Barndomsvänner

God morgon världen! Här sitter jag på jobbet och väntar på att få börja.. hm. De har ju ställt in några av bussarna nu under sommaren, så när jag går mellan-tid stämmer det inte riktigt så bra som det brukar. Men det gör inte så mycket, för idag blir det en lugn dag på jobbet och förhoppningsvis kan jag gå en kvart tidigare från jobbet så jag hinner med en bra buss hem :)

Igår hade jag som sagt finbesök, min gamla barndomsvän Emily är nämligen här på besök i Värmland. Sååå kul att ses, det går ju så länge mellan varven.. trots att hon bor i Sthlm och man lätt skulle kunna ses när man väl är där. Men jag är glad att vi iaf har kontakt över huvudtaget, det är lätt att tappa när man aldrig ses och när jag pratar med andra så märker jag att det inte är många som faktiskt har kvar vänner från barndomen. Det kommer ju alltid vara något speciellt mellan oss eftersom vi växt upp tillsammans, och även om jag och Emily sällan träffas så hittar vi alltid tillbaks till varann så fort vi ses. Och vi bestämde faktiskt att jag och E ska hälsa på henne och sambon när vi åker dit i juli. Mysigt! Man får massa positiv energi av att träffa denna unga dam, jag har sagt det förut och säger det igen.. det är nåt speciellt med människor som har fått det namnet, minsann! ♥


Johan Falk

God morgon på er!
Börjar dagen med sovmorgon, tropicana-juice och lite iPad. För första gången på ett par dagar så hör jag inte regnet smattra mot rutan och det känns rätt gött faktiskt, kan man säga!
Helgen som gick var fylld av massa trevliga saker. Det var midsommarfirande (hann med både släkt vid stugan, släkt i kil och vänner på stodene!) sen har det även varit kalas för annica som fyllt år, vi har åkt båtbuss, tagit sovmorgon och umgåtts med vänner. Bland annat. Dessutom så har vi de senaste dagarna snöat in på filmerna om Johan Falk, har avverkat en varje kväll de sista kvällarna. Men idag bryter vi den trenden, för idag ska Eric jobba kvällen/natten och det innebär att jag kommer sova här själv för första gången.. Får väl se hur det blir, konstigt lär det kännas iaf.. Man vänjer sej fort vid vissa saker!
Imorgon får jag fin-besök!! :)

Önskelista 2012

En av årets viktigaste dagar, nämligen min födelsedag, närmar sig med stormsteg! Med anledning av detta så lägger jag ut en liten önskelista här på bloggen, precis som jag brukar göra :) Varsågoda:

* En röd blender, i serien "chili"

* Lancôme Mascara, svart "Hypnôse"

* Några flaskor Ragnar drinkmix

* Presentkort på Cervera, Mansion, IKEA eller liknande

* Jordgubbs-peeling och skrubbhandskar från Body Shop

* En lotto-vinst

* en springform

* En vit tavla med plats för 4 kort i, finns på Mio Sonnelids


Ni är också välkomna att tänka lite outside the box, så att säga. Men det viktigaste av allt är såklart att ni kommer och firar mej på mitt kalas om ni kan!! :)

EM

God morgon! Tisdag och sovmorgon som vanligt. Eric ska också iväg och jobba nu så vi käkar frulle tillsammans. Alltså, han bläddrar i teknik-magasinet och jag ajpäddar.. Mysigt värre! :P
Ikväll blir det visst nån form av em-by light här när Sverige spelar. De är ju redan ute, men se matchen ändå kan man ju. Men först väntar brnen fram till klockan 18.00 :) Ha en bra tisdag!

Studenten!

Prick i detta nu så är det väl hysteri och glädjetårar i stan kan ja tänka mej! Idag tar de ju studenten och jag kommer verkligen ihåg känslan som man hade för va blir det... ett par år sen..?! Haha, neej. Snarare 8...!! Man kände sej lyckligast och bäst i hela världen, och så stoooor dessutom! Haha. Såg några studenter på torget när jag åkte till jobbet imorse och man blir ju på bra humör bara av att se dem :) hoppas de får en bra dag utan regn och skavsår på fötterna!! :P


Blogg-torka

Jag är värdelös på att blogga nuförtiden. Det liksom hinns inte med och glöms liksom bort alltför ofta. Speciellt nu när det finns så många andra trevliga saker att göra. Som tex att va hos vänner och heja på sverige (trots att de misslyckades med att ta tre poäng mot Ukraina) eller tex åka till plantagen och köpa blommor till balkongen (trots att det krävdes lite diskussioner och tålamod för att ens komma överens om vad vi skulle ha) eller som att umgås med vänner och grilla (trots att vädret blev dåligt så att vi fick äta Tacos istället)... Osv osv. Just nu finns det massor man kan göra istället. Dessutom är det inte så kul eftersom jag bloggar från paddan och jag vet fortfarande inte hur man lägger in bilder här.. Tråkigt! Men men. Jag kommer nog igång snart igen :) tycker ju faktiskt att det är väldigt kul att blogga, och bra för min egen del.
Nu beger jag mej till jobbet! Lång dag och sen sommarfest :D ha en bra dag ni också. Håll tummarna för sol!!

Ullared!

Tidig läggning för oss idag för i morgon bär det nämligen av till Ullared för vår del. Lagomt tills vi tömt alla kartonger och lådor ska vi nu kånka upp nya påsar att fylla skåpen med... Men vi hittar nog nånstans att klämma in de grejerna också! ;D

Grattis Sverige!

Idag är det sjätte juni och Sveriges nationaldag som alla redan vet. Grattis till landet, och alla oss som bor där! :) en del firar och en del firar inte alls, själv firar jag med att blogga för första gången från den nya lägenheten. Jag och några av tjejerna pratade på att luncha ute nånstans, men jag vet inte, just nu verkar vädret sisådär... Hur som helst så måste jag få tag på jordgubbar idag iaf, för det tycker jag att man ska äta på Sveriges dag :)

RSS 2.0