Service-Minded..?

Hm, idag när jag skulle åka buss hem från jobbet så var det en äldre herre som gick på före mej. Han räckte fram en hundring varpå chaffisen svarade: "Vi tar inte pengar längre". Gubben såg förvånad ut och frågade tveksamt: "Nähee.. va gör jag då, då?" och chaffisen svarade: "Jaru, det vet inte jag."

Jag stod ju precis bakom och hörde det här och eftersom chaffisen inte verkade göra nån större insats till att säga nåt mer eller hjälpa gubben så harklade jag mej och påpekade lite försiktigt att de brukar ta kort. "Gör ni det? Jag har ju ett kort här, då kanske jag kan betala med det?" frågade gubben och chaffisen svarade "Ja. det kan du." Sen var problemet löst och gubben fick gå på bussen. Jag tänker att det hela hade kunnat gått mycket trevligare till om chaffisen bara hade ansträngt sej liiite, liiite och t.ex. berättat för gubben att det faktiskt finns ett par alternativ till kontanter; det är kanske inte så lätt att veta, speciellt inte för äldre personer som kanske inte åker buss så ofta.. men men, vad vet jag. Jag är ju ingen busschaffis ^^

Alla Får Vara Med

Haha, Mickis var här en sväng förut och hängde, samtidigt som hon höll på med att leta runt lite på hotell i Stockholm. På en av hotell-sidorna så dyker den här texten upp:

      Meddelanden:

  • Den här fastigheten är särskilt lämpad för familjer.
  • På den här fastigheten är homosexuella, bisexuella och transpersoner välkomna.



Vi ställde oss då frågorna "hur tänkte de här?" och "driver de, eller är de allvarliga?" :p

Alla Får Vara Med

Haha, Mickis var här en sväng förut och hängde, samtidigt som hon höll på med att leta runt lite på hotell i Stockholm. På en av hotell-sidorna så dyker den här texten upp:

Meddelanden:

  • Den här fastigheten är särskilt lämpad för familjer.
  • På den här fastigheten är homosexuella, bisexuella och transpersoner välkomna.



Vi ställde oss då frågorna "hur tänkte de här?" och "driver de, eller är de allvarliga?" :p

Dofter

Idag hade vi en pappa med i verksamheten under större delen av dagen, och han luktade precis som en kille som jag var tillsammans med i åttan. Haha, snacka om nostalgi! :P Jag reagerade direkt på pappans parfym, eller hårvax tror jag snarare att det är, men det tog mej en liten stund innan jag kopplade och fattade vem och vad det var som lukten påminde mej om.. tänk att dofter sitter kvar så länge och kan vara så starkt förknippade med personer och händelser.. ja, gamla minnen helt enkelt!

För övrigt så börjar jag nu även vänja mej vid tanken på att

sommarn är över för denna gång och hösten är här. Det

känns inte allt för betungande, utan snarare

rätt mysigt faktiskt :)

 


True, True

Såg att Preiszan precis hade lagt ut den här bilden i sin blogg, och

jag kan inte annat än att hålla med. Tyvärr stämmer den alldeles

för bra alldeles för ofta..


Filmhelg

Så går även denna lugna, men mysiga, helg mot sitt slut. Igår bjöd jag som sagt mamsen på tacos, Teta joinade också :) När vi käkat och snackat lite skit så drog mamma hemåt och jag och Teta bänkade oss framför Bröllopsfotografen. Bra film! Den är väldigt rolig, men den är inte BARA rolig, utan lite tragisk också..

Ikväll är det Bridget Jones som gäller, trots att jag sett den 100 gånger tidigare. Va lite inne på att försöka mej på Irene Huss-filmen som 5:an visar, men nää. Kunde inte slita mej från fröken Jones :P Älskar ju engelska filmer också!

Hade även uppstart med handbollen i eftermiddags, så nu är vi igång på riktigt. Ska bara sätta mej ner och planera hela höstens träningar. Framöver ska jag även filma mej själv när jag leder ett träningspass, det ingår i utbildningen som jag började gå förra helgen.. Läskigt!! Inte så kul att se sej själv på film och man lär se hur mkt som helst som man kunde gjort bättre... men det är väl det som är syftet med det hela; att man ska upptäcka det som kan göras bättre och bli en ännu bättre tränare :p

Nu börjar filmen igen! Sov gott♥

Frukostbuffé

Jag börjar den här gråa och halv-tråkiga lördagen med frukostbuffé på Bilan tillsammans med mamma. Mysigt! Hade inga större planer alls för den här helgen, så ikväll verkar det som att jag får äran att bjuda hem mamma på tacos också. Har varit sugen på tacos en längre tid men det känns inte som att det är sån mat som man äter en vanlig vardag, eller själv heller för den delen :p

Hoppas ni också får en bra start på dagen! Nu blire frulle, mums!!

Det Kallas Tvivel

Imorse när jag kollade mitt konto så upptäckte jag att jag inte fått nåt lönebesked. Blev såklart lite orolig eftersom vi ska få lön imorrn, och då brukar det ju synas ett par dagar innan hur mkt som kommer sättas in på kontot.. därför ringde jag till hon som har hand om sånt idag och självklart var det precis som jag misstänkte: Nåt hade blivit fel, mitt anställningsavtal är borta och därför syns det inte att jag är anställd i kommunen. Bra där! Eller inte.. Men skickar jag in en kopia på mitt avtal så hinner de antagligen få ut lönen till nästa fredag istället. Suck, det går ju att lösa, men det känns en aningens drygt måste jag säga... Aja. Så kan det väl bli ibland I guess.

Har nu jobbat sena tider och stängt kl sex (förutom idag då, som ja fick jobba till åtta..) tre dagar i rad, så det ska bli väldans gôtt att sluta lite tidigare imorrn. Funderar på att åka till IKEA i helgen också. Vi har en del som vi vill handla till jobbet, jag och min kära kollega tänkte faktiskt dra igång och fixa och pyssla redan imorgon :)

Det blir bra det, har känt mej allmänt trött och down idag annars. Tvivel och Jag får liksom ingen ordning på mitt liv är två låtar som snurrat konstant inne i skallen på mej idag. Varför tänker jag som jag gör och varför blev jag en av dem som tänker så där mycket så det blir alldeles för mycket ibland? Och tänk om jag ångrar mej och sen ångrar mej igen? Eller tänk om man tvivlar så länge så att man inte kan ångra sej alls?

Fångarna På Fortet

Ikväll är det mys och Fångarna på fortet som gäller för min del. Handbollslandslaget tävlar mot fotbollslandslaget och precis som jag trodde så var handbollsgänget snäppet bättre :) Har också invigt mitt underbara kladdkakeljus kvällen till är som jag fick för ett par veckor sen av Mange. Älskar de där ljusen, när jag var med honom till Mariefred för ett par år sen så hittade vi en jättemysig affär som säljer hur många varianter som helst av såna här ljus. Man vill nästan köpa hem allihopa! Men aa, kladdkakan slår nog de flesta.. mums! ;)


Höst På Min Planet

Jag tillhör dem som anser att augusti är en sommarmånad, men igår började jag tvivla en smula.. Så regnigt, grått och blåsit som det var igår gör att det är svårt att inte tänka på att hösten är här.. Ville bara åka raka vägen hem efter jobbet och krypa upp i soffan med en filt och levande ljus. Elin tyckte nog ungefär samma sak, så kvällen slutade med en kopp te nere hos grannen. Gott, gott!

Får väl se hure blir idag; slutet på sommarn eller början på hösten? Svårt att klä sej också om dagarna också tycker jag.. :p

En Smula Sömnig, Kanske

Hehe, idag gjorde jag en såndär klassiker och slumrade till på bussen så att jag missade min hållplats :P Som tur är så hände det när jag var på väg hem efter jobb och träning, så det blev ingen större katastrof eftersom jag fick gå av på busstationen istället för torget. Och även om det kändes drygt och väldigt förvirrande så hade jag ju egentligen ingen tid att passa.. Hade ju varit snäppet värre om det hänt imorse och jag hamnat i Deje istället för att kliva av vid jobbet i Forshaga ;p (Hehe, inte alls en pik till dej Mange som gjorde just så häromdagen.. stackare!)

Annars är det rätt fascinerande faktiskt.. Det är ju ofta man slumrar till sådär på bussen, men man vaknar ju (nåja, nästan) ALLTID typ hållplatsen före.. hur kommer det sej egentligen?!

Lars Winnerbäck

Fick dessa fantastiska bilder av Mange ikväll ♥


Bekväm

Idag hade jag gärna stannat lite längre i sängen. Ser att det verkar bli kanonväder också idag, är inte alls sugen på att sitta inne på handbollsutbildning hela dagen faktiskt.. ibland undrar jag varför jag ens anmäler mej till såna här saker; jag gillar ju inte alls att analyseras och granskas av andra och inte heller att träna med okända människor eftersom jag tror att jag aldrig räcker till eller aldrig klarar av nåt. Men men, e f t e r å t så har man ju alltid fått med sej så mycket bra saker och jag tycker ju att handboll är så himla kul! Sen är det väl som föreläsaren sa i tisdags: Ibland måste även vi vuxna resa oss från "kan-inte-stolen" och röra oss mot "kan-stolen", och inte bara uppmuntra barnen till att göra det...









(men kan-inte-stolen är alldeles för bekväm ibland tyvärr i mina ögon..)

Vit Helg..

Det var nära att jag och Maria kastade oss iväg till Oslo ikväll.... vilken jävla kväll vi hade fått, och hur spontant hade det inte varit liksom? :P Men neej, jag insåg som sagt att vi aldrig skulle hinna. Min handbollsutbildning slutade klockan 19 och han börjar spela i Oslo 21 så njaa... lika bra att inse att det aldrig hade gått. Men ändå så har jag lite svårt att släppa det.. Va fan, vi kunde ha varit där nuuuu. Eller nej, men snart iaf :p

Istället sitter jag här i soffan alldeles själv och bara segar mej. Maria var sugen på utgång och jag har en öppnad bag in box i kylen... Hade det inte varit för att jag lovat mej själv att ta en vit månad framöver (insåg att senaste vita helgen var nån gång i början av maj för min del) så hade jag gärna hängt på henne ut! Alltså, jag är jävligt sugen, men är det verkligen okej att inleda första helgen på sin vita månad med utgång och fyllesvinsvin? Suck, antar att svaret är nej. Dessutom drar ju morgondagens utbildning igång redan kl 09.00 så det vore ju inte vettigt nånstans det heller.

Nej, de är väl lika bra att bädda ner sej med en filt och.. jaa. En vattenflaska eller nåt istället. Kan nog också bli mysigt! ^^ (Neeej, jag är inte bitter :P)

Han Som Aldrig Sviker

Och så stod han äntligen där, och som vanligt var det liiite bättre än

vad man vågat hoppats på. Hjärtat säger att jag ska bege mej till

Oslo ikväll för att få uppleva ytterligare ett par timmar av ren njutning,

men hjärnan säger att det det inte går... :/


Mina Gamla Lärare

Om nån hade sagt till mej för 10 år sen att jag skulle va på personalfest och hänga med mina dåvarande lärare i framtiden så skulle jag nog ha skrattat lite... men ikväll var det precis så det var; vissa verkade se ut på exakt samma sätt och vara på precis samma sätt som då, andra verkade det vara liiiiite mer fart i än vad som visades inom skolans väggar ;P Där fanns musikläraren med samma skämt, matteläraren med samma "coola" Hawaii-skjorta. Och tänk att vissa ens hänger i än...! Aja, min buss gick hem redan vid halvtio-tiden, så jag hann väl ändå inte var med om de värsta skandalerna kanske, och tur är väl kanske det.. att det kan gå villt till på såna där personalfester har man ju hört om ;p

En Aninges Längtan Till Morgondagen..

Ikväll är det kick off med jobbet som står på schemat! Jag slutade tidigt och hann hem en sväng emellan, så en liten powernap i soffan fick det bli... guld värt skulle man kunna säga! Nu känner jag mej lite mer redo för att åka tillbaka och hänga lite med mina kära kollegor :)

Hoppas på en riktigt trevlig kväll, men jag misstänker att det inte kommer i närheten av hur trevligt det kommer bli i morrn kväll.....  då är det nämligen ÄNTLIGEN DAGS FÖR LARS WINNERBÄCK ATT SPELA I SANDGRUNDSPARKEN!! Som jag har väntat på detta.. Fick ju biljetterna redan i julas så jag har haft ett par månader på mej att längta :p

Lars W  i Ransäter för ett par år sedan


Blondie

Planeringen på jobbet gick bra.. Vi ska nog klara av att få ordning på det här stället också tillslut ;)

Kom hem redan vid femtiden idag så därför hann jag med att gå en promenix med mamma och sen mötte jag upp Mickis för lite häng med henne. Det var tydligen dags för "projekt försöka rädda det som räddas kan av det blonda som där en gång fanns" ikväll. Vet inte vem som var mest skeptisk innan vi satte igång, men nu struttar hon runt här med ett litet leende på läpparna och säger att hon blev nöjd. Och det ska hon va tycker jag, det blev faktiskt ganska stor skillnad mot innan.. och ja, håret blev ju varken grönt eller orange.. och kvar sitter det :p


De Kallas Rasister

Idag slutade jag tidigt, men hade föreläsning med jobbet mellan 16.00-19.30 så jag stannade kvar i Forshaga ändå. Kändes lite drygt innan men det var faktiskt en riktigt intressant föreläsning med en duktig och rolig föreläsare så tiden gick ganska fort ändå när man väl var där. För att spä på den lite vuxna, duktiga, seriösa "vuxenkänslan" som jag haft under kvällen så ska jag nu bänka mej framför 4:an och se "De kallas rasister".

Imorrn har vi stängningsdag på jobbet. Ska bli skönt att träffa de man kommer att jobba med och få chansen att planera och prata ihop oss om det kommande året :) Tyvärr innebär stängningsdag att vi inte får mat via jobbet som vi brukar, med andra ord bör jag väl även fixa nån form av matlåda till imorrn... jobbigt :p

Bildbomb

Efter sex timmars pyntande och ordningställande av lokalen så hann vi precis bli klara med allt innan gästerna började anlända. Självklart bjöds det på välkomstdrink och lite annat smått och gott :)


Sen började gästerna anlända. Emily dök upp med sin sambo Linus, Katherine nöjde sej inte med att bara ha rött som detalj, moster och Benneth svalkade sig med lite röd bål, och Felix fick äran att vara min bordsherre. Frida och Maria var först på plats, pappa och Lena hängde en sväng vid "ungdomshörnan" och jag och mamma passade på att kramas lite i början av kvällen ♥



Sen blev det tipspromenad! Vissa frågor var lite klurigare än andra..


Och självklart åts det en hel del under kvällen också. Vi bjöd på en liten buffé med fläskfilé, lax och potatissallad. Vi gjorde allt själva, så tack och lov att Mickis jobbar på COOP skulle man kunna säga! Duktiga hon gjorde all mat, själv bakade jag bröd och gjorde efterrätterna. Antar att det inte var så många som var förvånade över att vi valt att ha pannacotta till efterrätt :p


Efter maten valde nästan alla att återigen bege sej utåt för lite mingel och häng. Inne var det nämligen som en bastu typ hela kvällen.. :S




Sen var det dags för ytterligare en tävling! Vilket lag lyckades komma längst
med sina röda detaljer? :)


Att Kryckan är en tävlingsmänniska visste vi sen tidigare. Men att han
skulle gå så långt så att han lejde sin egen bror att komma dit
som hans "röda detalj" under kvällen hade varken jag eller
Mickis väntat oss :p Men orginellt tänkt, så pluspoäng till Kryckan! Och till
hans bror förstås som ställde upp och skötte sitt uppdrag exemplariskt.


Sen var det dans som gällde. Det blir liksom inte roligare än vad
man gör det till... ;P


Tack alla våra kära gäster som kom och bidrog till en väldigt rolig kväll! :)
Och tack till Elin och Frida, våra duktiga och goa hjälpredor!

Dagen D!

Idag är pyssel, dukning, bakning, dekorering, fixande och min och Mickis 50-ÅRESFERRE som står på schemat!!
Glöm inte den tunga systempåsen och den röda detaljen hemma ;D

Bordsplacering




Att få till en bra bordsplacering är en smula svettigt faktiskt... vilka "måste" sitta med vilka? Vilka "klarar av" att sitta med främlingar? Hur ska vi sitta om alla ska få en rolig kväll? Måste man absolut sitta varannan kille varannan tjej? Hur gör vi om nån inte dyker upp? osv osv... En hel del att tänka på med andra ord, men det är ändå rätt roligt att sitta och pyssla med alla förberedelser :)

Städning @ Morfar

Idag är Sur-Jossan nästan helt borta igen :) Stängde på jobbet idag, men alla barn gick hem fort och jag kunde stänga och låsa en halvis tidigare än beräknat. Det innebär att det fanns en annan i personalen kvar, och denne person var så gullig och körde mej ända hem till morfar när hon slutade. Skulle ju dit och städa efter jobbet idag och det spöregnade, så den skjutsen var verkligen hur uppskattad som helst!! Morfar var på bra humör och vi hann tillochmed laga fläskfilé och pommes. Liiite lyxigare än värmlandskôrv och pulvermos det.. ;p

Imorrn blir det jobbet, en runda på stan och sen hem och fixa inför festen..  snart är det dags!!

Sur-Jossan

Efter en kväll som slutade med att allt bara blev fel och jag blev sur, arg, irriterad, förbannad och ledsen på nåt som började som en skitsak så ska jag nu avrunda kvällen med ett avsnitt Sex n the city innan det är dags att sova. Gillar det programmet, men har inte sett det så mycket förut faktiskt..

Annars har dagen varit kanonbra. Jag och Mickis har hunnit med Rusta, Willys, systembolaget x2, inspektion av lokalen, Coop Hammarö, Maxi och Coop Bergvik. Vi fick nog tag på nästan allt vi skulle ha så vi får känna oss ganska nöjda med dagens fest-shopping faktiskt :)

Gonatt gonatt!

Så Var Det Igång Igen...

Japp, idag blev det "vardag" på riktigt! Första dagen på min nya anställning (förra veckan var jag ju "bara" vikarie) och idag hade vi även första handbollsträningen med småtjejerna. Behöver iförsej inte kalla dem för småtjejerna längre, för dels har de växt en hel del, och dels så är de ju de enda tjejerna jag tränar nowdays.. aja, hur som helst. Kul att se dem igen!!! Jag har faktiskt saknat mina små godingar lite grann :)

Blev en lång dag idag; gick till jobbet tio i sex, slutade kvart över fyra och gick direkt på träning, passade på att springa medan jag ändå väntade på bussen i Forshaga och sen mötte jag upp pappa och följde med honom hem för att kunna låna bilen inför imorgon (handling för helgens ferre står på schemat!). Så när jag landade här hemma vid halv tio var jag så gott som färdig! Men det gör inte så mycket, för såhär i början när det är ljust om kvällarna osv så känns det bara kul att va igång igen :) Men fråga mej istället hur det låter nån gång fram i regnigaste oktober/november, så får vi se hur jag känner då.. ;p

Avslutar kvällen med ett par tjusiga bilder från helgens 25-årskalas. Puss å hej!



Tog visst inte så mkt bilder, men en bra kväll var det! :)


Doggy?

Det har varit dåligt med bloggande i helgen, men det har liksom inte blivit av bara. Har inte hunnit ladda ur några bilder från gårdagens trevliga kalas hos Teta heller, så mer om det får nog bli imorrn kväll eller så. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför jobb imorgon och på eftermiddan drar även handbollen igång igen. Kuuul! :)

Men innan jag lägger mej så tänkte jag avrunda med ett citat från kvällens häng med systrarna Hallstenson. Vi diskuterade otroligt världsliga ting och funderade lite runt det här med maskar och sex (jo, vi vet att maskar är "tvåkönade" eller va man säger och att de antagligen inte juffsar sådär jätteofta, men ändå..) och ställde oss frågan om det är en fysisk omöjlighet för en mask att köra doggy eller inte.

- "Nej, nej, konstaterade jag. Det är klart de inte
kan köra doggy!!! De har ju inga knän..
"

Haha, ja alltså, jag inser ju också att det inte bara är saknaden av just knän som ställer till det lite för maskarna i denna fråga, men va faaan. Ni förstår ju säkert hur jag tänker ;p


Sussa sött nu alles! ♥

Jon Olsson

Så var den här lediga fredan snart över och jag får nog säga att det har varit en riktigt skön och bra dag. Har tagit det ganska lugnt, ändå har jag hunnit med en lång morgonpromme med pappa, lagat mat, gått lite på stan med mamsen och sen var jag till hamnen och käkade med Mange. Vi fick smarrig mat och hade en bra kväll :) Trevligt att ses med andra ord! Tyvärr blev kvällen inte lika trevlig när vi skiljdes åt och gick hemåt, väl hemma upptäckte stackars Mange att hans älskade Jon Olsson hade dött :( Aaaw. Jag tycker ju att fåglar är lite obehagliga, men ett husdjur är ju alltid ett husdjur och jag förstår att det känns tungt för Mange att hans älskade lilla kompis inte finns längre :/



Ledig Imorrn :)

Efter två mycket tidiga dagar så tar jag mej sovmorgon imorrn. Eller rättare sagt, jag tar inte bara sovmorgon utan jag tar ledigt hela dagen! :P Det kändes faktiskt lika bra, det var såpass många barn sjuka/lediga så det kändes lite dumt att vi skulle vara 5 personer som jobbade på så få barn. Har massa saker att göra, så då kände jag att jag lika gärna kan spendera morgondagen med att uträtta lite ärenden och kika lite på stan osv. Skönt att ha en ledig "fixar-dag", det kommer inte alls bli så många såna framöver... Inte för att det gör speciellt mycket heller iförsej, ska bli skönt att jå jobba heltid! :)

Skulle också kunna tänka mej att gå ner till hamnen (eller nån annanstans) och käka imorrn kväll, eller kanske ett glas på nån av uteserveringarna.. är det nån mer än jag som är sugen på det?

Grattis Teta!!!

Så var det ytterligare en i gänget som gått med i "25-årsklubben" :D Grattis underbara kompis på din stora dag! Jobba lugnt inatt så firar vi på lördag.. Då blire paaarty!!





Planeringsmöte!

Ikväll har jag och Mickis varit fullt upptagna av det första "riktiga" planeringsmötet inför vår kommande fest. Det börjar ju faktiskt närma sej, så det känns skönt att gästlistan princiiiip är klar och att vi vet ungefäääär vad vi ska handla in och hur mycket allt kommer kosta. Phu, kommer nog bli lite stressigt och oroligt dagarna innan, men jag har en känsla av att det kommer bli så jäkla roligt när det väl gäller också! ;D


Ferren kommer nog bli asbraaa!! Lite ordning och lite o-ordning i en perfekt blandning ;p

Första Dagen

Så var första dagen efter ledigheten avklarad :) Det var en ganska lugn start och det kändes helt okej att dra igång igen! Träffade fem av barnen som kommer ingå i "min" barngrupp och fick ett bra intryck av dem alla såhär i starten.. ska bli spännade på måndag när det drar igång på riktigt!

Men shit va trött jag varit i eftermiddag. Satt och halvslumrade på bussen hem och landade i soffan direkt när jag kom hem. Att det kan gå så fort att glömma vilka långa och intensiva dagar det blir... som idag när jag jobbat en "normallång" dag så gick jag hemifrån klockan sju och var hemma jämt innan halv sju.. nästan tolv timmar är man borta. Och när man kommit hem är det alltså meningen att man ska laga mat, göra ärenden, tvätta, städa, träna, umgås med nära&kära osv osv. Va knappt så jag tog mej ut på en springtur, men tog tag i mej själv innan det blev för sent. Nu  är jag glad att jag kom ut eftersom det är så gött efteråt, men usch va segt det kommer va.. hm. Och nu är det ändå ljust ute länge, det blir ju ännu tuffare framåt hösten :p Aja, det är ett senare problem!

Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma, sen är det dags att krypa ner i sängen... mmm, kommer bli hur skönt som helst!

Back To Work..

Så var det söndag kväll och dags att gå och lägga sej minsann.. för imorrn börjar jag j o b b a igen! Just precis nu önskar jag ju förstås att jag hade haft en veckas ledigt till, eller två, eller en månad... ja, hur länge man än varit ledig så känner man sej säkert aldrig riktigt nöjd dagen innan det är dags att gå till jobbet igen :p

Men ändå, det känns absolut inte som nån större katastrof att börja jobba, för jag trivs ju faktiskt väldigt bra med det jag gör. Har ju inte jobbat så länge i branchen igen, men är riktigt stolt och nöjd över mitt yrkesval :) Däremot känns det en smula pirrigt och nervöst faktiskt.. det är ju faktiskt inte min kära gamla arbetsplats jag ska återvända till utan ett helt nytt ställe, med ny personal, nya barn och nya föräldrar... Spännande! Fast det blir väl en mjukstart imorrn iförsej, min tjänst börjar ju inte på riktigt förrän nästa måndag så imorrn ska jag ju "bara"  vicka. Och eftersom det fortfarande är sommar-veckor så lär det va ganska lugnt på jobbet. Får se om jag ska jobba resten av veckan också, eller hur det blir :)






Lite blandade bilder från mina härliga och lediga dagar :)

Aloha!

Paket till födelsedagsbarnen, såklart!

Teta och Maria innan maten

Annica med sin fina drink och den tjusiga tårtan som de fixat ihop

 

Mickis och jag dansar lite i väntan på maten

Lekar! Varken Teta eller Maria var mest blåst, men de va duktiga ändå :)


Jag var inte smidigast heller för den delen. Snodden rörde sej inte, trots att jag tillåmä lyfte på benet :p

Däremot sög Mickis bäst, precis som vi förutspått

Såhär fantastiskt lyckliga blev vi när vi hörde Sarek spelas

Panik-fix inne på toan och sen väntade en asbra taxiresa med allsång och trevlig chaffis som tog oss till BMB

Väl där upptäckte jag att jag tagit med mej ICA-kortet istället för

körkortet. Fem poäng till mej! En smula nervös ställde jag mej

i kön, men lyckades smita in utan att behöva visa upp

mitt pinsamma misstag.. Sen väntade dans och drinkar! ;D

 


RSS 2.0