Sömnig!

Inatt sov jag 8.5 timmar i sträck, och det är inte allt för ofta det händer, speciellt inte på en vardag.. ändå så känner jag mej fortfarande ganska trött, så det är lika bra att krypa ner i sängen igen. Det behövs väl lite extra sömn efter helgens bravader, kan jag tänka mej... Är inte van vid sånt där hålligång längre jag :P


Erics 30Årsferre!















Och så var Erics 30-årsfest i Kil avklarad. Och man kan väl säga såhär: Festen blev ungefär så som jag hade förväntat mej att en fest i Kil blir; det blev fylla, det blev högljutt, det blev dansbandsmusik, det blev lekar, det blev drama, det blev sömnigt för vissa osv osv. Men jag måste säga att jag hade en väldigt rolig kväll och de sista gästerna lämnade lokalen kvart i fem.. då körde jag och Eric igång med städningen, och man kan säga att vi var ganska trötta och illamående när vi ramlade hem i sängen vid 09-tiden... :/


Grattis Emelie 26 År!


Grattis kära f.d-kollega!!! Hoppas du får en superdag och att
ditt firande blir lyckat imorgon :) Puss&kram på dej! ♥


Festfix!

Sitter här med färg i håret och håller på och fixar lite inför Erics 30-årsferre som går av stapeln nu å lördag.. Sånt där är ju skitkul tycker jag! Förrförra året ordnade ju jag och Mickis en gemensam 50-årsfest, och ytterligare några år tillbaka i tiden så ordnade jag, Elin, Mickis och Kejtrin en nyårsfest i vår gamla matsal. Den kvällen blev riktigt lyckad minns jag, men jag kommer även ihåg att vi fick lite smått panik när det började brinna två gånger inom den första timmen... För att inte tala om vilken kaos det blev när vi kom på ett par timmar innan festen att vi lyckats stänga igen dörren och låsa in nycklarna..!!! Haha, ja herregud. Det ordnade ju upp sej och blev till en lyckad kväll som sagt, och jag tror minsann att det kommer att bli en riktigt lyckad kväll på lördag också! :)


Lista!

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sen va jag 16 år och ägnade dagarna åt skolan/vänner och ägnade kvällarna åt handboll/vänner. Jag och Preiszan var ett radar-par inom coachning, och när vi inte hade egna träningar eller med dem vi tränade så hängde vi väl på läktaren och tittade på 83:ornas träningar...

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Under förra årets januari firade jag att Preiszan fyllde 25 och höll tummarna för svenska framgångar i VM

FEM SNACKS DU GILLAR
Choklad! Cheezeballs! Döskallar! Poppisar! Chips!

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Sarek - Genom eld och vatten
Lars Winnerbäck - Kom Ihåg mig då
Magnus Uggla - Fula gubbar
Gyllene Tider - Leva livet
Johnny Cash - It Aint me, Babe

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Köpa en lägenhet
Skänka pengar till välgörenhet
Ge bort pengar till min familj
Bjuda nära&kära på semester
Gå ner i tid på jobbet

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Håller väl med Maria här; man borde aldrig säga aldrig för det har ju hänt förut och kommer hända igen att man ändrar sej... men som det känns nu så kommer jag aldrig sätta på mej något som är mer eller mindre genomskinligt.. eller en såndär upprullad kondom-mössa!!!!!

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med nära&kära
Pyssla med handboll
Äta godis
Mysa
Lyssna på Winnerbäck

FEM FAVORITLEKSAKER:
Hemma har jag väl inga direkta leksaker, det är väl datorn då... på jobbet är det nog lego och frisörlådan som är favoriten! :P


Alice Ingrid Maria





Igår va vi ner till Odenåkers kyrka för att vara med på Alices dopdag. Det var en
väldigt fin cermoni i kyrkan; Maria och Viktor hade valt mycket vacker musik och
lillan skrattade och va glad under nästan heeeela dagen! :)


Kil

Vi kommer att spendera natten här i Kil eftersom Eric ska ha lite "öppet hus" på förmiddagen imorgon. Och herregud, säger jag bara. Grannen poppar musik som aldrig förr och har hittills klarat av både Eddie Meduza och Lasse Stefanz... Det är ungefär som man förväntar sej att det ska vara här, med andra ord... Men det finns ju fördelar med detta också, förstås. Jag menar, om jag vaknar i natt och inte kommer ihåg vart jag är så lär jag ju snabbt bli påmind om att det är i Kil jag befinner mej... ;P


Grattis Älskling!


Idag fyller min fina Eric 30 år!!

Imorgon (eller ja, senare idag, såklart) ska det firas med frulle&paket
på sängen och lite fika med hans närmaste, och till helgen blir det parteeeey!
Hoppas du får en underbar dag, honey ♥ Grattis, grattis grattis!


"Tunntrosa"

Och så var vi där igen. Ibland är det sjukt kul på jobbet, alltså. I morse var det en tjej som hade med sej en kortlek med Disneys prinsessor som motiv:

- Fröken, titta här. Här är Snövit, Askungen, Tunntrosa...

Trodde att jag skulle bryta ihop, men lyckades faktiskt att hålla mej för skratt. Vilka charmtroll man har att göra med, alltså!


Nu är jag mätt och belåten efter en helkväll med braiga människor. Annica och Louise kikade förbi ikväll (Eric och hans kompis Albin va också med en sväng), vi mumsade tacogratäng och pratade lite skit :) Imorrn styr jag och Eric mot Skövde (ja, typ iaf) och beger oss på dop för lilla Alice! :)


Fuldag!

Igår hade jag en såndär riktigt seg eftermiddag när allt bara kändes trist och tråkigt. Jag frös och kände mej bara ful&trött hela eftermiddagen. Men med hjälp av lite sömn och massa ompyssling av E så kändes allt ganska mycket bättre efter ett par timmar. Det är liksom svårt att känna sej nere när någon skämmer bort en med middag, kramar, "hårpill" och många, fina, komplimanger.. ♥

Imorgon slutar jag tidigt och sen ska det bjudas på tacogratäng här på Karlagatan! Snabbt, enkelt och smarrigt :D


Mask I Örat?! :P

Haha, det händer minst en gång om dagen att man påminns om vilket underbart jobb man faktiskt har. Idag var nog dagens höjdpunkt när jag och fem av barnen lekte doktor. Jag fick vara patient och skulle bland annat ha ont i ena örat:

- Så, fröken, nu leker vi att du har ont i örat då. Då ska du gapa för jag måste kolla i din hals.

' Okej. Aaaaah, sa jag och gapade allt vad jag kunde.

- Nämen oj då, fröken. Du har lortiga tänder! Här får du en tandborste!

- Jaha, aj då. Det var ju inte bra. Men skulle jag inte ha ont i örat sa du?

- Joo, det har du också. Jag ska kolla där nu....

Killen undersöker noga och är tyst i ungefär sju sekunder innan han ropar:

- Wow, fröken!! Nu vet jag varför du har så ont i örat. Du har ju en mask där inne! Och vet du vad den gör? Den sjunger "I like to move it move it" hela dagarna, då får man ont i örat vettu!!!


Handboll, Handboll, Handboll!

Det har blivit en del handboll de sista dagarna, och inte mej emot. I helgen började ju herrarnas EM och nyss hade de sin andra match. Men framförallt så hade vi match i söndags och VI VANN! Det är sällan jag säger det om mina tjejer, men det trodde jag aldrig att vi skulle göra.. vi mötte nämligen Helltons 98:or och även om vi brukar spela bra mot dem så brukar vi förlora rätt stort. Men inte denna gång!! :D Vi hade som mål inför säsongen att dänga dem så nu får jag se till att klura ut ett nytt... :)


Smartass!

Har precis sett fredagens "På Spåret"-program och det är sällan som jag känner mej så smart och allmänbildad efteråt som jag gör idag. Kunde faktiskt ganska mycket, även sånt som inte de tävlande kunde.. pluspoäng till mej!!

Idag tog jag mej en rejäl sovmorgon kan man säga, låg kvar i sängen tills att klockan nästan var 12.. sjukt gôtt! Nu har jag kört igång en tvättmaskin och duschat - det kändes som att det var dags att ta tag i dagen... snart blir det oxfilé till lunch och sen bär det iväg på handbollsmatch :)


God Morgon!

Idag är det fredagen den 13:e januari och jag går snart till jobbet för att göra min sista dag som Mattis-fröken. Som jag skrev tidigare så är det såklart väldigt blandade känslor över det, men i längden tror jag nog ändå att det blir väldigt bra. Ikväll ska vi jobba över; städa avdelningarna, möblera om, sitta i arbetslaget och prata ihop oss, fixa barnens hyllor, osv osv osv... det kan bli en lång dag på jobbet med andra ord!

Resten av helgen kommer nog att bestå av mycket handboll, god mat och bra sällskap :) Hoppas ni alla har en skön fredag!! Trots att det är fredag den 13:e idag... hihi.


När Katten Är Borta...

Egentid i all ära, men det är att rätt mysigt ändå att komma hem och veta att nån finns där och väntar på en... E är bortrest i ett par dagar och det känns lite ovant - shit, vad fort det går att vänja sej vid att alltid ha någon hemma hos sej!!

Men det finns ju såklart ett par fördelar med att va själv också, förstås. Man kan skrutta runt lite som man vill mest hela tiden, och framför allt... man kan passa på att fixa och grejja med lite hemlisar ;D


Nytt År, Nya Tider

I morse gick jag till jobbet som en stolt Mattis-fröken, och nio timmar senare gick jag därifrån med nya kollegor, ny avdelning och en ny barngrupp att ta sej an... Hoppsan, så det kan bli!! Med andra ord så kommer vi göra om ganska mycket i huset framöver; ändra om och tänka helt nytt. Och ni som känner mej bra vet ju hur jag och nytänkande är :P Det känns lite blandat just nu faktiskt.. jag kommer att sakna den fantastiska barngrupp vi hade och än en gång blir jag av med flera kollegor som jag trivs väldigt bra med. Å andra sidan kommer barnen antagligen få mer givande och roligare dagar hos oss och det måste ju ändå nånstans va prio 1. Och bara vi får landa i det här och komma igång, så kan nog vi i personalen jobba ihop oss och vårt "tänk" också, så det blir säkert superbra i slutändan!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av att jag har en skön sovis framför mej. Näst sista verkar det som, eftersom det nya schemat verkar bli lite till det sämre på den fronten..


GRATTIS PREISZAN!!


Tänk att min kära gamla bästis fyller 26 bast idag!!
Hoppas att du har haft en bra dag, och får en bra kalaskväll också!
Tack för en lyckad kväll igår, och du.. Du glömmer väl aldrig att du alltid kommer att va... min... bror ♥


JVM-Guld!

Inatt såg vi (ok, jag KAN ha blundat i nån minut) när juniorerna lyckades ta hem guldet.. roligt för dem, och det fick mej bara att längta ännu mer efter att handbolls-VM ska dra igång.. snart snart snart! 15:e tror jag det börjar :)

Nu ska jag bege mej mot Elin och äntligen se sista Harry Potter-filmen. Känns som det är på tiden. Men trots att den kom för längesen (den finns väl tillochmed på DVD nowdays) så har jag klarat mej ifrån att få reda på hur filmen faktiskt slutar :) Det är ganska bra gjort av mej, tycker jag!!

Nej, dags att gå. Det tar ju faktiskt lite längre tid nuförtiden, eftersom vi inte är grannar längre!


Tillbaka Till Vardagen

Det blev inte så mycket av "The Holiday-tittandet" igår, men inte var det mindre mysigt för det. Filmen var faktiskt på i bakgrunden, men vi 4 tjejer (Maria kom förbi också!) hade en hel del att prata om.. ja menar, vi hade ju faktiskt inte setts på hela året ;P

Idag var det dags att återvända till jobbet å alla goa ungar igen efter ett par lediga dagar, och som tur var så var det faktiskt inte allt för svårt att gå upp när klockan ringde vid halv fem-tiden. Däremot var jag supertrött när jag kom hem och däckade i soffan en timme.. nu ska jag snart bege mej på handboll, och sen är det jobb imorrn som väntar innan det är "helg" igen. Haha, lagom jobb-start kände jag :P


Lediga, Lata Dagar

Idag har jag spenderat dagen med en (eller nej föressten, TVÅ!) av mina favoriter. Maria och lilla Alice kom nämligen och hämtade upp mej förut och sen tog vi oss en sväng till Bergvik. Väl där kom vi på att det inte var så mycket vi skulle göra, men det var mysigt ändå att bara strosa runt där och töla av sej lite. Lillan börjar bli stor (kanske beror det på att jag träffade Enya igår) och idag satt hon upp nästan helt själv och log och skrattade. Tänk va mycket roligt vi kommer att ha tillsammans, lilla Alice och Tant Jossan :)

Snart väntar egentid för min del, kommer knappt ihåg sist E sov hemma hos sej. Det går fort att vänja sej vid lediga, mysiga dagar tillsammans kan man säga! Jag har ju varit ledig idag och igår och vi har bara skrotat runt; myst, umgåtts med folk vi tycker om, sett massa filmer, tagit långa sovisar osv osv... vi har haft det rätt gôtt med andra ord! Det är verkligen lyxigt att va ledig när man vanligtvis inte är det..

Nej, under filten och fram med julklapps-böckerna är det nu som gäller... och om ett par timmar kommer ännu några favoriter; då blir det The Holiday-mys med Teta och Annica! Som jag har väntat på att se den filmen.. och när jag väl bestämde mej för att få tummen ur och se den, ja då berättade mamsen att den visas på TV:n ikväll. Haha. Jaja, så kan det va! Mysig film är det iaf och bra sällskap får jag :)


Biomys Och Bäbissnos

Har precis varit och sett "The Girl with the dragon tatoo" och kan ju inte säga annat än att det är fantastiska filmer (och framförallt fantastiska böcker)!!Både jag och Eric gillade filmen, men vi var nog överens om att den svenska är snäppet bättre..

Idag har vi även hunnit ta en tripp till "Sagolika Sunne" där vi hälsade på min gamla kollega Emelie. Hennes lilla trollunge Enya hade hunnit bli 6 veckor nu, så kul att äntligen träffa dem!! :)


Nyårs-Bilder












Vi började firandet med kubb (kallt&mysigt) och avslutade det med spelet "Ombytta roller". Däremellan hann vi med att äta trerätters, ha frågesport, göra charader och att skåla i skumpa & pussa in det nya året tillsammans med trevliga människor! :)

Nu har vi kickstartat det nya året med pizza, soffhäng och kalas för Lena som fyller 50 år. Imorgon är det nya tag som gäller. Välkommen 2012!


Gott Nytt År!

Gott nytt år, alla nära&kära. Hoppas att ni har haft en bra kväll och att ni är nöjda med firandet och starten på året. Det är vi!! Nu håller jag tummarna för att vi alla får ett fantastiskt 2012! ♥

RSS 2.0