Gonatt!

Förut - Springtur (Hur jobbigt som helst idag, men jag tog mej runt tillslut)

Nu - Ringa gonattsamtal till Mange

Snart - Däcka i sängen. Sköööönt

Öppet Hus

Imorrn har jag bokat tvättid och det innebär att jag faktiskt kommer tillbringa eftermiddagenhemmaplan, i min lägenhet. Ville bara sprida lite reklam för detta ifall att någon skulle ha lite tid över och är intresserad av att tillbringa den tiden hemma hos mej. Välkommen i såfall efter kl 17.00!


(Nej, jag är inte alls desperat. Jag känner mej bara en smula osocial och avskärmad från er andra, och detta är min chans att ge er andra äran att få spendera lite tid med moi..)



Kan ni motstå..? ;p

Rea På Busstationen

Jag var jättetrött imorse när klockan ringde, men när jag väl kom till jobbet gick det jättefort, gött gött! Nu är jag hemma hos mej själv en sväng, var tvungen hem och hämta lite saker som jag glömt. Lyckades ju såklart glömma både kort och nyckel till jobbet här hemma över helgen, inte bra gjort av mej.. Passade också på att gå in till busstationen och köpa nytt månadskort. Frågade om det verkligen är det billigaste alterntivet för mej, eller om de har nåt slags "sommarkort" eller så. Då fick jag till svar att "vi har inget sommarkort men däremot har vi en liten rea just nu, så köper du ett månadskort så får du ett på köpet". Haha, en liten rea på busstationen, de har jag aldrig varit med om förut! Men asbra ju, sparade ju in 695 kr. Perfekt! :)

Måste laga mat känner jag, men kan inte bestämma mej om jag ska lyxa till det med pyttipanna eller pasta och köttbullar. Hmm, jag är ju en sån stor kock så det är svåra val jag står inför ;p

Sömntuta

Jag höll mej väl vaken ända till tolfte matchminuten innan jag somnade första gången iaf.. Men nu när jag vakna så såg jag iaf att Spanien ledde, kanon. Jag hoppas de vinner, även om jag tror att Tyskland kommer göra det.. Fast det gör väl inte så jättemycket om de vinner heller förstås, kanske blir Mange glad då. Har för mej att han sa att han spelat på dem..

By the way så är det mindre än en vecka kvar tills Mange kommer hit igen! Trevligt trevligt känner jag! <3 Och vad jag har hört så ska det bli fint väder också i slutet på veckan. Tackarrrr! Kan ju inte bli bättre när det ska firas födelsedag än med nära&kära och lite sol upp på det. Underbart :)

Nu blir det soffan och fotboll igen! Om jag lyckas hålla mej vaken, förstås :p


"Har Du En Man?"

Så var handbollsskolan över för det här året och jag är helt slut! Hur trött som helst, och jag har inte ens tränat nåt ju.. kan tänka mej hur alla barn och ungdomar känner sej nu :p Men det tar ju såklart på krafterna att va ledare och ha ansvar hela tiden också, speciellt när det är 15 st 15-åringar som gärna vill visa inför tjejerna hur tuffa de är ;D

Nu blir det till att slänga sej i soffan och se fotbollen när den börjar sen. Kanske orkar se hela, kan hända att jag somnar också, det märks. Börjar ju jobba imorrn igen, då är det förmiddag som gäller. Men men, det är rätt okej ändå, även om man börjar tio i sex. Det är ju bara tre stycken, så jag överlever nog det också :)

Haha, en lite kul grej. Eller patetisk, beroende på hur man ser det.. När jag fick reda på att jag skulle ha äldsta kill-gruppen så tänkte jag att "man kanske ska piffa till sej lite ändå, de kan ju va trevligt om man ser lite fräsch ut iaf och då kan de skryta med att de hade en ung trevlig ledare". Så sitter jag i bilen med ett par av grabbarna på väg till en träning då den ena försöker va lite social och väluppfostrad (mellan tuff-varven så var alla grabbarna riktigt trevliga) och frågar lite artigt: "Jaha, så har du nåra barn som spelar i klubben eller?" OKEJ. Fan va dum ja va som trodde att de ens skulle titta på mej och bry sej det minsta om hur jag såg ut. Va fan, i deras ögon va ja ju helt enkelt bara en av alla andra mammorna som ställde upp under helgen. Haha.. tur att jag inte ansträngde mej och tog mascara som jag tänkte ;p När jag svarade att jag inte hade några barn än så undrade han om jag iaf "hade en man". Jag skrattade lite och sa att "nej, det har jag ju inte, men jag har en pojkvän" Då tittade han på mej och frågade "jaha, säger man fortfarande pojkvän i din ålder?" Haha!

En annan kul grej (eller va de kanske också lite patetiskt? ;p) som jag fick höra på ryktesvägen va att en viss herre hade försökt att flirta in sej lite extra hos mina vänner inatt minsann.. haha, och sen ringde denna herre till mej inatt, (antagligen) ljög ihop en liten historia för att få min kära väninnas nummer sådär vid 04.00-tiden. Dock svarade inte min kära väninna när han ringde, så tyvärr har vi ingen aning om vad denne herre hade på hjärtat... men man kanske kan gissa ;p

Nu blire fotboll! Hoppas Spanien vinner!

Rumpnyp Av Herr Fokin!

Haha, tänk att jag överlevde kändismatchen som jag var med och spelade idag, fast jag var lite nervös innan. Tänkte att "jaja, jag gör väl ett byte nån minut iaf så kan jag titta på sen" men när jag väl gått på planen var det ju (som vanligt) hur kul som helst såklart! Det enda lilla problemet var väl bara att många av motståndarna var en smula större, en smula bättre och en smula mer tävlingsmänniskor än vad jag är :p Jag fick äran att hamna på samma position som Herr Fokin och det var inte helt lätt för mej att täcka bort honom med tanke på att han var ca en meter längre än mej.. kändes det som iaf. Gissa om hela läktarn skratta när de spelade ÖVER mitt huvud och han stod på andra sidan och bara tog emot bollen. Jag gjorde mitt bästa och försökte att hoppa upp och nå bollen och störa honom. Inbillar mej själv att jag iaf nådde upp till brösthöjd, men jag är inte helt säker ;S

Haha, på tal om tävlingsmänniskor och vinnarskallar och sånt där. Hoppades på innan att inte ens "kändisarna" skulle ta detta seriöst, men inser nu att det finns en viss anledning till att de går så långt som de går.. allt är antagligen på blodigt allvar i deras värld.. eller varför stod Herr Fokin annars och nöp mej och drog i min tröja fast jag inte ens hade bollen just då?! Och varför sprang han annars fram och nöp tag i min (antagligen väldigt inbjudande) rumpa?! Det kallas visst att psyka motståndarna har jag hört; antagligen var det en lindrigare (och mer kvinnligt anpassad?) variant av "jag drog över din fru inatt. Fan va skön hon var" som man hört att vissa tuffa grabbar kör med på matcher... Jag sprang iaf upp och gav igen med en hård armbåge.. så kanske har han ett litet blåmärke nånstans i knähöjd imorrn ;p

Nu blir det iaf att sova så jag orkar med sista dagen på handbollsskolan imorrn. Mina festliga vänner hamnar antagligen ute på krogen ikväll, själv valde jag att stanna hemma och spara mej till nästa helg :) Vet inte när sist jag var hemma en lördag och låg i soffan, men ganska skönt va de faktiskt (även om det känns som man missar typ allt roliga i hela världen). Hade ändå inte orkat vara så otroligt rolig och social som jag faktiskt är ;p Sussa sött!

På Tal Om Att Va Positiv..

Man kan ju inte bli annat än positiv och glad när man kommer hem efter en håååård arbetsvecka (ja, ni vet säkert hur de där är..) och möts av en sånhär gullig lapp på dörren:




Man blir verkligen på ett bra dejting-humör kan jag lova, och nu ska jag göra allt som står i min makt att få kvällen att bli lika lyckad för oss båda! Kan bli en hel del god mat och en hel del deeeeep löööööve-music under kvällen ;p


Här är hon, min date för
           kvällen


Och här är min dejts snygga
                 dejt



Positivt Tänk

Helg helg helg. Ledigt ledigt ledigt. Mmm, de är inte en helt tråkig känsla av att va ledig nu känner jag ;p Idag ställde jag klockan på halv tolv så jag skulle hinna upp och vara med på handbollsskolan. Kul dag, bra pass och allt har funkat jättebra. Jag fick tillochmed skriva autografer, haha..!

Har kännt (vet inte riktigt hur det är med dubbel-n framför d och t, i fall jag skulle stavat fel på kännt och ordpolisen är här inne å läser) men väldigt gnällig på sistone av lite olika anledningar men har bestämt mej för att försöka va ganska glad idag iaf. Har klurat lite och insett att det finns bra saker med allt, därav min positiva lilla lista:


*Positiv sak med att aldrig hinna bo hemma under jobb-veckorna:

Jag behöver eller kan inte ta mej till nån affär och göra över med pengar. Detta gör att mitt alldeles för tunna löne-konto har fått vara orört i fem dagar nu..

*Positiv sak med att aldrig träffa sin pojkvän:
Man spar in ganska mycket pengar genom att nästan inte göra över med nåt raklödder. Extra plus också eftersom att vädret inte är så varmt som jag vill ha det, och jag genom att inte använda raklödder även spar in på slitage av långkallingar..

*Positiv sak med att inte få någon lön förrän i slutet av agusti:

Det kommer kännas nåt så in i h*lvete gött när pengarna bara ramlar in på kontot från både skol-håll och jobb-håll samtidigt. Detta är iförsej inget jag vet nånting om än, men jag inbillar mej gärna att det är så det kommer bli..

Handbolls-Skolan

Så var man hemkommen från handbollsmötet då och redo att bege sej till jobbet igen. Sista passet för denna vecka, gött :) Vi gick igenom vad som gällde för helgen och det visade sej att jag skulle ha den äldsta gruppen med grabbar. Trevligt trevlig, då kanske jag slipper små skitungar som kastar bort skor och kryper in i lådor detta år :p Förra året höll jag på att bli gråhårig på speciellt en liten kille, herreguuuud! Men i år blir det nog kul och det kommer va massa bra föreläsningar om både kost och skadeförebyggande träning osv. Skitbra! Och på lördag så är det ju tänkt att vi instruktörer/ledare ska spela skojmatch mot lite "kändisar". Jag tackade såklart ja direkt när jag fick veta att jag fick va med och spela. Men idag när de sa vilka som ska va med så blev jag bli lite nervös och svettig måste jag erkänna, jag menar, va fan, det är ju riktiga elitmän ju! Jag kommer dö! Va många typ bandyproffs som jag inte kände till, men en viss gammal hockeyspelare vet jag minsann vem det är iaf.. Kan bero på att det var/är Katherines största idol och hon inte har tjatat om nån annan spelare.. Är inte säker, men tror han har stor näsa och hade typ nummer 6 när han spela i Färjestad.. ;p Vem kan det va..? ;)

Imorrn efter att jag vaknat och varit med på handbollsskolan så ska jag åka hem till min lilla lya! Hämta nya kläder och tillåmed kanske umgås med mina kära vänner. Guld! Nu ska det packas banan + macka. Sov gott!

Sov-Rekord

Klockan kvart över ett ringde Elin och väckte mej idag. Väckte mej. Det är nytt sovrekord för mej eftersom jag aldrig klarar att sova längre än till kvart över tolv annars, även om jag jobbat natt. Fy farao va gött, och det kanske va bra också, eftersom jag ska på handbollsmöte idag om handbollsskolan som är i helgen. Därför hinner jag nog inte sova nåt i eftermiddag, men nu är jag ju ändå utvilad känns de som :)

Det var väääldigt lugnt inatt, hade nästan ingenting att göra. Sammanlagt kanske vi var aktiva i knappt en och en halv timme... :p Kändes ju lite halv-onödigt att sitta där, speciellt när jag prata med Elin vid 1-snåret och hörde att de kalasade på rätt bra ute på stan ;p Men. Jag får väl vända på det, och se det som väldigt lättförtjänta pengar. Jag får ju ändå över 200 kr i timmen för att sitta och läsa gamla tidningar, inte helt värdelöst ändå :)

Nu ska jag gå och dammsuga lite i det här huset, det var inte igår! Känner ändå att det är på sin plats om jag hjälper till nånting här, det kommer ju typ va så att jag bor här hela sommarn.. :( Dels för att jag jobbar lite halvskumma tider och dels för att de lyckats dra in de bussar just jag vill åka hem med. Känns ganska tråkigt, jag vill heeeem! Saknar ju min lägenhet! ;p Men men, jag överlever ju här med, såklart.

Det verkar va ganska fint väder ute också. Man kanske skulle slå på stort och sätta sej ute ett par timmar, mm, lovely! Hejdå!


Sommarplaza, Vadå..?!

Shit, nu händer det nåt konstigt utanför fönstret här... det är nåt stort, gult som gör så att det blir varmt på min rygg.. de kan väl inte va...?! Jo men se på fan, äre inte solen som behagar att skina nu igen :D Bara att hoppas att de kanske kan hålla i sej, tänk å vakna till fint väder imorrn! Det vore underbart, å bara göra nåt vettigt av sin dag och kunna lägga sej ute och njuta lite. Idag har jag i princip inte varit utanför dörren, snacka om slappt :p

Folk börjar prata om Sommarplaza, är ju premiär för det idag.. Katherine stackarn trodde att hon va den enda som inte skulle dit, men nej då. Inte jag heller! För jag ska nämligen snart gå iväg till jobbet. Snacka om totalt omotiverat! Men vem vet, nån gång kanske även jag gör debut där... pga lite olika anledningar har jag inte lyckats att ta mej dit en endaste gång.. men men. Elin ska ju iaf dit och hålla ställningarna, så hon får väl rapportera av under morgondagen.

Nu blire lite TV och sen väntar fabriken. Känns som det kan bli en lååång natt inatt, bara hoppas att man får nåt trevligt samtal eller sms eller nåt som kan underhålla mej lite granna. För er som inte jobbar natt så får jag önska er en skön natts sömn :)

Fyra Fraser Från Fabriken

Dessa är nog de fyra mest använda fraser innanför fabrikens väggar:


"Jora, det rullar på!" (sägs som svar på frågor om hur det går. Lite fyndigt sagt sådär, i en pappersrulle-fabrik)

"Nej, nu skiter vi i den här dreten å tar rast" (sägs alldeles för ofta enligt vissa chefer)

"Har du tagit nåt körkort än?" (sägs i princip bara till mej eftersom det i princip bara är jag som inget körkort har)

"Nej, nu skiter vi i den här dreten å går hem å lägger oss" (sägs alldeles för tidigt enligt vissa chefer)


Om man kan uttala dessa fyra fraser bra på ganska bred värmländska, och om man dessutom kan tänka sej att stå i åtta timmar vid en maskin och köra toarullsliknande rullar på minst 2 ton med vitt papper fram och tillbaka, då har man mitt sommarjobb som i en liten ask!

Nu ska vi se om TV:n visar nåt intressant såhär mitt på dagen. Antagligen inte, men det kan va värt ett försök :)


Mamma Scans Köttbullar

Då var man hemkommen från den lilla rundan på stan dåå. Jag var duktig och köpte ingenting förutom fyra nektariner :) Däremot såg jag ett par trevliga saker inne på Hemtex som hade 50% på allting.. ringde mamma och berättade att önskelistan hade växt ;p

Innan jag lägger mej och sover inför inatt så tänkte jag slå på stort och göra spaghetti och köttbullar till mej sälv. Maria ryste när jag sa att det är mamma Scans jag kör på, och att jag faktiskt gillar dem. När jag sa att jag nästan föredrar dem framför hemmagjorda (inget illa mot dem, de brukar också va goa men tyvärr fyllda med lök) så såg hon på mej som om jag var en liten utomjording. Vadåda, känner jag. Är de bara jag som gillar dem?! Okej, jag håller med om att de kan lukta lite smått.. ööh, illa ibland, men de slinker ju ner ;p

Nu kokar vattnet!

Jävligt Trött Helt Enkelt

Jag är så jävla trött på att tänka alldeles för mycket på alldeles för dumma saker .
Jag är så jävla trött på att gråta nästan varje dag.
Jag är så jävla trött på att inte kunna prata med de som står mej närmast.
Jag är så jävla trött på att få ont i magen av ett ställe som jag förut älskade.
Jag är så jävla trött på att känna mej arg.
Jag är så jävla trött på att tvivla på personer som betyder nåt.
Jag är så jävla trött på att inte känna mej säker.


Suck. Som ni märker är jag helt enkelt ganska trött på det mesta idag.. Kanske beror delvis på att jag inte sovit så mycket efter jobbet idag heller. Men, men.. jag överlevde natten iaf, nu är det bara tre nätter kvar så äre hälja ;D

Nu väntar i alla fall en trevlig runda på stan med Maria!


Bild från en annan stadsrunda,
som slutade i att vi blev hur
tjusiga som helst ;D

Lite Jobb-Ångest

Hm, den där "jag-vill-inte-gå-till-jobbet-ångesten" börjar smyga sej på nu, fast jag vet att det är lika bra att gå dit och få det överstökat. När man väl kommit in i det är det ju inte så farligt som det känns innan. Man måste ju helt enkelt jobba.. har jag hört :p

Ska snart lägga mej och sova ett par timmar innan jobbet, men först kommer en liten, eller rätt lång, lista :)

Blandade frågor:
Vad heter du? Josefin
Mellannamn? Ida
Vart bor du? Karlstad
Brukar du läsa horoskop? Nä, väldigt sällan
Har du körkort? Erhm, njaa. Inte riktigt än..
När hade du sex senast? Oj, det var alldeles för längesen :( ;p
Vad spenderar du dina pengar på? Hyra och andra räkningar, ganska mycket mat, lite dricka och lite shopping ;D
Senaste konserten? Lars Winnerbäck i Örebro, 5:e december
Festar du mycket? Njaaej, som de flesta andra i min ålder skulle jag tro
Sprit, cider, vin eller öl? Absolut inte öl!!!
Brukar du bli för full? Neej, typ aldrig
Antal kuddar i sängen? 3 stycken
Kan du baka bullar? Hm, har aldrig provat så jag vet inte. Men antagligen kan jag eftersom jag är så grymt bra ;p
Har du varit med i scouterna? Nej
Bläck eller blyerts? Bläck
Mc Donald's eller Burger King? McDonald¨´s
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Den blåa, lättmjölken
Vad åt du till frukost? Hm, två smörgåsar med gurka på och ett glas juice. Och sex vindruvor också
 Hur ser du ut idag? Just nu är det mysbyxor, grått linne och inbakade flätor som gäller
Nästa mål i ditt liv? Vet inte riktigt.. borde va att ta körkort
Hur svarar du i mobilen? Haha, jaa ni, det beror lite på. Oftast "Hej det är Jossan" ;p
Vem ringde du senast? Mange
Vad sa den du ringde? Han påstod att jag är alldeles för dyr i drift!! ;)
Antal timmar sömn inatt? Ööh, typ 9 tror ja
Sov du ensam? Ja
Brukar du snusa? Nej, fy fan!

Senaste person som:
.. sov i din säng: Jag ;p
.. såg dig gråta: Mange, tyvärr
.. fick dig att gråta: Pappa
.. du delade en drink med: Är inte helt hundra, men grannen är en het kandidat ;)
.. du gick på bio med: Mange
.. du gick på stan med: Katherine och Elin idag
.. skällde på dig: skällde.. hm, vet faktiskt inte..

Har du, de senaste 48 timmarna:
.. gråtit? Nej, faktiskt inte! :)
.. köpt någonting? Ja, fika igår
.. varit sjuk? Nej
.. sjungit? Haha, jaa. Av nån anledning har det bl.a. varit mycket "My Heart Will go on" under helgen ;p
.. sagt "jag älskar dig"? Ja
.. velat säga till några att du älskar dem? Ja
.. träffat nån ny person? Nej
.. saknat någon? Ja
.. kramat någon? Ja
.. kysst någon? Nej


Nu blire sängen! :D


Årets Önskelista!

Så var ännu en slapp dag över och imorrn är det dags för mej att börja jobba. Känns inte helt jättekul; om jag fick lön ändå så skulle jag nog välja att ha sommarlov ett par veckor till ;p Men eftersom jag börjar med nattvecka så känns det ändå inte helt jättejobbigt heller, dels gillar jag att jobba natt och dels så börjar jag ju inte förrän21.48 imorrn kväll. Alltså har jag sovmorron även imorrn :) Kanske kan behövas, jag var faktiskt trött efter fredagens bravader märkte jag. Min käre pojkvän ringde och väckte mej halv elva imorse, vet inte när sist jag sov så länge!

Jag vet att det är ett par av mina nära&kära som efterfrågat en önskelista eftersom jag fyller år om två veckor så här kommer den. Jag sa ju att jag skulle lägga upp den efter midsommar, och nu är det ju efter midsommar så det är lika bra att skriva ner den nu direkt :) Som alltid när jag skriver önskelistor så vill jag poängtera att jag inte räknar med att folk köper saker til mej och jag räknar inte med att få allt på min lista. Sakerna som står på listan är sånt jag vill ha och behöver, men man får också tänka outside the box och köra på överrasknings-temat. Om man nu tänkt köpa nåt överhuvudtaget alltså. Om man väljer att inte köpa nåt så kan man ändå göra mej glad genom att komma på mitt lila kalas som jag tänkte ha.. Det kan bli kul, jag har redan börjat ladda! ;) I alla fall, här är listan:

* Svarta tights
* Ölglas i serien Lovisa
* Pandora-berlocker
* Presentkort, gärna från t.ex. systemet, H&M, MQ eller något liknande
* Svarta kaffekoppar från IKEA
* Sängskydd från IKEA
* Svart tröja från MQ
* Hårspray
* Mascara, Hypnôse, Lancome
* Matpengar till ICA-kortet
* Väggpelare från EM-möbler (tror jag:p)

Oj, ja ni märker att listan är ganska lång... och att det kanske inte ens är klar än, det brukar komma upp mer och mer saker ju närmare dagen man kommer. Haha, folk säger att det inte är alls på samma sätt att fylla år när man är äldre och att man inte har saker att önska sej då... Det gäller inte mej (än så länge) kan jag säga, på både gott och ont :p

Puss å gonatt!


Gårdagens Midsommars-Firande

Innan kvällen spårade ur och det blev lite för mycket att dricka för vissa personer så hade vi faktiskt en riktigt lyckad kväll, med både midsommarstång&kransar, grillning, lekar och massa jordgubbar. Det var iaf vad vi värdinnor tyckte, och hoppas att våra kära gäster också hade en kul kväll!

 

Innan gästerna kom så var vi ju tvungna att fixa det som skulle fixas. En midsommarstång skulle vi självklart ha, och självklart skulle vi värdinnor ha somriga kransar i håret! Vi var lite oroliga över hur vi skulle få ihop allt innan vi började, men efter ett flitigt blomplockande, björkrishuggande och efter att ha införskaffat en julgransfot så tyckte vi iaf att det var värt ett försök :) Resultatet kan ingen klaga på:



Efter lite pysslande så blev jag även nöjd med min midsommarkrans som jag gjorde. Den var lite ojämn och lite gles, men uppifrån såg den väldigt proffsig ut iaf och för att vara första kransen jag nånsin gjort så måste jag ändå va nöjd:


Sen började gästerna ramla in och det blev mingel, köksfixning och grill. Eftersom vi värdinnor råkade glömma den lilla detaljen med grillkol så var det tur att det fanns snälla vänner som löste den situationen efter ett par vändor. Bra gjort!:



Det dukades fram långbord och alla var uppklädda och lite extra glada. Bara grejjen att det inte regnade på oss var ju värt att fira! Lite gäst/matbilder från kvällen:



När alla blivit mätta och belåtna var det dags att hitta sina lag och börja leka lekarna som fanns på schemat för kvällen. Det var drick-leken, musik-lekar och snowjoggingkastar-leken som gällde. Eftersom den sista leken var lite ny för många i gänget så visade jag noga ett flertal gånger hur man skulle göra. Att jag visade konstigt och kastade åt fel håll när jag demonstrerade hur man skulle göra spelade inte så stor roll tycker jag:



Sen fortsätte kvällen ett par timmar till; vissa hejjade fram Turkiet till semifinal, vissa åt vitlöksbröd med jordgubbar& glass och vissa tyckte att det var för varmt och började klä av sig lite grann.. Det var väl ungefär där som jag insåg att det var dags att försöka dra en liten gräns, och det var väl ungefär här som jag insåg att den gränsen skulle bli svår att dra :p Natten avslutades väl lite rörigare och senare än vad vi tänkt oss, men överlag så måste jag ändå säga att jag hade en riktigt trevlig midsommar med alla nära&kära!

Hoppas ni också har haft ett bra firande :) Gonatt för mej nu!







Midsommar From Hell

Åh herregud. Trodde inte att midsommar kunde bli värre än midsommar i Norrköping 2005, men när jag vaknade upp i min lägenhet i morse, kände stanken och såg eländet så insåg jag joo, det kunde det visst bli.. :S

Nu ska jag bara få i mej lite cola och lite frukost och få undan det värsta här så kommer det en lite längre och kanske lite trevligare rapport från gårdagens bravader.. För innan det gick lite över styr så var det ju faktiskt  väldigt trevligt :)

Uppehåll Är Bra

Okeeej.. vaknade upp och hörde att det inte regnade.. hur bra som helst! Nu är det bara att hålla tummarna för att det fortsätter så resten av dagen, så att vi kan ha vår lilla grillfest utomhus så som vi tänkt oss. Blir liksom lite trevligare så, att kunna sitta ute med långbord och grejjer istället för att va tvungen att sitta inomhus. Det är ju faktiskt midsommar! Det får ju gärna bli tio grader varmare och väldigt mycket soligare också såklart, men så länge det inte regnar så får vi va nöjda känns det som..

Dags att göra sej lite sommarsöt, sen kommer mamma med tårtan som ska garneras, och sen bär det av. Trevlig midsommar på er!

Hjälpsamma Morfar

När morfar hörde att vi skulle göra en midsommarstång blev han eld och lågor och ville absolut hälpa till. Och när min morfar har fått för sej nåt så säger man liksom inte emot, utan det var bara att bege sej ut i skogen med yxa och såg för att hugga ner björkris till stången. Eller björkris och björkris, det slutade med att morfar bestämde sej för nåt som mest liknade ett mindre träd, men jag tror att det ska gå att rädda. Så nu har vi både ståltråd, björkris, julgransfot, brädor och "stång", så det är bara att fixa till det där ikväll.. Kommer antagligen bli asbra :D

Just nu är jag långt ifrån på topp på grund av vissa anledningar, men det är bara att bryta ihop och komma igen. Eller om jag väljer att bita ihop, vi får se va jag väljer.. Blir nog bättre när Elin kommer hem så jag får nåt att pyssla med! Tills dess tror jag att ja ska dra ner på stan och göra över med lite tid där. Jag vet att jag skrev att jag hade mycket att göra idag och att det blir stressigt, men just nu så orkar jag helt enkelt inte det. Det får bli senare!

Nu: Ombyte och stan!

Midsommar-Planer

På fredag är det midsommar (som om nån skulle ha missat det) och jag&elin har ju tänkt haft lite firande här i trädgården med grillning och lite blandade aktiviteter. Nu när det börjar närma sej så kommer vi på allt fler små detaljer som vi inte riktigt tänkt på än, och det börjar kännas lite smått stressigt. Tur att vi gillar att fixa och dola, så det inte känns betungande som de så vackert heter (tror jag :p)! Förutom att jag ska städa lägenheten så de långväga gästerna kan få plats att sova här så ska midsommarstången fixas och lite andra småsaker styras upp. Dessutom hade jag glömt att jag lovade morfar att komma till honom och midsommar-städa också, ooops. Men det hinns med :) Kul kommer det bli iaf, alltså på midsommar, kanske inte imorgon när det ska städas överallt ;p

På förmiddagen verkar det också bli okej. Ett framsteg bara att alla har bestämt vad de ska göra känner jag! Efter många om och men så bestämde vi att alla fyra firar så som vi alltid gjort förut och om sagt så känns det okej än så länge. Att fira sådär med släkten, med olika tårtor och dans kring midsommarstången är ju lika "pinsamt jobbigt" varje år, ändå är det helt enkelt bara så man ska göra, för så har det alltid vart.. :)


Midsommar -07, vid släktingarnas stuga. Tårta,dans och korttagning precis som alltid

Testad Och Klar

Japp, den här gången hade jag spart mej så det var inga problem att lämna drogtestet idag.. för er som ville veta tänkte jag ;p Så nu ska jag bara passa på att göra hål i några viktiga papper medan jag väntar på bussen, sen hem å käka lunch och sen ut på promme med Maria. Fast innan det ska jag ner och mysa lite med min gudkatt, förstås. Ingen ska komma här och säga att jag inte tar mitt ansvar på den fronten iaf! Jag är ju kattvakt nu när Elin glassar runt i huvudstaden och jag försöker minsann va en supernanny till den där Frukten. Igår va jag där flera gånger och på kvällen såg vi tillochmed på TV:n tillsammans. Jag tittade iaf, Frukten mest... gnagde på min tröja och hoppa runt :)


När jag öppnar mit kylskåp där hemma så blir jag bara så törstig! Hela kylen är full av inköp till midsommar och jag är lite sugen på att få smaka lite på dyrgriparna som ligger där och väntar ;) Det blir iaf en trevlig blandning av vin, cider och kanske en och annan drink/bål också, vi får väl se!

      
En bild från förra sommarn,
jag brukar va extra törstig då ;p

Litte Smått Misslyckad

Åh, kan inte hjälpa det men fick reda på vårens betyg igår, och jag måste erkänna att jag känner mej hur missnöjd med mej själv som helst.. :( Jag tycker ändå att jag ansträngt mej (okej inte alltid) och gjort det jag ska under våren också, och ändå fick jag bara G, till skillnad från förra terminen när jag fick VG. Och jag veeeet att det räcker med ett G, att det viktiga är att man har gjort kursen och att de inte kollar speciellt på betygen när man söker jobb, men ändå. Vad hjälper det när man inne i sitt huvud känner det som ett misslyckande när man inte får MVG? Och jag veeeet att man inte kan få MVG på universitetet, men ändå.. jag vill ha MVG, så de så. Och jag menar verkligen inte att G alltid är dåligt, för som sagt så vet jag att det är det som räknas. Men man får ju se till sina egna förutsättningar och i och med det så är ett G inte helt okej för mej att få eftersom jag borde ha sett till att göra saker och ting ännu bättre. Nästa termin ska jag skärpa till mej!


Det Där Med Ledig Tid..

När man har ledigt en längre tid så märker man hur viktigt det är med nära&kära. Vad ska man med massa lediga dagar till om man ändå inte har någon/något att fylla dagarna med? Jag har gått och längtat så efter mina två veckors "sommarlov", men när vädret blev dåligt, med några vänner bortresta och med en pojkvän som också är alldeles för långt bort, så började mina lediga dagar kännas lite som waste of time.. Som tur var så underhöll Annica mej igår på kvällen, och Maria kom tillbaka till storstan idag. Grannen kommer imorrn, så det går ju ingen nöd på mej, men ni förstår vad jag menar... om man ändå bara ska sitta av den lediga tiden så känns det helt inte lika kul längre!

Förutom att gå på stan med Maria och luncha med mamma så har jag också tagit en tur på mitt kära Maxi med Teta. Hon var ju tvungen att köpa massa rengöringssaker till hennes nya lägenhet, som förövrigt kommer bli urtjusig! Så grattis till den, Teta! :)

Nu ska jag krypa till kojs, så jag är pigg och utvilad till drogtestet som jag ska göra imorrn. Trodde jag skulle slippa det eftersom jag gjorde ett i våras, men de gäller bara i 3 månader tydligen.. tyvärr. Är alltid lite nojig över det där med att kunna kissa på beställning, men det brukar ju gå bra.. Det viktigaste är ju att det hinner bli undersökt och godkänt på två dagar, så jag kan börja jobba på måndag! :)

Sussa sött!

Mys Med Min Mange

Vilken lyx det var att inte sova själv inatt! Hade nästan glömt (inte riktigt då, men..) att det kan va himlans mysigt att sova på Campus, trots att Manges säng antagligen är den sämsta ever att sova två i.. Kul att träffa honom igen iaf och kvällen igår spenderades först på Alfie där vi åt massa go mat och sen gick vi på bio och såg "What happens in Vegas". Kul film!!

Eftersom det åskat och haglat här i Karlstad nu på förmiddan och jag ändå inte har något vettigt att göra så funderar jag på att krypa ner under en filt (kanske med Frukten som sällskap, jag är ju faktiskt kattvakt) och se en av filmerna jag fick igår. Man får sega sej om man har sommarlov och det är dåligt väder! Och Mange (och även hans mor) var så söta att skämma bort mej med lite presenter, så då är de ju inte mer än rätt att jag använder dem tycker jag :)

En annan "söt" sak upptäkte jag imorse när jag stod i duschen. Jag har inte duschat där förut, så gissa om jag blev förvånad när jag drog för duschdrapperiet och upptäckte att han satt fast en kapsyl-öppnare i stången. Hahaha, jag höll på att dö av skratt jag när jag såg det, och Mange bara tittade på mej som om det var jag som var konstig. "Vadå, det vet väl alla att man måste få dricka en dusch-öl innan förfesten om man ska ut?!" tyckte han. Haha, sött. Eller iaf smart. Som Elin sa, vi kanske passar rätt bra ihop ändå :p

Nu blire tjejfilmer och Ice Age!

Helg-Rapportering

Japp, jag tar det lite snabbt eftersom jag är väldigt trött och funderar på att krypa ner under täcket redan nu... fast det är lördagskväll!

* Kvällen igår var väldigt trevlig.. jag och de fyra andra tjejerna satte oss på Arena och åt god mat och drack god cider. Sen begav vi oss hem till Madde för att fortsätta snacka lite skit ett par timmar. Som sagt, trevligt! :)

* Idag var det IKEA med mamma som gällde, där vi köpte en BILLY-hylla som vi skruvade ihop sen. Fan vad händig jag är alltså ^^

* Satt även på mammas tak i solen och såg stadslopps-starten. Sen var det dags att bege sej till målgången där jag såg min duktiga pappa ta sej i mål på en bra tid :)

* Kvällen spenderade hemma hos Katherine där det var lite folk som var mer eller mindre intresserade av fotbollen.. Jag kläckte ur mej att "va skönt, jag trodde vi skulle förlora ikväll" ungefär 20 sekunder innan Spanien gjorde 2-1 målet, och det känns lite som mitt fel att vi verkligen förlorade :( Om jag inte sagt nåt så... Förlåt, Sverige!

*Nu har Teta precis gått till bussen för att åka hem, och jag kommer på mig själv med att längta lite till morgondagen.. För då kommer Mange på ett litet besök! ;)

 Nu.. sängen och godnatt!

Köpa Ut

Alla som känner mej någorlunda bra vet att jag har mina principer (och att jag är lite smått feg) och därför aldrig skulle köpa ut alkohol åt någon. Jag tycker helt enkelt inte att det är okej, har man inte åldern inne att köpa själv så får man helt enkelt vänta ett par år (alternativt fråga nån annan så jag slipper ha det på mitt samvete om nåt går åt helete). Men idag när Katherine frågade om jag inte kunde göra henne en tjänst och köpa ut en BIB åt henne så tyckte jag faktiskt att det kändes okej. Hon är ju trots allt ett år äldre än mej och får ju handla själv på systemet sen ca fyra år tillbaka ;p När jag väl var där så såg ju alla cider så himlans goa ut och jag blev lite smått lyrisk när jag såg att även den nya hallon-cidern fanns i butiken. Tack och lov att Maria var med som lite extra bärhjälp! :)

När jag betalat för mej och fått med mej alla mina gröna påsar så tittade folk lite smått på mej. Jag antar att jag såg törstig ut. Värst var det när jag mötte några småtjejer ur mitt lag och de skratta och frågade vad jag skulle göra ikväll. Vet inte varför, jag är vuxen och får dricka, ändå fick jag lite dåligt samvete och skämdes lite. Sa att det bara var lite mjölk och skinka i påsarna, vet dock inte om de trodde på mej..

I vilket fall, helt plötsligt så tittar en av tjejerna på mej med bedjande ögon och frågar "Duu, Jossan. Har du bråttom eller hinner du göra mej en liten tjänst?" Jag blev alldeles skräckslagen först; hon tänkte väl inte seriöst be sin handbollstränare att köpa sprit åt henne när hon bara är 13 år?! Men så höll hon fram massa norska pengar som hon hade och sa att hon inte fick växla på Forex för det va 16-årsgräns på det. Och jag som ändå skulle få vänta länge på min buss kunde ju lika gärna ställa upp och hjälpa henne med det. Haha, så man kan väl säga att jag "köpte ut" inne på Forex åt henne. Visste inte ens att de va åldersgräns på att växla pengar :p

Aja, nu har jag och alla mina påsar tagit oss hem ordentligt iaf och all dricka ligger så fint i kylen och väntar. Eftersom det var tomt i kylen och jag verkligen behöver storhandla (men inte orkar/hinner ta bussen till Maxi och fixa det) så kunde jag ju lika gärna fylla kylen med flytande föda tänkte jag. Och ni ser ju själv att jag inte bara har alkohol, jag har ju sylt också:



Nu snart blir det mys med tjejerna från klassen! Hej på er så länge

Sådär ja..

.. tvättningen = avklarad. Har inga större planer för dagen annars, funderar på att kanske orka göra mej lite i ordning och ta en tur till stan så småningom. Det kanske finns nåt trevligt inne på systemet, va tror ni? Annars blir dagen helt enkelt väldigt lugn. Däremot är kvällen spikad, vi ska ju nämligen träffas med (numera gamla!) studiegruppen och sätta oss på nån uteservering och käka/dricka litte granna. Trevligt! Fast lite konstigt äre ju, det är ju faktiskt inte min studiegrupp längre, eftersom vi slutat kursen och vi inte ens har nån klass kvar längre.. får väl se vilka man hamnar med till hösten :)

Nu ska jag käka lite jordgubbar! Mums :D

Uppdatering

Våra hemmagjorda hamburgare var inte bara snygga, de var väldigt goa också. Jag är ju inte så förtjust i hamburgare om de inte är från McD, men de här slank ner faktiskt!

Mötte ännu fler glada studenter på hemvägen från Per, jag vill också gå ut ikväll och skrika "fy fan vad vi är bra!" på torget klockan tolv och hoppa i fontänen med skum i... Tänk att nästa år är det iaf Jespers tur! Min stora fina lillebror :)

Felix skrev förut också; han är tydligen här hemma på besök och funderade på att komma förbi och hälsa på mej en sväng. Det vore ju hur trevligt som helst, har inte sett honom sen i julas! Så det vore på sin plats känns det som :)

Nu blire snart sängen, dum som jag är bokade jag in tvättning tidigt imorrn bitti. Onödigt gjort känner jag nu, men det blir skönt att ha det gjort också.. sov gott!

Gåshud

Under hela dagen har jag haft gåshud till och från. Anledningen till detta är att det är torsdag den 12e juni och alla här i Karlstadstrakten slutar nian och tar studenten idag. Ååh, vilka känslor det väcker i mej! Man kan liksom inte göra annat än att le och tänka tillbaka hur jäkla kul det var när man själv tog studenten för ett par år sen. Det började redan i morse när jag gick till jobbet vid sju och mötte ett par glada tjejer som antagligen var på väg till champagne-frukosten, och hela jag blev helt glad bara av att se dem. Sen har det fortsatt så hela dagen när jag sett ballonger och svenska flaggor överallt. Värst var det nästan när jag satt vid lunchen och åt och alla traktorer åkte förbi fönstret. Ååååh! Tänk om man fick göra om det igen.. fast de är kanske det som är grejjen med det hela, att det är en sak man bara gör en gång i livet.. ;D

Nu ska det käkas hamburgare! Tror minsann min kära pojkvän skulle bli lite stolt över mej om han visste att jag gjort (iaf hjälpt till) hemmagjorda äkta hamburgare som vi grillat nu :) Det ni, det tar sej! Snart är jag som den nakne kocken.. fast med kläder på då förstås ;p

Mätt Och Belåten

Sådär ja, då var man både nytränad och nyäten, känns skönt. Var som vanligt en jobbig men rolig träning, iaf efteråt. Fick väl lite små-ångest när vi kom till styrkan i slutet och skulle gå skottkärra och lyfta varann men jag bet ihop och vågade det också faktiskt :)

När jag kom hem var jag superhungrig och slängde snabbt ihop pasta och baconsås. Inte helt tokigt, även grannen fick äran att smaka och hon verkade mätt när hon gick härifrån. Bra! Det här med att bo i samma hus som världens bästa Elin är hur bra som helst känner jag, av många anledningar. Man kan liksom förena både nytta med nöje, helt enkelt!

Nu ska jag fortsätta städa badrummet, sen blir det sängen för mej. De ringde och ville att jag skulle jobba imorrn och jag sa såklart ja. Är väl inte helt sugen på att gå upp tidgt och jobba under mitt "sommarlov", men extra pengar tackar man väl inte nej till om man är fattig student känner jag. Imorrn kväll hoppas vi på fint väder igen så jag och Världens Bästa Per kan grilla!

Sov gott!

MQ Is The Shit

Jag är ju inte direkt känd för att vara speciellt modeintresserad eller lägga upp tips om olika affärer och sånt där, men om det är någon klädbutik som jag skulle vilja rekomendera så måste det ju ändå va MQ ute på Bergvik. Där är de hur bra som helst måste jag säga! (det har inte aaaalls nånting att göra med att grannen och hennes kära vänner jobbar där ;P) Som idag t.ex. när de hade rea och jag och Maria bestämde oss för att ta en sväng dit och kolla lite. Där stövlar vi in och jag börjar med att säga: "Vart har ni det där linnet som någon hade på sej nån gång för ett tag sen som var snyggt?" Det var ju inte helt klart från min sida exakt vilket linne jag menade men efter ett par minuter och lite teamwork hade de ändå trollat fram det till mej i rätt färg och rätt storlek. Asbra!

Nu var iförsej det linnet inte riktigt så snyggt på mej men jag kom iaf ut därifrån men en gul sommarklänning som var jättesöt och bra. Kan hända att den dyker upp redan på midsommar minsann! :) Sen var det en jättemysig tröja med på rean också som jag kollat på förut, men insåg att jag inte hade råd med hur mycket som helst.. jag fyller ju faktiskt år snart också! (Ni läsare som här blev stressade och fick panik över vad ni ska köpa, lugna er. Sitt ner i båten! Det kommer komma upp en låååång önskelista inom det snaraste..)

När vi kände oss klara och lämnade Bergvik så väntade lunch med B, mannen med den störst övertalningsförmågan jag någonsin stött på. Iaf, jag vågade mej på att prova thaimat som var helt okej (har bara ätit de nån gång förut, inbillar mej att de är för starkt för mej).. Jag är så wild ibland! ^^

Nu ska jag packa träningsväskan och sen bege mej mot handbollsträningen. Känns som det var hundra år sen nu igen, den va ju inställd förra veckan. Men det har ju gått bra de andra gångerna, så jag lär väl överleva den här gången också förhoppningsvis :)



Bra/Dålig Humor?

Det kan va för att jag just nu har så otroligt tråkigt. Det kan också vara för att jag ibland har otroligt dålig humor. Eller så är det en kombination av dem båda. Hur som, när jag rensade ur mitt rum för nån timme sen så hittade jag min gamla bildmapp som jag sparat sen man gick på högstadiet. Jag har aldrig varit nån stor konstnär och vet inte riktigt varför jag sparade bilderna som låg där i överhuvudtaget, men en sak som fanns där är jag fortfarande lite smått nöjd över. Det var nog nån gång i sjuan som man skulle rita en egen serie, och jag skrattar faktiskt fortfarande varje gång jag läser/ser min egen.. (om bowlingkäglan som inte vill få ett klot på sej och som då får en supersmart idé och får en medalj.) Kalla mej lättroad om ni vill, men såhär snygg och rolig var den :




Vet inte ens om det syns och går att läsa/fatta den ordentligt, men nu har ni chansen att själva avgöra om jag har bra eller dålig humor. Jag väljer att se mej själv som jävligt fyndig och kul iaf :D

Jobb-Möte

Ja herregud, i två timmar satt jag inne i Stora Ensos konferensrum och märker redan nu vilken "värmlänning" man blir på den lilla tiden som de där gamla gubbarna pratar. Åter igen så var man fabrikstjej då :p Det är pappersrullar hit och plastbeläggning dit. För att inte tala om de otroligt fina arbetar-kläderna jag fick hämta ut idag... vet inte vad jag gillar mest; den snygga kepsen eller stålhätteskorna.. ;p Men men, jag ska inte klaga! Jag är glad att jag fick jobb där även i sommar fast de behövde så lite personal, och det är faktiskt rätt gött att jobba där när man väl kommer in i de... trots att man gnäller å klagar lite grann när man går på skiftet.. men det hör liksom till, så gör alla de gamla gubbarna också ;p

Snart ska det lunchas med pappa och sen bär det väl av till storstan igen antar jag. Fotboll med Maria väntar ikväll. Sverige-Grekland ju (som om nån skulle ha missat de) och det ska vinnas för fan!!!

Härliga Bilder

Jaa, finns egentligen massor att skriva men eftersom jag varken orkar eller hinner riktigt så lägger jag istället in massa sköna bilder från helgens vistelse i stugan:





Slänger även in lite bilder från den mysiga lördagskvällen:




Sola, bada, hänga med underbara vänner och dricka cider... Vad annat kan man säga än att det är skönt med sommarlov ;)

Nu blir det kvällen! Måste ju upp tidigt imorrn eftersom det är möte med sommarjobbet. Drygt att behöva ställa klockan, men men, jag överlever nog. Har ju ändå ett par veckors sovmornar framför mej ;p Blir iaf att sova på mage inatt känner jag.. En fördel med att vara i stugan själv som jag var idag är att man kan sola precis så på/avklädd som man vill.. nackdelen är ju då å andra sidan att man har en viss tendens att bränna sej på ställen där huden inte riktigt är lika van vid sol. Men men, trött som jag är så somnar jag nog ändå utan problem har jag en känsla av :) Sov gott!

Soliga Dagar :)

Sista dagarna har varit hur sköna som helst :) Solen har varit snäll mot oss och jag har varit i stugan och solat och badat hela tiden. Igår kväll var det hem till stan en sväng för att spela kubb och hänga på uteservering med Katherine, Teta, Annica och Elin. Trevligt! Såhär får det gärna fortsätta ett par veckor framöver.. typ till mitten av oktober ;p

Bilder kommer så fort jag hinner, ska nämligen borsta tänderna och åka upp till stugan igen. Man måste ju passa på! Ha de så gött ni andra också!



Grattis Sverige Och Gomorron!

För mej började dagen tidigt idag, även om det är Sveriges nationaldag och röd dag vilket brukar innebära sovmorron för de flesta. Men det gjorde inte så mycket eftersom det dels är så soligt och varmt redan nu och eftersom det dels innebar att jag hann upp till Mange och krama honom en sista gång innan han åker. Såg på bussarna att alla hade svenska flaggor på sej och det tycker jag ser jättefint ut. Är glad att Sveriges nationaldag är en röd dag nu förtiden, nu ska vi bara se till att fira det lite mer bara. Behöver inte va som i Norge, men lite glada över vårt lands egna dag ska vi väl ändå få va? :)

Snart kommer Manges mamma, sen blir det en snabb fika med dem och sen ska jag och Teta så snabbt som möjligt bege oss upp till min sommarstuga. Ååh, va ja har längtat! Blir väl antagligen att jag stannar där till imorrn iaf, och sen får vi se vad lördagskvällen innebär.. Det lutar väl åt en uteservering skulle jag tro.. ;)

Ha en skön (ledig?) dag!

Sommarlov På Riktigt! :)

Sådär ja, hej sommarlovet! Och välkommen in i mittt liv :) Med tanke på att det va 4-5 år sen som jag hann få nåt sommarlov sist så känns det hur trevligt som helst faktiskt! Bara att hålla tummarna att vädret är såhär fint som det varit nu så jag kan utnyttja min lilla stuga lite..

Avslutningen idag var ganska trevlig. Alla lärare vi haft under året va med och läste lite dikter, sagor och var uppklädda. Vår kursledare fick paket och blev faktiskt lite rörd. Kursen har varit lite upp och ner under året, men även om hon är rätt otydlig ibland så vill hon nog alla väldigt väl i alla lägen tror jag!

Sommarlovet firade jag med att gå ner till Frukten som jag passar lite nu när Elin är i storstan, och sen gick jag hem och la mej och sov i soffan en timme.Tjuvfirade ju också lite igår redan. Så nu är det bara ett par telefonsamtal som måste ringas och ett par ärenden att uträtta, sen har jag inga måsten på väldigt länge.. skööönt!

Fast även om jag haft lite kvar i skolan så har de senaste dagarna varit rätt lugna och sköna ändå måste jag säga. I tisdags var jag med Katherine som stöd på rättegången. Det gick bra och hon skötte sej utmärkt. Det "roliga" var att han som var åtalad var jättestilig och brunbränd och när han berättade om skadorna han fixat på sig själv så tyckte både jag och Katherine nästan synd om killen. Men bara nästan! Vi fick ju ändå försöka påminna oss om att han inte var helt oskyldig och jättesnäll.. ;p

Efter rättegången åkte vi somriga brudar ut till Skutberget och picnicade lite granna Med oss i den fina picnic-korgen (erhm, konsumkassen..) hade vi grillad kyckling&potatissallad, jordgubbar&vindruvor och lite annat smått och gott. Mysigt som tusan var det!

Idag hämtade jag ut min fadder-overall också, jävlar i himmelen vad jag kommer va snygg i den där röda långa saken under hela nollningen! ;D Eller inte, men kul ska det bli iaf.. vi i laget har ju redan fixat en asbra låt och vi har flera vinnande ideér på gång. Det bådar gott inför hösten ;)


Visst är den superhet?!

ExAminationen Avklarad

Erhm, ja, jag råkade visst stava lite fel i förra inlägget.. men jag hoppas de flesta fatta va ja mena ändå. I vilket fall som helst så är iaf examinationen över och det gick helt okej får jag väl säga. Gött att det är gjort iaf :) Detta firades med jordgubbar och glass hemma hos mamma, precis som vi alltid gjorde när vi va små och fick sommarlov. Fast jag har ju kursavslutningen kvar imorrn, så egentligen börjar ju inte lovet förrän imorrn.. Får se om det ska firas nåt imorrn också, vem vet.. ;p Ikväll blir det iaf mys hemma hos Mange, antagligen sista gången vi ses på sisådär... 11 veckor.. känns lite konstigt, man har ju liksom börjat vänja sej lite vid att träffa den där mannen ibland.. ;p Men men, så är de!

Nu ska vi käka jordgubbar.. GOTT!!!!

Eximination

Japp, om några minuter är det dags att bege sej till skolan och ha sista eximiniationen (tråkigt att ingen i klassen verkar fatta hur/vad vi ska göra) och sen är det bara kursutvärdering imorrn och sen... s o m m a r l o v !!!! Och det bästa är ju att jag faktiskt har ledigt i år också, på riktigt... i två veckor! Även om detta innebär ganska mkt mindre pengar för min del så ska det bli hur skönt som helst med lite ledigt :)

Nu ska jag borsta tänderna och skriva ner mina frågor.. hoppas ingen jag gillar får dem, då kommer ja tycka synn om dem och få dåligt samvete.. jag fattar nämligen inte riktigt själv vad mina frågor betyer, men jag tror att jag är inne på rätt område iaf :S

Svettig Flytt

Sådär ja, nu har man iaf hjälpt till att köra ett flyttlass, så helt useless va ja inte. Bra. Mamma kommer få det fint när allt är klart :) Efter att ha gått ett x antal vändor upp och ner för hennes fem trappor (hiss? Vad är det?!) så var det bara att slänga sej i duschen och vänta in Manges ankomst. Ute är det ju hur varmt som helst, och mammas lägenhet var inte den kallaste den heller.. Stod där under duschslangen och tyckte att nåt kändes lite konstigt, och så kände jag efter och upptäckte att även solglajjerna hade fått följt med in. Är inte direkt någon van solglasögon-bärare så jag råkade visst glömma dem, men jaja, nu är de lite renare också :)

Nu blire lite mys och kanske kanske slinker en Passoa-drink ner, vem vet.. de är ju ändå måndag ;p

Inne

japp, idag är jag inne, tro det eller ej. Jag brukar inte va den som är sen att lägga sej ute i solen när det går, men nu har jag ingen större ork att ta mej ut. Vet inte varför, men så är det. Kanske för att jag höll på att svettas ihjäl igår, eller för att jag varit igång hela morgonen med tvättande. Egentligen är de ganska bra att jag håller mej lite inne idag, för då har jag kunnat plugga och städa lite här hemma. Det var på tiden! Ska tydligen in med några frågor på onsdag, och jag förstår inte ens vad de ska handla om, men men. De löser sej alltid!

Skulle egentligen ha varit på väg till mamma nu och flyttat grejjer men vi behövdes visst inte.Jag hade ställt in mej på det och känner mej nu jätterastlös.. Vill upp till stugan.. NU! Sitter här och är en aningens bitter över att jag inte skaffat körkort än.. fast å andra sidan så hade det varit jävligt surt att sitta här med körkort utan bil.. hade liksom inte hjälpt så mycket. Jaja, jag kanske ska ta en sväng ut i trädgården iaf..

Fressten, jag har upptäckt nåt som är jättegott men tyvärr lite tråkigt att äta, nämligen såna där Extra Drops med cactus/hallonsmak. Eller egentligen är de jätteroliga att äta eftersom de är så goa men det är inte så kul att se ut såhär i flera timmar efteråt om man ska bort på galej eller nånting ;p



Sugen på att hångla? Någon?

Är Det Bara Jag...

... eller har det inte gått väldigt fort? 1 juni idag alltså (ok, nu har det hunnit bli den 2:e men ni fattar) och är det någon mer än jag som inte riktigt hunnit fatta det? Vart tog maj vägen? Vart tog våren, eller kanske hela halva året vägen..?! För mej känns det iaf som att det gått supersnabbt, fast om jag tänker efter så har det iförsej hunnit hända väldigt många saker också, stora som små..

Gårdagen var trevlig och rätt kul, men efter ett tag på krogen blev jag alldeles för nykter (sad but true) och knallade hemåt lite tidigare än planerat. Kvällen kändes ändå helt okej, men idag hade jag gärna varit utan vattenblåsan under stortån. Ajaj! Men jag ska inte klaga, för jag misstänker att det finns någon inte alls långt ifrån mej som har stora tråkiga blåmärken på sina knän efter den hemska galg-leken igår.. ska inte ens nämna mitt lilla blåmärke som faktiskt syns om man tittar efter ;p Tycker synd om dej, Hästen-Maria, men faaan va bra du var iaf! Lika bra som när vi byggde pyramid på kvällen, den var ungefär hur snygg som helst! Den grenen vann vi lätt, så de tycker jag att vi ska va stolta över och leva på ett tag framöver, så de så!

Under kvällen har vi varit hos Mickis och grillat och snackat lite skit. Väldigt trevligt initiativ av henne att bjuda hem oss till deras place som håller på å blir jättefint, men det känns avlägset alltså.. med hus och sånt där menar ja. Men vem vet.. nån dag kanske det är jag som står där med nyrenoverat hus och har små bjudningar :p

Imorrn är det upp tidigt för att tvätta och sen är det flytt-tajm. Känns en aningens wierd, men men. Så är det och jag överlever ju även detta. Om jag är ärlig så hade jag nog nästan mer ont i magen i lördags innan lekarna, och det gick ju bra tillslut det med ;D

Gonatt gonatt!

RSS 2.0