En Paus

Så var det Campus-fest då för tredje lördagen i rad. Vi börjar kunna det här nu. På schemat stod grill, vin ur plastmuggar, mingel och kubb. Vi råkade vinna med 5-0.. Mohahahaha. Nu tar jag en paus på Manges rum.. som jag sa, det tar på krafterna att va full två gånger om dagen ;p Fast nu blire ut igen.. BMB väntar tydligen, de kan nog bli kuuuuuul ;D Jag har ju ändå min fladdriga Greklands-kjol på mej, den brukar man ha roligt i ;p

Xider Hallon :)

Igår när vi satt på Arenas uteservering och glassa så träffade jag på en ny vän.. Xider Raspberry Blossom hette hon, vääääldigt trevlig. Väääldigt god..! Hoppas jag träffar henne snart igen ;p Tyvärr kommer hon väl inte finnas tillgänlig i butikerna på länge, men då får jag ju iaf en ursäkt till att få gå på uteserveringarna i sommar :) För det är ju ett måste nu när vädergudarna är så snälla mot oss! Kvällen var iaf väldigt trevlig; Mange kom ner och överraskade mej lite granna, Katherine hade koll på alla polishändelser och vi upptäckte även att vi ändå har gått och blivit ganska gamla när vi såg kön till Arena (klockan halv tio?!) Sen avslutade vi kvällen på BK. Jag smakade faktiskt på Katherines kyckling-nånting och tyckte att den kände helt okej. Kanske kommer även jag prova på att handla nåt på BK i framtiden..!

Nu har vi varit till systemet och hängt på låset, de gäller ju att köpa på sej lite så jag vågar leka alla farliga lekar som väntar idag.. är ju fadderhäng och lite sånt där uppevid Bunkern kl 15. Jag, Maria och Hästen-Maria har skrämt upp varann med det ena värre än det andra, men vi har också lovat varann att hjälpa och hetsa varann så vi klarar att visa hur bra vi faktiskt är :) det blir nog kul! Synn bara att vår kära chefsfadder har viktigare saker för sej, hon hade varit behövd idag...! Men hon kommer ju iaf senare och förgyller kvällen, så vi ska nog klara att hålla ställningarna fram till dess.

Nu blire ut i solen igen! Ha en skön lördag!

Jag Blir Så Trött Ibland...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

Sådär ja, nu fick jag avreagera mej lite iaf... Har ju en tendens till att bli en aningens självömkande ibland (fråga grannen!) och även om det kan va lite av min charm (försöker jag inbilla mej iaf) så kan det bli jäkligt tungt att bära på ibland. Är väl egentligen inte så synd om mej som jag tycker (den här gången heller) men va fan.. ibland blir man bara så trött. Så trött på att aldrig kunna säga ett ord längre utan att bli feltolkad. Man blir också så trött på folk som inte fattar vad man ska säga och göra i vissa lägen... hur man borde bete sej och fungera helt enkelt.. suck..!

Det värsta (eller bästa?) är att det är lite synn om elin idag också, så vi får väl se hur kvällen slutar.. :p På plussidan är iaf att det luktar skolavslutning hemma hos mej eftersom jag plockade syrener igår på vägen hem från Hästen-Maria. En annan sak som faktiskt också är bra är att Fritidsresor har lovat att ge tillbaka mina pengar.. Tackar tackar!


8000 kr minus..?!

Ja men de är ju strålande! Har varit duktig och läst klart allt jag ska och skulle bara snabbt kolla om mina räkningar betalats ordentligt innan jag skulle krypa ner, och upptäcker att jag har  åtta tusen mindre än vad jag förväntat mej. Snacka om panik!! Gick såklart in och kollade vad som hänt och ser att Fritidsresor dragit pengar två gånger för mej idag när jag betalade resan.. Vilka jävlar! Jag menar, jag betalar gärna ett par tusen för att få resa utomlands snart, men dubbelt.. haha näääe, skulle inte tro de! Speciellt inte som jag inte direkt är rikast i stan just nu (och kommer inte va förrän lönen kommer nästa gång.. i juli) Hoppas bara att det är lätt att rätta till, så de inte blir massa krångel å ska ta tid å grejjer.. I need my money, för fan!! :(

Nej, nu får de verkligen bli att lägga sej innan jag upptäcker nåt annat katastrof-artat. Typiskt!

Uppbokad

Tänk att jag överlevde träningen idag med! Det var jävligt varmt och jobbigt, men det var också väldigt kul :) Känns ändå bra att ha börjat träna handboll igen, och jag hoppas verkligen att vi får ihop det till hösten, så folk hänger i så det verkligen blir ett lag. Tänk va kul att spela match igen! Har hört lite rykten om att det kanske löser sej på målvaktsfronten också, det vore ju guld.. ;D

Har inte alls mycket i skolan nu, speciellt inga lektioner, men ändå känner jag mej ganska upptagen och uppbokad  faktiskt. Är liksom många saker inplanerade framöver... Det är jobb och det är flytt och det är fadderhäng och det är grill hos Mickis och det är rättegång och det är eximination osv osv. Sen får man ju inte glömma att det är hur fint väder som helst och man vill ju hinna njuta av det på uteserveringar också..! Men det ska nog gå att klämma in nånstans om jag känner mej och mina vänner rätt :) Och flera av grejjerna som är inplanerade är ju riktigt roliga också, så det ska nog inte bli några problem.

Trött är jag också.. men innan jag sover ska jag faktiskt läsa klart arbetet som jag ska opponera lite på imorgon..Kan ju va bra om man vet vad det handlar om ;p Gonatt på er!

Fressten.. middagen igår va jättemysig. Och det var minst lika mysigt att gå hem och äta jordgubbar&melon till filmen sen också. Mmm ;D

                                                                         
                                                                                 Lite söta, sådär

Mat&Mys

Sådär ja, nu va äntligen arbetet inskickat! Har egentligen inte lagt ner alltför mycket tid på det, men ändå så skjuter man på allting och sitter här i sista stund.. att man aldrig lär sej! Men det är väl sån man är, I guess..

Vilken jäkligt bra dag egentligen.. började dagen med en långpromme i solen i lagom takt med Maria, sen har det mest blivit lite pluggande och mycket solande med brudarna i trädgården. Hur skönt som helst! Nu blir det snart till att slänga sej i duschen och fixa iordning lite.. för ikväll blir det middag och mys nämligen! Vi ska ju slå på stort och fira en måndag...Trevligt trevligt, och idag kommer jag va både pigg och hungrig dessutom. Alltid ett litet plus när man ska ut på finmiddag :)


Seg I Starten

Okej, om man läser vad jag skrev alldeles nyss så kan man liksom läsa  att jag är en otroligt  duktig tjej ibland. Nu skulle jag nog mer säga att jag är en otroligt duktig tjej ibland. Precis när jag bloggat klart förut så fråga Katherine om jag inte skulle med en sväng till Maxi innan jag började plugga, och visst skulle jag det! Jag bangar ju väldigt sällan chansen att få gå på Maxi :p Och när jag väl kom hem så var jag ju hungrig, så då var jag ju tvungen att laga lite mat. Och när jag lagat mat och satt på tv:n så visade det sej att de va Unga mödrar, och de puckona måste man ju se på helt enkelt..

Men nu minsann, nu ska jag faktiskt ta tag i skrivandet! Jag tänkte ju bli klar ikväll, så de är väl bra om jag iaf  lyckas skriva något..

Lektion Och Plugg

Jag är en sån otroligt duktig tjej ibland. Många kallar det att vara töntig, men jag väljer att kalla det duktigt :p Vi har ju skrivvecka denna vecka och så hade vår lärare varit lite smått halvdum och lagt in en eftermiddagslektion idag på ett par timmar... som om någon skulle gå på den liksom, dels för att vi har mycket att skriva och dels för att många är hemma och skriver och såklart inte åker till Karlstad för ett par timmars dryg lektion. Men jag med mitt dåliga samvete kan liksom inte stanna hemma utan väljer ju såklart att gå på lektionen vi har som en duktig tjej. Hade bokat in lunchdejt med Mange innan också, och var lite nojjig över att jag skulle bli helt själv på lektionen. När jag kom till salen upptäckte jag att jag inte alls var själv, det var ju fyra andra som antagligen också lider av dåligt samvete och hade orkat sej dit. Tur det! Vi fick iaf sluta lite tidigare, de va ju skönt det.

Planerna för resten av dagen är nu att sätta mej och skriva på mitt arbete som ska va klart imorrn eftermiddag. Tänkte att om jag blir klar nu ikväll så kan jag ju med gott samvete ligga ute i solen imorrn, har hört ryktas om att det ska bli fint väder! Och förhoppningsvis så väntar finmiddag på kvällen också.. ska försöka orka denna gång.. det är ju trots allt den 27:e imorgon ;)

Listdags Igen

Tio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Älskade underbara Ragnar, såklart
Senaste bilfärd: Med Viktor hem från Campus inatt
Senaste filmen du såg: Oceans eleven med Mange
Senaste telefonsamtal: Med morfar
Senaste spelade cd: Oj.. de måste vara Lars Winnerbäck, Daugava
Senast du grät: I fredags
Senaste måltiden: Dagens frukost innehållande bl.a. russin, banan, skinka, gurka och självklart Tropicana jucie!
Senaste låt du lyssnade på: Räknas Eurovision? Annars är sista jag kommer ihåg från igår Gasolina :p
Senaste personen du fick sms av: Felix
Senaste kramen: Fick jag inatt av Mange

Nio har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Inte dejtat direkt
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Verkligen inte!
Blivit kär vid första ögonkastet: Skulle man nog kunna säga, ja
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha, ja självklart
Fått ditt hjärta krossat: Mm, typ
Haft ett one night stand: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja, faktiskt, när man varlite yngre och lite dummare ;p
Busringt till någon: Inte själv
Slagit nån du inte känner: Nej, absolut inte

Åtta saker du gjort idag:

1. Blivit väckt av sms
2. Svarat på sms
3. Kissat
4. Gått upp
5. Lagt mej igen
6. Pratat i telefon
7. Ätit frukost
8. Funderat på att kanske börja klä på mej

Sju favoritgrejer utan rangordning:

1. Nära&kära
2. Mobilen
3. Datorn
4. Choklad
5. Allt annat onyttigt
6. Sängen
7. Solen

Sex val:

Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad
Kramar eller kyssar? Omöjligt att välja
Trummor eller bas? Bas... tror jag :S
Bak eller fram? Haha, beror väl lite på.. men oftast fram

Fem personer du kan berätta allt för:

1. Har inte 5 personer jag kan/vill berätta allt för, men de jag kan göra det för vet vilka de är
2.
3.
4. 
5.

Fyra saker du vill göra:

1. Åka till sommarstugan och sola
2. Resa lite hit och dit
3. Vinna/tjäna pengar
4. Kramas

Tre hemsidor du besöker mest:

1. Bloggar
2. Tjuvlyssnat
3. Aftonbladet

Två saker du vill ha just nu:

1. En hel familj
2. En finare kropp (har beställt en, men väntar fortfarande på när den ska komma.. ;P)

En sak du ångrar:

Att jag inte riktigt tagit körkort än..

Hur Svårt Kan Det Va?

Hur kan saker som borde va så lätta va så svåra ibland? Hur kan det som egentligen är så självklart bli så osäkert och konstigt? Jag blir ju alldeles snurrig! Och min lilla hjärna som borde tänka på andra saker blir helt fylld av onödiga saker som inte ens är värt att grubbla på.. åååh suck.

Imorrn kommer jag säkert ångra att jag bloggade nu men ibland måste man skriva av sej lite granna. Annars kanske jag sprängs!

Annars har kvällen varit intressant. Campus är kul och väldigt trevligt, men jag är nog glad ändå att jag har en lägenhet i stan att komma hem till. Faktiskt.


Campusfest Del 1

"Men oj, jag trodde inte riktigt det var såhär Campusfesten skulle va" sa Elin när hon vaknade till i min säng alldeles nyss. Jag kan bara hålla med och vad hände med varannan vatten? Haha efter att vi åkt upp en sväng till Campus förut, plockat ut filten, glassat lite i solen, spanat lite på folket och fått i oss några cider så kände vi att en paus vore på sin plats.. Grill-planerna bytte vi ut mot pizza och nu efter att ha legat och jäst lite så är det på´t igen bara som gäller. Tur att Maria ska med också så hon kan få lite liv i oss, det behövs känns de som. Bakis nu?? Nej för fan, ge mej en Ragnar och vi är igång igen!

Nu, in i garderoben och svira om. Sen äre dags att bege sej upp mot Campus och de lite kyligare breddgraderna igen!

Dags För Avfärd

Så ja, då va systemet avklarat och vi är färdiga för avfärd. Idag tar vi nog bara med egna filtar, plastmuggarna får stanna hemma. Hoppas verkligen vädret håller i sej så man kan njuta av en heldag i solen :) vid fyra bär det väl av hemåt för en liten paus och så börjar vi om sen ikväll igen. Det här kan nog bli intressant! Kul med massa folk iaf :D

Hoppas ni andra också får en bra lördag!


Storhandling Tar På Krafterna

Planen var att vi skulle gå ut och äta finmiddag ikväll, lyxa till det och göra nånting lite utöver det vanliga.. Men när vi kom hem från Maxi så kände jag mej alldeles slut.. Jag var heller inte så hungrig eftersom det råkade bli en lite senare lunch än vad vi tänkt oss. Kände mej hur tråkig som helst när jag frågade Mange lite försiktigt om han va jättehungrig och verkligen ville gå ut och äta, men som tur va så verkade han inte helt sugen heller.. Det tar på krafterna att ränna runt mellan hyllorna minsann! Han hade ju även lagt lite energi inne på MQ där supersäljarn Elin var i farten och lurade på honom litte kläder.. fast helt nödbedd var han inte måste jag säga ;p

I vilket fall så slutade kvällen framför tv:n med lite ost och kex i stället. Inte fy skam det heller! Men den där middagen får vi faktiskt ha innestående, nån gång måste vi ju våga va lite wild and crazy och ta oss ut på finare ställen än innanför dessa väggar.. även om vi trivs rätt bra här med förstås!

Annars har väl dagen varit helt okej. Jag har hunnit både morgon-springa, tvätta och snacka lite skit med Teta i solen. Skönt! Jag tänkte faktiskt plugga i solen även idag, men tyvärr hade jag tagit med en penna som inte funkade ut (det kan Teta understryka). Och vadå, inte skulle jag väl kunna gå in och hämta en ny? Det vore alldeles för ansträngande, vad begär ni av mej egentligen?! ;p

Imorrn är det dags för den beryktade Campusfesten! Verkar som det ska bli fint väder också, så när systemet öppnar är det vi som är där och inhandlar dagens dricka. Cider ska det bli, och vem vet.. kanske slinker det ner en och annan drink också, den som lever får se.. Kul ska det bli iaf! :)

Gonatt

Efter en lång dag innehållande bland annat:

*  sovmorron
* pluggande i solen (varför inte förena nytta med nöje?!)
* kramar
* skrivande på datorn
* snabbfika med pappa
* tjejkväll på Arkaden
* skoinköp (eftersom jag ändå inte har pengar till räkningarna så passade jag på att köpa två par..)
* pussar
* kycklinggryts-ätande (fylld med grönsaker, det ni!)
* frågestund
* filmtittande
* armbrytning (Mange vann på fusk... om ni frågar mej)

så är det nu dags att avrunda för idag för min del. Hoppas ni också haft en bra dag! Fressten, om nån är intresserad av att ta över en norsk skogkatt vid namn (Fredrik-)Felix (namnet är nog utbytbart :P) så hör av er. Han är rumsren, hårig, kelig och riktigt riktigt mysig för att vara en katt. Så du som är intresserad måste va en bra människa, jag har liksom börjat gilla denna krabat..:(

Fadder Till Hösten

Vilken skön känsla att komma hem hur trött och svettig som helst efter träningen och få höra att godingen fixat de där med nollningen till hösten också. Hur bra som helst, vi kommer bli världens bästa faddergrupp och våra kära nollor kommer älska oss redan första dan ;D Verkade ju som att det kanske inte skulle bli som vi ville där en sväng, men det ordnade ju upp sej till slut, och tur var väl det.. både för oss och för de andra, höhö. Hm, är ju bara lite nojjig för alla lekar jag, är ju inte helt såld på sånt där. Alldeles för feg, tyvärr.. men kalasa och dricka lite alkohol gillar jag ju, så de är väl värt att stå ut I guess..! Det kommer utan tvekan att bli jävligt bra drag iaf :D Och jag kommer nog ha ännu roligare som fadder än nolla, även om det inte var helt fel att va nolla heller förstås.. :)

Nu ska jag krama lite på Mange och sen är det gonatt!


Plugga Kan Va Trevligt

Okej, jag kan ha råkat hamna ute i solen nån timme tidigare än vad jag tänkt mej, men jag har faktist bevis på att jag var lite duktig även ute på filten. Så helt dåligt samvete behöver jag väl ändå inte ha?

                                                                  

Ni ser ju själva hur duktig jag är! Och ja, till alla er som kommer fråga efter den där snygga bilden. Det är äkta Chanel-glasögon. Det sa de iaf när mamma och pappa köpte dem i Bulgarien för ett par år sen.. ^^ haha.

Nu vankas det lax på nedervåningen! Kan ju faktiskt springa ner och fråga om jag ska hjälpa till med dukningen eller nåt.. :)

Tankarna På Rätt Plats Igen

Sådär ja, idag vaknade jag och kände mej mycket piggare än igår. Som mamma sa, det var väl antagligen en sån dag igår. Många små saker som blev till ett par stora... Men men, som sagt, idag vaknade jag precis i lagom tid och har redan kommit igång med pluggandet bra. Skrev även lite inatt bara för att ha känt att jag har börjat, och det gör stor skillnad! Så nu tänkte jag lägga upp dagen som så att om jag fortsätter plugga på skitbra i ett par timmar, ja faktiskt ända till halv två när grannen och Davvan bjuder på lunch så kanske man kan käka den ute i solen sen. Och kanske råkar man bli kvar ute i solen i ett par timmar också, vem vet... ;p

Ikväll väntar handbollsträning också, kuuuul! Speciellt om det kommer lite old pääääls idag som inte varit med hittills... de här kan ju bli succé! Efter träningen blire lite mys också, det känns om att det är på sin plats faktiskt.. :)

Åter till pluggningen! (oj, vilket otroooligt intressant och kul blogginlägg det här blev nu kände jag.. eller inte)

Upp Och Ner

Hur kommer det sej att man pendlar så i hur man är och beter sej? Ibland känner jag mej väldigt mogen och duktig, jag tänker realistiskt och förnuftigt och är precis som man borde va. Ibland däremot är jag bara allmänt fånig och oförnuftig, och funderar alleles för mycket på saker som man inte borde fundera på alls. Skumt det där..! Men jag antar att det inte bara gäller mej, utan de allra flesta är nog som jag lite då och då.

Nu blir det en kortis-sväng på stan med Maria (imorrn ska jag plugga hela dan, jag lovar!) och sen börjar faddermötet. Ska ringa Hästen-Maria också och kolla om hon vill ge oss den äran att åka samma buss upp till uni som oss :)

Förvånad Och Nöjd

Just nu är jag faktiskt lite stolt över mej själv, för jag har varit ut och sprungit och det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra! Har inte sprungit på jättelänge, men jag orkade faktiskt nästan lika mycket som förra sommarn när jag ändå var ute och sprang som mest. Och inte tog det mer än nån minut extra heller, så jag får faktiskt va rätt nöjd :) Kul! Det gör så man kanske vågar sej ut i spåret igen om inte allt för lång tid. Det vore ju väldigt bra, speciellt nu när stränderna i Turkiet väntar ;p

Snart kommer Teta, hon ska följa med mej på lite olika ärenden. Ska både till banken och till bibblan här hade jag tänkt mej. Måste ju komma igång med pluggandet!! Och det är bra att jag har saker att göra när jag är här, det är ju nämligen inte alls kul att va hemma här i huset längre. Alldeles för svårt att vända bort huvudet och låtsas som ingenting. Men det kanske är bra för mej också, nån gång måste jag ju skärpa till mej och komma över det där. Hade ju föreläsning om Barn och Sorg igår, och det var skrämmande hur jag kände igen mej i det föreläsaren beskrev. För mej är det ju faktiskt något som dött och så kommer det alltid att va... Även om jag vet att det som blev är bra för många också..

Nej, dags att ge sej ut på uträtta-ärenden-runda!

Turkiet Nästa!

Hoppsan, här sitter vi och har plötsligt bokat Turkiet-resan som vi pratat om så mycket på sistone.. Känns hur kul som helst! Vi va lite inne på att ta en sista minuten, men faaan. Det är inte helt fel att ha en resa och gå runt och längta till heller.. ;D För längtar gör jag, det kommer bli hur kul som helst!! Fast innan det är dags så kommer jag nog hinna ha massa annat kul också, såklart :)

Nu är det snart dags att tänka på refrängen och krypa hem till mej. Imorrn väntar banken, pluggning och fadderutbildning. Spännande! VI kommer ju lätt bli den grymmaste faddergruppen ever och har jag tur så kanske jag tillochmed får pussas med nån ur kommittén imorgon, vem vet ;)

Campusfest Va Det, Ja...

Sådär ja, då har man gjort debuten då och vi överlevde allihopa faktiskt. Trots att vi satt hemma hos mej först och skrämde upp varann med diverse hemska scenarion som skulle kunna inträffa under kvällen. Men när den fina tårtan  var klar (den fick vi mycket beröm för ska sägas!), summerwavesen var på plats och plastglasen  (man vet aldrig hur bra diskat de är uppe på Campus) nerplockade så vågade vi oss ändå upp till KRP. Väl där höll vi först på att inte bli insläppta, men sen fick vi tillochmed smaka lite på bålen som kvällens födelsedagsbarn hade fixat. Trevligt!

Mange och hans vänner hade fått fina lila t-shirtar som jag blev lite avundsjuk på och till att börja med lektes det lite olika lekar med födelsedagsbarnen. Sen bestod kvällen mest av lite mingel, obligatorisk korttagning på oss själva

                                                          ,

 lite lapdance och jaa... förtärande av diverse alkoholhaltiga drycker skulle jag vilja säga. Jag (och många med mej) blev jättefull! Det kan bero på att jag drack väldigt mycket, men jag är ändå inte helt säker.. nu när jag tänker efter så känns det högst troligt att någon hade lagt något i mitt glas, för det är väl sånt de alltid gör uppe på Campus...?!

Kvällen slutade iaf med att mina kära vänner åkte hem och jag och Mange "gick hem till 6:an" och la oss. Tack och lov var även Mange hyfsat dragen så han märkte nog inte riktigt hur full jag var (försöker jag inbilla mej iaf). Han lagade mat och jag satt mest och koncentrerade mej på att andas. Sen ropade vi gonatt till varann (ja, vi lyckades somna på olika våningar) och så var den debuten över. Nu ser vi fram emot nästa helg, när det är dags för den riktiga Campus-festen! Det ni, mina vänner, det kan bli kul! :)


Eftersom jag har en känsla av att jag kan ha varit en smula jobbig inatt så lägger jag upp denna bild för att på

något sätt gottgöra det lite.  Två favoriter på samma bild, det kan väl inte bli så mycket bättre än så..?!

Nu ska jag verkligen sova, jag har ju heldag i skolan imorrn kom jag på. Kommer inte ens ihåg när jag hade det senast, men det känns ganska avlägset iaf.. Sov gott!

Invigning Av Superduper-Hårgrejen

Jag vill bara göra er medvetna om att ikväll kommer stora saker att hända! Det är nämligen så att min nya superduper-hårgrej ska invigas och vi är alla beredda på succé. För att ni som inte sett den än ska ha iaf en liten chans att förstå hur proffsig den är vill jag här med dela med mej av ett par bilder. Ni sitter väl ner?

                                                    

Nej, nu ska jag va lite seriös faktiskt. Vem vet, den kan ju va precis så bra som de säger :) Det märks ikväll om inte annat!

Mera Snö..?!?!?!

Faaaaan! sa jag när jag drog upp gardinerna imorse (för typ tio minuter sen) när jag såg att det snöregnade utanför fönstret. Jag drog snabbt tillbaka dem igen och slängde mej på sängen och nästan grät lite grann. Tänk att det kan va så synn om mej! Och jag är inte bara lessen, jag är arg också. Vet inte om jag är mest arg på Mange som bor uppe på Campus där det också snöar och de väljer att ha fest idag när det inte är sol, eller om jag är mest arg på mej själv som ens träffade denna människa som i princip tvingar upp oss till Campus på fest i kaotiskt snöoväder, eller om jag är mest arg på mina föräldrar som födde mej här i Sverige och bodde kvar här istället för att flytta till nåt varmt ställe där de knappt vet vad snö är... Va tycker ni, vems fel är det att det är så synn om mej som det faktiskt är nu?! Eller vadå, omogen? Jag? Nej, det vet jag ingenting om! ;p

Nu ska jag iaf ta på mej mina snowjoggings som jag liksom hade ställt bort för säsongen för länge sen, och knalla iväg till Hagahallen där jag och Hästen-Maria ska shoppa loss på tårt-avdelningen. För trots att jag är lite smått arg på Mange och hans vänner just nu så är de väl ändå värda en tårta när de bjuder in till kalas:)

Och just det! Jag ska sluta må illa också. Har gjort det i flera dagar nu, och det börjar bli jääävligt drygt. Så skärpning, Josefin!


Födelsedagsfirande Och Lite Hockey

Så har vi då kommit hem från pappas lilla kalas. Trevligt var det och Mange verkar ha överlevt också. I hans blogg skrev han tillochmed att jag hade en mysig morfar; jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att de connectade såpass bra, men jag är säker på att det inte är så jättemånga som kallat min morfar för mysig förut... :p

Nu är det hockey-VM på tv:n och Mange sitter här och är helt hysterisk.. kanske var tur att grannen bestämde sig för att stanna nere hos sej och krypa i säng tidigt; hon är inte den största hockey-fantasten direkt och skulle nog inte förstå hur viktig och otroligt spännande den här matchen är. Risken är nog att vi skulle ha pratat bort det mesta av matchen och jag känner på mig att det inte hade varit allt för uppskattat av herren bredvid mej. Själv funderar jag också på att krypa ner i sängen och kika lite halvt på resten av matchen.. jag tycker också att det är spännande och ser gärna Sverige spela men eftersom jag inte mått helt bra de sista dagarna kanske det är en bra idé att lägga sej och vila upp sej inför imorrn. Man måste ju ändå ladda upp lite krafter till imorrn när det är fest på gång! :D

Tack mamma och pappa för ett trevligt kalas! Även om jag inte var största fanet av maten för en gångs skull (men jag gillade det ganska mycket iaf) så  vet jag iaf två andra som flera gånger nämt att det var väääldigt gott ;)

Sov gott på er! Hej hopp

Campus

Jaa ni, då vet jag hur det känns att "gå hem till Campus" efter skolan.. det ni, va en ny upplevelse! Här bjöds det på ris och kycklingwok och allting var nästan jättegott :) Som tack för maten var det på sin plats att ställa sej och diska kände jag, även det en ny Campus-upplevelse för mej och inte helt självklart hur man gör här... Vilken diskborste får man ta? Vart kan man ställa disken utan att den blir skitig igen? Ja, ni förstår ju att det var en pärs, men jag tror jag klarade det ganska bra..

Snart bär det av hemåt för att fira pappa som fyller år idag, grattis grattis till honom! Sen ska vi hem och heja fram Sverige till final i VM och sen blir det sängen. Imorrn väntar den stora 99-årsfesten som vi nu väntat på ett par veckor. Måste erkänna att vi är lite nojjiga över vad vi ska ha på oss och framför allt vad vi ska dricka. Kan man ta med sej vad som helst hit? Kan man ställa ifrån sej drickan utan att det försvinner? Och kanske viktigast av allt; vågar man ställa ifrån sej glaset och riskera att få det till bredden fyllt av knark?! Vi får helt enkelt se hur vi löser alla dessa stora problem denna Campusfest för med sej.. fast vem vet, det kanske till och med blir kul ;p


Och om ni undrar; neej vi tjejer har inte alls några fördomar mot Campus som ni kanske märker. Inga som helst faktiskt..! ;p

MQ:s Tjejkväll

Vilken otroligt trevlig kväll! När vi kom dit mötte personalen upp oss (efter att de slängt ut oss en gång eftersom vi va lite tidiga först)  i finklänningar och med bubbel&snittar i långa rader. Man tackar! Sen hänvisade Elin oss till frisör-hörnan, där de tydligen stylade gratis. Man tackar! Tur att vi gick dit först, sen va de långa köer och de som satt fick bara "max 4 lockar eller en nacke" som den stressade chefen uttryckte sej. Mej och Maria som var först ägnade de mycket tid åt, trevligt trevligt. Eftersom man var där och blev stylad så var man med i en utlottning av  någon slags superduperflashig hårgrej som prick ALLA kändisar har; "tjejer, försök att nämna en kändis som INTE har den" typ.. haha. Och gissa vem som vann den, om inte moi?! :D Jag som är hur okunnig som helst på sånt där! Men det ska det nu bli ändring på och glad blev jag! I bilen hem hade tjejerna tävling om vem som egentligen var mest värd den, stackars Hästen-Maria som ändå hade fått hjälpa till och styla mitt hår eller Elin som hade släpat dit oss?! Jag kan säga såhär, så länge ni lovar att hjälpa mej lite med min styling så får alla komma hem och låna hur mycket man vill..! Vi kan se den som en present i gänget ;D

Så summa sumarum; jag gick in på MQ med ca 178 kr på kortet och hade lovat mej själv att inte köpa en endaste grej och kom ut med förutom nystylat snyggt hår och gratisprodukter från sminkmärket Decleor en superduper hårgrej värd 2000 spänn. Jag känner mej rätt nöjd faktiskt! Vi kan säga såhär; ibland är det riktigt trevligt att leva studentliv ;p

                                                                 
                                                                          
                                                                   Nu blire sängen! Gonatt :)

I´m Still Alive

Sådär ja, nu har jag varit på gyn och gjort den där cellprovs-kollen. Jag trodde ju att jag skulle innan eftersom en (av ca tio tillfrågade) tyckte att det gjorde ont och jag är ju lite feschlig med ondhet. Men det gick ju hur fort som helst, och det är ju inte så farligt faktiskt... Men visst, inte fan känner man sej bekväm eller snygg och man (iaf jag) undrar ju hur någon kan vilja jobba med det där hela dagarna.. :S Men men, det är väl tur att nån vill det. Själv vill jag hellre leka fotbollsproffs eller gräva i sandlådan eller  ha Röris ute i solen eller leka trollkarlslekar hela dagarna ;)

Nu ska det ätas lite också.. Eftersom jag inte hann äta i skolan så va ja superhungrig när ja kom hem och eftersom jag inte har så mycket pengar eller inte nån färdig mat hemma så får det bli nåt så studentaktigt som pasta med ost och ketchup (och lite grillkrydda för att spexa till det hela lite granna).. men jag ska inte klaga, det är typ andra gången jag äter sån mat för jag brukar faktiskt äta massa go mat trots att jag lever studentliv, så de så! Det går liksom ingen nöd på mej om jag säger så..!

Ikväll ska det hängas ut på MQ, tydligen nån slags tjejkväll där med 15% rabatt :)


En Liten Lista

Tro inte att jag på något sätt härmar mina kompisar nu da som redan gjort den här listan, jag är visst lite efter, som vanligt.. men men här kommer lite svar iaf :)

För 5 år sedan:

Skulle jag snart fylla myndig och var antagligen laddad till tusen. Jag var tillsammans med T som var killen som passade mej hur bra som helst, men som kom in lite för tidigt i mitt liv. Jag gick ur tvåan och sommarjobbade med mitt "drömjobb". Sen följde jag med La Familia till Bulgarien på lite semester också.

För 3 år sedan:

Var det 2005 och ett av mina mest... jaa, va ska man säga.. händelserika år. Det var först lite upp, sen lite ner och sen gick det bara upp upp upp! Det var London och fest med Elin och Sofia, det var en jobbig vår med uppbrott från T, och sen bev det bara bättre och bätte igen. Sommarn bestod av fest fest och fest! Det var oförglömliga resor till Italien och Stockholm med Elin, och det var också då vi tog en tripp till Norrköping, bland annat för att se Lars Winnerbäck. Vilken sommar! I september träffade jag B och det var bland det bästa och värsta jag gjort i hela mitt liv. Hösten var annorlunda och kändes inte som den var på riktigt, men jag mådde bra och var glad.

För 1 år sedan:

Arbetade jag för fullt med min hemtenta, allt för att den skulle bli så perfekt som möjligt så jag skulle slippa rester och kunna åka på min och Elin H:s Bulgarien-resa med helt gott samvete. Jag lyckades, och vilken underbar vecka det blev! Jag jobbade på Stora Enso som vanligt under somrarna, och passade på att ha lite kul under mina lediga dagar. Självklart var det en sommartripp till Stockholm även denna sommar. Jag tog mej också en sväng upp till Malungs dansbandsvecka, något jag var mycket skeptiskt till tidigare, men som visade sej vara riktigt kul även det..! Överhuvudtaget var jag ganska nöjd med mej själv och på hösten såg jag till att fixa så jag mådde ännu lite bättre.

För 3 månader sedan:

För exakt tre månader sedan hade mina tjejer match mot Bruks och det gjorde de bra! Jag rännde också på stan i panik efter billiga saker eftersom jag hade fått för mej att go crazy och köpa 19 paket till min kusin som fyllde just 19 år. Det var kul och en rolig idé men slutade i stress och att jag blev mycket fattigare än jag tänkt mej från början!

Igår:

Lekte jag duktig tjej på förmiddagen och hade städ/pluggdag. Sen tog jag och mamsen lunch i solen och sen bar det av till stan en sväng. Kvällen spenderades på en hårsalong och senare nere hos grannen där det bakades. Efter att ha avslutat dagen med massa pussar och ett par tappra försök till att dänga Mange kröp jag över på min sida och somnade gött.

Imorgon:

Blir det nog en ganska blandad dag.. Skolan väntar för första gången på drygt en månad.. känns kul men drygt på nåt sätt :p Efter det bär det av till Gripen, något som jag gått och nojat för i ett par veckor nu. Suck! Hoppas det går snabbt iaf. Kvällen ska spenderas med vänner på MQ:s tjejkväll. Trevligt!


Om ett år:

Så har jag läst klart sex av mina sju terminer på KAU. Antagligen är jag en ännu grymmare fröken än vad jag redan är. Kanske har jag tillochmed fått upp mina tavlor på väggen.. (Med mitt tempo vet man aldrig..) Förhoppningsvis har jag tagit upp min handbollskarriär och extraknäcker som proffs på kvällarna. Kanske har jag precis firat ettårsdag med en viss någon, vem vet. Det jag garanterat vet är iaf att jag fortfarande hänger med mina underbara vänner och har det egentligen hur bra som helst :)

Nyslingad!

Jag var ju och klippte/slingade mej igår och på mångas begäran (jag vet att ni är många många ivriga därute!) så lägger jag nu upp en liten bild på JOSS den blonda. Hm... det blev väldigt ljust, men det är väl lite det som är grejen när man lägger i blonda slingor har jag kommit på. Tänker ju varje sommar att "oj nu blev det för ljust!" men jag vänjer ju mej ganska fort och brukar bli nöjd :)

 Kanske inte den bästa bilden ever, men man ser ju lite iaf :)

Bastu Och Bad?

Om det är det här de kallar fult väder så får det gärna va fult ett tag till ;p Nu blire lunch och en tripp på stan, måste ju hitta nåt trevligt till min käre far som fyller år på fredag :) Sen blir det handbollsträning och sen är det ledaravslutning vid en sommarstuga i närheten. Det ryktas om bastu och bad... vi får väl se hure blir med det.. just nu känns de inte alltför lockande men jag kom ju i förra året och då var det ju tillochmed tio dagar tidigare, och man ska ju aldrig säga aldrig!

Vi hade ju fått nys om att det var fadderutbildning idag också, men inser att jag inte hinner det. Känns inte direkt som det är nån idé att åka upp för 50 minuter.. tyvärr. Om Elin och Hästen-Maria ska dit får väl de lyssna lite för min del också, om de heller inte ska dit äre ju liksom ingen större fara... jag menar, vi kan ju antagligen allting redan ändå ;D

Alldeles För Mätt

Igår  när Mange berättade att han ätit så mycket lunch så han nästan fått ont i magen så skrattade jag och tyckte att han va dum. Nu är det inte lika roligt längre, för nu sitter jag själv här lite smått illamående efter att ha ätit alldeles för mycket frukost... :S Haha, inte alls bra gjort av mej! Men, men, nu står jag ju mej ett tag iaf.. ända till lunchen skulle jag tro ;p

Nu är det iaf snart dags att gå ner och hänga upp första tvätten, men innan det ska jag försöka komma igång med pluggandet. Jag hade ju lovat mej själv det idag, och då måste jag ju ändå kunna göra någonting innan halv dagen har gått... Jag kan ju iaf ta fram papprena och läsa vad det är som ska göras. Alltid en början!

Nu ska jag mejla mamma om lunch-dejt, sen blire plugg som sagt!

Lördagens Lilla Kalas

Skrev ju om gårdagen att den var riktigt trevlig (förutom den där lilla bussresan då) men något annat som också var riktigt trevligt var ju självklart lördagens kalasande. Det blev väldigt bra drag! Från början var det nog tänkt att va lite av en personalfest för Elin och henes arbetskamrater, men det ramlade in lite blandat folk här efter ett tag. Kvällen innehöll grillning, lekar och lite alkohol också, tro det eller ej ;D Kul hade jag iaf och jag tror inte att jag var ensam om att ha det! Gött att det var så fint väder så vi kunde va ute nästan hela tiden och även gött att ha två lägenheter att springa emellan ;)

     

När drick-lekarna var avklarade och diverse sanningar/uppdrag var utförda så var det dags att ramla iväg till BMB. Jag ville va söt och ta mina nyaste sommarskor, men när jag gått ca två minuter funderade jag starkt på att vända och skita i allt.. Det kändes inte värt det! Men Annica lockade med plåster och jag lovade att ge det en chans till.. Dessa hjälpte iförsej inte ett dugg (när jag kom in på BMB märkte jag varför; jag hade ju inte ens lyckats sätta plåstrena där det skavde) men jag bet ihop och vi kom tillslut fram. Där mötte vi upp Elin som varit ute och cyklat och självklart lyckats skada sej väldigt allvarligt. Då kändes mina skavsår lite mindre onda ska erkännas. När vi väl kom in gjorde jag ett flertal tappra försök att dra mitt strå till stacken och göra rätt för mej genom att proppsa på att få betala... trots att hon som satt vid ingången diskret försökte påpeka att jag fick gå förbi gratis. Haha! Typiskt mej! Tack och lov (!) så fattade jag tillslut och smet förbi utan att betala. Det hade ju varit strålande om jag med min otroligt dåliga ekonomi hade betalat i onödan :p

Hade bara varit inne på BMB i fem minuter när jag fick ett meddelande från my dear boyfriend där det stod att han hade plockat och städat åt mej, så jag skulle kunna va ute och ha kul med gott samvete. Sött! Detta gjorde så jag plötsligt fick liiiite mindre ont i fötterna... :) Men bara lite, så när det började snackas om mat redan vid halv två så gjorde det mej inte ett dugg, utan vi tog vårt pick och pack och begav oss till våra olika favoritställen för att inhandla lite mat. "Prick nu kommer jag snart!" skrev jag och ca 45 minuter senare så ramlade jag och Annica hem till mej där Mange väntade. Stackarn fick även underhålla mej medan jag tog ett välbehövt fotbad innan jag var redo att låta honom gå och lägga sej. Som Elin sa, det är ju perfekt att ha nån därhemma som väntar! ;p

Idag har kära grannen bjudit mej på middag, sen var det en liten promme som stod på schemat. Kvällen avslutas nu i min soffa med TV och lite fruktsallad. Imorrn blir de plugg och tvättning. Kuuuuuuuuuuuul.. Eller inte..!

Sov gott :)


Are You From Sweden? Do You Want Babies?

Jag är upprörd! Jag brukar verkligen hamna i jobbiga situationer på bussar, men idag var jag faktiskt med om en mycket obehaglig situation som var bland det värsta jag varit med om, och bussresan som annars brukar vara rätt trivsam var idag allt annat än trevlig.. Bussen var i princip full, så folk fick sitta två och två med en okänd (katastrof här i Sverige!) och vid mej satte sej en man i ca 40-årsåldern. Jag kände redan direkt när han satte sej att något inte riktigt var som det skulle, och att det skulle bli en väldigt låååång bussresa. Han liksom "råkade" komma alldeles för nära och lutade sej över mej på ett väldigt obehagligt sätt för att "titta ut" genom fönstret. Men när han placerade sin arm i mitt knä och "råkade nudda" mitt bröst med sin armbåge för sjunde gången fick tillochmed jag nog och gav ifrån mej ett litet "sorry" så att han tog bort sin arm. Då gav han sej direkt men gick istället över till att smeka min arm, vilket jag faktiskt inte tyckte var så mycket bättre... Fy fan! Nu efteråt blir jag nästan arg på mej själv, varför skämms jag och varför vågade jag inte säga ifrån mer? Redan när han började ta på mej så måste jag väl få säga ifrån, va fan, där satt jag och svettades och ville därifrån men sa knappt ett ljud för att det var pinsamt. Hallå, hur dum får man bli liksom! Det är väl ändå inte jag som gjorde något fel, och även om man nyss flyttat hit (mellan frågorna "Are you from Sweden? "och "Do you want babies?" så berättade han nämligen att han nyss flyttat hit från Somalia) så är det inte okej att ta på någon som uppenbarligen inte vill..! Nä fy farao alltså, när jag skulle av så försökte han sej på någon form av kram och sa att jag gjort honom glad för dagen men jag typ sprang av bussen och nästan skakade. Det var faktiskt väldigt obehagligt och jag var tvungen att ringa Mange direkt efteråt för att få avreagera mej lite. Haha, jag kanske är fånig, men det var faktiskt inte helt okej..!

Tack och lov så var resten av dagen väldigt mycket bättre. Dessa bilder säger väl allt:

                        
Sol, sol och underbart sällskap. Kan man va annat än hel-nöjd?!

Barnarbete

I morse när jag gick ut i solen så såg jag att det stod en liten kille och fyllde pappas skottkärra alldeles själv. Hahah, snacka om barnarbete; där stod han och grävde alldeles själv liksom :) Skitsöt, grannens pojk som jag haft på förskolan för längesen.. hur go som helst :)

 I min familj är vi för barnarbete, så det så!

Nu är jag lite småarg, kanske rent ut sagt bitter, på mej själv för att jag trots att jag redan igår hade soleksem på bröstet fortsatte sola lite där. Fan, det kliar och är inte alls så tjusigt. Jag som ändå inte legat helt och pressat, och haft några pauser titt som tätt. Men efter att ha kletat in Aloe Vera som alla säger ska hjälpa så mot allt, så hoppas jag att det är borta tills ikväll iaf. Annars blir jag riktigt sur :( Nu ska jag rusa till bussen så inte min mardröm blir till en sann-dröm. Vore ju hemskt om jag missade kvällens mys!


Jag Kan Va Lite Smått Ivrig Ibland

Så fort jag vaknade imorse så skyndade jag mej att sätta på mej bikinin och gjorde mej i ordning för soltajm. Men när jag drog upp rullgardinen så kände jag liksom att något kändes konstigt, fast jag fattade inte varför. Inte förräns jag tog mobilen och tittade vad klockan var, och den visade 06.16. Haha, snacka om att längta så mycket efter en helledig dag i solen så jag inte ens kunde sova! Men eftersom det var liiite i tidigaste laget även för mej så la jag mej igen och försökte somna om i ett par timmar. Det gick sådär.

Det är ju pinsamt, men precis sådär blir jag när jag fyller år. Fortfarande. Jag vet att de flesta blev så när de va små, man ligger och väntar och väntar och tror att familjen glömt bort ens stora dag. Sån är jag nu också, förra året så var jag tillochmed ut och sprang kvart över sju bara för att ha något att göra..! Så när jag duschat och gjort mej klar en timme senare så trodde jag verkligen att de glömt mej eftersom de fortfarande inte kommit in och sjungit, så jag fick ta tag i saken och skicka ett påminnelse-sms i stil med "Nu ligger jag redo och sover räv, så ni kan sjunga nu. Kom fort!" Kul tjej, liksom.. Men när de väl visade att de inte hade glömt och började fira mej, då blev jag jätteglad igen :p

                                                                    

Och sen drömde jag att jag missade bussen hem till i eftermiddag också, och att jag inte hann va med och grilla och gå ut i kväll. Katastrof, vilken mardröm vettni ;p Är nog ett tecken på att jag är hyfsat sugen på lite kalas ikväll, det kommer bli asbra! :)

Ha en skön och rolig lördag, det ska jag och mitt svänggäng ha!

Go morron!

Solen är redan uppe och skiner, och med flätor i håret och sommar-outfiten på så är jag redo för dagen. Innan jag åker till morfar och sätter igång så ska jag ju faktiskt till "jobbet". Konstigt nog känns det inte alls tungt att jobba när det är sånt här fint väder, suckar inte ens inombords när det är dags att gå ut ;) Hmm, undrar varför!

En annan positiv grej är att det redan är fredag och alltså helg.. underbart! Och jag känner mej inte ens speciellt sugen på godis.. (än) det ni! Inte alltid det inträffar ;P Men dricka får jag ju faktiskt dricka på helgen iaf.. och tur är väl det eftersom imorrn blire kalas ;D

Dags att ge sej av! Hoppas ni får en skön fredag :)

Typ Inget Speciellt

Eftersom jag är för trött för att blogga ikväll så skippar jag det tror jag bestämt :) Men imorrn ska det bjudas på moccarutor på jobbet och sen är det hem till morfar och städa litte granna som gäller... Han hade tydligen köpt hem grill-grejer också, så det kan ju bli trevligt. Inte alltid man hänger med sin morfar en fredagskväll ;p

På lördag är det grillning som gäller också, och för att förtydliga det hela (kunde visst bli lite missförstånd så som jag skrev igår) så är det jag och grannen och litte blandat folk som ska grilla, inte mammas tjejgäng som kommer hit och ska grilla ;p

Nu ska jag torka håret, har fått för mej att det inte är bra och lägga sej md blött hår ifall det skulle mögla då.. vet inte om det kan det, men tänker inte chansa ;p Gonatt gonatt!

Jag Överlevde!

För alla er som suttit hemma i stugorna nu och varit väldigt oroliga - ni kan va lugna nu. För alla er som trodde att ni skulle slippa mej i fortsättningen - synn för er, så lätt blir ni inte av med mej! Träningen var nämligen skitkul. Och skitjobbig också iförsej, men jag var ändå inte helt sämst. Det fanns faktiskt några tjejer som gick av efter ett tag, så kul att se, för tänka sej, det var precis samma tjejer som alltid gick av när jag tränade dem för ett par år sen ;p Det enda tråkiga som kommer med att börja handbollen igen är ju alla äckliga svidande blåsor som dyker upp på fingrarna i början när klistret drar bort huden, iiiiiiinte skönt nånstans. Tänkte ta lite kort på eländet, men blåsorna såg så otroligt stora och hemska ut så ni skulle antagligen inte klara av att se dem.. eller så var det så att de var för små för att synas på korten, jag kommer inte ihåg så noga hur de va ;p

Nu var mamma nyss här med sitt tjejgäng som var ut och vandrade, och det pratas om att grilla och gå ut på lördag. Har även hört att solen ska hålla sej framme hela lediga helgen så jag sitter här och är jäkligt nöjd just nu :) Funderar också på att krypa ner i sängen, klockan börjar ju närma sej sov-tajm och man får va trött när man haft tidig dag på jobbet! Adios, adios!


Handbollsträning!

Japps, om fyra minuter är det dags att ta på sej skorna och bege sej mot bussen. Det är nämligen dags för mej att göra comebackhandbollsplanen! Har inte tränat handboll på två år, så det kommer bli askul men asjobbigt :) Eftersom så många hört av sej och varit intresserade så anmälde FHK ett damlag till nästa år, håller intresset i sej så verkar det minsann som att även jag kommer få spela litte granna nästa år igen. Kulkulkul! Synn bara att inte så många andra gamla godingar kan/vill/hinner spela igen.. men Deje-Emma verkade sugen ;D Jaja, vi får väl se hure går ikväll iaf. Om ni inte fått några livstecken på ett par dar så har jag väl antagligen avlidit eller nåt.. :p

Gratis Är Gott, Som Sagt

Som jag skrev igår så tycker jag att det känns jävligt bra att äta gratis. Så när Elin skicka sms inatt å fråga om vi inte skulle ses efter skolan idag och äta lite kina-rester från igår en gång till så tänkte jag "varför inte". Och eftersom jag fortfarande har praktik och äter på dagis så innebär det ju att jag lyckats snika mat ytterligare en dag. Det är ju strålande! Fast kanske lika bra det, eftersom jag och min kära granne gick igenom vår ekonomi de närmsta månaderna och insåg att det inte ser allt för ljust ut framöver.. Misstänkte att jag inte skulle va rikast i stan, men att det skulle bli riktigt så här tråkigt hade jag väl inte direkt räknat med... men men, det löser sej alltid. Jag har hört från säkra källor att Maxim är ett jävligt bra ställe annars, med bland annat mycket kompetent personal, så jag kanske kan söka jobb där eller nåt sånt.... ;p

Någonting annat som är strålande är Elin herself. Hon fick för sej att rensa garderoben ikväll och få ordning på alla hennes kläder. Eftersom hon har så mycket så hann jag inte riktigt stanna tills hon var klar, så jag ska inte säga något säkert, men när jag lämnade soffan och begav mej hemåt så hade hon i alla fall lyckats att få in mer kläder i garderoberna än vad hon hade innan hon började. Det är typiskt Elin de ;)

                                                                       
                                                      Elin Maria Preisz - kanske världens bästa

Nu blire kvällen, för imorrn har jag öppning på dagis.. mm, första bussen upp till Rud (med tanke på sekretessen borde jag kanske skriva "någonstans i en mellanstor stad i Sverige" men det skiter jag i) och jag längtar verkligen tills klockan ringer imorrn.. inte.. Sov gott i alla fall.


Var Det Nån Som Sa Gratis..?

Idag har jag ätit riktig mat inte mindre än tre (3!) gånger, och jag har inte betalat för det en enda gång.. Det är ju strålande känner jag! Det började med afghansk buffé på jobbet idag och jag var jätteduktig och vågade smaka på nästan allt. Helt okej faktiskt, vissa saker var tillohmed goda. Jag börjar bli superduktig på att äta farliga saker (som tex. vitlök och grönsaker) om jag själv får säga det! Precis när jag slutade praktiken så skrev mamma och frågade om hon skulle komma förbi med lite ceasarsallad som blivit över från hennes lunch.. ja tack sa jag och dukade fram ute i solen. Gött! Sen kom nästan alla mina favoritbrudar och våldgästade mej, och det fick de gärna göra ända tills jag fick nys om att det vankades gratis kinamat en våning ner.. ja tack sa jag åter igen och skickade hem mina stackars gäster fortare än fortast. Mmm, det är ju underbart när man kan äta lite gratis, som sagt.. och vadå. Även om jag börjat mitt lite nyttigare liv idag igen (Annica mumlade nåt om att hon hört det förut... jag vet inte vad hon kan ha menat..!) så måste jag ju få äta mat. Regelbunden mat är faktiskt A och O, det vet väl alla ;D

Nu ska det ringas lite och sen äre natta! Sov gott!

Lördagsmys!

Nej, de blev ju inte riktigt utgång då för min del... kände ändå att den här gången så lutade det lite åt att dejten med Mickis verkligen skulle bli av, men lite annat dök upp och därför hamnade jag i Katherines soffa istället, tillsammans med henne, Elin och Hästen-Maria. Inte fy skam ska jag be att få tala om! Kan även berätta att brie-osten, kexen och den stora godispåsen var inbjudna till kvällens lördagsmys. Trevligt! Vi smygkikade lite på tv:n och slog på stort och spelade Backpacker. Vi var jävligt grymma och kunde nästan allting (barnfrågor kan va ack så kluriga! ;p) och vi blev både läkare, vetrinärer, data-tekniker, snickare och musiker. Asbra!

Har även varit duktig och fått det riktigt rent här hemma. Det lutar åt en lugn dag även imorgon, på sin höjd kan det bli en liten runda på stan och kanske lite matlagning om jag vågar :p Nu blir det i alla fall sängen, här kan man ju inte sitta hela natten heller :p

Deeptalk, Kalasfirande ch Lite Äcklig Blöt Tvätt

Då var det lördag igen då, och jag är igång med tvättandet och städandet sörrni. Jag hann visst inte riktigt klart igår men smet iväg på litte After Work ändå (man får göra så, Katherine! ;p). Jag menar, jag hade ju ändå pluggat ganska mycket och städat en hel del, då var det väl inte mer än rätt att få ta en paus också tycker jag...! Blev lite senare och lite dyrare på After Worken än planerat, men det gjorde inte så mycket. Och det kunde ha varit värre, ja menar, man har ju hört om folk som ramlat hemåt redan efter nio-snåret hyfsat bra i gasen, och så var det ju inte igår! ;p Sen var det dags att bege sej hem till Maria och mysa lite; det regnade, jag var jätte-kissnödig och hade äckliga skavsår, så jag tyckte väldigt synd om mej när jag gick där på vägen.. Tur att jag stötte på Världens Bästa Per så jag kunde ta en liten paus, haha.

När jag väl kommit fram till Maria så hamnade vi i värsta deeptalket. Förlåt lilla vän, kom på såhär i efterhand att det var ju både "Vart fan är mitt band?" och "Carina Berg flyttar in" som du (och jag!) hade  velat sett, men tack iaf för att du lyssnade! Såhär i efterhand förstår jag att jag verkligen behövde det!

  Maria och jag, hur bra som helst


I torsdags efter Lek och Bus så kom Mange och i hade lite födelsedagsmys med tacos och tårta. Jag slog på stort och lät Mange se på tv:n, medan jag gjorde maten.. Har en förmåga att bli så att jag dukar medan han står för det lite mer avancerade, men i torsdags minsann var det ändå dags för mej att få briljera i köket (alla  vet väl att skära grönsaker och steka köttfärs är jäkligt svårt? :p), det var ju ändå hans födelsedag så nåt skulle man väl göra kände jag. Sen fick han paketen också, jag tror han blev lite glad iaf :)

                                                                            



Ikväll kanske jag ska träffa Mickis, vi får se hur det blir.. I så fall kan det bli utgång, man vet aldrig... Om inte så  blir de nog mys me Elin och Hästen-Maria, det är ju inte heller helt fel.. :) Men nu är det dags att gå ner och hänga tvätt... För er som känner mej riktigt väl vet hur äckligt jag tycker att det är med blöt tvätt, iiiiooh.. ryser redan när jag skriver om det :( Men jag kommer väl inte undan antar jag.. prio ett när jag gifter mej osv, min man ska hänga all blöt tvätt ;p

Ha en skön lördag! :)

Ledig Dag

Även om jag har en extra dag ledigt idag så finns det faktiskt saker jag som måste göra.. Därför har jag lovat mej själv att först va duktig och städa hela lägenheten och sen va ännu duktigare och plugga en hel del.. Annars får jag helt enkelt inte gå på den inplanerade After Worken som står på fredagkvällens schema ;D så nu är det verkligen dags att ta tag i sakerna som ska göras! Jag ska bara ta en sväng ner på stan med Elin först (vem skulle kunna motstå en runda med henne på stan för plugg/städning?!) Men det ska iaf inte inhandlas nånting, jag ska bara kika lite ;p (Och det där vet ju alla hur otroligt bra det brukar gå när man säger så..) Och det ska verkligen bara bli en kortis-runda, så jag hinner hem och vara duktig sen. Kommer gå jättebra det här! (Vet inte vem jag försöker lura..)


Nu bär det av iaf :)



Lek O Bus!

Har precis kommit hem från "Lek och Bus-landet" i Örebro där vi hade avslutning med det yngsta laget jag tränar idag. Fy fan va roligt de var!! Jag var helt slut jag, efter att ha sprungit runt och haft krig i bollhavet, spelat Laser Game (jag var rå-sämst), åkt rutschkana, hoppat i hopptorn, klättrat och jaa... allt annat :) Man kunde även göra sin egen mjukglass, hur  gött som helst... Jag råkade få både jordgubbssylt, kolasås och chokladsås på min.. och blandströssel såklart.. Den slank ner ;) 

                                                           

Grillandet igår var jättemysigt! Fast jag var jävligt bitter där en sväng... Som vanligt nuförtiden så var jag ansvarig för att tända grillen och drog på mej grillvanten och gjorde mej i ordning för att börja grilla. Jag brukar ju alltid  va grillmaster nowdays! Men så blev jag tvungen att lämna över själva grillandet till grabbarna..   

                                                                                 

Tänkte ju ändå att , "ok, tar man på sej det och inte låter mej få grilla, ja då  fixar man nog det där ändå", men icke. När jag och Elin fick syns på det som skulle föreställa vår goa flintastek så kände vi oss jävligt skeptiska. 

                                                                                   
                                                                            Ni kanske förstår varför..?! 

Perfekt iaf med en sån mysig uteplats som det är här. Vi dukade långbord och drog ut filtar och massa värmeljus så vi kunde sitta ute och äta. Mysigt värre!

                                                    

När tallrikarna var skrapade (ok, det blev lite flintastek kvar för oss konstigt nog :p) så frös vi in och satte oss och spelade spel istället. Jag, Mange och Elin vann först TP och sen vann jag, Mange och Maria kvällens musikquiz. Jag väljer att tro att jag har en stor bidragande del i gårdagens segrar ;p

Nu ska jag vila på soffan en liten sväng (det tar på krafterna att leka hela dagen!) och sen kommer Mange. Då blir det födelsedags-firande med tacos och paket. Imorrn är det sovmorron, jaaaa tack säger jag!
                                                                           


RSS 2.0