Felsms.com

Haha, sitter och roar mej med www.felsms.com. Där inne hittar man bland annat dessa:


Till: Mamma
Sms: Hjälp mig, jag kommer inte ihåg ett skit, men folk säger att jag var sjukt full och hade sex med Henke, stämmer det :o ?
Svar: Jadu, för det första så har du utegångsförbud i resten av livet, och vad fick du spriten från? Vi ska prata!

Förklaring: Ja, kom ju lite fel . Skulle till en bra kompis som var på festen, men hamnade hos mamma istället, sa att det va ett skämt sms man skulle skicka till sina föräldrar, men hon trodde inte på det.



Till: Manlig barndomskompis
Sms: Häng med på knullfest nästa helg! Nu är det hög tid att du och jag erkänner våra lustar och frossar i kåta kroppar! Kysser dig.
Svar: Eh...?! Jaha, så du var sån ja...men det känns nog lite för bögigt för min del.

Förklaring: Träffade en gammal barndomskompis i samma veva som jag skaffat en älskarinna och tyckte det var en smart ide att låta henne heta samma namn som min gamla barndomskompis för att vara säker på att min x-fru inte skulle bli misstänksam och sårad om hon såg ett nytt kvinnonamn i nummerlistan...



Till: Chefen
Sms: Hej. Det gick visst lite snett igår. Har du kvar mina trosor?
Svar: Vilken färg?

Förklaring: En kompis tog min mobil på en fest och skrev ett sms, lyckades skicka till min chef. Fruktansvärt pinsamt!

Sunday Morniiiiing

Go morgon alles!

Har sovit skitdåligt inatt, har legat och oroat mej för bilen och körningen som jag ska göra senare idag. Vet inte hur många magsår jag har hunnit skaffa mej iochmed att jag tog körkort i december, men jobbigt är det iaf..! Jag vill inte vara nojjig och nervös, jag vill känna frihet och att det är kul att köra bil. Kan inte nån va snäll och berätta för mej när den känslan infinner sej? :p Kändes dock lite bättre när jag vaknade och gick upp och kikade ut genom fönstret: Än så länge verkar det inte vara katastrofväder ute, så det borde borde borde gå bra att köra idag.

Igår kväll gjorde jag fläskpannkaka (som för övrigt är sjukt gott. SJUKT gott. Det är som om jag är gravid och har en craving på det... mitt ordförråd räcker liksom inte till att beskriva hur fantastiskt gott det är.. skumt!) Sen knallade jag iväg till nästan-grannarna på Vågmästarn och tillbringade lördagskvällen där. Väldigt trevligt, och stundtals skrattade jag så jag nästan fick ont i magen. Det behövdes! :)

Nu ska jag slänga mej under täcket i min goa säng igen. Att bara ta det lugnt ett par timmar och läsa senaste numret av Cosmo känns inte helt fel faktiskt!

Trist Lördag So Far

Sådär ja, 6 tvättar avklarade. Skönt. Vädret ute känns sådär idag, verkligen trist. Hade tänkt mej ner på stan en sväng och kika på skor, men tror jag avstår det faktiskt. Det känns inte alltför lockande, plus att jag är fast i tvättstugan till klockan tre. Stan stänger väl ändå redan fyra idag?

Förbereder mej på en ganska lång och tråkig lördag. I mitt huvud hade jag planer för lite parmys med Mickis och Mattias, men både Mange och Mattias är ju sjuka så jag vet inte jag.. Det är väl egentligen såna här dagar man ska va kul och spontan, hojta till och skrika "Wohoo - lönelördag och vi kör feeeeest!" men nää. Så kommer det nog inte bli. Fasen va tråkig jag har gått och blivit :( Men jag vet inte, finns liksom inget sug eller intresse för det för tillfället. Kanske är det humöret, eller vädret, eller garderoben, eller vad vet jag.. Ibland saknar jag mitt gamla törstiga jag, men på ett sätt är jag också nöjd över att jag vågar säga att jag faktiskt inte vill lite oftare nuförtiden.. men intresset för ferre återkommer nog :)

Nu ska jag vika tvätt och sen sätta på en film tror jag.. Hmm... Bröderna Lejonhjärta eller Ice Age, det är den stora frågan? ;p

Det var bättre på älskade Ragnars tid..

Kan man skylla på att jag saknar honom..? ;p


Fredagskvällen

Hmm, verkar som att ett av mina inlägg försvann förut. Eller så glömde jag kanske att publicera det.. Inte bara barnen på jobbet som är lite snurriga ;p Hur som helst, som jag skrev i inlägget som inte verkar ha kommit upp så blev ju inte kvällen som planerat direkt. Myset med Mange blev det inget av eftersom han lyckades bli sjuk :( Ååååh, piss! Istället kom Teta hit och underhöll mej, vi käkade tacogratäng och såg Lets Dance och Solsidan (som för övrigt var hur bra som helst idag). Slank ner ett X antal vindruvor också.. så kvällen blev inte så dum ändå, tack och lov :)

Nu blir det nog sängen för mej. Imorrn väntar tvättstugan - kuuul start på en lördag. NOT, som Felix herngren uttryckte det så fint.

Fina Bilen


Nu står den här utanför mig, parkerad å klar, den lilla bilen. Pappa tyckte att jag skulle få en bra och säker nybörjarbil. Mercedes Benz E250 CDI nånting tror jag den hette...
















Eller hur var det nu igen det var? Jaha, de va inte min bil, nej. Och jaha, det var inte den billigaste bilen jag fick låna från bilfirman, nej. En liten fråga bara... vad gör jag om nåt händer...?! Är inte riiiiiktigt säker på att min förskolärare-lön räcker till. Men äsch då, nu är det ju inte så att det kommer hända nåt, så varför ens oroa sej? Positivt tänkande nu, Jossan!

Hjärnspöken

Lite halvdum fredag idag hittills. Vet att ett par av er har frågat hur jag mår på sistone, och det är väl så det är. Mina hjärnspöken har levt om lite oftare än vanligt senaste tiden och antagligen märks det utåt också ibland. Förlåt, det är inget jag vill att ni ska behöva oroa er för, för det är inget allvarligt och jag vet att de lugnar ner sej om ett tag, precis som alltid.

Fick iaf reda på en rolig sak förut och det gjorde mej glad :) När jag städat klar ska jag gå ner på stan en sväng och möta upp Mange. Lönen kom ju idag ;p Tror att jag ska ta med mej en blomcheck som jag fick av min svärmor i examenspresent också. Av blommor blir man också glad av, och det är ju faktiskt fredag! ;D Ikväll blir det mys med Mange, det känns efterlängtat. Kommer inte ihåg sist vi ägnade mer än två timmar tillsammans i vaket tillstånd.. så det är på sin plats :)

Hoppas ni alla får en bra fredag! ♥

Lortunge?!

Sådär ja, då var man nyduschad då och här sitter jag och borstar håret. Har gjort det varje dag denna vecka, vilket inte hör till vanligheterna. Men så fick jag mej ju en uppläxning av småtjejerna sist vi hade matcher också. Haha, emellan matcherna så brukar de alltid vilja göra frisyrer på mej och eftersom jag ä l s k a r när nån håller på med mitt hår så är ju inte jag den som säger nej, direkt. Ialla fall, hade lockigt hår då och för att få det lite extra lockigt så brukar jag skippa att kamma ut håret efter duschen och bara "moussa" upp det lite. Haha, en av tjejerna slet och drog i håret för att kunna göra en inbakad fläta, men tillslut så suckade hon och kläcker: "Åhh, Jossan! Du måste verkligen lära dig att ta hand om din hygien!" Haha, så söt! Kunde inte hålla mej för skratt, trots att jag kände mej som världen sunkigaste just då :p

Några av "mina" godingar.

 


SnurrSnurrSnurr

Hjälp. Det här är första veckan som jag inte jobbar nåt extra utöver mina 60% (har inget inbokat imorrn iaf, så jag är ledig som det verkar) men det känns som att jag har jobbat dubbelt så mycket än tidigare veckor, konstigt nog. Igår och idag var otroligt röriga och slitsamma! Barnen har varit totalt speedade och supersnurriga, och de godingar som behöver lite extra stöd har stundtals känts värre än värst. Kom hem med både klös och bitmärken idag, plus att jag har fått hört både det ena och det andra skriket till mej i ansiktet.. men men, man får påminna sej om att detta bara är en sida av dessa barn.. De har ju sina ljusa stunder också såklart, och då är de så goa så att det överväger det mesta :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire väl lite slötittande framför hockeyn. Sveriges damer spelar ju bronsmatch ikväll, och även om det kanske inte är nån superhöjdar-match så kan det ju ändå vara lite kul att se även tjejerna spela..

Det Går Inte Ihop

Det är så konstigt tycker jag. För nån vecka sen fick Mange en såndär kallelse till en återträff för högstadiet. Var tydligen 10 år sen han gick ur nian i år. Och här kommer det konstiga: Jag, som bara är ett år yngre än min käre pojkvän, gick ju ganska nyss ur nian.. eller? Hur går detta ihop..?!

Sugen På En Sleep Over?

Vaknade pigg och utvilad kvart i nio i morse, skönt. Kikade ut genom fönstret och blev på ännu bättre humör - fiiint väder! Vet iförsej inte hur kallt det är på utsidan, men bara att det ser så gött ut gör att man blir på bra humör tycker jag :)

Jag har klurat lite på en sak nu ett tag. Skulle det inte vara kul och mysigt med en klassisk gammal sleep over? Spela lite spel, se på film och tôla hela natten.. ;D Nån mer än jag som är sugen? När passar det bäst i såfall? Aja, det kanske inte är så lätt att hitta en kväll då hela gänget kan, men jag tycker att det skulle vara väldigt, väldigt kul om vi fick till det iaf!

Det skulle kunna bli en ganska bra kväll, eller hur? :)


Frys-Nisse

Kom hem efter åtta, slängde i mej mat och sen dess har jag suttit och halvnickat i tv-soffan framför OS. Känner mej trött och väldigt frusen så jag tror faktiskt att jag ska hoppa ner i säng på stört, fast klockan är så lite. Är ju ledig imorgon också, så jag hoppas på en lång sovmorgon! :) Sen bär det iväg till morfar, dags att vara duktiga barnbarnet igen och ta ett varv med dammvippan och skurmoppen. Var ju faktiskt rätt längesen nu. Blir nog lite matlagning också, om jag har tur så är det kycklingfilé och potatis som står på menyn. Skönt med lite variation från pulvermoset och den gråa korven som vi annars brukar fixa till ;p


En liten fundering innan sängen bara. Det här med backhoppning.. visst är det en frän sport men är den inte otroligt idiotisk också?? Slänga sej i full fart rakt ut i luften och flyga så långt.. måste ju vara totalt livsfarligt! Och hur mår knäna när man landar i den farten..?! Aja, inte mitt problem och jag har ju aldrig testat så jag ska väl egentligen inte uttala mej.

Gonatt på er! ♥

Eldprovet

Okeeey. Supersugen Jossan + hembakat i frysen = inte helt jättebra. Känns lite som ett eldprov; kommer jag att klara att stå emot suget? Måste måste måste. Tankar som "jag kan ju ta en bara" och "jag har ju varit så duktig, så det förtjänar jag ju" osv trängs med det lite mer vettiga förnuftet som inser att skulle jag falla dit idag så skulle 3 månaders kamp vara helt i onödan.. I min värld finns ju tyvärr inte "bara en" i praktiken. Men men, bara att bita ihop och koncentrera sig på att laga lite mat istället. Proffs säger ju att man minskar sötsuget genom att hålla sej lagomt mätt och äta regelbundet (yeah right, liksom) så jag får väl se till så att min middag snart står redo på bordet istället :)

Kôrv Å Brô

Japp, idag festar jag till det med en riktigt lyxig lördagslunch. Det är strax dags för mej att bege mej iväg på lite handboll med de stora brudarna. Skönt att bli upphämtad alldeles utanför dörren; det är ju typ snöstorm utanför fönstret och jag har ingen större lust att gå ut och pulsa i den. Var ut en sväng imorse direkt när jag vakna för att se om bilen stod kvar (har varit nojjig hela natten.. är den stulen? felparkerad? insnöad? ljuset på? det här med bil passar inte mej ;p) och de få minuterna jag fick gå då räckte för min del :p

Ikväll blir det återigen en lugn kväll för min del, fast denna gång med lite sällskap. Vi beger oss nog av mot Astrids fina lya och kikar på Melodifestivalen å så. Inte för att det är nåt favoritprogram direkt, men det funkar ju att ha på i bakgrunden, medan man kan sitta och snacka och vara lite social under tiden.

Nej, nu åker handbollsoverallen på!


Freitag

Bjöd på fika på jobbet. Slutade tidigt. Fick tummen ur och röjde undan lite grann i lilla lyan. Hängde lite med pappsen, både här hemma och en sväng ute vid Bergvik. Fyllde på kylskåpet + garderoben. "Blev med bil" över helgen. Det har varit min fredag det. Nu blir det hockey-hejjande all by my self. Ska nog unna mej en cider som sällskap; det är ju fredag och jag har glömt att köpa dricka. Katastrof!! ^^

God Morgon Sverige

Lycka till idag, goding! ♥

Jag håller tummarna för dej


Jag Har Fastnat... Igen.

Nu är jag så trött så jag nästan mår lite illa. Har haft obehaglig huvudvärk sen jag gick till träningen förut också :( Ändå har jag inte fått tummen ur och masat mej ner i sängen, trots att jag inte har nåt speciellt för mej. Men men, inte så att det hör till ovanligheterna direkt; skräll att man fastnar här i onödan och längre än planerat :p

Dags att blåsa ut ljusen och sussa.

Dröm sött! ♥


Mellanlandning

Tidig arbetsdag idag och därför hann jag återigen hem emellan jobb och träning. Gött! Ska byta om här hemma så slipper jag kånka på den där tôliga bagen fram och tillbaka :) Idag var det lax, potatis och smarrig sås på jobbet.. mm, tackar! Åt så jag nästan sprack. Inte riktigt, men jag är fortfarande mätt efter 3 timmar, och det mina vänner är någon form av personligt rekord för att vara moi.

Min arbetsplats bokade mej för jobb även på fredag, tackar tackar. Min 60%-tjänst ser bra ut hittills, än så länge så har jag bara varit ledig en förmiddag på dessa tre veckor.. Lika bra att passa på att jobba när man blir erbjuden, än så länge har jag inte hunnit tröttna på mitt yrkesval :)

Nu blir det träning. Adios!

Fettisdag

Just det, idag är det ju fettisdagen :) Antar att det är många av er som smaskar i er semlor just idag, nowdays finns det ju massa olika sorters klet, tårtor, längder osv osv. För min del blir det ingen semla i år heller (tror inte jag ätit semla sen typ.. 2006) men skull jag göra det så skulle jag nog hålla mej till en "klassisk" variant. Gärna hembakad som mamma brukade göra, mums. Nu blir det ju inte så tyvärr, men men, får försöka se det som att även om jag  tycker om semlor, så är det ändå inte någon superduper-favorit som jag totalt döööör om jag inte äter nån ;p

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Själv ska jag ge mej iväg till bussen nu för att göra ett par timmars jobb, sen blir det en sväng till min kusin som har kalas idag. Grattis grattis, Linnea! ♥

Meeera Snö!

Idag har jag alltså en ledig dag, men de frågade mej igår på jobbet om jag kunde hoppa in och jobba ett par timmar i eftermiddag ändå. Gärna för mej, jag ska ändå dit på personalmöte 17-19 så då passar det bra att åka dit lite tidigare och tjäna lite pengar också :)

Men fortfarande innebär det att jag har hela förmiddagen ledig så jag ska passa på att göra massa bra saker. Ringa lite viktiga samtal, plocka undan disk (går knappt att komma in i köket längre, hur går det till egentligen..?!) och lite andra braiga saker. Men först ska jag börja dagen med en promenix med Mickis. Drog upp persiennen och konstaterade att det faller meeer snö utanför fönstret. Typiskt, inte lika trevligt att gå då, men men. Får ju iaf sällskap under promenaden, det är alltid trevligt!

Inflyttningsferre

Min kärleksdag har bestått av sovmorgon, oboy, handboll och kvällsmys med Mange. En ganska bra dag med andra ord :) Fick också träffa Jesper en snabbis och passade på att krama och pussa på honom lite extra, för idag flyttar han!! Känns inte jättekul för min del (plötsligt förstår jag inte hur ja ska klara mej, trots att vi ses långt ifrån varje dag annars) men jag är väldigt glad för hans skull :) Hoppas verkligen det kommer gå bra för honom därborta! Om inte annat så är det väl bara att packa ihop sakerna igen och flytta hem igen.

Maria och Viktors inflyttningsferre var riktigt lyckad igår. Hade även väldigt kul på Tempel, trevligt värre! Att gå på krogen har känts lite halvsegt på sistone för min del, men igår var det som sagt riktigt kul :)


Det tjusiga värdparet


Har blivit sämre på att ta festliga kort på sistone. Det blir fem minuters användning
av kameran, då man trycker av de klassiska "ta-kort-på-oss-själva-bilderna". Sen
lämnas den stackars kameran i sticket, och andra saker, som att släcka törsten,
blir allt viktigare.. Aja, bra kväll var det iaf :)

Upp Och Ner, Ner Och Upp

Mitt humör och mina känslor åker berg-och-dal-bana med mig för tillfället. Jag är ju såndär som helst inte tänker på hur jag mår och vad jag känner egentligen, eftersom jag ofta är lite för rädd för att känna efter på riktigt. Antar att det finns vissa saker som jag borde ta itu med, men har varken ork, lust eller mod till att göra det..

Hur som helst, sista tiden har det känts som att det har varit extra mycket upp och ner med humöret. Jag känner mej väldigt lätt-irriterad och blir ledsen och grinig för minsta lilla. Börjar undra om detta kan ha nåt samband med att jag bytt p-piller för ett par månader sen... Märkte inte av några biverkningar av min förra sort, men folk säger ju att man kan påverkas av sina p-piller så varför skulle inte jag kunna göra det? Kan ju såklart vara en slump också, men funderar faktiskt på att kontakta barnmorskan i veckan och prata lite om det. Om inte annat för att jag börjar tröttna på att ha ständig mens.. ;/

Men, men. Ikväll är det inflyttningsferre hos Maria&Viktor som gäller. Det blir grejjer det! Kul lördag på er!

Sova Över

Så har man gjort sina två veckors fulltid på jobbet då, så från och med nästa vecka blir det till att jobba 60% som vi tidigare bestämt. Bara att hålla tummarna på att få vicka, det löser sej nog :)

Fredagskvällen har varit lugn. Har haft tvättstuga, kikat på Solsidan och käkat tacos. Lyckades hålla mej i från att somna i Manges knä ända till klockan 22.50 idag, nytt rekord tror jag! Idag är det en stor dag för oss, Mange ska nämligen sova över för första gången på länge (pga det brutna nyckelbenet). Det känns lite spännande, måste jag säga. Som om man var 14 år och man fick lov att sova över med pojkvännen för första gången, haha.

Kurragömma + Pulkabacken + Sluta Tidigt = Bra Dag

Att börja tidigt innebär såklart att man också slutar tidigt :) Första dagen sen jag började jobba som jag är hemma innan 19.00. Gött! Idag har jag varvat dagen med kurragömma och att leka i pulkabacken. En helt okej dag hittills med andra ord ;D

Eftersom jag öppnade så tidigt så lånade jag pappas bil och körde till jobbet. Tack vare det så hann jag hem emellan jobbet och handbollen, så nu ska jag bara gå å dra här hemma i en timme innan det är dags att dra sig iväg mot Forshaga igen. Hmm, ibland känns det som att jag spenderar mer tid i Forshaga nu än vad jag gjorde när jag bodde där, haha.

Hade tvättstuga igår också, men hann bara slänga i en omgång med tvätt, tyvärr. Fick hänga blöt tvätt högt och lågt i min lilla lya. Därför luktade hela lägenheten nytvättat när jag klev innanför dörren idag, alltid nåt positivt!

Nej, om man skulle ta å vika in tvätten nu direkt så har man det gjort. Har ju som sagt en timme över nu ändå. Ikväll håller jag tummarna för att få träffa min goding-bror en sista gång innan han flyttar till grannlandet "på riktigt"!


Gonattgonattgonatt

Det har varit en lång men ganska trevlig dag. Imorrn står klockan på 04.45 så därför säger jag godnatt nu med detsamma. Nighty niiiight ♥

Måndagskväll, En Ganska Vanlig Sådan

Mhm, bloggen väljer att krångla idag märker jag.. Dryyygt! Annars är väl allt under kontroll här, känner mej lite trött och frusen, men för övrigt mätt och belåten. Har spenderat kvällen i soffan framför tv:n och bara tagit det  lugnt. Klurade på om jag skulle åka till mamma och lämna tillbaka bilen, men näää. Vägen hem kändes aaaaalldeles för lång, tyvärr. Och varför göra nåt idag som man ändå kan göra imorgon? ^^

Imorn ska vi ha smågrupper på jobbet och jag klurar på att göra lite olika experiment. Förhoppningsvis skulle detta vara uppskattat bland barnen, och jag tror inte att de har gjort så mycket sånt tidigare. Ska kika runt lite på nätet efter tips, sen blir det sängen för min del. Sussa sött!

Slut På Veckan

47 minuter återstår av den här veckan och det är dags för mej att krypa ner i sängen. Det har ju varit en ganska lugn och skön helg (trots att mitt humör har pendlat upp och ner som världens jojjo) så nu har jag krafter kvar att ta tag i en ny arbetsvecka. Jobbar heltid även veckan som kommer, brabra. Ska försöka jobba så mycket som möjligt framöver, för vem vet.. Då kanska man tillochmed får råd att ta sig lite semester i sommar?! ;D

Botox

Läste i Metro häromdan att ett snapsglas fyllt med ren Botox skulle räcka till att ta dödhela Sveriges befolkning. Läskigt! Ibland undrar jag vart världen egentligen är påväg.. (japp, såhär seriös är jag nowdays ^^) Jag menar, det blir allt vanligare bland både kvinnor och män att spruta in sånt här gift i sig, trots att många antagligen fattar att det inte kan vara speciellt hälsosamt.. en del väljer tillochmed att göra det själva hemma, för att spara pengar :S Måste ju vara livsfarligt ju!

Jag tycker såklart att alla får göra som de vill, det är upp till var och en, och jag har väl ingen rätt att döma människor som väljer att försöka se yngre och "snyggare" ut. Jag tycker bara att det är väldigt synd att det har blivit som det blivit; i mina ögon är det ändå rätt vackert att åldras. Men vem vet, om ett par år så kanske det  är jag som sitter där och väljer att använda Botox, det vet man ju inte. Jag kan ju bara hoppas att jag aldrig, aldrig faller för såna sjuka ideal som det är nu..

Nej, nu har jag varit seriös tillräckligt länge! Dags att fara iväg på handboll, solen skiner och det gör mej inget alls att lämna lägenheten ett par timmar :)

Lite Lördagssysslor

Denna lördag har bestått av allt från sovmorgon, städning, en tur ut till Bergvik, shopping på IKEA, storhandling, filmmys med Mange och Elin och massa skratt framför ett par avsnitt av "Kvarteret Skatan". Tog ett ganska dumt beslut när jag valde att skippa vinterjackan och använda min tunna blå vindjacka när vi skulle ut på stan; trots att det inte är -20 längre så är det heller ingen sommarvärme direkt... brr, kallt va det! Aja, om man ska se nåt positivt i det så var det mkt lättare att stänga den än vad jag minns att det var sist jag använde den jackan.. Alltid nåt ;p Skönt att få en bekräftelse på att det går åt rätt håll, även om det går väldigt, väldigt sakta..

Upptäckte precis att klockan var hur mkt som helst, inte så konstigt att jag känner mej trött alltså. Får bli sängen nu, har sovmorgon imorrn igen.. skönt! Sen bär det iväg på lite handboll med minstingarna :) Sussa sött!


Vuxenpoäng Eller Idioti, Kalla Det Vad Du Vill

Hm.. vet inte om det räknas som vuxenpoäng eller om det bara kallas för ren idioti att dra igång projekt "frosta-av-frysen" halv sex en fredagskväll, men nu är det iaf gjort. Har gått och tänkt att jag måste göra detta länge, men det har inte blivit av förrän idag. Tyckte att det var en fantastiskt strålande idé först när jag började, men när jag låg där på knä i is-vatten och slet med kniv och kokande vatten så tyckte jag inte alls att det var lika fantastiskt längre.. Aja som sagt, nu är det avklarat och allt annat som stod på min "måste-göra-lista" får jag helt enkelt göra imorgon istället. Är ju faktiskt ledig, tillochmed från handboll, så jag måste ju ha nåt att göra imorrn också. Och vad passar bättre än en storstädning en ledig lördag...? ^^

Ha en mysig fredag!

Chaffis

Jaha då sitter man här och väntar på att agera chaffis om ett par timmar. Känns läskigt som fan men jag måste ju!!! Dels för min egen skull (måste börja fatta att jag kan köra bil snart) men också för att Mange inte tar sig hem på nåt annat sätt. Mina två största orosmoment är för tillfället att a, hitta dit och b, väglaget. Haha, är väl ungefär allt det som att köra bil handlar om, men ni fattar. Känner mej iaf inte så superorolig för att få motorstopp eftersom jag snyltat till mej pappas automatbil.. Alltid något! ;p

Sen har vi ju det här med sömnen också.. Ska man lägga sej nu och sova i ett par timmar eller ska man hålla sej vaken ända tills det är dags att åka? Vilket blir man tröttast av och vilket kommer kännas bäst när klockan ringer imorgon vid sex-tiden? Hmm... att sova eller inte sova, det är frågan...

Ny Almanacka

Idag var jag faktiskt ganska trött när jag kom hem efter jobb + träning. Därför blev jag lite extra glad och uppmuntrad när det låg ett lite paket på hallmattan och väntade på mig. Har beställ en ny almanacka från samma ställe som jag gjorde förra året (www.personligalmanacka.se) och jag känner mej nöjd även i år. Förra året var det en lila som gällde, i år fick det bli en blåare variant med sött mönster på. Tjusigt värre! :)

Perfekt examens-present från Mange som jag nu äntligen kan börja använda! På tal om Mange, imorron kommer han äntligen hem från Åre. Tror faktiskt att han tycker att det ska bli lite skönt att komma hem också; med ett brutet nyckelben och varken möjlighet att åka skidor eller festa så är det väl ingen större idé att va i Åre. Stackars stackars min goding, han som sett fram emot den här resan så länge... men men, hur som helst så är det bara drygt ett dygn kvar innan han är på hemmaplan igen! ♥


VG - Tackarrrr!

Idag fick jag mail av min examinator som berättade att hon rapporterat in våra betyg från examensarbetet. Fasen va gött att slippa vänta i flera veckor, för en gångs skull gick det riktigt fort även från universites-lärarnas sida ;p Och inte nog med att det gick snabbt att få betygen, jag fick VG. VG!! Fasen va nöjd jag känner mej, känns helt underbart att avsluta på topp!! Nu är det bara att publicera arbetet, ansöka om examensbeviset och sen känna sej riktigt stolt med sina 3.5 år vid Karlstads universitet :)

Ungefär såhär glad blev jag över

mitt VG ;p


1:a Dagen

Idag har det varit en väldigt lång dag; gick hemifrån vid sju-tiden, gick direkt på handbollen och var inte hemma förrän efter åtta ikväll. Men det gjorde inte så mycket faktiskt för dagen har varit övervägande positiv :) Första dagen på jobbet kändes bra (har ju varit där en hel del tidigare å jobbat, så det var ju inte helt nytt) och även resten av dagen har känts positiv. Med supermånga lager kläder på kroppen så gör det mej inte ens nåt att det är så kallt ute som det är. Jag har varit på bra humör, helt enkelt :D


RSS 2.0