Syskonmys! <3

Nu har jag precis släppt ut min käre bror som varit här och hängt ikväll. Det är alltid en lika mysig känsla att träffa honom och det gäller ju att passa på nu när han är hemma från Oslo :) Vi delade på en pizza, tôlade och kikade på det otroligt braiga och hångeltäta "Dating in the dark". Haha, vilket program! Säga vad man vill, men det är lätt att fastna iaf :p


Syskonen Ohlson, juni -09



Nu är jag trött och frusen, och har tänkt krypa ner i sängen på direkten. Göttgöttgött att sova, ska det bli.Sussa sött!

Love Hurts

Just nu går mina tankar till ett par av mina närmaste
som har det väldigt jobbigt just nu ♥

Som sagt, ibland önskar man att man kunde trolla...

Nya Tag

Efter en väldigt bra och innehållsrik helg så är det nu dags för ny arbetsvecka. Vi prata på det igår jag och Mickis, tänk om man skulle gå till jobbet med ont i magen och vantrivas osv. Gud va hemskt och svårt att masa sej iväg och motivera sig att släpa sig till jobbet... tack och lov att man trivs så bra som man gör och gillar sitt jobb, trots att det såklart kan kännas lite snurrigt och tufft vissa dagar :)

Dagens Glad-Bild

Mattias och två bowlingklot på samma bild kan inte bli

så mycket annat än succé. Han vann inte bowlingen, men

kvällens största "kulor" hade han iaf ;p


Säkert Tecken?

Hm.. Om man inte klarar av att öppna en vinflaska utan att bryta av och ha sönder vinöppnaren (!!!) så måste det betyda att man dricker vin alldeles för sällan, eller? Vet inte riktigt hur jag lyckades men öppnaren var från IKEA så jag skyller på att det var nån billig skit ;p


Handbollsutbildning

Tog en runda på stan igår direkt efter jobbet men kom hem lite besviken faktiskt. Hade sett ut massa fina kläder och igår var det ju löning, men när jag väl provade det så var det inte alls lika mkt fint längre. Tråkigt! Kom iaf hem med ett par tights och en tröja, och en fin liten blombukett som jag köpte till mej själv :)

Sen kom Maria hit för att se Lets Dance. Vi dukade fram ost och kex och drack lite vin (efter många om och men) och sen tog vi oss även en sväng till Koriander och satt där och tôla lite. Mysig fredagskväll! ♥

Nu ska jag fara på handbollsutbildning med duktiga Ulf Andersson. Det är både teori och praktik, och sen har även mina stora tjejer sin sista serie-match också. Handboll hela dagen med andra ord, sen väntar nog Louises inflyttningsferre ikväll :)

Våfflor & Hembakat

Efter lite hetsätning av våfflor och bakning inför morgondagens fredagsfika så säger jag nu tack och hej för mej. Hoppas ni sussar sött och vaknar upp till en bra start på en bra helg ♥ Det har jag tänkt göra iaf :)

Komsi, Komsi

Varför får jag aldrig min deklaration för??? Inte för att det är sådär superduperkul att deklarera, men det skulle vara trevligt att veta hur mycket man får tillbaka/behöver betala.. Det där med att betala tillbaka är ju tråkigt, för övrigt. Första (och enda) gången som jag fick betala tillbaka en summa blev jag ju en smula ställd. "Okej, men vart är de där 4000 då som jag ska också?" Hade liksom inte fattat att det inte var en självklarhet att få tillbaka 4000 som jag fått ett par år innan, utan det kunde visst vara så att man skulle BETALA ett par tusenlappar också. Skit också tyckte jag! Och det tycker jag ju än idag, så därför håller jag tummarna för att det står nåt trevligt i papprena även detta år.. (som om det är nån som INTE håller tummarna för att de slipper betala ^^)

Dagens Glad-Bild

Det här kan va en av de fulaste bilderna på mej faktiskt, men jag

bjuder på den. Den är ju trots allt inte bara ful, den är ju även

rätt rolig också.


Typ Inget, Egentligen

Så fick mina små guldtjejer vara med i tidningen i år igen då. Börjar bli till en trevlig vana det här; jag är ju inte alltför bortskämd med att hamna i tidningen eftersom de handbollslag jag själv spelat i genom åren inte varit sådär jätteframgångsrika.. därför passar jag på att njuta lite nu ;p

Fick panik imorse när flera fröknar var sjuka men det löste sej tillslut och dagen blev ganska bra ändå. Nu väntar handbollsträning och APT med jobbet. Sen tänkte jag hänga lite med Mickis :) Va bra, nu vet ni det också ;p

Dagens Glad-Bild

Att titta på bilder från den här promenaden får mej på bra humör,

helt enkelt för det var så jag kände mej när bilden togs.


Vill Du Ha Skjuts, Lars W?

Idag fick jag reda på att Lars Winnerbäck inte har något körkort. Skit också, hade jag vetat det lite tidigare så hade jag ju kunnat använda det som ett otroligt bra argument till varför jag själv inte tagit körkort ännu. Aja, å andra sidan kanske det var bra att jag inte visste om det tidigare för då hade jag väl aldrig fått tummen ur att ta tag i den saken. När jag tänker efter så är det ju faktiskt tippen-toppen-bra att jag har och inte han, för då kan ju jag ställa upp som hans privata chaffis efter spelningen här i augusti. Tror jag ska föreslå detta i hans gästbok på hemsidan... åh, va han kommer bli glad och tacksam ;p

Guld :)

Jaha, det blev som jag trodde; jag kunde verkligen inte hålla mej från att åka på handbollen idag... dålig stil av mej, jag vet men det var det verkligen värt för små-brudarna plockade hem hela skiten :D

Idag har jag mått mycket, mycket bättre. Ställde klockan på åtta, men va uppe redan sju och städade lite här hemma och fixade. Kände mej riktigt pigg och kunde inte stå ut med tanken på ytterligare en heldag i sängen.. dryyygt! Bara att hoppas att inte hela laget är smittat..!

Nu ska jag snart släcka och sova här hemma. Känner mej fortfarande lite trött och eftersom jag öppnar kl 06 imorgon så är det lika bra att lägga sej tidigt. Sussa sött, folket!

Guldgänget

(Kan även ses som dagens glad-bild)


Magsjuka, Tackar Tackar

Jaha, visste väl att de skulle straffa sej att skriva att jag aldrig blir sjuk. Får väl ändra mej till nästan aldrig då, för den här gången lyckades jag visst bli smittad. Fan fan fan. Känns extra skönt att jag lyckades tajma in det när det är vattenläcka i kommunen.. :/ Hade varit väldigt trevligt att få sköja ur spy-smaken ur munnen faktiskt.. men men, vad är väl en  bal på slottet..?!

Mår fortfarande rätt piss men har inte spytt på ett par timmar nu iaf. Snälla snälla, säg att det är över. Jag VILL så gärna kunna vara med i morrn på handbollen.. Jag vet att det ska gå 48 timmar men det är ju cup imorrn och jag skulle så gärna vilja... åååh jobbigt. Aja, det viktigaste är väl att jag inte blir sämre nu igen för usch å fy fan va äckligt det är att ha magsjuka :(

Dagens Glad-Bild

Med tanke på vädret idag så har jag längtat till sommar&sol lite extra mycket.

Att ligga på bryggan vid stugan och bara må gôtt är nåt som verkligen

får mej att känna mej glad :)


Magsjuka, Nej Tack

Så va de återigen dags för lite fredagsmys. Jag och Mange tänkte slå på stort och hitta på nåt extra ikväll (inte för att det är nåt fel på soffhäng, mysbyxor och tv, men...) fast jag känner mej jättefrusen. Blir ju inte bättre av att jag vet att flera barn fick vara hemma idag pga magsjuka. Jobbigt att veta om att det finns i ens närhet, man går liksom och inbillar sej lite... "mår jag inte lite illa ändå?" "Kan det vara så att jag måste...?" osv. Men det är bara att hålla tummarna, jag blir ju typ aldrig sjuk... Peppar peppar!

Aja, vi får se helt enkelt vad som händer ikväll. Nu är det iaf dags att äta! Det vankas kycklingfilé, potatisklyftor och bearnaisesås.. mums!! :)

Dagens Glad-Bild

Haha, Teta i min dusch - kommentarer överflödiga... ;p


Dagens Glad-Bild

Mm, Elin spanar in godingen som låg brevid oss på stranden i Turkiet.

Herrn var hårig, tysk, hade en gigantisk kvinna bredvid sej och lyckades

dyka upp vart vi än befann oss under vår semester. Mmm, herrlisch! ^^


Vuxenpoängen Bara Ramlar in

Fy farao va ja är vuxen. Nu har jag gått med i både facket och A-kassan (tror jag iaf, fattar inte så mkt av alla broschyrer och enkäter som ska fyllas i). Bara att hoppas att jag får gå med (är väl vissa kriterier som krävs?) och att det inte blir nåt mer krångel med det.

När man är tidig på jobbet så har man ansvar för vilan. Barnen på mitt jobb har blivit jätteduktiga på vilan på senare tid (de varken skriker eller springer runt längre!) och det är väldigt mysigt. Nackdelen är väl att det kan bli lite för mysigt; jag fattar inte hur man kan hålla sej vaken?!? Man ligger där, blundar, lyssnar på saga och nåt av barnen ligger nära och klappar på en eller pillar en i håret... Är en ren tur varje gång att man inte somnar helt och blir liggandes där inne flera timmar ;p

Dagens Glad-Bild

Tror jag ska införa nåt nytt på min blogg, nämligen att lägga ut "dagens glad-bild" (som om jag kommer orka/hinna/komma ihåg att göra det varje dag). Men iaf, här har ni dagens:

Börjar med en bild som innehåller lite klassisk snopp-humor.

En marsipanfigur med GIGANTISK penis, hur skulle detta INTE kunna vara roligt?!

Kalla mej töntig, men jag småskrattar lite varje gång jag ser denna bild..

 


Beröm :)

Dagen började inte alls bra, skulle man kunna säga. Stod och väntade på en buss som aldrig kom och insåg rätt fort att jag skulle bli försenad till jobbet. Tjugo minuter senare kom äntligen bussen och jag var sådär lagomt nöjd. Men sen blev bara dagen bättre och bättre :) Barngruppen funkade väldigt bra idag och jag har också fått beröm flera gånger under dagen. Har fått flera små komplimanger som jag verkligen blivit glad av, det känns så kul att höra att man gör ett bra jobb! När jag lämnade jobbet var jag säkert minst tre centimeter längre än vad jag brukar vara :)

Nu ska jag slänga mej i duschen och sen ska jag kika på Svenska Hollywood-fruar. Haha, stundtals kan det vara ett ganska roligt och intressant program faktiskt..

Bröllopsfotografen

Avslutade helgen med lite söndagsmys innehållande kinamat, grönsaker & dip och "Bröllopsfotografen". Den var ju inte bara rolig, som jag trodde innan att den skulle va, utan rätt sorglig och tänkvärd också på sina ställen.. Bra film iaf :) Nu ska jag kika lite på kvällens Wallander-film, sen kryper jag ner bredvid Mange och laddar upp med lite skönhetssömn inför den kommande veckan. Hoppas även er helg varit till belåtenhet!

Jesus


I nästan ett år har det sett ut som att den här orkideén var mer än död. Inget konstigt med det eftersom det är jag som är ägare till blomman och jag är ju inte direkt känd för att ha några "gröna fingrar".. Men för ett par veckor sen upptäckte jag knoppar på den och nu minsann blommar den som aldrig förr! Vet inte om jag gått och blivit nån super-trädgårdsmästare på sista tiden eller om det är ett litet mirakel som inträffat, men jag väljer från och med nu att kalla blomman för Jesus ;D

Ordning Och Reda

Sådär ja, nu har jag dammsugit listerna även BAKOM mina möbler.
Det behövdes, skulle man kunna säga.

LördagLördagLördag

När jag gick ner med tvätten klockan 8 imorse så var det verkligen lockande att sätta sej ute och njuta lite.. synn bara att våra utemöbler är helt täckta med snö :p

Idag ska det tvättas och städas, sen blire lunch hos mamma och lite handboll. Få se om jag hittar på nåt speciellt ikväll eller om jag bänkar mej framför Melodifestivalen. Är lite sugen på uteservering, men bara för att solen skiner så känns det inte som en jättebra idé..

Var hos mamma och myste även igår. Jesper var hemma på sitt första besök sen han flyttade till grannlandet, skönt att få krama lite på honom igen! Jag saknar honom, men är samtidigt väldigt glad att allt löst sej för honom därborta och att han fått tummen ur och göra nåt som han vill :)

 

 

Nu lär jag ta tag i städningen, annars är jag fast här framför datorn resten av dagen och det vore inte så bra..


Resesugen

Turkiet -08

Gran Canaria -09




För tillfället känner jag mej en smula sugen på att åka på semester..  Hjärtat säger att det vore väldigt trevligt att åka till ett varmt och soligt ställe i ett par veckor, men hjärnan påpekar att det varken finns tid eller pengar till en sån resa just nu. Däremot så har jag och Mange pratat om att kika runt lite på weekendresor till London, och det vore heller inte helt dumt! :) Det var så längesen jag var där och jag skulle så jättejättejättegärna ta mej i väg dit inom en snar framtid.. man kan ju alltid hålla tummarna och hoppas på att det finns nån passande resa iaf :)

Grattis Kejtrin!

Måste ju avsluta med att lägga upp en bild på dagens viktigaste födelsedagsbarn :) Grattis Katherine på 26-årsdagen! Hoppas du haft en bra dag (trots plugg) och att du blivit firad minst så mycket som du förtjänar ♥

Gåtor

Här kommer ett par gåtor att lösa så här på kvällskvisten:


1. Vad är likheterna mellan en förskollärare och en boxare?


SVAR: Båda blir slagna på jobbet varje dag.





2. Vad är skillnaden mellan en förskollärare och en boxare?


SVAR: Boxare får slå tillbaka....


Skämt åsido. Riktigt så hemskt är det ju såklart inte (det är ju inte så många jobb som man får lika många kramar på heller under dagarna). Men visst är det lite lustigt/irriterande/komiskt/tragiskt/bedrövligt att jag aldrig blivit slagen eller kallad för glåpord tidigare i mitt liv, förrän jag började arbeta med små barn.. Stackars trasiga barn!

Ikväll har jag blivit serverad mumsig mat (ryggbiff med färsk pasta) och nu vankas det visst apelsin till efterätt. Gott, gott! Sen blir det sängen, har redan hunnit somna i Manges knä en gång ;p

Varma Mackor

Det har varit en lång men trevlig dag :) Från jobbet gick jag direkt till träningen och sen var det bara att sätta sej på bussen och gå raka vägen hem till Maria som väntade och bjöd på varma mackor. Smarrigt och precis vad hungriga jag ville ha! tack, tack tack, Maria!!

Nu blire raka vägen i sängen för imorrn är det öppning för min del. Klockan står på 04.45 med andra ord; mmm, ser redan fram emot att behöva gå upp då.. ^^

Sussa sött!

Grattis Till Förlovningen :)

Det var ju Kejtrins kommande födelsedag vi firade igår, men självklart hann vi även

med att skåla för henne och Daniels förlovning! All lycka till er i framtiden ♥


Kejtrins Kalas






Det blev ett mycket lyckat kalas för Kejtrin igår. Skumpa, vip-kort och kavaj var några ledord för kvällen. Kejtrin bjöd på tårta och smarriga (erhm, någorlunda iaf) jellyshots. Självklart fick hon lite paket också, förhoppningsvis kommer det till användning. Verkade uppskattat igår iaf :) Bra kväll helt enkelt som avslutades på Tempel och Sibylla. Hade ju inte tänkt köpa nån mat, speciellt inte på Sibylla som aldrig varit nån direkt favorit hos mej, men blev övertalad och ditlockad av Annicas Christian som berättade att det fanns infravärme i taket där. Haha, asskönt ju! Stod där och värmde mej och "råkade" köpa en kebabrulle av bara farten. Men men, inget jag ångrade; när jag kom hem slank den ner väldigt lätt ;)

Hej Stureplan!

Så va det snart dags att bege sej till Kejtrins pläjs där det vankas Stureplans-ferre ikväll. Tuttarna är en smula upp-puffade, skumpan ligger på kylning och självklart är även kvällens viktigaste assecoar (stavning??), nämlingen lilla vovven i lilla väskan, är självklart medbjuden på festen! Hoppas alla får en trevlig lördagskväll ♥

Sovmorgon x 2

Insåg precis att jag inte har nån handboll i helgen.. det innebär att jag har sovmorgon två dagar i rad :D Inte allt för ofta det inträffar, så det är väl bara att njuuuta :) Och det har jag tänkt göra också!

Imorrn bär det även ner på stan en sväng. Har faktiskt tänkt slå på stort och köpa mig ett par nya skor. Om jag hittar några tjusiga så kanske de tillochmed får följa med på Stureplans-kalaset imorgon, vem vet. Skulle va bra om jag hittade nåt att ha på mig till ferren imorrn också, för även om jag inbillar mej att Stureplans-brudar inte har några problem med att gå lättklädda så tvivlar jag på att en nakenchock i morgon vore helt passande ;p

Fredagsångest?

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.
Det kan va så förfärligt. Det kan va så bra
.



Fredag idag då. Det känns så skumt, för på sista tiden har jag börjat hata fredagar. Eller kanske inte hata, men jag känner mej lite rädd för dem. Oftast börjar de bra och man har en skön känsla när man går till jobbet, men jag vet att det vänder så lätt och så snabbt. Det känns som nån form av.. fredagsångest? Jag vet inte riktigt vad det är eller vad det kallas, men det är som att jag mår bättre under vardagarna för då rullar allt bara på. När det är fredag vet jag att jag får tid över och när jag får tid över så vet jag att jag hinner tänka. Ändå så vill jag ju att det ska bli fredag och jag längtar till helgerna liksom. Weird.

Snart Dags För Stureplansferre..

Då var det nästan fredag och helg igen då. Skulle vilja säga "det känns som det bara är måndagar och fredagar hela tiden", men det låter alldeles för klyschigt och töntigt så jag skippar nog det ;p

Det blir nog en väldigt bra helg som kommer, tror jag bestämt. Imorrn blir det nog Lets Dance-mys (säger så varje fredag, ändå orkar jag aldrig titta på ett helt program.. är ju inte så superbra egentligen, men det blir liksom ofta att det står på i bakgrunden) och på lördag är det ju födelsedagsferre för Kejtrin som fyller år nästa vecka! Kul, kul, kul :D Gäller bara att klura ut vad man ska ha på sej; födelsedagsbarnet har ju bestämt att det ska vara "Stureplans-tema" under kvällen.. hmm.. intressant! Nånting tjusigt ska man väl kunna få på sej iaf :

Dricka "skumpa" direkt ur flaskan är kanske lite Stureplan..

hmm, eller kanske inte ^^

men röda mattan är väl DEFINITIVT Stureplan, eller?! ;D


Mästarnas Mästare

Jaha, då va de Stefan Holm som åkte ur den här veckan då.. Tråkigt ändå! Herr Holm lär ju va en otroligt speciell person; säkert gôrtrevlig och snäll men h-skotta vad dryg och irriterande han kan va antagligen när han kommer dragnas med sin statistik och info. Jag misstänker att det inte alltid är så lätt att vara i hans närhet, och jag skulle säkert störa mej asmycket på honom om jag befann mej i hans sällskap. Ändå kan jag inte låta bli att hejja på honom i allt han gör, så därför blev jag nu en smula besviken när det var han som åkte ur kvällens Mästarnas Mästare.

Hm.. aja. Så är det.. Otippat fressten att jag skulle ägna ett helt blogginlägg åt Stefan Holm :p

Måndagsmys

Det blev ju inget fredagsmys för vår del eftersom Mange blidde sjuker. Men men, måndagsmys kan ju vara lika trevligt det med förstås :)

Äntligen fick jag hänga lite med min Mange♥

Sportlovsveckan Är Här

Avslutade helgen med lite kompismys hos Elin och vinst mot Karlskoga med det stora laget. Åh, vilken efterlängtad seger, fy fasiken va gött de va! :D

Nu är det ny vecka och nya tag. Det är ju sportlov här i Värmland nu, därför var det rätt lugnt på jobbet. Att det är sportlov innebär att jag får jobba hela veckan, inte mej emot :) Slutade tidigt, och har därmed hunnit ägna en timme här hemma innan det nu är dags igen att ge sej ut mot buss och träning. Slängde mej i soffan och sov en stund så fort jag kom hem från jobbet, kände att jag behövde det för det brann verkligen i ögonlocken på mej. Nu känner jag mej lite piggare, och det är bra det ikväll kommer Mange äntligen hit :) Och då kan det ju vara trevligt om jag håller mej vaken längre än till nio-snåret ^^

RSS 2.0