Pathways

I onsdags slog jag och tjejerna på stort och kalasade till det litte granna. Elins ex Davvan och hans band Pathways spelade på Ankan och det ville vi ju såklart se. De var skitduktiga! David såg så proffsig ut och det svängde riktigt ordentligt om grabbarna på scenen :)



Vi började kvällen hos mej där vi (okej, jag såklart) brände popcorn, fixade frisyrer, åt kinamat och sjöng loss lite till spotify. När klockan blev halv nio var det dags att bege sej ner till Elin där kvällen fortsatte med en dusch, drinkar blandade i mixern och massa korttagning på oss själva ur diverse olika vinklar.








 



 En riktigt trevlig kväll hade vi, och vid halv elva var det dags att dra sej mot Ankan för att titta på Davvan & co. Efter uppträdandet, en drink och en Trisslott utan vinst fortsatte vi kvällen på Koriander där det serverades Strawberry Daquiri, dansades och t r ä n g d e s. Fortfarande alldeles för fullt för min smak egentligen, men som tur är så är det inte så varmt eftersom det är utomhus så det räddar liksom upp situationen lite grand.. Hemvägen kändes lång på grund av skoskav och ömma fötter men tanken på att Elins  smarriga lasagne låg och väntade på oss i hennes kyl fick mej att orka ända hem utan att gnälla nästan nånting ;P



Nära Ögat

Idag höll jag och pappa på att vara med om en bilolycka på väg hem från jobbet, när ett rådjur hoppade fram från ingenstans och sprang över vägen ett par meter från bilen... superläskigt! Även om det gick bra med både oss och rådjuret så blir man vid såna här tillfällen väldigt påmind om hur lätt en olycka faktiskt kan inträffa...

Aja, nu måste jag gå och lägga mej. Som vanligt stannar jag uppe alldeles för länge, trots att jag inte gör nåt speciellt. Tur att jag har sovmorron även i morron :) Gonatt gonatt på er!

Ska De Va, Så Ska Det Va Ordentligt

När jag duschade för första gången hemma hos Mange förundrades jag över att han hade en kapsylöppnare som satt fast i duschdraperiet. Idag när jag skulle kliva in i duschen så tänkte jag "jaa, varför inte" och tog med mej en cider in i värmen jag också. Asbra ju, jag släckte törsten och blev ren på samma gång. Två flugor i en smäll, så att säga. Nu dyker vännerna upp alldeles strax och jag ska fortsätta dansa och fixa mej lite. Trevlig lill-lördag på er ♥


Jag Vill Pussas


Jag är lite puss-sugen! :(

Lortunge

Vissa dagar känner man sej bara lite extra ofräsh liksom, om ni förstår vad jag menar. Idag kände jag mej lite så och bestämde mej för att göra något åt saken direkt istället för att gå runt och störa mej på mej själv. Nu, efter att ha tagit en lång dusch med inpackning, rakning och jordgubs-scrub känner jag mej mycket fräschare. Fötterna är skrubbade och insmörjda och naglarna är nymålade. Ska bara fixa i ordning lite mat så är jag redo att ta emot mitt sällskap. Idag kommer nämligen Annika hit på besök :)

Tröttis

Idag har jag jobbat förmiddag, men istället för att börja 05.48 som i vanliga fall så slog jag på stort och började redan 03.00. Pappa skulle börja då för att starta igång med maskinen och när jag fick erbjudande om att göra så också tänkte jag att jag lika gärna kunde prova. Har aldrig jobbat så länge förut och även om det kändes rätt drygt att ha klockan på 02.05 inatt så var det helt klart värt att prova på det. Att dammsuga lite runt maskinen, slötitta runt på datorn och dricka varm oboy med pappa mitt i natten var ju inte så jättejobbigt, och dessutom fick jag ju ett par hundra i timmen för att göra det.. helt okej :)

När jag var på jobbet kände jag mej inte alls så trött, men nu sitter jag här i soffan och nästan halv-nickar. Tur att jag jobbar som vanligt imorron igen; "sovmorgon" ända till jugo i fem med andra ord. Fy fan! Men sen är det bara samma tid som gäller på onsdag, sen har jag ett braigt vändskift som gör att jag kan följa med ut och kalasa på onsdag :) KUL! Davvan & co ska tydligen spela på Ankan så det lär väl bli en sväng dit och titta efer va de går för. Och så har jag hört en fågel kvittra om att det blir lite olika drinkar på onsdag.. mumma! ;)

Hemmahäng

Denna lördagskväll blev en lugn och mysig kväll all by my self. Vi hade lite planer på att kanske dra oss mot Sunne och gå på Fryksdalsdansen, men efter lite turer hit och dit så kom vi fram till att det faktiskt är lika bra att vi höll oss hemma. Därför har jag istället ägnat kvällen åt att laga riktigt smarrig kyckligfilé&klyftpotatis till mej själv, tvättat och snyftat lite till filmen Love actually. Den är ju så bra och så fin. Tänk att kärlek är så bra och så fint, men att det ändå kan vara så förbannat svårt ibland...

Nu blir det Wild things som tydligen går på tv:n idag. Den filmen gillade jag jättemkt när jag var yngre, har inte sett den på tusen år så jag tänkte passa på att kika lite på den ikväll och se om den var så bra som jag minns den. Hoppas ni haft en bra lördag!

Mys Hos Mickis

Vi hade en supermysig kväll hos Mickis igår. Hon hämtade upp oss efter sex och sen åkte  vi raka vägen hem för att korka upp och fixa maten. Tacogratäng stod på menyn och det var som vanligt hur gôtt som helst. Teta hade också fixat smarrig äppelpaj med glass så vi höll på att rulla fram när vi skulle hem. Tyvärr var vi även nästan vingliga av trötthet när vi begav oss mot bussen eftersom det inte gick nån buss förrän halv tre. Herregud! Innan dess hann vi med att se Sällskapsresan, kolla på gamla kort och snacka massa minnen. Hahahhaha, herreguuuuuuuud va man har sett ut alltså! Och hela tiden inbillar man sej att man iaf ser mer vettig ut nu, men frågan är ju om man inte kommer skratta/skämmas/skrika lika mkt om 20 år över hur man ser ut nu? :P Aa, hur som helst, jävlar va vi såg ut alltså. Kul att se!





Nattbussen verkar inte vara  vad den en gång var.. kanske lika bra det ;p


Happy Friday!

Det är fredag. Jag har slutat jobba. Jag har fått lön från sommarjobbet. Jag har fått lön från lite exra -jobb på förskolor som jag tillochmed hade glömt bort att jag skulle få. Solen skiner.  Jag är nyduschad och luktar gott. Jag och Teta ska är bortbjudna till Mickis ikväll på middag & mys. Jag är omgiven av otroligt bra människor som tycker om mej. Jag tycker om dem. Ja, som ni förstår så är det en härlig fredag och just nu kan jag inte komma på nånting att klaga på.



Lilla My

Nu är jag hemma från en jättemysig kväll med Maria :) Först gick vi till Pichters och käkade Club Sandwich (förr var det alltid Arena som gällde, men den är inte alls lika god där längre tyvärr..) och sen tog vi svängen förbi Nöjesbutiken, köpte en varsin gôtta-pôse (mitt försök till att bara äta godis på helgerna går sådär just nu..) och sen kröp vi ner i Marias soffa och såg på Slumdog Millionaire. Eller ja, vi såg det mesta av den iaf, tyvärr var jag tvungen att dra mej hemåt vid elva-tiden eftersom klockan åter igen står på 04.40.. Aja, vi får se slutet en annan gång helt enkelt!


Jag kunde ha tagit kort på vår goa mat, på fina Maria eller
på vårat mys, och jag tänkte göra det också.. men det
blev visst inte så utan istället blev det ett kort på bara moi..
Tur att jag var så tjusig då i min nya sjal och Lilla My-tofs ;p

Rom Med Pappsen

Idag åkte jag och pappa ut till Bergvik direkt efter jobbet och bokade en resa till Rom. Hur kul som helst! Vi har länge pratat om att åka nånstans, pappa vill ha med mej och Jesper på en liten minisemester och jag har kollat runt lite på internet. Det finns en del, men det känns lite svårt att va säker på att det blir bra. Därför bestämde vi oss för att titta in på Resia och kika va de hade och vips så hade vi bokat en långweekend i augusti precis innan skolan börjar. Åhh va gött! Vilken sommar; Stockholm med mamma och Rom med pappa ♥  Nu är det bara att se till så det blir ännu fler resor till Sthlm, fler spontan-roadtrips, kryssning och en solsemester så är jag ganska nöjd sen ;P

Nu ska jag bege mej ut i skit-regnet och möta upp Maria. Det blr mys det!

Frukost Hos Grannen

Idag vankas det frukost nere hos grannen :) Eftersom hon åker på Fryksdalsdansen med Maria och hennes gäng och stannar borta ända till söndag så måste vi ju hinna säga hejdå till varann..  Sen blir det nog att lägga sej ute i solen i nån timme innan det är dags att dra till jobbet. Det ser ju ut att va superfint väder ute :)



Under sommarhalvåret är det verkligen
lätt att komma ihåg varför man är så glad
över att ha en sån fin trädgård... :)



Spänning I Vardagen

När man jobbar på Stora Enso så får man lön den 23:e och om allt går som det ska så borde det alltså ramla in ett lönebesked idag på kontot och i brevlådan. Det ska faktiskt bli riktigt spännande ;) Jag har i princip ingen aning om vad jag kommer få i lön, eftersom vi inte har månadslön längre och eftersom varje skift ger olika OB typ varje gång.. men men, då blir det ju extra spännande när lönen väl kommer, eller hur? Och lite spänning i vardagen mår vi väl alla bra av ^^ Hur som helst, även om summan inte är så stor eftersom jag bara får lön för två veckor i juni så är den väldigt välkommen nu måste jag säga..!

Skitdator

Jag blir tokig på min dator. Den är väldigt seg och krånglar hela tiden :( Antar att det är dags att köpa en ny när sommarjobbs-lönen kommer. Det är väl ingen jättekul utgift direkt, men det känns ganska viktigt att ha en bra dator :p Att internet inte fungerar kan ju också bero på att den där sladden princip är helt av, så man får sitta och vicka på den så den hamnar i "rätt läge" för att orka koppla upp mot internet... Dags att köpa en ny nätverkskabel (rätt ord?) också kanske..? :S

Så istället för att sitta här och irritera mej på att internet hoppar av och på så får det bli lite filmmys istället :)

Bilder Från Huvudstaden



 
Vi tog färjan över till Djurgårn där vi skulle möta upp kusin Sebastian som bor i storstan över sommaren.

Det blev lite missförstånd, men efter lång väntan vid den här statyn så dök fin-kusin äntligen upp. Han hade stått å väntat vid en annan staty, som föreställde en annan gubbe på en annan häst. Jaja, shit happens :p


Vi begav oss mot Rosendals trädgårdar där vi strosade runt bland odlingar och vinrankor. Sen var det dags för lunch ute i solen och hade inte Sebastian haft så bråttom till systemet så hade vi gärna stannat och tagit oss ett glas vin från deras trädgårdsbar ;D


När vi kände oss klara med Djurgårn så gick vi in til centrum. På vägen stötte vi på massa läskiga fåglar som var överallt. Jag var lite tuff och posade med dem.


Kvällen spenderades på mysiga Engelen, en restaurang i Gamla stan som också hade både liveband och dansgolv. Jag och mamma åt gott, drack Rosa Pantern och  hängde lite på dansgolvet där vi båda blev lite raggade på. Inte så konstigt kanske, med tanke på hur tjusiga vi var under kvällen ;D

 
Under helgen hann vi ju också med att tillbringa lite tid på vårt hotell såklart. Eftersom vi bodde på 9:e våningen så hann vi med att ta lite hisskort ibland och jag passade även på att ta "små" powernaps så fort det gavs tillfälle. Hotellet var heeelt okej; sköna sängar, supersmarrig frukost, fräsch toa och djupa fönsterbräden som man kunde sitta i och prata i telefon fanns på pluslistan. Ont om pakeringar, superhett rum utan ventilation/AC, lyhörda rum och en sommarstängd restaurang/bar var väl saker som tyvärr fanns på minuslistan... ;p


Hemfärden kändes lite lång men den gick bra. Mamma körde och jag koncentrerade mej mer på färdkosten. Vi stannade i Hummelsta där de hade en jättestor godisaffär. Jag var bara tvungen att köpa en sån där godisorm som jag alltid gjorde när jag var liten. Den var ganska smarrig, men kanske inte en av favoriterna såhär på äldre dar..

Dags Att Handla Lite Granna

Nu ska jag göra nånting jag inte gjort på väldigt länge, nämligen åka och storhandla. Kanske inte så jättekul, men lite trevligt är det ändå att irra runt där inne mellan hyllorna ;p Vet inte varför det inte blivit av, men har nog inte storhandlat sen i... april, maj kanske..? sjukt och väldigt dumt. Kanske har det inte blivit av för att jag varken haft bil, körkort eller pengar, men det blir ju antagligen väldigt mycket dyrare i längden att inte storhandla.. Aja, nu bär det iväg iaf :) Sen blir det att skynda sej hem och göra sej klar för åtta timmar i pappersrulle-fabriken igen. So long!

I´m Back

Så va man hemma från en jättemysig helg i Stockholm då. Bilder och litte sånt kommer kanske imorrn; trots att jag tog minst en powernap om dagen på hotellet så är jag jättetrött nu och tänker slänga mej i sängen ganska direkt... tack mamma för helgen! Nästan allting var ju superbra, eller hur? ;p

Jag njuter av hotellfrukosten.. den va precis så god som jag hoppats på :)

Mot Sthlm



Lasse-biljetterna är bokade och jag är packad & klar att bege mej mot huvudstaden.
 Trevlig helg på er! ♥

En Liten Fundering

Jag kom att tänka på en sak igår när jag städade i köket. Varför blir alltid bestickslådanlortig? När man tvättar ur den så är det alltid fullt med små smulor här och var... är det bara jag som har det så eller blir det så för alla? Antar att det inte är så konstigt egentligen, men det känns lite halvskumt eftersom man alltid lägger ner precis nydiskade bestick där... aja, kanske inte den viktigaste saken att gå och klura på, men ändå :p

Nu ska jag fortsätta städa lite så att allt är fint och fixat inför imorrn. För då drar jag nämligen till Stockholm med mamma, och det vore gött att komma hem till en nystädad lägenhet på söndag! Jag och mamma ska bo på hotell (håller tummarna för stor och smarrig frukost) och ha lite tjejmys tillsammans, det ska verkligen bli jättekul :)


Jag och mamsen


Storstädning

Det blev visst inte nån längre tid ute på filten eftersom det drog ihop sej och blev allt molnigare på himlen.. Egentligen var det lika bra det, för då fick jag lite tid över till att städa min lilla lägenhet. Okej, "tid över" är väl kanske inte helt rätt uttryck eftersom man alltid kan ta sej tid om man vill, men ni som känner mej vet ju att jag inte direkt har storstädning som min favoritsyssla :p

I alla fall, nu kom jag inte på nån bra ursäkt för att inte ta tag i städning så då var det lika bra att sätta igång. Och med litte bra partymusik (Elins fest-playlist funkade perfa!) i bakgrunden så är det ju inte så farligt.. Nu är hela köket putsat, skafferiet ommöblerat och jag har rensat ur saker som jag faktiskt inte behöver. Man samlar på sej en del ändå, trots att man inte är så gammal och inte bor så stort..! Och det bästa är ju att man upptäcker att man har massa braiga saker :) Jag hittade tex en sprillans ny stavmixer och det är ju perfekt för nu kanske jag också kan börja göra såna där smoothies som alla andra redan gjort i typ hundra år. Det är ju skitgott och om jag inte fattat helt fel så är de ju oftast ganska nyttiga också :)

Nu är det bara en sista grej jag måste göra innan jag äter, vilar och drar till Katherine på lite häng. Jag m å s t e gå bort med alla glasflaskor jag samlat på mej.. åååh, va drygt men mitt kök är redan superlitet och det blir inte direkt större av att ha ett X antal påsar med glasflaskor som bara ligger och irriterar mej. Aja, om jag skyndar mej att gå nu så är jag ju snart tillbaka.. Suck.

Sovrekord

Japp idag slog jag på stort och satte PB i sovning. Jag vaknade nämligen så sent som kvart i två! Visst, jag har jobbat natt och somnade inte förrän sju, och visst jag var vaken ett par gånger tidigare men så här länge har jag nog aldrig klarat att sova förut.. helt underbart :D

Nu har jag iaf ätit frukost och borstat tänderna så nu blir det nog på med glajjerna och ut med den blå filten en sväng faktiskt. Det gäller ju att passa på, eller hur?


Japp, jag tar kort på mej själv i solen..
              jag är så frääään!   

Solig Julidag


Frukost i solen och en alldeles ny tidning att bläddra i...
Så mycket mer än såhär behövs inte en dag som denna för att jag ska känna mej nöjd :)

Lasse Spelar I LLA!!

Mange sms:a mej inatt och frågade om jag visste att Lasse skulle spela i Karlstad i höst. Det har jag heeeelt missat. Vet inte hur glad jag blev, men glad blev jag iaf. Biljettsläppet är på fredag klockan 09.00 så då gäller det att sitta och passa så man får sej en biljett..

Det slog mej på vägen hem från jobbet att vi ju faktiskt ska på PINK höst också, därför va ja tvungen att skynda mej hem å slå på datorn för att kolla upp datumet för Lasses konsert. 4 november tydligen, har för mej att PINK va den 3:e. Haha, shit va nära att de krocka på riktigt! Hade varit riktigt tråkigt, även om det säkert är lätt att sälja PINK-biljetterna så ska det bli kul att se henne och därför är jag glad att det var på   olika dagar :)



Nej oj, nu måste jag  verkligen sova. Känner mej inte så trött, men så är det efter varje nattskift. Bara man lägger huvudet mot kudden sen så brukar man slockna direkt ;p Gonatt och gomorron på er!



Jordgubbar!

Alldeles nyss kom jag hem från Ängebäck där jag och mamma var för att plocka jordgubbar. Det känns som en otroligt somrig aktivitet och sen är det ju inte helt fel att man får gå där och äta hur mycket man vill heller.. mums! Som vanligt gick det fort att fylla bunkarna och när det väl är dags att gå så har man svårt att slita sej trots att man är proppmätt och alldeles röd-kladdig överallt efter plockningen..

Annars har min lediga dag bestått av sovmorgon, stan-häng med Annika, Elin och Kejtrin (och med Maria en snabbis också faktiskt) och matlagning. Kommer knappt ihåg sist jag stod i köket och lagade min egen mat.. då är det illa! Men med en kombination av lite tid hemma, bortbjudningar och en pojkvän som skämmer bort en med att laga maten åt en så kan det lätt bli så ibland... och jag klagar väl inte direkt heller ;P

Nu ska jag sova en liten sväng, sen blir det en timmes mys med Elin innan det är dags att åka til jobbet.

Stolt Ägare Till En Liten Plastorm

En annan sak som jag fressten fick när jag fyllde år var ju en plastorm. Icke att förglömma! När vi var hos Dave på midsommar så hade de plastormar lite häroch var utspridda på bryggan och stranden eftersom detta tydligen ska hjälpa till att hålla alla äckliga fåglar (speciellt fiskmåsar) borta. De som känner mej förstod ju direkt att det i princip va den perfekta presenten till mej som knappt vågar sitta ute på sommaren för att det är så obehagligt med alla fåglar runtomkring. Nu när jag har min egna lilla orm så har jag tänkt ta med den när vi ska luncha på stan eller gå på uteservering. Man kan ju pröva iaf, kanske hjälper det litte grann och det vore guld värt :)



Troja

Den här veckan som kommer jobbar jag nätter och det innebär att jag är rätt osocial under veckan tyvärr.. Fast det finns ju fördelar också med nattvecka, t. ex. att den känns kort, går snabbt och man har hela måndagen ledig eftersom jag inte börjar förrän tio imorrn kväll.

Och eftersom jag inte börjar förrän tio imorrn kväll så har jag alltså en ledig dag och därmed sovmorron. Och eftersom jag har sovmorron så kan jag va uppe hur länge som helst idag med gott samvete. Och eftersom jag kan va uppe hur länge som helst med gott samvete så kan jag alltså sätta på en film nu trots att klockan redan är tolv. Nice! Perfekt att jag fick Troja i födelsedagspresent av honey, den passar bra nu den. Har ju sett den flera gånger, men det är en film som jag inte tröttnar på. Fick ju även min älskade Bröderna Lejonhjärta när jag fyllde år av Maria och Kricke men den tar vi under en filmkväll senare i sommar ;D

Att Hänga På Låset

Idag var jag tvungen att springa till Konsum och handla för att kunna äta nån frukost. Jobbigt, jag som alltid brukar ha frukost-saker hemma och jag som alltid är hungrig direkt när jag vaknar.. Men men, vid halvtio-snåret var jag iaf vid Konsum och upptäckte då att de inte ens öppnar förrän klockan tio på söndagar. Drygt! Ville ju inte stå där med mina pantpåsar i en halvis å vänta heller så jag gick hemåt en sväng igen.

Var tydligen så ivrig så att jag återvände ett par minuter för tidigt trots att jag tyckte att det kändes lite töntigt att va där innan.. men men, det var en erfarenhet det också. Det uppstår liksom en speciell känsla när man står där utanför och väntar med annnat löst folk som inte har nåt bättre för sej en söndagmorgon. Ni vet, den där ordlösa blicken man utbyter i samförstånd när man hör kyrkklockorna ringa in att klockan är tio och man fortfarande ser det gråa gallret täcka för Konsum-ingången.. jaa, de är något alldeles extra det ;P

Haha, så var det i alla fall. Nu sitter jag här mätt och belåten. Ska nog ta mej en sväng på stan idag men först klurar jag på om jag ska gå in på Facebook och undersöka hur man accepterar vännerförfrågningar. Det ska ju inte va så svårt har jag hört och nu när jag ändå har facebook så ska man tydligen gå all in så att säga ;)

Biomys En Regning Lördagskväll

Humöret har varit otroligt svajigt de senaste dagarna och regnet bara öser ner. Därför passar det perfekt med lite biomys idag, känns som att de va väldigt längesen jag var på bio också. Men innan vi drar iväg så ska jag fixa i ordning mej lite och slänga i mej skålen med jordgubbar som en viss  n å g o n hade ställt in i min kyl här hemma.. mm, smarrigt!! Tack så mycket! ♥

Kalasbilder Från I Onsdags :)






  


Som sagt så var det en jätttetrevlig och rolig kväll. Kvällen började med (förutom facebook-görandet då) tårta ute i trägårrn och lite skönsång för moi. Sen fick jag paket, några spelade kubb och så fortsatte kvällen med trevligt häng och massa skratt. Jag hade en hel del i tankarna och glömde helt bort att styra upp lekarna/tävlingarna som jag förberett.. tråkigt, men då tar vi det en annan gång ;p

Sen blev det i alla fall taxi till Koriander, där det var trångt men kul! Musiken var väl sådär tyckte jag, men å andra sidan så var det ju utomhus och alltså inte lika varmt som det brukar va på krogen så det jämnade ut sej i mina ögon. Jag hade roligt ute men med lite skavsår både här och där så kändes tiden som om den stod stilla...

Nu ska jag fixa mej i ordning och ta bussen till jobbet. Kombinationen av ingen buss, inget körkort och ingen bil gör att jag får sova hos morfar ikväll... Inte varje dag jag spenderar mina fredagskvällar hos honom, men det ska nog gå bra :) Trevlig fredag på er!

FaceBook

Okej, nu är det såhär att mina kompisar var tydligen väldigt trötta på att jag inte skaffat facebook än och därför tog de tag i saken igår och gjorde en i present till mej. Det är antagligen anledningen till att jag vaknade upp och hade 29 nya mejl i min inkorg. Nu  är vi uppe i 37. Herregud, det ska väl inte fortsätta så här? :S Jag vet ju inte ens hur man loggar in, eller va poka och tagga och allt det där ska va bra för. Jag har ingen koll på om någon har skrivit på någons wall och jag skiter väl fullständigt i om en kompis kompis har gjort testet "Hur mycket Homer Simpson är du?" osv. Men. Jag vet att nu när jag har en så kommer det väl antagligen inte ta så lång tid innan jag också är fast i den där skiten... ;p

Fest Blev Det


Tack alla som var här och gjorde mitt kalas så trevligt som det blev ♥


Imorrn Blire Lite Ferre Faktiskt

I morron är det dags för lite ferre här på Karlagatan :) Jag gör sista förmiddan imorrn, och börjar inte förrän kl 14.00 på torsdag så det passar perfekt att prova Karlstads uteliv på en onsdag kände jag.. det är ju ganska mycket som är öppet, alla verkar ha jätteroligt ute på onsdagar under sommarn och eftersom jag aldrig gått ut en sommar-onsdag förut så känns det som att det är dags för det nu!

Tänkte bjuda på lite tårta, precis som jag gjorde i lördags på släktkalaset. Då var det så varmt så att den hade smält ner när jag tog fram den och tänkte bjuda på den, men tack och lov var den lika god ändå och den tog slut fort :) Hoppas på att den slinker ner imorrn också, och det kommer den garanterat att göra.. När har en tårta blivit misslyckad och oätlig liksom? ;p


Kanske inte så fin, men jäkligt smarrig ;D

Hejdå Huset...





Antagligen sista kortet på mej i mitt gamla rum, och antagligen sista gången
jag vrider om nyckeln till det låset..

Egentligen är det ju ingen superstor grej, men ändå känns det lite konstigt.. Medan jag väntade på bussen gick jag runt ett par varv i huset och sa "hejdå". Det var tomt och ekade överallt och även om jag inte bott där på ett bra tag så är det ju fortfarande "mitt" gamla hus. Nu är det en ny familj som ska bo där; det kommer va nya rutiner, nya bråk, nya skratt, nya upplevelser och nya minnen som skapas i huset.. Hm, så är väl livets gång I guess, men lite svårt är det att föreställa sej det måste jag säga...

 

Min Dag Idag :)

6 juli idag och det innebär ju faktiskt att det är min födelsedag idag för er som missat det! I morse när klockan ringde klockan fem och jag vaknade upp i pappas tomma hus så kändes de väl inte direkt som min födelsedag, det hjälpte inte heller att jag gick och nynnade "Ja må du leva!" på vägen till jobbet, men sen blev dagen lite bättre. Mötte upp Elin och Katherine som bjöd mej på fika (pannacotta såklart, de känner mej väl. Den var spetsad med en jordgubbe och svenska flaggan, hur tjusig som helst!)

Sen begav jag mej till mamsen där jag bjöds på Ceasar-sallad, Ben ´n´Jerrys och massa mys. Avslutade firandet med att hänga en sväng nere hos Elin där vi åt ytterligare en smarrig efterätt som hon fixat ihop. Nu har jag precis klivit ur duschen och ska se det sista på Filip&Fredrik, sen blir det sängen.


En bild från förra årets firande med kompisarna. Glad, nöjd och törstig ;D




P.S. TACK alla ni som hört av er på olika sätt under dagen. Puss på er!


Lite Ensamt Igen

Så var det söndag igen och det innebär att Manges vecka här i Karlstad är över. Känns såklart jättetråkigt och redan lite tomt, men om veckorna UTAN Mange går lika fort som den här veckan MED honom har gjort så blir det nog inga större problem att klara sej till augusti..

Kalaset igår var trevligt och som vanligt blev jag otroligt bortskämd med kramar och massa paket. Bilder från de senaste dagarna kommer nog upp så småningom när jag fått in dem på datorn, men just nu befinner jag mej i pappas hus på hans dator. Börjar tolv minuter i sex imorgon och känner därför att det är dags att krypa ner i sängen nu. Min 24:e födelsedag kommer alltså starta på ett lite annorlunda sätt än vad den brukar, men så är det väl när man är  vuxen I guess.. Förhoppningsvis hinner jag in till stan en snabbis på eftermiddagen i alla fall :)

Sussa sött och se till att få en bra start på nya veckan!

Bad, Hagel Och Lite Skumpa

Direkt efter att jag slutade jobba igår så stack jag och Mange till sommarstugan för att spendera kvällen och natten där. Det var supervarmt och vi slängde oss i vattnet så fort vi var framme. Göttans! När vi kom upp så dröjde det inte länge förrän regnet började.. det spöregnade och kom stooora hagelbitar så vi såg knappt till bryggan ens när det var som värst. Aja, det var ganska mysigt ändå och efter ett par timmar blev det lite bättre igen. Tur det, eftersom vi var grillsugna :) Massa god mat fixade vi, grillat sitter liksom aldrig fel.. Sen mös jag lite framför TV:n medan Mange fiskade och tillsist avslutade vi kvällen på bryggan med jordgubbar och lite Asti. Precis som en riktigt underbar sommarkväll ska va :)

Nu ska jag fortsätta städa lite här hemma, om en timme kommer min lilla släkt hit och firar mej. Tänkte försöka bjuda på både mat och tårta, får väl se om jag lyckas eller ej.. ;p

Ännu Mer Mys I Solen

Att jobba förmiddag och sluta redan klockan 14.00 har sina fördelar. Jag och Mange hann med att käka smarrig mat ute på Napolis uteservering och sen blev det ett par timmar i solen vid Museét där vi mötte upp Elin och Teta. Det dukades upp jordgubbar, vattenmelon och hembakat fika. Mysigt!





Sol&Bad

Trots att jag jobbat hela eftermiddagen idag så hann vi med att få en riktigt skön sommardag. Vi började dagen med frukost ute i solen och en filt i vår trädgård, men det kändes var nästan på gränsen till för varmt här. Samtidigt så skrev Maria att hon ville hitta på nåt och efter att Mange tipsat om att vi kunde åka till Alster och bada på ett litet ställe (är ju inte så förtjust i allmäna badplatser) så bestämde vi oss för att åka dit en snabbis och bara doppa oss. Gött var det och fort gick det! Vi hämtade upp Maria, åkte ut till Alster och doppade oss fort (tack mamma för att du lånar ut bilen!) och sen snabbt upp och hem igen innan det var dags för mej att åka till jobbet.




När Mange hämtade mej från jobbet åkte vi till hans nya lägenhet och kikade lite. Kommer nog bli jättefint där (det lär ju inte bli sämre än Campus) och det ska bli mysigt att bo lite närmare varandra. Sen bar det av hem till mej men vi insåg att det fortfarande var jäkligt varmt här. Eftersom vi redan var i "badar-tagen" så föreslog Mange att vi skulle åka och ta ett nattdopp. Sagt och gjort, kvart i tolv satt vi åter igen i bilen på väg mot Kroppkärr :) Mysigt men tyvärr var det otroligt mycket mygg som jagade oss :(



Nu väntar sängen. Imorrn blir det flytt och sista eftermiddagspasset, göttans.

RSS 2.0