Varning För Ras

Det är precis så det känns idag. Har en dålig känsla inför helgen och jag vet vad det beror på. Jag bara måste klara den här helgen, det är jag fan värd. Jag vill inte ha ont i magen när jag ska ut med klasskompisarna och äta, jag vill inte vara nervös å spänd i över en vecka. Det är inte så jag vill ha det och jag fattar inte varför det är så heller. Borde vara tvärtom, eller iaf ingenting alls.

kom inte för nära du vet hur det blir
nu har jag mitt och du ditt revir
och du vet hur jag mår.
 
snälla B, låt mig va. du säger att du inte är snäll men om du nu bryr dig så mkt om mig så gör det för min skull om inte annat...






Om nio dagar kan jag andas normalt igen

När Jag Får Bestämma

... här i världen så ska jag införa dessa regler:


* Man ska födas med kör-kunskaper och få körkort i ett paket från posten när man fyller 18 - hur bra som helst

* Allt godis ska vara asnyttigt - I wish

* Man ska lätt kunna sluta älska dem som man vet inte är bra för en - kan va så otroligt svårt

* Det ska va fint väder hela somrarna - och inget slask på vintern!

* Alla kläder skulle sitta bättre på en själv än på skyltdockorna - vad fin man skulle känna sig

* De upptagna ska inte (vilja) flirta med andra - kan bli sånt tjafs annars

* Om man även är, förutom upptagen, 30 år och liknar LW, så ska man inte va spännande alls - tyvärr, M!

* Det ska va jättelätt att säga det man egentligen vill säga - jag behöver träna lite på det i vissa lägen



Jag tror faktiskt att jag skulle bli en ganska utomordentligt bra bestämmare. Har ju lämnat ett par luckor nu, men detta var bara ett par exempel på hur otroligt bra allt kommer bli. Dessutom har jag och Elin bestämt att Avenyn i gbg ska skyltas lite bättre,(hur ska man annars veta att det är en gata och inte bara en enda plats?) och jag har lovat min lovely mamma att radera Kumla från kartan (så lätt att åka vilse).

Det va nog allt för mej just nu. Tack å bock!

Back To School

Sådär ja. Första dagen avklarad. Hamnade i en helt okej studiegrupp och klassen är säkert också bra. Har ju ett helt gäng med mej från förra året, så de va inte ens särskilt nervöst att glida in i klassrummet. Tyvärr känner jag mej inte helt övertygad om att jag valt rätt inriktning, eller ens om ja vill fortsätta läsa överhuvudtaget.. men va ska man göra annars? :S

Elin verkade också klara av första dagen bra och sitter väl som bäst och laddar inför första nollningen nu. Man blir nästan lite sugen när man tänker tillbaka på de, lite kul var de ju faktiskt att gå runt och va allmänt ful å skrik-sjunga hela kvällarna ;D Men men, man kanske kan snylta in sig på nån nollefest även i år ;p 


                                                       
                                                Nolle-kalas 06! Jag och goa Maria, Maria, jag och Fadder-Sofia på
                                                             brännbollsturnering, och preppsittning med laget :D



Annars blir det nog inget speciellt idag. Ska skriva "studiegruppskontrakt" (otroligt seriöst) och snart upp till skogen å ha uteträning. Är tyvärr mkt o-sugen på att pallra mej iväg å springa idag känner jag, men va gör man inte? Är ju coach för fan, kan ju liksom inte balla ur redan INNAN säsongen börjat på riktigt ;p

Nu ska de käkas banan!! Är annars inne i en nektarin-period just nu (för alla er som undrat menar ja). De slinker ju alltid ner! Adios!




                                 
"Någon som sitter ensam 
            tänker på dig. 
Kanske är det dags att äntligen
       höra av sig på nytt"

F*ck u, NWT´s horoskop. Jag försöker ju va bra..

Kompis-mys Och Kill-snack

Arena-mys igår då; god mat och gott vin. Teresia hängde med ut också, och sen kom Kricke&Erica förbi, och Katherine&Daniel. Trevligt trevligt! :) När klockan började närma sig halv tolv kände väl vi att vi hade gjort vårat (det kommer ju alltid en dag imorgon också) och vi började dra oss hemåt. Stötte då på Maria och Emilia från gamla klassen och kände då hur mkt jag saknat skolan faktiskt i sommar. Eller inte saknat kanske, men kände hur kul det kommer bli att träffa alla igen imorgon :) Å stackare Elin då som är så nervös... men de får man va första dagen i skolan. Ja menar TÄNK om man inte får några kompisar.. haha. Fast det lär nog inte bli några problem för henne, så väl förberedd som hon är. Hon har nämligen införskaffat sig både nytt block, ny kalender och en alldeles egen karta över universitets-området i miniformat. Det minsann är det inte alla som har! Själv har jag iaf köpt ett block, och ska väl försöka få tag i lite kursböcker också hade jag tänkt mig.... snart :p

I alla fall så hann jag precis hem innan mitt telefonskift gick på. Var som att alla hade bestämt sig för att höra av sig just inatt. Trevligt och prata med de flesta, men ibland undrar man alltså hur vissa tänker. Ja menar, för att ta ett exempel.. Nej, A, det var åtta år sen vi var tillsammans och antagligen så kommer jag inte och hälsar på dig på onsdag. Inte den här gången heller. Nej, inte ens om du tjatar lite till.

Och snälla T, ta tag i allt för du skrämmer mig. Det är så kul att prata med dig, för du är så likt dig, men samtidigt så kan jag inte annat än att le och tänka att det är lite sorgligt på samma gång. Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart..

B ska vi egentligen inte ens gå in på. Åh blir så trött, men tyvärr mest på mig själv, när det borde vara på dig.. Men iaf, tror att det blev ganska tydligt inatt hur du försökte, hur uträknad du egentligen är. Jag ska inte sticka under stol med att jag föll på sekunden, men samtidigt så märkte jag iaf mer än vanligt och stod på mig så som jag lovat. Ett par steg i rätt riktning..

Nu kanske man skulle ta å klä på sig lite, sen HB-möte och sen ut och äta med K. Det blir nog gemytligt skulle jag tro! Men nästan viktigast av allt, måste ju stämma av allt inför imorrn så jag vet när jag börjar och när jag ska möta Elin :)

Hej hopp!

Ibland Hör Jag Röster

Det där är nästan sant. Jag hör iaf en röst ibland. Och den är min egen. Det känns ganska konstigt måste jag erkänna och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men ibland hör jag liksom min egen röst säga "Ja men gud va bra" eller "Ja, jo, absolut" när själva jag tänker NEJ FÖR FAN! Det är därför jag sitter här nu och tvingas ställa klockan inför imorrn. Detta skulle ju bli min lediga vecka, mitt sommarlov och ändå, ÄNDÅ så hörde jag min röst tacka ja till extrajobb imorrn. Hur går det till?! Tur att det var jobb på ett av mina favvoställen, så de känns inte riktigt lika tungt som det kunde ha gjort..

Fast lite oroad är jag ändå över mig själv, nånstans inom mej så önskar jag att jag LÄNGTADE mer efter att få jobba, det är ju ändå till förskollärare jag läser och då borde jag ju känna mig mer sugen... lite oroväckande att jag är 22 år och redan drömmer lite i smyg om att gå i pension... trots att jag inte ens hunnit skaffa ett arbete än! Men det är väl så alla går runt och tänker ibland.. hoppas jag. Och att drömma lite i smyg kan ju inte skada ;)



Det lutar åt mys&käk med Preiszan till helgen. Trevligt säger jag! Kan liksom aldrig slå fel när vi två är i farten. Fressten kanske nån mer är sugen på att hänga med, det vet man ju aldrig :)


Jag, Elin och en ros. Spexigt värre!


En Helt Vanlig Dag.. Eller Nåt


 

Har ju varit så sugen på att skaffa blogg länge nu, men har inte riktigt vågat. Men men, jag gör väl ett försök då så får vi se hur de blir.

Igår skjutsade mamma upp mig till stugan så ja skulle kunna ha hela dagen där idag å bara ligga på bryggan å njuta. Självklart så glömde jag laddaren på hemmaplan, och satte mej själv i en rätt jobbig situation eftersom jag ALDRIG stänger av mobilen (ja menar, det KAN ju va nån som vill nåt jätteviktigt just precis då). Men efter att ha haft en liten diskussion med mig själv och kommit fram till att det viktigaste var att ha batteri till dagen efter så jag skulle kunna ta mig hem på något sätt, så stängde jag tillslut av mobilen och kände mej nöjd med mig själv.

Kände mej dock inte riktigt lika nöjd med mig själv imorse när jag skulle sätta på mobilen och kom på att jag fortfarande inte orkat lära mig den nya PIN-koden... Jävla skit!! Den lilla detaljen hade jag ju inte haft en tanke på.. så där satt jag mitt i skogen utan att kunna få någon som helst kontakt med någon. Well done, kände jag och insåg att min alldeles egna njutar-dag i solen liksom blev hyfsad förstörd. Var inte alls upplagd för en mils promenad i stekande sol med packning på ryggen, men lite motion är bra har jag hört  ryktas om :p Tyckte inte alls synd om mig själv när ja gick där, tur att jag hade lite vindruvor att mumsa på längs vägen.


Borde väl egentligen ha fattat redan igår att dagen inte skulle bli som jag tänkt mig, eftersom jag blev jagad av en jäkla grävling på vägen dit! Hur ofta händer det liksom? Jag har iaf aldrig varit med om de förut och blev såklart skiträdd och trodde att jag skulle dö. "Det står mellan han och mej!" tänkte jag och skulle precis  försöka slänga en vattendunk i huvudet på den när den försvann. THANK GOD!!!

Annars är  väl allt ganska som vanligt skulle jag tro. Nu blir de fotboll!


RSS 2.0