Avslutningsdags Snart

Sådär ja, nu har jag preliminärbokat in en avslutning för mitt lill-lag på Leklandet här i Karlstad. Hoppas alla kan, så att det blir av! Förra året va vi ju till Örebro på "Lek och bus" och det var ju askul :D Blev som tokig när man sprang runt där inne och härjade så jag hoppas att det är lika roligt här i stan! Gillade ju inte sånt där sådär jättemycket när jag var liten vad jag minns, så det gäller att ta igen det nu på äldre dar när man får chansen ;)


Är det bara jag, eller håller inte
lördagens kalas-frilla fort-
farande? Hej lortunge... ;S

Hur Svårt Ska Det Behöva Va?

Kom på att jag lika gärna kunde anmäla mej till höstens kurser redan idag istället för att vänta till sista sekund (som jag brukar göra) men när man väl försöker så är det ju hur krångligt som helst.. det ska skickas nya lösenord hit och anmälningskoder dit... och när man väl hittat de koder man ska ha, ja då vägrar studera.se att funka. Otroligt irriterande! Och om jag inte minns helt fel så är det så här typ varje gång... blir det överbelastat system eller varför klarar de inte att öppna sidan..? Konstigt och irriterande är det i alla fall, men nu äntligen har jag lyckats anmäla mej (tror jag!) på ett korrekt sätt efter en timmes försök.. puuuh.

Annars är det väl bara bra idag. Felix sa att de har stekande sol i Sthlm, här är det bara grått och kallt. Jag vill också ha stekande sol!! Men tack och lov är i alla fall snön som kom i helgen nästan bortsmält, alltid något att glädjas åt.. :)

50-Årskalas!

Trots att kvällen slutade lite segare än vad vi tänkt oss och ett par av oss skippade utgång, så var det ett jättelyckat och kul kalas :) Det var lagomt med folk och födelsedagsbarnen hade kul. Jag tror tillochmed att ett av födelsedagsbarnen gick och blev lite extra rund under fötterna ;P



Först fick Katherine öppna paket; jag och Elin
hade fixat ihop ett supertjusigt collage på 25-åringen


Sen högg vi in på den gröna bålen
och vräkte i oss fläskfilé med potatisgratäng. Gott!


Efter maten var det dags för efterätt :) Den specialbeställda
tårtan
från Cake Help var jättegod. Och otroligt fin!!


Ett riktigt kalas måste ha ballonger!


Sen drack vi lite mer bål och posade lite till höger och vänster


Kvällen började gå mot sitt slut och Katherine
 satte sej ner en sväng för att vila up sej inför utgången

Slutspelat..

Så var U21-säsongen slut för i år då och som sagt så är det med blandade känslor jag spelade de sista minutrarna idag på matchen. Säsongen har varit så mycket upp och ner; även om det inte gått så bra resultatsmässigt sett och kämparinsatsen varit av blandad art från vissa håll så har året varit otroligt roligt. Det har varit så kul att få spela igen, och jag önskar att vi fick ihop till ett lag även nästa år också! Tyvärr är jag inte så äker på att vi får det, några av de mest pålitliga i laget ska tyvärr sluta och då känns det lite osäkert inför nästa år på vissa håll... Aja, den som lever får se hur det blir och vi har ju i alla fall lagavslutningen kvar. Då blir det drag förhoppningsvis ;)

Men det bästa av allt med dagen var att mina stora tjejer vann mot Kristinehamn idag med massa mål. Åååååh vilken lättnad! Det kändes så skönt i mitt coach-hjärta när jag hörde det.. Mina tjejer är såå mycket bättre än dem men har liksom haft Kristinehamn som ett litet "spöke" som de haft onödigt svårt med.. men idag släppt det återigen för dem. Gööööött!!! :D

Nu ska jag borsta tänderna och dra mej mot sängen.. kurssart imorgon och vi börjar tidigare än någonsin :S Sussa sött!


Jag och Mange efter The Hives (som var ganska bra faktiskt!) i lördags. Lägg märke
till min  "tuffa och rockiga stil"; sjal och stjärnörhängen.. joda minsann, tuff var jag.. ^^


Gissa Armen

Nu har allas vår Katherine återvänt till landet Sverige och därför tänkte jag slå på stort och köra en liten lek.. "Gissa armen" heter den. Det går ut på att man ska gissa vems arm som är vems. Jag vet att det kan kännas som en ganska svår uppgift, men man får göra ett försök om man vill..




Jaja, trots att man är nästintill genomskinlig bredvid dej så är det väldigt kul att ha dej hemma igen Kejtrin :) Eftersom både Katherine och Daniel fyllde 25 därborta så slog vi självklart på stort med en 50årsfest igår, men bilder och sånt kommer senare för nu ska jag bege mej till hallen och spela årets sista match... blandande känslor skulle man kunna säga. Skön söndag så länge!

Bortskämd Var Ordet

Om jag kände mej som en bortskämd liten skitunge igår när jag skrev att jag ville ha ett till stipendium så kan ni ju gissa hur jag kände mej idag när mamma kom hem till mej på sin lunch och räckte över en stor påse till mej innehållande den jackan jag provade på Stadium igår. Mamma och pappa hade köpt den tillsammans till mej för att jag "är världens duktigaste och förtjänar lite uppmuntran i vardagen". Blev självklart hur glad som helst men kände mej som sagt en aningens bortskämd... jag önskar att jag kunde ge tillbaka hälften av det de ger mej och är det några som förtjänar lite uppmuntran så är det de två.. Men men, nu hade de köpt den till mej iaf så nu är det väl bara att tacka så mycket!

ikväll har jag lite andra kläd-problem. vad har man på sej när man ska se lite tuff och rockig ut?! The Hives ikväll ju och jag äger ju inga såna grejjer.. jag som ändå "pluggat" på låtarna (jag lyssnade iaf en timme häromdan) för att kunna låtsas som att jag är värsta coola fanet, folk kommer ju se att jag är helt vilsen ;p Aja, en kul kväll kan det nog bli ändå! :D

Om Man Ber Snällt..?

Nu kommer jag låta som världens mest bortskämda människa men skulle jag inte kunna få ett stipendium till..? Att få 10 000 extra "bara sådär" vore nämligen både trevligt och behövligt just nu känns det som, med tanke på att vi fick månades pengar igår och jag inte alls har mycket kvar.. :(

OM jag helt plötsligt skulle få 10 000 "bara sådär" så skulle jag gärna göra över med dem på:

* en ny jeansjacka att ha i sommar

* en ny kamera eftersom den jag har nu håller på att ramla i sönder

* ett par nya tjusiga sommarskor

* en ljusblå jacka från Stadium som bara är såå fin

Jag Pluggar The Hives

Återigen måste jag säga att Spotify är en himlans bra grej! Sitter nämligen här hemma i soffan och "pluggar" lite The Hives-låtar.. Imorron är det konsert med dem på Nöjes som väntar och det vore ju trevligt om man kände igen nån låt iaf.. Alltså, jag har säkert hört nån låt förut och kanske kommer jag tycka att de är jättebra imorrn när vi är på dem men ska jag va ärlig så är The Hives ett band som jag verkligen inte har nån koll på alls.. men men, kul att göra nåt och det märks ju imorrn hur bra de är :)



130 År

Om det stämmer som The Voice säger så fyller världens äldsta kvinna år idag och det är ju lite häftigt tänkte jag först. När de nämde hur gammal hon blir, 130 år, så hajjade jag till och tänkte att "oj, jäklar va gammalt". Men det var inte förrän de började göra jämförelser som jag insåg hur sjukt jävla gammalt det är..

Hon föddes 1879. Bara att va född1800-talet är ju svårt att föreställa sej, man har liksom upplevt två sekelskiften.. när andra världskriget bröt ut fyllde hon 60 år. 60 år!! Hon skulle kunna vara Hitlers morsa! Min morfar hade i princip nyss slutat med blöjor och hon skulle kunnat gått i förtids-pension (om det nu va pension i 65-årsåldern på den tiden). Det kan ju inte finnas en enda levande människa kvar som hon kände när hon va liten. Alltså, de få hon kanske umgås med nu lär hon ju säkert ha träffat när hon va typ 60-70-år och de va kanske nyfödda? Ja ni förstår vad jag menar, det är svårt att förstå hur gammalt 130 år är, men om denna människa nu läser detta så är det väl lika bra att säga grattis :)

Nu ska jag bege mej iväg på kursutvärdering. Kul kul, speciellt när man måste tacka nej till en hel dags jobb bara för detta...

Våffel-Tajm!!

Japp, våfflor blir det idag, lovely! Ska bege mej till min kära mamma en sväng där det snart bjuds på våfflor. Behöver jag säga att jag är jättenöjd? Behövde ju inte ens köpa ett eget våffeljärn ;D Fast det kanske man ska göra ändå.. som Elin sa, man kan ju faktiskt äta våfflor andra dagar under året än just idag också så det skulle ju vara trevligt att ha..!

Nej, dags att gå för nu skriker magen och hjärnan efter våfflor :)

Barnböcker!

Idag började jag dagen med att bege mej mot bibblan och införskaffa lite kurslitteratur som behövs till nästa  vecka då min nya kurs börjar. Att fixa ny kurslitteratur brukar inte kännas allt för jättekul men när litteraturlistan nästan enbart består av barnböcker så känns det inte alls lika tråkigt kan jag tala om ;D



Ska bli så kul att läsa dessa böcker, speciellt Allra Käraste Syster, som Astrid Lindgren gjort. Jag har bara sett den som film innan, och den är helt underbar! Det är en av de där kortfilmerna som Astrid Lindgren gjorde (tex Hoppa högst och Lortdocka), tyvärr tror jag att det är många som missat dem..


Sexlagar

En egenskap som jag uppskattar hos en pojkvän är om han är allmänbildad. Att ha en pojkvän som läser till högstadielärare passar då jättebra; under mitt och Manges år tillsammans kan jag säga att jag lärt mej en hel del nytt och jag har även fräschat upp minnet inom både det ena och det andra.. Men nu undervisar Mange i sexualkunkap om dagarna, och jag måste erkänna att det känns mest intressant av allting ;p Jag menar, det är viktigt att hålla koll på, man vet aldrg vilka situationer man kommer hamna i framöver.. Visste ni t.ex. att:

*Sex med djur är helt lagligt för män i Washington, om djuret väger mindre än 50 kilo
... (Dags att skaffa en våg i fall att... det är bäst att va på den säkra sidan ^^)

*I staden Kali i Colombia får kvinnor endast ha sex med sina män. Då ett par är nygift krävs att brudens moder ska vara närvarande då paret har samlag
... (För vem är det värst klurar jag? För mamman, dottern eller för den nya svärsonen..?!)

*I staten Florida är missionärsställningen den enda officiellt lagliga ställningen för samlag... (och vi här i Sverige har mage att klaga på ett tråkigt sexliv ibland..)

Ge Mej Ett Våffeljärn, Tack!

Imorgon är det våffeldagen och jag ska äta våfflor, om det så blir det sista jag gör..! Förra året hade lyckades jag ju pricka in magsjuka på självaste våffeldagen (jag som aldrig har magsjuka!) så då kunde jag j inte äta några tyvärr.. :( Därför känns det som ett måste att äta våfflor imorrn, på våffeldagen SKA man äta våfflor, så är det bara! Tyvärr finns det ju ett litet problem, jag har nämligen inget våffeljärn... Köpte ett för flera år sen, men det lämnade jag kvar hos B.. katastrof!!! Är inte så sugen på att köpa ett våffeljärn heller, men det kanske vore värt det... Jaja, ur som helst får det lösa sej imorrn. Våfflor måste jag bara ha :D

När jag ändå är inne på ämnet mat så kan jag lika gärna fortsätta... jag och mamma lunchade vid Kasernhöjden idag, både gott och hyfsat billigt! Det är ju buffé där och idag var det dillkött, wallenbergare och kebabpizza på menyn.. hur gott som helst! Synn att det ligger så långt bort (för oss som inte har körkort iaf) annars skulle man kunna äta där oftare. Fast på ett sätt är det iförsej tur också, annars skulle väl hela studielånet gå åt till deras mat och det vore ju inte helt jättebra ;p


Ledig Tisdag

Hej solen och det underbara vädret! Vaknade upp på ett jättebra humör idag och inte blev det sämre av att det är så fint ute heller :) Är ju ledig idag också så det lutar åt en lunch med mamsen. Va längesen vi lunchade ihop så det är på tiden tycker jag! Tänkte gå ut på en promenix innan det också, lika bra att passa på när man är ledig och jag har ändå ett par ärenden att fixa med.

Ikväll är det lag-möte efter handbollen för att vi ska kunna kolla över inför nästa säsong. Det har varit så roligt att spela handboll i år igen och det skulle va så kul att fortsätta, men ska jag vara ärlig så litar jag inte riktigt på vissa personer i laget och jag vet inte om jag orkar med en säsong till med krångel hit och dit.. då lägger jag hellre ner ännu mer tid på mina tjejer som jag tränar.. Jaja, vi får se vad som sägs på mötet ikväll helt enkelt.

                                         De kan ju kännas ganska kul att va tränare ibland... ;p

Kalle Och Chokladfabriken

Efter flera försök att se Kalle och chokladfabriken så ger jag nog upp nu känns det som. Jag somnar ju hela tiden, och visst är det jättemysigt att göra det i Manges knä men jag vet inte om han uppskattar det riktigt lika mycket.. Så här var ju jag typ hela första halvåret vi var ihop; varje gång det vankades mys så slocknade jag efter en kvart. Kul tjej ^^

Men det är faktiskt inte mitt fel. Halv sju ringde de från jobb imorse, det tar på krafterna att jobba på sina lediga dagar... ;p Men så gôtt att få jobba lite igen nu när det passar; dels för pengarnas skull och dels för att det helt enkelt är så kul. Det känns ganska bra också, tur det eftersom jag inte har allt för länge kvar på min utbildning..! Och just nu känns det inte som att jag behöver va med i vikariepoolen här i stan eftersom jag trivs bra på de ställen jag är i Forshaga :)

Sussa sött!

Kiss-Böter?

Ankan blev en hit. Kvällen var kanon, Elin blev kalas. Tur att vi bor i samma hus så vi kunde gå hem tillsammans, hela vägen. Den långa vägen hem tog ett bra tag att gå och den var både rolig och en aningens vinglig skulle man kunna säga. När vi började närma oss vårt hus så försökte Elin göra slut på vår vänskap, eller hennes ben försökte iaf ta avstånd från vår jargong. "Jag klarar inte det här, Jossan! Mina ben orkar liksom inte mer humor!" typ. Kul.

Min kära väninna hann också med att uträtta sina behov ett par meter ifrån en polisbil; snacka om att utmana ödet och söka mer spänning i livet...! Nu klarade hon sej ju ifrån tillsägelser osv, men det kändes ändå inte helt långt ifrån.. Fy fan va tråkigt att komma hem från krogen med en kiss-böter i sällskap. Tack men nej tack, då går jag nog hellre hem själv ;p


En mysig och kul kväll hade vi i alla fall :)


Lite Vin Såhär På En Fredag..

... har väl ingen dött av ;D Vi tänkte nämligen va lite crazy och gå till den glada lilla Ankan på en fredag och kika läget litte grann. Det finns ju fakiskt en hel del olika ställen i den här stan så både jag och Elin kände väl att de va dags att testa nåt annat än bara BMB en löningslördag liksom och Annica skulle nog också hänga på.

Både jag och Elin var inne på att "unne ôss litte granna" även inne på Ankan trots att det är helgen innan löning, men efter en närmare titt på kontot så bestämde vi att vi nog kör ganska hårt innan vi drar, så kanske vi slår på stort och beställer nånting där ;p Jaja. En trevlig kväll blir det iaf garanterat :)

Rabattkupongerna Är Mina Vänner

Idag är jag ledig och därför tänkte jag och Elin gå på stan en sväng i eftermiddag efter hennes praktik. Eftersom jag inte har så gott om pengar för tillfället så har jag inte gått på stan på hur länge som helst känns det som, men nu har jag visst råkat samla på mej massa olika rabattkuponger så vem vet... Kanske kommer jag hem med nåt nytt och tjusigt idag? Man kan ju alltid hoppas :D


Fastklistrad!

Den här dagen började väl inte riktigt som jag tänkt mej.. Gick ut i köket för att fixa frukost och upptäckte att klisterburken från handbollen som jag fick ta med mej hem igår hade runnit typ överallt. Hårt som fan satt det, så nu har jag fått stå och skrubbat diskbänken i säkert en halvtimme. Mina händer är helt förstörda, trots att jag tagit klisterväck 3 gånger, tvål 2 gånger, bodyscrub 2 gånger och diskmedel 3 gånger så sitter är det fortfarande kvar på vissa ställen. Jag blir tokig för nu har jag ju klister på alla dörrhantag och alla kranar osv. Ååååh!


Spotify

Det här med Spotify är ju faktiskt hur bra som helst kom jag på nu :) Mange fixade så jag fick det på min dator för ett par veckor sen och jag har använt det ett par gånger men inte så jättemycket ändå. Men så slog det mej att jag kan ju söka upp precis vilken låt jag vill och sen lyssna på den inom typ 15 sekunder utan att behöva lära mej hur man laddar ner låten eller så. Asbra! Så nu sitter jag och diggar till Lily och Susies Show me Heaven. Skönt att jag nu kan lyssna på den när jag vill för då behöver jag inte gå runt och känna mej så arg för att de inte gick vidare i Melodifestivalen ;P

Grattis Till Mej...

... och alla andra som har namnsdag idag :) Idag är det nämligen Josefina-dagen och jag tar mej friheten att fira mej själv fast det egentligen fattas ett a. Har inte sådär jättestor koll på det där med namnsdagar nuförtiden men när jag kom hem från skolan så låg det ett sött kort och väntade på mej i posthögen. Tack mamma!



Nu har jag suttit med mitt arbete
ända sen jag kom hem från skolan vid halv ett. Solen skiner och att sätta sej ute och njuta lite lockade väldigt mycket, men jag valde ändå att stänga in mej framför datorn. Bra gjort av mej! Fast allt är ju relativt och beroende på hur man ser på saker och ting; egentligen är jag ju mindre duktig som skjutit upp pluggandet och inte skrivit klart det än.. Inlämning imorrn ju... ;p

Snödroppar

Jag är fullt medveten om att det antagligen kommer snöa nån mer gång inom det är över (ändå blir jag lika besviken och arg varje gång) men nu när solen lyser, snön torkar bort och snödropparna växer utanför fönstret så är det väldigt svårt att inte få vår-och sommar-känslor!


Nu är det dags för skola, sista riktiga lektionen i denna delkurs. Och så har vi ju det lilla arbetet som ska in imorrn också, men det tänkte jag göra i eftermiddag. Ha en skön torsdag!

Lokal-Kändis

Så har man gått och blivit kändis då. Jag menar, ett reportage i lokal-tidningen måste ju ändå räknas som att man gått och blivit berömd, tycker ni inte det? Vi snackar ändå mittuppslaget OCH löpsedeln utanför vissa affärer runomkring här i stan ;D Under handbollscupen som vi spelade i helgen så var VF där och tog kort. När de råkade få syn på mina tjejer och märkte hur duktiga de var så ville de göra en intervju med mej och någa tjejer i laget. Tyvärr så innehåller artikeln ganska många slarviga faktafel för oss som är med i handbollen, men annars var det ett ganska bra reportage och jättekul att de gjorde det överhuvudtaget. Gissa om mina småtjejer blev som tokiga när de fick reda på att de skulle va med i tidningen..





Rån :S

Usch, har precis fått reda på att Konsum här på Herrhagen blev rånat ikväll precis innan de stängde.. usch vad obehagligt!! Tänk om man varit där och blivit inblandad.. Vill inte ens tänka på det, hade ju inte varit helt omöjligt eftersom det faktiskt händer att man är där och handlar ibland innan de stänger. Och personalen då; att bli utsatt för ett rån och bli hotad med pistol.. aaah. Vet inte om jag skulle våga gå tillbaka till jobbet efter en så händelse,alltså.. Hoppas de får tag på personen som gjorde det iaf!

Annars har väl inte eftermiddagen varit så där jätte-munter (förutom när grannen var här en sväng då förstås) så efter att jag sett klart det nya programmet "Ballar av stål" så blir det direkt ner i sängen för min del. Imorron blir nog en bättre dag!

Halvdöd


Efter två roliga men ganska köriga dagar fulla av handboll ligger jag nu halvdöd och helt slutkörd i soffan. Jag är huuur trött som helst, och ändå är det inte jag som har spelat.. Det tar på krafterna ibland att hålla ordning på 22 stycken 10-åringar som far runt åt alla håll...Men det är det värt, och så duktiga som de varit hela helgen så var vi verkligen värda våra medaljer. Och jag som inte samlade på mej så många i ung ålder blir fortfarande skitglad så fort jag får en medalj hängd runt halsen ;p

Lite mer rapport om helgen kommer senare, nu ska jag återvända till Beck-filmen jag försöker hålla mej vaken till. Sov gott alles!

Wipeout!

Efter att ha sovit en timme och att titta på reprisen av Wipeout så blir man en aningens gladare till humöret :) Haha, jag vet inte om det är deltagarna, tävlingsmomenten eller kommentatorerna som är roligast men kul är det iaf. Herregud! Men en sak är säker; det finns inte en chans att jag skulle klara av momenten i Wipeout. Vissa saker ser ju livsfarliga ut :S Men jaja, det finns ju andra som är galna nog att ställa upp och det är ju tur för oss som kan sitta i soffan å skratta lite.

Nu blir det fruktsallad med kesella som fredagsmys. Mums!



Huvudvärk

Fredag den 13:e idag igen då, för andra månaden i rad. Jag känner mej inte olycksdrabbad men på ett förjäkla humör. Det går upp och det går ner, ostabilt, och virrigt typ. Det är så mycket just nu som inte är som jag vill, men även om jag själv skulle kunna ändra på vissa av sakerna så orkar jag inte ta tag i det liksom.

Åååh, om jag känner mej själv rätt kommer jag inte må bra av att va här hemma hela dagen och kvällen, men jag har ingen lust att göra nåt heller. Vill bara dra för persiennerna, lägga mej i soffan och äta massa godis (hej ångest-ätandet). Suck. Fast  jag har ju bokat in Elin ikväll, det brukar pigga upp humöret rejält. Det är tur att man har alla vänner man har, och att de är så bra som de är också <3



Litteraturseminarium Nästa

Japp, klockan är över åtta och jag ska snart dra mej mot bussen som tar mej till skolan. Vet inte när jag var i skolan på en fredag sist, men idag slår vi på stort och har ett litteraturseminarium sörrni. Vet inte riktigt hur det ska gå till men det kommer nog gå bra. Det brukar ju inte va nån större fara så.

Även denna helg verkar bli lugn. Ikväll kanske jag går ner till min kära granne en sväng och imorrn drar Inelko Cup igång. Det innebär handboll hela helgen för mina småttingar :) Kul, fast det är tyvärr väldigt  tidiga samlingar båda dagarna.. men det får det  va värt!


Först lite uppvärmningsspel och sen det viktigaste av allt; HEJJAR-
RAMSAN
såklart! Sen kan tjejerna börja kämpa på riktigt ;p

Hälsomöte Och Aloe Vera

Oooh, vet inte hur jag ska klara av att skriva detta inlägg utan att må illa. Det ryser nämligen i mej fortfarande när jag tänker på hur illa Aloe Vera smakade. Blää. Efter träningen idag hade vi nämligen ett hälsomöte där vi fick lyssna lite på hur kroppen fungerar och hur den tar upp näringsämnen osv. Ganska intressant, även om man måste komma ihåg att den som pratade säljer en produkt och då kan det ju va ganska vinklat utifrån va de vill sälja...

I alla fall, företaget sålde Aloe Vera och vi fick smaka på två olika sorter. F Y   F A N!! Vidrigt var ordet.. jag är ju iförsej väldigt känslig, det var nån i laget som tyckte det var okej, men usch å fy. Klarade inte av att dricka upp de.. De andra i laget såg nog att jag inte tyckte att det var så gott och när jag sa att jag fick kräkreflexer skyndade sej stackars Ehlin som satt breve mej att dricka upp min shot så jag slapp dricka. Tack!! ;D

Synn, för Aloe Vera är ju väldigt bra som alla vet och de har ju ett par krämer som luktar riktigt gott.. varför kan inte den drickbara Aloe Veran smaka jenka för?!

Det Blev Visst En Sväng Till Solariet

Precis när vi pluggat klart och Maria gått hem så ringde det på min dörr. Under de 15 månader jag bott här så har det väl ringt oväntat på dörren kanske... typ 4 gånger. I alla fall, denna gång var det mamma som stod där och undrade om jag ville följa med och sola. Efter nån minuts betänketid så kom jag fram till att jag ville det. Sist jag solade var när jag och Maria gick iväg för att sola inför nyår. Nyår 2007 alltså.. så det var väl kanske på tiden kände jag :p

La i pengar för 20 minuter men orkade knappt ligga kvar. Gud så varmt! Hade inga såna där ögonskydd på mej heller så jag inbillade mej att ögonlocken skulle brinna upp. Men annars var det ganska gött! Så nu väntar jag bara på att Mange ska komma så jag kan låsa upp åt honom, sen ska jag slänga mej i duschen.. man luktar ju så äckligt efter att ha solat solarium :S

Ögonbrynsfärgning

Funderar på om det är dags att färga mina ögonbryn igen. Jag blev ju nöjd sist och nu är det ju faktiskt över en månad sen jag gjorde det.. Man kanske skulle boka in en tid nån vecka framöver, eller prova att göra det hemma. Jag har ju aldrig gjort det, men vet många som klarar av att göra det själva så det kanske inte är så avancerat..?

                                                                     Nyfärgade och tjusiga

Dags Att Jobba Lite Igen

Jora minsann, det blir pluggande med Maria idag. Bra, det innebär att jag kommer igång med inlämningsuppgiften redan denna vecka, känns som att det är på sin plats.

 Imorrn ska jag jobba, äntligen!! Var så längesen jag jobbade nu och det börjar märkas på kontot.. de har ringt väldigt lite på senaste tiden och när de väl har ringt så har det alltid lyckats krocka med min skola. Så tråkigt det där, för jag vill och behöver verkligen jobba men kan ju inte skita i skolan för att vicka. Skolan måste få gå i första hand så jag blir klar nån gång och kan börja jobba på riktigt.. Men men, nu de ringde i alla fall i måndags så nu har jag tre dagar inbokade :) Asbra!

Nu är det dags att ta tag i dagen! Solen skiner ju för tusan och jag har inte ens dragit upp persiennerna än.. illa!

"Du Har Bra Saliv"

Tandläkarbesöket tidigare idag gick faktiskt jättebra. Inte för att jag känt av nåt speciellt, eller slarvat med borstningen, men man blir ändå alltid lite extra nojjig innan man ska dit.. tänk om..? Men icke, jag hade så fina tänder så :) Asbra! Det känns ju som en dyr och onödig utgift, men det blir ju billigare i längden att sköta sina tänder.. och förresten så får man ju bidrag från FK nuförtiden, så det blev inte ens sådär jättedyrt som det kan bli ibland annars. Perfekt! Han berömda mej även för min braiga saliv, visste inte ens att man kunde ha sån, men de är väl bara att tacka antar jag. Inte varje dag man får komplimanger, speciellt inte av det udda slaget ;p

Nu är det dags att krypa ner i sängen tror jag bestämt. Imorrn är jag ledig, och antagligen ska jag och Maria träffas för att plugga tillsammans. Har ju en inlämningsuppgift som ska va inne nästa vecka, kanske lika bra att börja på den redan nu så har man det gjort. Framförhållning och planering ska bli mina nya mellannamn minsann ;D Sov gott!

Knep Och Knåp

Det känns inte alls så tungt att gå till skolan i tre timmar när lektionen man ska ha heter "Knep och knåp". Vet ju inte än vad det är riktigt, men det låter som att det skulle kunna bli ganska roligt iaf :) Jag var ju inte så jättepysslig av mej när jag var liten så jag har lite grann att ta igen.. Som sagt, vi får väl se vad det blir helt enkelt!

Sen är det full rulle hela dagen; jag ska hinna till tandläkaren och sen direkt åka iväg och ha träningarna innan det är dags att kasta sej i soffan och med spänning se vem Linda Rosings hjärta bankar lite extra för ikväll.Ett högkvalitativt tv-program som måste ses, för er som missat det ^^

Grattis Katherine-Fin!


Grattis Kejtrin, på din stora dag! Hoppas du haft en jättebra födelsedag på andra sidan
 jorden och att de firade dej ordentligt. När du kommer hem blir det fest fest fest! ;D

Bilbälte Eller Inte?

Idag läste jag att "av alla människor som dör i trafikolyckor är hela 40% obältade bilister". Jaha, ja det låter ju väldigt hemskt, men detta måste ju innebära att det är farligare att ha bilbälte då, eftersom det är ännu fler, hela 60%  av dem som dör, som är bältade... eller? ;P

Allra Sötaste Hejjarklacken

Så var denna helg över då, och den gick väl ungefär lika fort som vanligt. Lugnt och gôtt har det varit, men imorse var det upp och iväg på handboll igen. Mina stora tjejer gjorde en grym första halvlek, men förlorade ändå med några mål när matchen väl var över. Skitsamma egentligen, för vi hade iaf den allra sötaste hejjarklacken :D


Helt klart blivande
handbollsproffs!!

Kvällen har tillbringats nere hos grannen där vi mumsade tacos och såg på Beck. Hade inte sett den förut faktiskt, bra var den i alla fall. Nu ska jag fixa det sista, sen är det sängen som gäller. Mm, lovely!

SCHLAGER-SKANDAL!

Jaaa mina vänner, att Sarah Dawn Finer lyckas gå vidare när hon ställs emot Lili och Susie kallar jag skandal om något!!! Jag är inte så insatt i Melodifestivalen nu förtiden och jag vet att det inte är den gamla vanliga schlagern som går långt i schlager-tävlingar nowdays, men ändå..! Tänk om jag vill att de ska va så då? Sarah Dawn Finer kan stå där på sin jävla svamp-ramp och sjunga hur fint hon vill, det svänger inte eller fastnar inte för fem öre. Till skillnad mot Lili och Susies framträdande, där det nästan va så att jag slängde mej på telefonen till Maria för att jag blev danssugen. Det kallar jag schlager!

Fressten så tycker jag att Caroline af Ugglas sjunger så jäkla.. äkta typ. Hon är fortfarande lite obehaglig att se på, men om man blundar så är det riktigt riktigt gripande. Fast det är fortfarande inget som skulle gått vidare i en schlager-tävling eftersom det just precis ÄR EN SCHLAGER-TÄVLING!!!! Ååååh, jag blir så trött. Så här är det typ varje år men jag var så dum så jag tänkte att "nu minsann, nu MÅSTE de ju bli bra..." men nää. Icke! Ååh, jag blir så upprörd så jag måste nog ta nåt lugnande här.. kanske ska öppna den där vinflaskan som står i kylskåpet ändå...?


Åhh. Jag är arg!

Helgens Första Handboll

Japp, dags att klä på sej och sticka iväg på helgens första handboll. Eftersom vi ska spela här på Herrhagen så tar det ju bara fem minuter att gå till hallen, perfekt. Får väl se hur det går idag, sist råkade vi ju vinna varenda jäkla match, så kämpar de på lika bra som vanligt kommer det säkert gå jättebra idag också. Hoppas det, så jag kan komma hem på strålande lördags-humör :) Hejdå så länge!


En Dagens, Tack

Dagens borde: Hade massa "borde" imorse, men jag har bockat av i princip alla
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Kort, rutig kjol. Tjusigt värre!
Dagens parfym: Wild
Dagens vill ha: Mycket, mycket mer pengar på kontot
Dagens mat: Lunchen bestod av nudlar, sen blev det varma mackor med grannen
Dagens längtan: Godis och allt sånt
Dagens fundering: Kommer vi få ihop domare till handbollen nästa helg?
Dagens beroende: Sånt där taco-klet från typ Creme Bonjour
Dagens tråkigaste: Att vika all tvätt som blir efter 6 tvättar..
Dagens roligaste: Hm, kolla på gamla kort med grannen, tror jag.

Nej, nu blire gonatt! 09.00 kommer en stor skara härliga ungar stå å vänta på mej vid Gjutaren, så det är lika bra att jag lägger mej redan nu :) Dröm sött alles!

Keeper Eller Inte Keeper?

Hej, jag heter Josefin Ohlson och lider av beslutsångest. Som vanligt. Köpte mej en ny vårjacka igår men är fortfarande tveksam till om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den.. Jag har ju inte sett nån bättre som jag  hellre vill ha, men det är så mycket tyg och den är så stor nertill, så jag är rädd att känna mej som en vandrande camping-plats liksom. "Välkommen att tälta här under min jacka!" typ. Och så är den ju grön också, jag som alltid brukar köra på säkra kort som svart. Aa, får nog sova på saken så får vi se hure blir, helt enkelt :)




Lortunge!

Nu har jag varit superduktig och tvättat 6 tvättar. Behövligt! Slängde även med jackan och mina stickade vantar ligger i handfatet. Vitt är en väldigt tjusig färg, men jag upptäckte igår att det inte direkt är en smart färg att ha i skogen.. jäklar va smutsig jag blev.. Värsta lortungen!



Annars är denna fredag en ganska bra dag än så länge. Har inte gjort så mycket, känner mej ganska slapp och borde dammsuga innan jag tar tag i dagen och gör det jag ska. Måstemåstemåste gå till bibblan och lämna in en bok jag lånat, min ekonomi tillåter definitivt inte att jag får nån förseningsavgift som ska betalas. Kvällen blir lugn, förhoppningsvis kommer min kära granne förbi och förgyller kvällen efter hennes jobb :)

Sovtajm

Oj va man blir trött av att va ute så mycket! Sitter här i soffan och är helt gäspig känner jag. Borde väl gå och lägga mej eftersom jag uppenbarligen är väldigt trött, men jag brukar ju va så seg på det där. Hur trött jag än är så blir det liksom inte av förrän klockan är efter tolv. Kan ju göra en kompromiss och vrida tv:n så jag kan ligga i sängen å titta. Då kan jag ju fortsätta se på tv:n en stund fast jag lagt mej i sängen. Smart va?

Sussa sött på er!

Utedag Nästa

Då var det snart dags att bege sej mot skolan för dagens lektion. Vi ska ha utedag idag, ska bli intressant att se vad alla grupper har hittat på för några roliga aktiviteter. Jag har ju aldrig varit så mycket för att va ute men det går ju faktiskt att göra ganska mycket kul i skogen :) Det stora problemet är ju bara hur man ska klä sej; det är ju inte så kallt men kan ju va väldigt blött.. termos eller inte termos, det är frågan.

Oj, nu uppträder Lady Gaga på Jay Lenos show, hon har visst glömt ta på sej byxorna minsann. Pinsamt! Bara en top och stringtrosor som är på plats, fast det är väl bättre än inget, förstås... ^^

Värsta Grymma Tjejen

Jag lyckades göra biffar, tro det eller ej :) Kunde ha kryddat dem lite lite mer, men jag måste säga att de blev otroligt tjusiga så jag känner mej riktigt nöjd faktiskt! Och vem behöver egentligen kryddning när man ändå ska äta massa underbar lingonsylt till, eller hur Emma? ;D





Biffar!

Idag är jag ledig och har inga speciella planer. Det finns ett par saker jag skulle kunna göra, och som jag borde (städa, plugga, gå till bilbioteket osv), men näää... vi får se hur det blir med den saken ;p Senare ska jag iaf storhandla och innan dess kanske det blir en liten vända på stan. Ska lämna tillbaka ett par byxor och skulle behöva kika lite efter en ny vårjacka.

Men först ska jag ge mej på nåt jag inte gjort förut; nämligen att göra hemmagjorda biffar. Ok, jag är inte så duktig i köket, men hur svårt kan det va? ;) Och hur fel kan det bli? Kan ju inte bli värre än att det blir oätbart och då får jag väl ge mej på att göra nåt annat helt enkelt.

Återkommer säkert med en liten biff-rapport senare under dagen :p

Det Är Visst Lite Luddigt

Min kära granne har visst bloggat om helgens bravader och när hon skrev om borttappade garderobs-lappar/mobiltelefoner hit och sönderramlade knän dit var jag helt med, men så nämnde hon nåt om en galen taxiresa och här blev jag lite fundersam... taxiresa? Har överhuvudtaget inget minne av att vi åkte taxi, men om den nu va galen borde jag väl ha kommit ihåg den..? Va såklart tvungen att prata med henne på msn och ta reda på va hon mena:

Jossan säger:en galen taxiresa.. va de dit eller hem? eller både och? eller vad hände? för jag va väl med...? eelleeeeer?

Jossan säger: med risk för att låta en smula borta..

preiszan säger: hehe, ditvägen va tydligen rätt urspårad

preiszan säger: men vi åkte kanske inte i samma taxi?

Jossan säger: va, åkte vi i flera?

preiszan säger: eller? ja minns typ inget från den iaf

Ok, ingen av oss har den minsta koll på hur vi tog oss till krogen i lördags alltså. Jag tror fröken Red Berry kan vara en av orsakerna. Jaja, hur som helst, på nåt sätt tog vi ju oss dit och kvällen blev lyckad, även om jag fick vänta till sist med att gå hem.. Kan inte alls förstå att jag tappade garderobslappen trots att jag la den på ett (uppenbarligen inte så) supersäkert ställe ;p

Superduper-Studenten

Så har man gjort en paneldebatt då, vilken jag tyckte gick helt okej. Jag pratade på som vanligt och hoppas väl att jag fick in nån braig poäng vid nåt tillfälle iaf. Sen bar det av hemåt (bussresan blev minst sagt en väldigt slirig och spännande resa!) där jag satte mej och pluggade ännu mer. Nu har jag ganska nyss kommit hem från Elin och tänkte fortsätta göra lite skolarbete innan jag lägger mej. Ska ju upp tidigt imorrn; har ju (frivillig!) föreläsning hela dagen. Herregud, vad har hänt med mej? Det låter ju som att jag är värsta superduper-studenten :D

Men för att ta bort lite av  "helylle-stämpeln" så lägger jag in lite bilder från helgen:




Det blev ganska bra drag ;)

Män Som Hatar Kvinnor

Efter handbollen så var jag, mamma och Jesper på bio. Länge sen man gick på bio mitt på dan men de passade bäst, för då hann vi ju hem till alla bra tv-program som är idag. Går ju inte att missa Mia och Klara som är klockan åtta ;D Men iaf, "Män som hatar kvinnor" var precis så bra som jag hoppades. Åååh, nu vill jag se de andra delarna! De är ju inspelade och färdiga så det borde ju inte dröja alltför lång tid innan den kommer visas, men jag vet faktiskt inte.. Bra var filmen iaf!

Nu fortsätter söndagen med lite kvällsmys:)

Hej Red Berry!

Oj vad jag stavar bra när jag är onykter! Tyckte tydligen att de va på sin plats att skriva lite inatt innan säng-tajm. Jaha. Aja, som jag skrev blev det en riktigt trevlig kväll; först en sväng till klasskompisen Jenny och kika läget och sen vidare till Marielle på inflyttning/födelsedagskalas. Mitt mission med kvällen var att bli jättefull (åh, det låter så härligt fjortis när jag skriver det ^^) eftersom de andra tycker att jag är alldeles för städad allt för ofta. Jag blev jättefull så jag lyckades skulle man kunna säga. Sourz med red berry-smak är vår nya kompis skulle man kunna säga ;)

Dock var det inte riktigt lika kul nu när klockan ringde, först fatta jag ingenting. Men nu har jag varit handbollsledig hela förra helgen och även igår, så jag ska absolut inte klaga! Och jag tycker ju faktiskt att det är kul :)

Tschüs

varför alla dessa tårar när man haft en sån trevlig kväll..? De va mingel på KRP och det var en rriktigt trevlig kväll hos värdinnan; Marielle. Aja, sov gott. De kommer nog jag göra trots allt. De brukar inte gå nån nöd på mej när det gäller somnandet ;D Fast nu ser jag dubbelt men det går nog bra.Tschûs!

RSS 2.0