på oss då heller med ute-middagar, för då får vi ju en balle vi kan hänga på hur mkt vi vill istället :D


Förskolans Dag!

Idag är det en viktig dag :) det är nämligen förskolans alldeles egna dag! Så grattis till den och alla de som berörs av den.. Vi firar med en dag i mariebergsskogen.. Kul! :)

Sunny Morning

Började denna onsdag med solglasögon och 'somebody i used to know' på högsta volym. Det var superhärligt väder redan tjugo över fem!! Slutar ju tidigt idag, så förhoppningsvis hinner jag hem och kan lägga mej i solen ett par timmar innan jag tar tag i dagens packning/rensning. God morgon allesammans!!

Mmm, Yammie

En något mumlig och yrvaken konversation på Karlagatan inatt vid 03-tiden: 


 - Men va fasen, va gör du? Jag blev ju blöt!!

- Oj..

- Varför skjuter du på mej med mobilen för? Är det en 4D-app eller?!?

- Förlåt älskling. Det var visst jag som nös..

Hoppsan. Så kan det gå. Jag vaknade plötsligt upp från ingenstans och var bombsäker på att Eric hade försökt va rolig och gjort såna där 4D-effekter som det var i filmen vi såg när vi var i London, men icke.. Hahah, usch!!


Flytt, Flytt, Flytt

Alltså, det där med flytt är inte min grej!! Just nu känns det som att flyttgubbe skulle kunna va det värsta yrket i världen... Och då har vi ändå bara plockat ur Erics lägenhet på grejer än så länge... Vi har hur mkt som helst kvar! Men men, det kommer det att vara värt såklart.. Och jag ska väl egentligen inte klaga allt för mycket heller, jag kommer ju jobba som vanligt så det är väl eric som kommer göra det mesta av jobbet... :D

Men idag har vi inte bärt så mycket :) idag har vi istället dragit med annica och åkt runt till stans olika möbelaffärer, och sen blev det en glass ute i trädgården.. Får ju passa på att njuta av den för det är faktiskt nåt jag verkligen kommer att sakna med det här stället!

Nu Är Det Slut På Veckan....

Imorgon är det, konstigt nog, fredag.. Lär bli en ovanligt lugn dag på jobbet i morgon, eftersom halva gruppen är lediga. Bra det, för då har jag orken kvar till kvällen... Då får jag nämligen fin-besök från Sunne!! :D

Mix!

Idag har jag bland annat gått en blomstervandring, klappat hästar och rensat garderoben. Dagen hur innehållit en hel del olika saker, med andra ord. Jag har också hunnit med att umgås lite med Maria, och sen Mickis. Trevligt, men det hade gärna kunnat va lite längre stunder om jag fått bestämma.
Nu ska det sovas, så att man är fit for fight i morgon igen. Då vankas det utrensning av Eriks lägenhet, och sen ska pappan firas eftersom han fyller år idag!! :)

Kärlek

Igår fick vi reda på att vi får våra lägenhetsnycklar redan på måndagen istället för på fredagen.. Det innebär att om mindre än två veckor så flyttar jag ihop med mannen i mitt liv ♥ vågar knappt tro att det är sant!!

Sthlm

God morgon, världen! Ny vecka, nya tag.. Känner mej rätt trött och sliten efter helgen, men det var det värt. Jag och vännerna har haft en toppen-helg! :) dock började den med att låset gått sönder så vi inte tog oss in i lägenheten fredag natt, men sen blev det bara bättre och bättre :) så, tack tjejer för några braiga dagar!!

Vårruset!

Idag har jag deltagit i vårruset för första gången. Det var blött, minst sagt... Imorrn jobbar jag sent, sen drar jag till Stockholm över helgen med några av de bästa tjejerna jag vet!! ♥

Hemma Igen!

Så var vi hemma igen då, nöjda och glada efter några braiga dygn i Englands huvudstad. Vi hann med London Eye, Big Ben, Harrods, Madame Tssauds, Picadilly Circus, fotboll, shopping och lite till.. Bra jobbat av oss!!!










London, Day 1





Första dagen i London hann vi med Big Ben och en tur i London Eye, sen avslutade vi med Hard Rock Café. Jag var på strålande humör hela tiden, en viktig anledning till det var att vårt hotell visade sej vara över alla förväntningar.. burspråk, morgonrockar, badkar, rent, golvvärme, handduksvärme, sköna sängar osv osv.. Lovely!!


Snart Lyfter Vi!

Om exakt ett dygn så har vi precis landat i London :) Det var nästan precis ett år sen som jag och Teta var där, shit va tiden går fort.. då hann vi med massor av shopping och go mat (och prinsbröllop också, förstås!) och det blir väl ungefär detsamma även denna gång kan jag tänka mej.. fast med lite mer sightseeing och fotboll också förstås :P Och den största skillnaden av allt - vi ska bo på hotell denna gång, inte vandrarhem! Även om hotellstandarden är väldigt låg i England, så lär det iaf inte vara värre än förra årets boende.. fy i helvete va äckligt det var!! Nu så här i efterhand kan man iförsej skratta åt det, men då... hahaha... fy fan!!





Hoppas ni andra får det bra på hemmaplan! ♥


Lovely







Så var bryggan i för i år, och vi hann njuta ett par timmar på bryggan i det fina vädret. Avslutade dagen med att åka till Stodene och grilla. Bra dag!! ♥ Och det bästa av allt är att det är ju att många såna underbara dagar väntar framöver.. :)


Sovis!!

Röd dag idag och sååå gött med sovmorgon! Efter en mysig frulle är vi nu redo att bege oss till stugan för första gången i år. Passar ju hur bra som helst, med tanke på det underbara vädret utanför fönstret :) och ikväll verkar vi slå på stort för då ska det grillas! Mums!! :D

Liseberg

För andra kvällen i rad så är jag nyss hemkommen från Gbg. I helgen har jag vit där på cup och idag vf st dags för en turism liseberg över dagen med det lilla handbollslaget :) tjejerna var jättenöjda med dagen och tillochmed jag slog slog på stort och åkte en hel del karuseller! nu ska jag vara hemma ett par dagar innan det är dags att åka till Gbg för tredje gången inom en vecka...
I morrn ska vi till stugan och maja!!

RSS 2.0