Aiya-Fucking-Naaaaaapa!!

"Välkommen till Sol, fest och oroliga föräldrar!"


 Mmm, gotta love nivån på kvällens TV-program ♥

 Elleeeeer....?!


Grattis Maria!!!

Hurra, hurra, hurra, hurra! Idag är det min kära vän Marias födelsedag!! :)
Hade jag haft en fungerande dator hade jag kunnat lagt ut en fantastiskt
tjusig bild
på denna 26-åring men nu går ju inte det.. men men. Jag är
övertygad om att du kommer få en bra dag ändå :P Så, grattis igen!! ♥


Scones

Här sitter jag med färg i håret och googlar recept på scones. Tänkte ge mej på att baka några såna inför mitt och Tetas mys ikväll. I recepten står det "Degen blandar du på några minuter och det är nästan omöjligt att misslyckas!" så jag har hopp om livet och är övertygad om att det kommer bli alldeles förträffliga sconeisar ikväll!! Någon som tvivlar?


Crash Boom Bang

God morgon alles!! Morgonen är ganska god faktiskt. Dock har min dator typ kraschat och sånt blir man ju måttligt munter av. Är otroligt osugen på att ge mej ut i den djungeln igen och leta efter ny dator.. känns som det var nyss jag köpte en men det är väl så nowdays... ett par år är väl tydligen länge för en bärbar dator. Suck. Nästa gång ska jag köpa VÄRSTA BÄSTA; det allra fränaste, nyaste, flashigaste, smartaste, hetaste och dyraste de har i hela landet. Ska bara gå och vinna på Triss först.


Tackarrrr

Helgens bästa citat:

"Jag trivs med att hänga med dej.
Du är liksom lagomt dum i huvudet
och lagomt dryg sådär.."



Valde såklart att se det som en komplimang. De kan ju se så olika ut, de där!!


Rastlös & Röstlös

Jaha! Nu har man tydligen gått och blivit sjukskriven. I FLERA DAGAR!!! Jag som inte mår dåligt, inte har ont, eller nånting... men jag har ju tyvärr ingen röst heller. Hostar och är sjukt hes, och då går det ju faktiskt inte att jobba med barn :( Jag tyckte att jag var duktig som stannade hemma i fredags för att upp mej, men nu tyckte mina kollegor att jag skulle va hemma åtminstone till torsdag.. hjälp. Vad gör man ens hemma?! Ja, hemma ska jag ju tydligen va i tre dagar nu så hojta till om ni vill passa på att hänga :p


I´m Alive!

Jarå. Oroa er inte, jag lever fortfarande, trots att jag inte bloggat på ett par dar.. Det är inget allvarligt som har hänt mej. Jag blev (tyvärr) inte bortrövad av Lars W förra helgen heller. Den enkla anledningen till att jag inte har bloggat är helt enkelt att jag inte haft lust. Eller tid, för den delen heller. Idag var första gången jag såg min lägenhet i dagsljus sen förra fredagen. Idag har jag nämligen varit hemma och varit sjuk, för typ första gången någonsin.. Egentligen mår jag inte dåligt, men jag hostar hela tiden och har i princip ingen röst alls. Skumt. Och jävligt drygt.. Men ja, det är sällan jag är så nöjd med ett beslut som det jag tog om idag - känner att jag behövde den här lugna och lediga dagen faktiskt :)



Och nu har jag lite pizza-häng med Annica. Fasen va grymma vi är, pizzorna blev riktigt smarriga! Dock kände jag mej liiiiite skeptisk där en sväng jämt innan utknådandet ;p Bra avslutning på en mysig fredag!!

Imorgon....

Imorgon är det ääääääääääntligen 17 september 2011. Och som jag har längtat efter denna dag!! Imorgon åker nämligen jag och Teta till GBG för att gå på en av Lars Winnerbäcks spelningar :) Aaaah, det kommer bli hur BRA som helst, det finns liksom inget annat.. kan hända att vi tar oss en sväng ut i storstadsvimlet också, vi får väl se ;)




Inte Kul Alls. Men...

Alltså. Egentligen är det ju inte kul. Alltså. Det är ju hemskt på riktigt. Stackars människa.. Men ändå, gissa om jag skrattade högt för mej själv när jag läste artikeln på Aftonbladet:

Vain Zhang Nan, 56, från Kina ville bli fin.

Han hade hört att det skulle göra underverk för hyn att bada med glasålar.

Det slutade med operation sedan ett av djuren ålat upp i hans penis.



Hahahah, förlåt Vain Zhang Nan, men herregud vilken jäkla grej!!

Upprörd!!

Nu är det bara 3.5 månader kvar till jul. Och jag vet att det är många som älskar julen och ser fram emot denna otrolit mysiga högtid. TROTS detta är det ABSOLUT INTE okej någonstans att sitta och fika delicatobollar och dricka julmust till det redan nu.. hör ni det, det är verkligen inte okej!!!! ;P


Vad Har Du Under Tröjan, Rut?

Igår hade jag och en ganska nyfiken liten kille på jobbet en intressant konversation:

- Fröken, vad har du under tröjan?

- Jaru, jag har en sport-BH.

- Vad har du under sport-BH:n?

- Jaru, där är mina bröst.

- Men varför har du dem då?

- Jaru, alla vuxna flickor får bröst vetu. Det är ju så att när tjejer ska bli mammor så blir det mjölk där inne. När ett litet barn föds så har ju de inga tänder som de kan äta med, utan då dricker de mjölk som mamman har i sina bröst.

- Jaha. Men kan man inte ge dem en Jalla drickyoghurt istället? En sån där man ska skaka vetu, fröken. De är jättegoda tycker jag!!

Dags Att Fira Teta!

Stan - check!

Spinning - check!

Inflyttningsferre och kalas för Teta - comming up!


Drömmar

I förrgår kunde jag tydligen tala flytande tyska med våra nya 1-åringar på jobbet, inatt drömde jag om knark. Tänk vad olika det kan va, och tänk vilket spännande liv man har på nätterna..

Nu laddar vi för en braig fredag!! Ha de gôtt, alles!


Skills

Idag fick jag låna pappas bil till träningen, hur smidigt som helst :) Skönt att kunna komma hem lite tidigare än vad jag skulle göra om jag åker buss.. Och jag må vara nojjig när jag kör, och orolig för att jag glömt lägga i handbromsen osv, osv när jag klivit ur bilen, men en sak är jag faktiskt grym (nåja) på, och det är att fickparkera.. Bara så ni vet!!! ;D





(att jag däremot drar mej för att parkera på "vanligt" sätt istället för att det känns för läskigt behöver vi väl inte gå in på :P)

Frågan Är..

Det händer att folk ställer mej frågan "Hur orkar du jobba och va med barn och ungdomar hela dagarna?" Ibland har jag go lust att svara: "Frågan är hur du orkar va med vuxna hela dagarna?". Jag menar, ibland känns det faktiskt som att det är lika mkt krångel och missförstånd fast man blivit vuxen.. Aaah.

Aja, en positiv sak med att bli lite smått irriterad är iaf att jag drabbas av nån slags städ-energi. Vissa ställen i min lägenhet är nu renare än nånsin!! :) Och nu är det dags att bege sej till handbollsträningen! Effektiv tisdag, med andra ord!

Spinning!

Från en tråkig fredag till en bra söndag :) Tack och lov så blev jag aldrig riktigt sjuk; jag mådde dåligt i fredags men kände mej piggare igår. Följde med mamma och hennes kompis till "Oxhälja" där det kryllade av både människor och massa skit att köpa :) Precis som det brukar va på marknader, med andra ord.. men vi fick med oss ett par småsaker hem ändå, så vi åkte hem efter ett par timmar nöjda och glada!

Idag har jag, tro det eller ej, varit och tränat spinning. Det var flera flera år sen sist och det var lika roligt som jag kom ihåg det, faktiskt! Gött :) Nu ska jag göra mej i ordning och sen är det dags att hälsa på Maria och Viktor och deras lilla nytillskott.. aaaah, va mysigt!!

Jahapp.

Den här fredagskvällen kunde verkligen ha kvittat. Så känns det, varken mer eller mindre. Jobbet gick bra, men har känt mej hängig hela dagen, och det blev inte bättre när jag kom hem. Frusen och lite halvt illamående har jag halvslumrat i soffan och sett på fotbollen (som inte heller gick som den skulle) och nu är det väl dags att förflytta sej till sängen ist.. så, jaa. En kombination av tråkigt liv och illamående skulle man väl kunna sammanfatta den här kvällen med..

Och Så Var De Äntligen 3

Inatt hände det!! Äntligen kom lilla Pyret till världen!! Tänk att allt kan förändras sådär, helt plötsligt (nåja, det kom väl kanske inte som en chock direkt) så är en av mina allra finaste vänner MAMMA också!! Hur häftigt är det inte? GRATTIS MARIA OCÄH VIKTOR TILL ERT LILLA UNDERVERK ♥

RSS 2.0