Grattis Världens Bästa Jesper!

Idag fyller min underbara lillebror 19 år och självklart har detta firats litte granna. Åkte direkt från jobbet och träningen till kalaset där vi serverades masa god mat och fika. Passade såklart på att pussa&krama lite extra på födelsedagsbarnet också. Han är faktiskt helt fantastisk! Det är klart att vi bråkar ibland och när vi gör det så är vi in alls trevliga mot varandra, men jag vet heller ingen annan 19-årig kille som kan vara så mysig, snäll och kramig när han väl vill. En stor grattis-puss till dej, Jesper! ♥


Universitetet/Verkligheten

Idag var jag "på jobbet" från 06.30-17-00. Det är 10.5 timmar det och med tanke på att jag är van vid att gå 3-timmarsdagar på universitetet så borde jag vara död efter en sån här dag. Men nej, faktiskt inte! Efter 3 timmars föreläsning i skolan är man helt trött och alldeles för rastlös, men självklart blir det annorlunda när man är ute i "verkligheten". Fast visst blir man trött i skallen av att vara bland barnen också; det händer saker hela tiden (både roliga och tråkiga saker) och när dagen är slut kan man känna sej helt snurrig ibland.. Men det hör ju till jobbet och jag börjar ändå känna att jooo, jag kanske har valt rätt yrke ändå :)

Nu ska jag sätta mej och rita en skattkarta och skriva ett brev från vår figur Bumpaberra som kommer och hälsar på ibland. När det är sånt här mysigt arbete som ska göras på kvällarna så kan jag ändå ha lite överseende med att man lär göra massa övertid som förskollärare ;D

The Ugly Truth

17-månadersdagen (visst låter det väldigt länge?!?) firades som sagt med lite bio såhär på kvällskvisten. The Ugly Truth var riktigt rolig på sina ställen, absolut sevärd tycker jag. Det gjorde ju inte saken sämre att huvudrollen spelades av Mr. PS I Love You heller ;)

Nu blir det sängen för mej, imorrn väntar praktik som vanligt och sen bär det av till morfar som fyller år. Eller oj, idag rättare sagt.. klockan är ju faktiskt över tolv nu.. dags att sova!

Bio :)

Som det spontana tjejen jag är så kom jag ganska nyss på att vi skulle kunna gå på bio ikväll. Vi har pratat om att se The Ugly Truth och eftersom vi ändå inte har nåt annat för oss ikväll (förutom att se på de ensamma mammorna då) så kan vi ju lika gärna ta det idag. Sagt och gjort, Mange bokade precis biljetter så 21.15-bion blir det. Inte varje vecka som jag klämmer in två biobesök, brukar snarare va två biobesök per år.. :p Hört att den här filmen ska va rolig iaf så det blir en mysig avslutning på en väldigt lugn och slapp söndag!

25års-kalaset igår var jättetrevligt. Fick massa go mat och så spelades det ölpoker. Kul, men alltid lite svårt när man ska spela efter andra regler än de man är van vid. Men vi klarade oss rätt bra ändå eftersom vi satt precis efter en kille som hade noll koll :P Vid tolvsnåret satte jag och Elin oss i vår väntande taxi och drog mot Koriander där det var ganska mycket folk. Åter igen konstaterade jag att det inte är för musiken man går dit eftersom den inte alls är så bra som man vill (stundtals känns den.. värdelös) men det är mycket skönt folk där och alltid kul att se lite annat än samma gamla vanliga som oftast är på BMB.


Kul att träffa Kejtrin igen också :)


Lördags-Shopping

Det är lördag eftermiddag och det börjar bli dags att göra sej i ordning för kvällens 25-årskalas. Killen som fyller år är en kompis till Kejtrins Daniel, så jag känner honom inte, men det blir nog bra drag ändå :) Lutar åt att kvällen avslutas på Koriander men man vet ju aldrig (speciellt inte med såna spontana brudar som oss).. Lär ju va mycket folk ute ikväll i alla fall eftersom det är löningshelg!

Idag har jag och Mange även hunnit med en shoppingtrip till Bergvik, och det blev faktiskt en hel del inhandlat. Kul, för det behövdes verkligen! Hittade både nya byxor och skor, precis vad jag ville ha :D

Nu ska jag hoppa i duschen! Ha en kul och mysig lördag, va ni andra nu hittar på!

Pigg Och Glad

Trodde jag skulle vakna upp och känna mej halvt död efter gårdagens långa maratondag, men istället vaknar jag hyfsat pigg redan tio minuter innan klockan skulle ringa. Det kallar jag en bra start på dagen :) Nu bär det av till praktiken; känns sjukt att det redan har gått två hela veckor av mina fem. Det är slitsamt och mycket att tänka på men det är samtidigt väldigt roligt :) Hoppas ni får en skön fredag!

Ooops, I Did It Again

Idag hade jag ha sönder min ugns-flärp, alltså den där lilla pluppen som man öppnar och stänger ugnen med. Det här var den tredje ugns-flärpen jag lyckats haft sönder. En stor applåd till mej själv med andra ord! Får va glad att det var min egen den här gången, känns ju mer lett när man är hemma hos andra och förstör :p

Det Där Med Matsäck

Imorgon ska vi på utflykt till en bondgård :) Vi ska få träffa kossor och lära os hur man mjölkar dem. Barnen tycker att detta ska bli jättekul, men det viktigtaste av allt är det där med matsäcken. Sen i fredags har det hetaste samtalsämnet i klassen varit just matsäcken. Vad får en matsäck innehålla? Hur mycket kan man ta med? Vart går gränsen mellan godkända kakor men icke godkänt godis? Och kanske viktigast av allt; vad tar kompisen med sej??

Ungefär såhär låter det i klassrummet:

- Vet duuu. Man får inte ta med chips!
- Nej jag vet. Och inte ostbågar heller...
- Men popcorn då?
- Vi får fråga fröken. Men inte godis. Bara kakor.
- Mmm. Men kexchoklad får man va?
- Neej. Det är godis! Fast med kex i.
- Men bullar får man i alla fall. Och muffins. Fast inte med för mycket choklad i för då blir det godis.
- Och inte chokladbollar. Det är också godis tycker fröken.
- Jag ska ha med mej bullar jag. Det sa mamma
- Det ska inte jag. Jag ska ha med muffins.
- Haha, jag bara skoja. Jag ska också ha med muffins. Hur många ska du ha med?
- Kanske tre.
- Jag med.

Snyggast Vinner

Jag har insett en sak om mej själv. Egentligen har jag vetat om det ganska länge, men det är först nu jag går ut med det offentligt. Jag hejjar alltid på den snyggaste. Det spelar ingen roll om det är idrott, frågesport, nåt tv-program, IDOL, eller liknande; jag sympatiserar alltid mest med den som är mysigast att titta på. Är det det här som kallas ytlig? :p Det är klart att det finns undantag, men allt som oftast kommer jag på mej själv med att tänka/säga: "Men hon va väl söt/charmig/snygg/vacker/fin" osv och sen lägger jag till "och visst var hon skitduktig på att sjunga/springa/svara rätt" osv.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägget; om det är något jag ska vara stolt över eller skämmas över eller försöka jobba bort eller så. Men ja, nu vet ni iaf hur jag tänker ^^

Söndagen

Idag sov jag ända till väckarklockan ringde klockan 10.00 och det kändes verkligen behövligt. Känner mej inte alls lika snurrig och tung i huvudet som igår. Dagens planer bestod av att följa med mamma till morfar och städa inför hans kalas nästa vecka och det gjorde jag också. Sex timmar senare åkte vi hemåt och jag kände att jag lika gärna kunde uträtta lite nytta här hemma också när jag ändå var igång. Sagt och gjort, nu har jag dammat och dammsugit och fixat här hemma och det känns faktiskt riktigt skönt. Därför blir det nu soffläge resten av kvällen framför "Esam mamma söker" tillsammans med mina vänner Fantan och Popcorn-skålen. Kanske får jag också mänsligt besök av både Elin och Mange, man kan ju alltid hoppas :)

Seriepremiär!

Japp, idag har alltså mina stora tjejer seriepremiär. Det är lite med blandade känslor; ett par tjejer har slutat och i måndags berättade målvakten att hon är skadad och blir borta ett par månader... Så här står vi alltså, med få spelare och utan målis. Redan innan serien börjat liksom, skitbra.. Men å andra sidan så ska det bli väldigt intressant att se hur vi står oss; vi vet redan nu att de kommer bli tufft eftersom vi möter ännu äldre tjejer i år :( Bara att göra allt och hoppas på att det kan fortsätta va lika positivt som i våras. Jäklar va tjejerna spelade bra då!

Annars är det bra. Igår körde vi After Work, jag åkte direkt från praktiken så det kändes som AW på riktigt. Väldigt trevligt! Sen gick vi hem till Teta och myste framför IDOL. Jag blev alldeles täppt i näsan och Annica misstänkte att jag va allergisk mot katt. Men jag fortsatte va så hela kvällen igår och är det nu också. Illa, jag kan bara inte bli sjuk nu! Det kan man ju aldrig iförsej, men jag har verkligen ingen lust med det om jag säger så.. Fast det brukar inte va nån större fara, det bryter aldrig ut riktigt och jag blir väldigt sällan riktigt dålig. Tack och lov!

Nu blir det frukost :)

Godingar


Helt Slut

Ibland påminns jag om hur imponerad jag är av folk som jobbar heltid. T.ex. som nu när jag har praktiken. Jag är sjuuukt trött och jag har bara "jobbat" i fyra dagar än så länge. Hur ska jag klara dessa fem veckor? Hur ska jag klara ca 40 år..?! :S Visst jag vet att man kommer in i det, och jag vet att jag också sliter och har massa grejjer för mej men det kan ändå va bra med en liten påminnelse ibland. Hur orkar man jobba heltid och sen komma hem till hemmet och göra i princip en heltidstjänst där också..? Man ska diska, dammsuga, städa, tvätta, laga mat osv osv. Jag blir tokig! När hinner folk göra allt som ska göras?

Nu går jag upp sex, går hemifrån vid sju, har handbollsväskan packad och klar, slutar efter fyra och åker direkt på handbollsträning med tjejerna. När jag är hemma 12 timmar senare så är jag heeelt död. Parkerar mej i soffan för att pusta ut och andas, och efter en timme framför IDOL går ögonen i kors och jag släpar mej mot sängen... Varje kväll jag borstar tänderna upptäcker jag att det är mycket lättare och skönare att stänga dörren till köket än att ta tag i disken som väntar i köket...

Disken förresten.. Jag bor själv och är aldrig hemma, HUR KOMMER DET SEJ då att diskmaskinen och resten av köket är fullt med disk? VEM är det som är hemma hos mej och äter om dagarna?! För det är väl inte jag som hinner ställa till med all disk..? ;p


Nära Ögat...

På vägen hem från praktiken gick jag förbi ett höghus och nånstans därifrån spelades Eminem på hög ljudnivå. Tittade upp och såg att ett par fönster och balkongdörrar stod öppna. Jag fortsatte gå ett par steg och så hörde jag ett högt "KRAAASCH!" Gissa om jag blev rädd? Jag skvatt till och fattade inte först vad det var, men insåg rätt fort att det var glas som hade gått sönder alldeles i närheten av mej. Kände mej lite skraj, tittade upp utan att se nån och gick ganska fort därifrån.

Jag är inte säker på exakt vad det var som gick sönder, och jag kan ju såklart inte säga till 100% att jag vet vart det kom ifrån, men det kändes verkligen som att nån kastade ut nåt i närheten av mej med flit.. De ville nog inte träffa på riktigt, men det var antagligen otroligt jättekul att se mej skvätta till nere på gatan. IDIOTER i så fall! Och om det nu bara va ren otur att nån tappa ut nåt så hade jag väldigt tur, för det blev en jäkla smäll av det och jag hörde att det var mycket glas som krossades.. inget man vill ha i huvudet direkt :S

Plötsligt Händer Det

Ville bara skriva ett par tröstande ord till alla er som går och väntar på att er dusch ska svämma över. En vacker dag händer det, jag lovar. För mej inträffade denna vackra dag nämligen i lördags, precis när jag var som mest stressad inför kvällens utgång..

Det tar ett tag för min dusch att få igång varmvattnet, därför sätter jag alltid på vattnet ett par minuter innan jag ska hoppa in och passar på att göra nåt annat under tiden, som typ tandborstning eller så. Jag vet, det är inte miljövänligt nånstans att låta vattnet stå och rinna, men vem hoppar frivilligt in i en iskall dusch? Antagligen inte sådär jättemånga.. Eftersom jag bor i ett gammalt hus är rören tydligen ihopsatta på ett ganska osmart sätt och därför rinner inte vattnet ner så fort som det ska, men jag har gjort såhär sen december -07 när jag flyttade in och det har inte varit nåt problem. Visst va de lite läskigt i början när vattnet närmade sej kanten, men nu har jag vant mej eftersom det gått bra i nästan två år. Fram tills i lördags då.. Efter att ha småpysslat lite med vattnet rinnande, så kommer jag in i badrummet och känner hur det plaskar under fötterna. Faaan också! :( Men men, nu har det torkat och förutom att det kändes lite bökigt och drygt så blev det ju ingen större skada skedd! Och kanske får det mej att bli lite mer försiktig och uppmärksam i fortsättningen också :p

Nu blir det sängen; praktiken idag var kul men lite slitsam. Tänkte följa min handledares tider och därför har jag öppning imorgon. Dags att sova redan nu med andra ord.. Gonatt!

Kanske Tröttast I Stan

Klockan är 22.37 och jag tänker bokstavligen stupa i säng prick nu. Med tanke på att jag var ute och kalasade till halv tre-snåret inatt (tack Maria för en mycket gemytlig kväll!) och sen gick upp 04.45 för att åka till Stora Enso och jobba förmiddag så är det ett under att jag ens fortfarande är vaken.

Men som sagt, nu blir det sängen så antagligen kommer fler rapporter om helgen vid nåt senare tillfälle. Imorrn börjar min VFU, min s l u t p r a k t i k, och då känns det som att det vore bra att va hyfsat pigg iaf. Sussa sött mina vänner!

Nymålat!

Mmm, det luktar målarfärg i min lilla lya :) Min pysslar-gen är ju tyvärr inte allt för stor, men igår när jag och Maria va på stan kom jag ihåg att köpa lite färg, och därför kunde jag sätta mej nu och måla de små ramar jag köpte sist när vi va på IKEA. Fanns bara i ljust trä och jag vill ju ha svarta ramar så att de ska passa bättre in i lägenheten och bestämde mej istället för att måla om dem själv. Bra idé, inte nog med att de blev finare, det luktar ju som sagt väldigt gott här hemma nu, inte mej emot!

Gillar ju alla såna där starka lukter jag; allt från målarfärg, bensin, spolarvätska, handsprit och aceton. Mmm, underbart! Men jag har väl att brås på, mamma är ju likadan och hennes gravid-cravings bestod väl i princip av att lukta på starka pennor om jag inte minns saken fel. Inte konstigt att man är som man är ibland ;P

Om man luktar (smakar?) på allt för många starka flaskor så

är det inte så konstigt om man blir lite groggy ibland..


Hemmamys Ända Tills Läggdags, Minsann

Okeeeej, kommer inte ihåg sist som "lite hemmamys" varade ända in på småtimmarna, men jag antar att det tyder på en hyfsat trevlig kväll iaf :) Det blev tacos och filmen I am Sam (kvittar hur många gånger man ser den, den är alltid lika sorglig) och nu är det minsann dags att krypa till kojs. Nybäddade sängkläder, here I come! :D

American pancakes

Bestämde mej för att det fick bli en promenix till Mange igår kväll, det är ju faktiskt inte så långt emellan oss nuförtiden :) Ändå hann jag gå där och skrämma upp mej själv lite smått, "är det inte nån som står där runt hörnet?" och "var det steg jag hörde bakom mej?" osv. Skumt, jag brukar inte va sån.. men men, jag överlevde iaf och kom fram till Mange hel och ren!
Han hade gjort amerikanska pannkakor igår, så jag snor med mej nåra till matlåda idag. Mums! Sen blir det en dejt med Maria på stan, va längesen jag träffa henne. Känns som man mest hängt med nollningsfolk på sistone :p Efter stan blir det hem och fortsätta städandet innan vi kör på litte fredagsmys :) Skön fredag på er! ♥

Kvällens Dilemma

Sådär ja. Idag har jag tvättat, städat, varit hos mamma och ätit lunch (tack!), haft handboll och lite soffhäng nere i Elins sköna nya soffa. Nu återstår det bara att ta ett mycket viktigt beslut; stanna hemma och tvingas bädda i sängen med de nytvättade sängkläderna som jag inte gjort än, eller pallra mej iväg till Mange. Vilket är jobbigast? Gå eller bädda? Jag vet ju vilket som vore mysigast, fast nyrena sängkläder är heller inte helt fel.. ååh, vilket dilemma! ;p

Från i lördags, liite suddig(t)...


Solstolen Nästa

Ledig torsdag idag och det innebär tvättdag för mej. Var verkligen på sin plats, lådorna ekade tomma.. men nu är allt rent och det luktar sådär gôtt i lägenheten :) Ska alldeles strax ta tag i vikandet, men först ska jag faktiskt sätta mej i solen en halvis. Lika bra att passa på, det är otroligt varmt ute och vem vet hur länge det tänker fortsätta såhär. Skulle egentligen lika gärna kunna lägga mej i bikini på en filt, men det känns lite skumt att göra de såhär mitt i september typ.. jaja, solstol får det bli!


En Skruv Lös?

Häromdan hade jag lite bråttom mellan handbollsträningen och nollningen. Bytte om, kastade på mej skorna och sprang ut till bilen. Kände redan då att det var nåt irriterande i skon som gjorde ont när jag gick, men hann inte stanna och ta ut det. Gissa om jag blev förvånad när jag satte mej i bilen och skulle ta ur det där lilla irriterande objektet (brukar ju va en liten sten) och såg att det trillade ur en ganska stor skruv. Aj!


Det Där Lilla Extra

*Att en trevlig storhandlare frågar om man vill gå före i kön eftersom jag ändå bara skulle ha en creme fraishé

*Att ha en föreläsare som vågar bjuda på sej själv. Lite flummig, virrig och rolig vissa stunder

*Att upptäcka att texten "Hejsan sötnos" står skriven i imman på min badrumsspegel

*Att ha solen i ögonen på väg hem från skolan

*Att få ett sms från en handbollsmamma som bara vill tala om vilket fantastiskt arbete man gör

Alla dessa saker bidrog till att göra min måndag ännu lite trevligare. Tack! I morrn blir det sovmorron bredvid Mange, hemmaplugg, handboll och sen soffhäng med grannen. Låter som en bra tisdag i mina öron.

Ny Vecka, Nya Tag

Jaha gomorron ja. Måndag igen och jag känner mej rätt pigg. Om man jämför med igår känner jag mej väldigt pigg faktiskt. Igår kändes nämligen kroppen lite "dagen efter" och jag valde att dra upp persiennerna vid 17.15-snåret. Men så hade jag också paxat för att få gå all in och det gjorde jag också :) Nollesittningen var väldigt blandad; mestadels kul men emellan åt så blev det en smula segt. Blir lätt så när det är uppträdanden och micken inte funkar.. men men. Vi kära Mathletes vann "årets karaktärsgrupp" för att vi verkligen levt oss in i våra mattenörds-roller så bra under hela nollningen (som om det skulle varit svårt) och vi hade två av de fyra nominerade till "Årets nolla" i vår grupp. Bra jobbat av oss! :D

Nu är det dags att packa väskan och bege sej till dagens föreläsning. Föräldrasamverkan, here I come. Hoppas ni får en bra start på veckan!


1+1+1=3

Om man tar ett stycke Elin

och ett stycke Josefin

och ett stycke Maria


och lägger ihop dessa tre... vad får man då?

Jo, tre otroligt heta mattesnillen förstås! :D



Nollesittning

Herregud... Jag kan inte melodin. Jag kan inte texten. Jag kan överhuvudtaget inte sjunga. Men heeey, fan va bra det kommer bli! Klockan 15.00 drar vi igång med förfest och träning inför kvällens spex, och fy tusan va grymma vi kommer va! ;D
Ha en bra lördag, det har vi i Mathletes tänkt ha iaf π (<-- japp, såhär sista dagen på nollningen slår jag på stort och lägger ut ett tvättäkta PI i mitt blogginlägg)

Fredagsplaner

För min del ser fredagen ut såhär:

* Plugga hemma 9.00-10.30
* Studiegruppsarbete 11.00-14.00
* Föreläsning 14.00-17.00
* Spex-planerande på KRP 19.00- ca 21.00
* Mys med Mickis 21.00

Bra dag! Tyvärr spöregnar det ute och det ser inte alls lockande ut att ens kliva utanför dörren överhuvudtaget. Men men, så är det ibland! Det är ju fortfarande fredag och alltså början på helgen :) Måste komma ihåg att köpa biljetter idag i skolan också, för imorrn är det nolle-sittning! Kul, kul, kul :D Hoppas bara de håller öppet längre än förra sittningen, då kändes det som att de stängde precis när det började bli som roligast.. Aja, det blir nog bra. Det viktigaste är ju att vi kommer på ett grymt spex som vi kan spela upp imorrn ;)

Ha en skön fredag!

Flåttrejs

Som den fantastiska ledare jag är tog jag mitt ansvar och coachade

våra kära LÄSK:are allt vad jag kunde...

Ändå hamnade vi konstigt nog allt mer efter de andra flottarna ;p Kan inte svära

på att vi ens gick i mål, men vi flöt ändå hyfsat bra i år. Alltid något..!

 

Eftersom vi inte var så superduktiga på att flottrejsa så gick vi hem till Elin

och festade lite istället. Det var vi mycket bättre på, minsann!

 


Go Morron, Alles

Igår va det flottrace och sen utgång och det blev riktigt bra drag måste jag säga! Elin stod för mellanfesten där vi lekte "jag har aldrig" (vilka sjuka frågor/människor det finns!), drack Asti, dansade och krossade lite glas. Kul kväll, men vi gick ut ganska tidigt och jag bestämde mej för att gå hem lite innan halv ett, vilket jag är väldigt glad för idag..

Har inga lektioner idag, så det blir att sitta hemma och plugga innan det är dags att dra iväg på handboll. Hoppas jag hinner upp till Kronoparken ikväll, det är såpabandy och "King of the Hill" och det är väääldigt roligt att se :) Förra året var jag ju tvungen att delta i "King of the Hill" och det är väl inget jag planerar att behöva göra om (alltså springa upp för en backe, slänga sej ner för en såpa-presenning och sen ta en ihopmixad äcklig shot) men som sagt, hejja på de tappra som ställer upp gör jag gärna :)

Skolkarn

Idag tog jag mej friheten att hoppa över nollningen.. Har ju faktiskt varit med varje dag hittills och eftersom jag hade två träningar på rad som slutade såpass sent så hade jag ändå antagligen inte hunnit va med på nånting där uppe vid uni. Så därför kände jag att det var lika bra att skippa det helt.. Det är ju absolut inget tvång att va med, men vi har ju en sån otroligt härlig nollningsgrupp så man vill ju inte missa nåt! :D

Istället hade jag värsta tacobuffén ("bättre än sex!") som väntade på mej här hemma efter handbollen, mums. Åt antagligen dubbelt så mycket som jag borde ha gjort, men det va lika bra kände jag för då står jag mej till flottracet och utgången imorgon :) Det blir nog bra drag de; flottracet brukar va kul! Hoppas bara på lika fint väder som idag, speciellt för vår stackars nolle-Saras skull som åkte på nitlotten att va den som får paddla..

Några av våra supernollor

Här har vi Christian, en av gruppens största nollor. Ja, trots

att han faktiskt är fadder och ingen "riktig" nolla ;p

Innan utgången på BMB i fredags så ville Elin bikta sej. Jag minns

inte riktigt vad hon sa, men jag ser bekymrad ut...


Under Hökens Vingar

Min kära kusin Sebastian har också på senare tiden gått och blivit en bloggare, och jag måste säga att han skriver ganska roligt ibland. Eller allt som oftast, enligt min mening. Min lillebror brukar påpeka att jag föddes in i fel familj eftersom hela kusin-familjen har en lite speciell, ganska tôrr humor som även jag har... Hur som helst, här kommer ett litet urdrag från Sebastians blogg:

"Jag sitter på mitt studentrum och leker under hökens vingar med CSN pengarna, jag ropar högt, kom då alla pengarna. Vilka då? Svarar de jag säger alla med Gustav Vasa på, de säger vi törs inte. Gör de ändå säger jag. Men de kommer inte. Jag skriker ännu högre och ropar desperat efter Karl den tolfte. Ingenting händer det är först när jag skriker efter vår nuvarande kung Karl den 16:e Gustav som det klirrar till och två små kronor ramlar ur spargrisen."

Vet inte hur ni känner, men jag skrattade iaf lite smått när jag läste detta. Även om jag inte råkar va i denna fattiga situation just för tillfället så vet jag precis hur han känner och jag såg faktiskt Sebastian him self sitta där inne på sitt (antagligen) trånga studentrum och ropa högt av frustration ut i tomheten. Kanske letade han också lite extra under sängen eller bakom gardinen efter självaste Gustav Vasa trots att han egentligen insåg att det skulle få bli nudlar till frukost ett par dagar till... ;p

RSS 2.0