Positivt Tänkande

Vilken jäkla skön start på helgen! Vaknade vid åtta och låg kvar i sängen och läste ut boken jag låna av mamma i söndags. Sen drog jag på mej lite kläder och tog en löparrunda. Efteråt slängde jag mej direkt i duschen och sen fixade jag fram frukost och läste Metro. Här sitter jag därför fortfarande, i turban och nattlinne och klockan är halv-tolv. Göööött! :)

Har inte sprungit på hur länge som helst och kände mej verkligen som en Barbapappa med cementklumpar på benen när jag sprang där och flåsade.. men sen efteråt så bestämde jag mej för att tänka om och istället försöka se det som att jag var grym som faktiskt sprang överhuvudtaget. Det gick som sagt inte fort, men jag orkade längre än vad jag trodde innan att jag skulle göra. Och vem orkar egentligen bry sej om ifall nån såg mej och ansåg att jag sprang sakta?! Det är ju för min egen skull jag försöker och jag vet att jag varit jätteduktig med kost och promenader hittills i år, att det gett resultat och att det hela tiden går åt rätt håll. Så det så!

Därför gick jag från att känna mej otränad och dålig till att känna mej skitglad och ganska nöjd. Asbra! Nu ska jag blåsa håret och ge mej ner på stan en sväng. Hade hoppats på fint väder och grillning ikväll, men det verkar rätt grått ändå.. får se vad/om det blir nåt valborgs-firande ikväll.. Det märks ;D

Bild från vårat 2-årsfirande i tisdags..

ge mej sol, värme och jordgubbar även ikväll!


Lite Vin Har Väl Ingen Dött Av...

... snarare tvärtom! ;D Men att de skulle bli vinpimplande två dagar idag, två vardagar i rad, var väl inget planerat direkt men nu blev det så och då får det va så. Igår var det ju 2årsfirande, och idag var det häng med pappa och Jesper (som är hemma och hälsar på) som gällde. Vi gick till Pitchers och käkade, sen satt vi kvar och kikade lite fotboll. Jättegött och trevligt, minsann!

Nu ser jag typ i kors och klarar snart inte att hålla ögonen öppna längre. Finns bara en sak att göra med andra ord, och det ska bli såååå gött!

2-årskalas För Mange&Joss

Tänk att det har gått två år. Två hela år sen Elin tog tag i saken och "tvingade" mej att fråga rakt ut om vi var ett par eller inte. Det var vi tydligen, och sen dess har det liksom bara rullat på..! Ska jag vara ärlig så trodde jag nog aldrig i början att vi skulle vara ett par såhär länge, det trodde nog inte Mange heller. Men nu har vi faktiskt varit det och det har varit två mysiga och fina år tillsammans :)

Även denna dag har varit väldigt mysig. Vi hade tur med vädret och därför har vi lunchat och myst tillsammans ute vid Skutberget. Skutberget har blivit lite av "våran plats" (inte för att jag inte fattar att det är många andra som också åker dit ibland) men vi hänger där tillsammans ibland och vi båda trivs där väldigt bra. I picnic-väskan hade vi packat ner allt från brie-ost till jordgubbar, och jag lyckades tillochmed slumra till där en stund i solen.. mmm!

Kvällen spenderade vi nere på stan. Först tog vi ett glas vin Tempels uteservering och sen fortsatte vi till Pace. Vi hade ju planerat att gå till Alfie precis som vanligt, men där var det fullt och det gjorde faktiskt ingenting. Nu blev det en mysig kväll på Pace istället med massa god mat och gott vin. Mätt och belåten ska jag nu rulla mot sängen. Gonatt gonatt! :)

Fetinglön

Mohahahha. Mitt lönespec visar att lönen jag får imorrn är nästan dubbelt så stor som den varit de sista gångerna. Mohahahah igen. Just nu gör det inget alls att lönen krånglat så ett par gånger, så därför har hela lönen + två månaders extrajobb hamnat på denna utbetalning. Mohahahaha för tredje gången.

Ok, jag vet preciiis vad jag ska göra med pengarna också eftersom jag antagligen kommer att vara arbetslös i sommar, men det väljer jag att inte tänka på förrän imorrn kväll. Först ska jag njuta av att se massa siffror på kontoutdraget! Mohahahaha för sista gången.


Ge mej en slant utöver det vanliga och jag är nöjd

"En Liten Sväng"

Idag skulle jag gå över till mamma en liten sväng för att låna Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst". Eftersom min söndag nästan inte innehöll några planer alls så tyckte jag att det skulle passa perfekt att roa mej med den boken under dagen. Men den lilla svängen hos mamma blev helt plötsligt 7 timmar (det brukar iförsej bli längre än planerat, så jag borde väl inte va förvånad egentligen) och tillslut var det dags att knalla direkt därifrån till Maria som jag bestämt träff med under kvällen.

Var längesen jag träffa Maria och hos henne blev det oavbrutet tjatter i flera timmar. Stackars Viktor! Men men, skönt att få prata av sej lite ibland, det behöver man har jag märkt :)

NU ska jag lägga mej och läsa lite, precis som jag tänkt med denna söndag, sen blir det godnatt och uppladdning inför nya veckan. Hoppas ni alla haft en bra helg! Sussa sött

Cry Baby

Snipp snapp slut, så var sagan för de stora tjejerna slut då. Jag har vetat det ett tag, det är det enda rätta med tanke på hur få de är och det ska bli skönt att bara ha ett lag att koncentrera sig på till hösten. Men ÄNDÅ så kändes det lite sorgligt och väldigt konstigt idag att säga hejdå till gänget. De få som faktiskt anstränger sig och sliter är ju så goa tjejer och jag skulle så gärna vilja ha kvar dem och få till ett A-lag nån gång i klubben.. jag vill ju också spela!! Men som det ser ut nu så håller det ju inte och det är bara att inse att man hindrar dem och riskerar att de tappar intresset om man stångar sej blodig och försöker hålla kvar ett lag som det egentligen inte finns underlag för. Tyvärr. För återigen, vilka goa tjejer det är... man har ju ändå hängt med dem regelbundet i flera år nu så det är klart att man bryr sej om dem och tar dem till sej. För att inte tala om de få, men helt underbara föräldrar som engagerat sig i laget under åren. Hjälp, nu börjar jag nästan gråta här hemma igen när jag tänker på det. Att jag ska va så blödig!!! Jag har vetat det länge ju, och det kommer verkligen bli skönt nästa säsong att bara ha ett lag att engagera sig i. Och det är det bästa även för tjejernas skull. Men det var faktiskt förvånansvärt jobbigt förut att krama tjejerna hejdå och avtacka föräldrarna. Aaaw. Godingar ♥ Vågar inte ens tänka på hur det ska gå när jag ska säga hejdå till det mindre laget en vacker dag. Hujedamej.... :S

Brunch

Vid flera tillfällen har jag och Elin försökt få till en brunch tillsammans men det har aldrig blivit av. Sist när vi planerat in brunch så fick jag magsjuka och sen dess så har Elin jobbat alla helger tyvärr. Men igår när Mickis var här så kom jag på att jag faktiskt kunde släpa med mej henne istället (jag menar, det viktigaste är ju att JAG får mat ^^) så idag ringde jag och bokade bord. Tyvärr så höll de på att renovera på Plaza så det var inte så fint för tillfället, men det fanns massa gôtt att käka så det gjorde inte så mycket. Mums!

Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så jag kan bege mej iväg på handbollsavslutning. Lite ovanligt att lägga avslutningen en lördagseftermiddag, men men.. det blir nog bra ändå.

Viiiiin

Vin hos Elin kändes väldigt trevligt och bra, men inte tillräckligt bra för att jag skulle orka följa med ut. Men men, trevligt att hänga med fina tjejer ett par timmar iaf :) Nu blir det snart sängen för min del, imorrn blir det nog en bra lördag med handbollsavslutning och lite annat smått och gott! Sussa sött ♥

Fru Snigel

De sista dagarna har jag mestadels gått runt som på bilden. Jag vet, det blir bara snyggare och snyggare ju mer man tänker på det ^^.  Men idag mår jag faktiskt lite bättre, kanske kan det bero på att jag sov 13 timmar inatt.. Det är vad jag brukar sova på två nätter ungefär, men det behövdes har jag en känsla av. Och igår gjorde jag faktiskt nåt som jag inte har gjort förut. Egentligen skulle jag ju ha jobbat idag på ett ställe jag inte varit på på jättelänge, men jag ringde faktiskt till dem igår och förvarnade dem om hur jag mådde. Även om jag absolut kan jobba, så kanske det inte vore så jättesmart och därför ville jag ge dem chansen att få tag på en annan, fräschare, vikarie. Känns jättedumt att ringa och i princip ställa in, men det var nog smart och idag känner jag mej rätt nöjd över det faktiskt.

Därför kan jag också för första gången säga att jag "jobbar hemifrån" idag :P Sitter med utvecklingssamtal och överskolningspapper och ska försöka få till nåt bra om de små juvelerna på jobbet. Ikväll verkar det som att det blir ett par glas vin hos Elin också. Får se om jag slår på stort och hänger med ut också, beror på hur jag känner mej under dagen. Trots att de är snygga så är jag inte jättesugen på att ta med snigeltussarna ut ;)


Lejonkungen

Idag kom Mange hit och gjorde mat åt mej. Jag är ju hostig, snorig och lite sjuk så en smula bortskämd måste man väl få bli ;p Han hade också med sej Lejonkungen som vi har kikat på. Mysig film! Så jäkla fin liksom :)

Nu blir det sängen för mej, hoppas jag är piggare imorrn igen. Är väl tveksam till att ja borde jobba egentligen när jag mår som jag mår, men jag håller tummarna. Jag har inte råd att vara hemma! Jag vill inte vara hemma heller för den delen..

Sussa sött,

"Sebbe"

Filmen "Sebbe" var rätt bra, men ingen feel-good-film precis. Vi var ju förberedda på att den inte skulle vara så munter, eftersom den handlar om en 15-årig kille som har det tufft både i skolan och på hemmafronten, men den var verkligen bedrövlig :(

Och det värsta med såna filmer tycker jag är att man kan inte skratta bort det och låtsas som att det är påhittat... Dessa trasiga barn med taskiga hemförhållanden finns överallt, säkert fler än vad man tror :( Man kanske skulle bli fosterfälder när man blir äldre? Man kan ju inte rädda alla, men att underlätta och hjälpa för någon skulle ju kunna  bli livsavgörande för just den personen. Hm, jag är nog inte stark nog för att klara det, men det tål att tänkas på..


Bilder Från Potatiscupen

FHK såklart!

Stora lagets målis visar att hon faktiskt

kan va smidig, bara hon vill ;)

Karaoke för "min" skull. Om vi vunnit hade jag och andra tränaren

lovat att vi också skulle sjunga karaoke, för deras skull..

s y n n att vi inte lyckades vinna ;p

Line up. Nervöst att få springa in i mörker och

stå i rampljuset inför så mycket publik, men

det fixade tjejerna bra!

Lite trötta och ledsna, men ändå rätt

nöjda tjejer direkt efter finalen


Mamma-Häng

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och det kändes bra att vara med. Det är ju inte så svårt att ha utvecklingssamtal egentligen, bara man tänker på hur man formulerar sig och är noga med att släppa in förälderns tankar och åsikter..

Idag är jag alltså ledig och jag tänkte spendera en stor del av dagen med mamma. Snart ska jag göra mej i ordning, sen ska jag hämta upp mamma så vi kan åka iväg och luncha tillsammans. Har inte riktigt bestämt vart vi ska gå än, men det märks. Ikväll blir det sista handbollsträningen som det verkar, och sen blir det bio med mamma. Vi tänkte se en film, Sebbe, som vi ville se förra helgen vi gick på bio, men då gick inte den filmen här i stan. Därför tar vi den ikväll istället :)

Sliten..

Idag känner jag mej trött, sliten, febrig, hostig och har ont i halsen men det har det varit värt. Det brukar ju faktiskt vara såhär när man kommer hem från cup :) Var kul att komma tillbaka till jobbet idag, va ju ledig i fredags så det känns som det var längesen man träffade guldklimparna där.. men det var såklart jobbigt att inte känna sej helt pigg och jag önskar att jag hade sovmorgon imorrn. Jag är ju ledig, men ska vara med på ett utvecklingssamtal 08.30. Känns drygt och onödigt just nu, men när jag sitter där och ska hålla mina egna samtal själv för första gången nästa vecka så kommer det kännas väldigt skönt att jag var med på morgondagens möte. Därför är det godnatt för mej nu minsann!

Silver!!!

Vilken helg det har varit!!! Jag är så glad och stolt (jag vet, jag tjatar om det jämt) och på nåt sätt lyckades vi ta oss hela vägen ända till final :) Jag önskar att jag kunde ta åt mej hela äran för att de är så duktiga, men det kan jag inte.. de här tjejerna är verkligen speciella! Tyvärr förlorade vi finalen med två mål eftersom vi va alldeles för nervösa men såhär ett par timmar efteråt känns det rätt okej ändå faktiskt.. :)

Nu blir det sängen på stört. Längtar så efter att få sova flera timmar i sträck, utan att vakna av att man har typ frost i ögonfransarna. Jäklar va kallt det har varit på nätterna. Ska aldrig mer åka på cup och vara "smart" och skippa täcke, påslakan tar mindre plats men värmer nada har jag upptäckt efter denna helgen ;p

Tofflor Och The Voice

Självklart kunde jag inte sova så länge som jag tänkt mej, men det gör inte så mycket eftersom jag kan passa på att se The Voice istället. Det är en grej med skoltiden jag saknar ibland; man hann nästan alltid käka frukost framför The Voice. Nu hinner jag inte alls se det lika ofta och länge, men det är det värt förstås. Gött att jobba ändå! Speciellt när vädret är som det varit den här veckan, ut med ungarna bara så kan man "råka" stå vänd mot solen medan barnen leker... ;D

Sitter även och väntar på att affärerna ska öppna. Har tjatat på tjejerna i typ en månad över att de måste ha med sig tofflor till cupen. Jäkligt gött och smidigt att glida runt i mellan matcherna. Men när jag skulle packa igår så insåg jag att jag själv inte äger några, otroligt rutinerat av mej känner jag.. inte. Aja, hinner iaf ner på stan utan problem och jag ska ju ändå bort till mamma och hämta bilen. Mange kör mej till samlingen så slipper jag släpa alla väskor på bussen, tackar tackar för det.

Hmm.. ska man packa ner bikini också tro? Känns inte som att den kommer komma till användning, men förra året när vi var på Höfers Cup så kunde man ligga ute litte granna mitt på dan.. Ta med eller inte, det är den stora frågan det.. dagens i-landsproblem antar jag ^^

Potatiscupen

Då är man packad och klar då, i princip. Imorgon drar nämligen jag och resten av vår lilla klubb iväg till Alingsås för att spela Potatiscupen. Det ska bli riktigt kul faktiskt, vi brukar ju alltid åka till Färgelanda och spela gamla hederliga Höfers Cup, men i år kände vi oss lite wild and crazy och ville prova nåt nytt... Haha, mitt stora lag, de som är ca 16 år, åker dit med målsättningen att ha roligt tillsammans och de mindre, de som är 10 år, åker dit med målsättningen att vinna cupen. Hmm, man skulle kunna tycka att det borde vara tvärtom men... ;p Aja, det ska iaf bli spännande, jag har försökt förklara för mina småttingar att även om man är bäst i Värmland så är det ingen självklarhet att man kan plocka hem en sån stor cup som Potatiscupen utan problem... men vi får väl se ;p Duktiga är de ju och kul ska vi ha med båda lagen iaf!

Med andra ord så blir det en rätt lugn helg. Eller, lugn kanske är fel ord att använda, men det blir iaf inget festande eller roligt häng med mina vänner. Jag får passa på att önska er alla en bra helg! ♥

Jag i dräkten jag kommer bo i under helgen


Post! :)

Jag blev gladare än vanligt igår när jag kom hem från jobb och träning, eftersom det låg 3 trevliga saker och väntade på mej på hallmattan. Det var ett nytt nummer av Cosmo, min efterlängtade deklaration (som innehöll ett rätt positivt besked) och ett handskrivet brev. Ett riktigt brev, liksom! Sånt blir man ju, eller iaf jag, väldigt glad av :) Det är inte alltför ofta man får vanligt post nowdays, utan oftast är det ju sms eller mail som gäller. Jag gillar handskrivna brev, borde se till att själv skriva det lite oftare... Jag vet ju själv hur glad man blir när det dimper ner ett sånt i brevlådan :)

Målsättning?

- Okej, tjejer. Ni gjorde en bra träning idag, men ni tôlade lite för mycket emellan övningarna idag faktiskt. Imorrn kör vi en minst lika bra träning fast utan massa prat. Sen efter träningen ska vi också prata om vår målsättning inför helgens cup. Förstår ni vad jag menar då?

- Jaaaa, det är klart. Det är när man pratar om vart man ska sätta bollen i mål, eller hur?


Haha, söta, söta tjejer. De är ju så duktiga, så ibland glömmer man att de faktiskt är ganska små fortfarande... ;P


Glädjespridare

Läste på min kära vän Marias blogg igår att "det är så himla härligt att umgås med en människa som utstrålar glädje med hela sin uppenbarelse." Och jag håller med, för jag vet vad hon menar. Man kan verkligen själv hamna i ett lyckorus bara av att vara i närheten av nån annan som verkligen mår bra och utstrålar detta.

Jag vet också att jag på senaste tiden har varit långt ifrån att vara en sån här glädjespridare. Under våren har jag och mitt humör åkt bergochdalbana och självklart är detta inte bara påfrestande för mej själv, utan även för de som befinner sig i min närhet. Jag fattar att det inte är så lätt och roligt att stå bredvid alla gånger, va fasen, jag blir ju också skit-less på mej själv när det är så.

Men jag försöker att se det som att det ändå är något positivt att jag faktiskt vågar va ledsen och tråkig utåt. Jag vågar säga ifrån och säga nej när det är något jag inte vill, trots att jag oftast får dåligt samvete och kan älta de (små eller stora) beslut jag tar i timmar. Detta är saker som jag insett att jag verkligen måste öva mycket på och jag inbillar mej också att jag blivit lite bättre på det redan. Kanske har jag blivit bättre på det för att jag blivit mer medveten om det, eller för att jag liksom insett att jag måste börja våga vara lite mer mej själv bland mina nära och kära. Riktiga vänner klarar ju det. Och det är ju positivt att jag faktiskt blivit medveten om dessa saker, för målet är ju att det ska leda till att jag tillslut blir lite gladare, starkare och mer nöjd med tillvaron.

Bilder från stugan, ett ställe som

verkligen får mig att känna känslor

som jag gillar att känna ♥


Bättre Sent Än Aldrig

Dagen blev toppenbra. Jag har hunnit både att städa och vara ute i solen och njuta. Röjde upp en hel del här inne, och sen tog jag en välförtjänt paus ett par timmar ute i solen. Så jäkla gött! När det var det dags att fortsätta städningen igen så tog jag tag i projekt "fönsterputsning". Jag säger bara h e r r e g u d. Det var ingen lek minsann, och jag vette tusan om det blev så mycket bättre men nu är det gjort iaf. Och jag känner mej så otroligt stolt över mej själv! ;D Jag har ju nämligen aldrig gjort detta förut (jaa, ja vet. Jag har bott här i 2.5 år...) eftersom jag trodde att man inte behövde göra det själv när man bor i hyresrätt. "Vadå, kommer det ingen och gör det åt mej? Sånt ingår väl i hyran?" sa jag för ett par år sen när Mange berättade för mej att man fick tvätta sina fönster själv. Sen dess har jag liksom vägrat göra det i ren protest för jag TYCKER faktiskt att nån kunde va så snäll att komma och göra det åt mej... ;p Men men, idag fick jag nåt jäkla ryck och tänkte att jag kunde ju lika gärna prova. Som sagt, hur bra det blev låter jag vara osagt men nu är det gjort iaf :)


Städa Eller Sola.. Hmmmm......

Igår blev det biomys med mamma, vi valde att se "Remember me" som var en helt klart sevärd film. Idag har jag lovat mej själv att städa klart det jag inte hann igår, men nu lockar solen utanför fönstret allt mer... när jag var ute och gick förut så var det så skönt så man nästan ville ta av sej till kortärmat ju :) Men det är klart, sätter jag igång nu direkt så hinner jag ju båda delarna. Det är det där att få tummen ur, som brukar vara mitt problem ;p

Annars har jag inga speciella planer för söndagen än så länge. Får väl se vad som händer :)

Äntligen...


... så har mitt examensbevis hittat hem till mej :) Jag började nästan bli lite orolig att jag missat att göra ännu fler grejer (de fick ju ringa och påminna mej om ett par små detaljer för nån månad sen) men höromdan när jag kom hem så låg det där och väntade på mej. Perfekt, nu kan tillochmed de på lönekontoret börja se mej som riktig förskollärare ;D

Café August

Ok, jag måste säga att det var riktigt bra drag på mina kära kollegor. Kvällen bjöd på riktigt bra musik (Café August hade Ted Gärdestadstema) och många skratt. En av mina kollegor blev uppraggad av han som uppträdde, och när en annan av kollegorna slängde sej raklång på golvet framför allt och alla för att få de som uppträdde att spela en låt till så höll jag på att dö av skratt. Hahha, vilka stjärnor!!!

Men men, nu är det snart sängen för min del. Man måste ju se till att va pigg å fräsch, snart ringer klockan och det är dags att gå upp och tvätta... jippieeeee!!!! :/


"Supersugen"

Hm, vi bestämde oss för att se "Supersugen" som går på 6:an ikväll, men jag tröttnade rätt fort när jag upptäckte att det bara var en i mängden av alla tonåringar-som-vill-ligga-filmer (vad trodde jag, egentligen?). Dessutom innehåller filmen ett bedrövligt språk med "knulla" hit och "kuk" dit så fort någon öppnar munnen. Kan detta möjligtvis vara ett tecken på att jag börjar bli gammal? Tråkig? Vettig? Eller är det bara mitt undermedvetna som förbereder mej på ett vårdat språk och lite allmänt uppträdande-hyfs inför morgondagens häng med mina äldre  och mogna kollegor? ;p

Snart Dags För Min Första "Personalferre"... ;p

Förutom att jag har haft ganska ont i halsen och huvudet de senaste dagarna så känns läget under kontroll. Mickis har ju sovit här ett par gånger på senaste, och även om det är pga en tråkig anledning så är det ju väldigt mysigt måste jag säga. Igår stod det tillochmed rosor och väntade på mig här hemma ♥

Imorrn är det fredag igen och vi ska "ut med jobbet". Vi ska tacka av en i personalen som snart går i pension och det ska bli väldigt spännande minsann. Vem vet, det kanske går hur vilt till som helst på såna där kalas? ;D Det jag vet är att vi ska till Café August och äta iaf, mysigt mysigt.

Men men, först är det dags att jobba lite granna! :)

I Takt Ska Det Va

Tacosallad + Dating in the Dark med Mickis = en bra tisdagskväll. Känns som det är måndag, men det är det ju faktiskt inte. Antar att jag inte är ensam om att känna så.. man blir ju en smula vilsen när man är ledig längre än vanligt!

Hade tänkt kliva in i duschen efter att Mickis lämnat mej, men inser nu att klockan är alldeles för mycket för att jag ska orka det. Aja, får gå upp lite extra tidigt imorgon istället helt enkelt. Att ställa mej och blåsa håret nu har jag inte ett dugg lust med och att lägga sej med blött hår är ingen hit. Tycker att det är jätte-obehagligt och inbillar mej att kudden möglar under natten om man är fuktig och ligger mot den... blääää :S

Nåt annat som jag får för mej ibland är att jag måste trycka på tangenterna i takt med tv-reklam eller annat ljud som hörs ibland. Ska man t.ex. logga in på FB så vill jag gärna printa in lösenordet i takt med "Barabappapaaa- I´m Lovin it" osv. Mickis bara skrattade och skakade i huvudet när jag berättade det idag, men jag tror nog att ni är många därute som känner igen sej ^^ ;P

Godnatt

Bra kväll med bra människor. Nu säger jag godnatt, dags att bädda ner sej och ladda om inför en ny arbetsvecka. Sussa sött! ♥

Liten Update

En av sakerna som är bra med påsken är ju att man är ledig massa, massa dagar i rad. Gött! Måste säga att det har varit en riktigt bra påskhelg. I lördags var det inflyttnings-och-påsk-ferre hos Maria och Kricke med massa blandat folk. Kvällen avslutades på Tempel, där vi dansade lite innan det var dags att bege sej hemåt. Kul kväll :)

(Glömde min kamera, så jag snodde en bild på de gamla Forshaga-tôsera från Elin)



Igår var det jättefint väder (som om nån skulle ha missat de) så jag och Mange lunchade ute i trädgården. Supermysigt ju! Sen åkte vi hem till pappa på middag och spelkväll, trevligt även det.


Idag är det ju inte alls lika fint väder (som om nån skulle ha missat de) men det gör inte så mycket eftersom jag ändå har trevliga planer för dagen :) Felix är nämligen hemma nu under påsken så han skulle kika förbi sen i eftermiddag. Även Emily verkar va hemma över påsk, hon skicka sms igår och frågade om vi inte kunde hinna ses en sväng ikväll. Felix har jag inte träffat sen i julas, och Emily såg jag väl i oktober typ, så de blir kuuuuuul :)

Eftersom jag får finbesök så borde jag slänga mej i duschen och städa undan här hemma litte grann... men först ska jag dega i soffan en liten stund, framför "jersey shore marathon" som går på MTV. Misstänker att det är en lättsam serie som är hyfsat lätt att fastna i....

Laddad För Påskferre

Sitter hemma och laddar inför kvällens påskferre med lite Magnus Uggla, vindruvor och banan. Tror faktiskt att det snart är dags att byta ut fruktskålen mot ett glas vin, däremot får nog herr Uggla vara med ett tag till... skön kille som är rätt party ändå ;p

Tror vi kör på blått ikväll


Laddad För Påskferre

Sitter hemma och laddar inför kvällens påskferre med lite Magnus Uggla, vindruvor och banan. Tror faktiskt att det snart är dags att byta ut fruktskålen mot ett glas vin, däremot får nog herr Uggla vara med ett tag till... skön kille som är rätt party ändå ;p

Tror vi kör på blått ikväll


Långfredags-Häng Hos Morfar

Jag och moster fixade äggen. Eller ja, jag tôlade mest och hjälpte till lite med garneringen,

annars var det hon som stod för det mesta arbetet. Tur det kanske, ni som känner mej vet ju

att ägg inte är min starka sida i köket

Var ju tvungen att vara lite duktigt barnbarn också, och passade på att hjälpa morfar med att

ta ner ljusslingorna. Sen blev det diabilder och filmvisning resten av eftermiddagen, rätt kul att se ändå :)

 

När jag kom hem hade påskharen varit här igen ;D

 


Tack, Påskharen!

Hoppas alla haft en lika bra start på långfredagen som jag haft. Låg kvar i sängen och drog mej till klockan va tio över nio, sen skuttade jag upp och gick ut på en morgpnpromme. Det var faktiskt riktigt skönt ute :) Sen fick det bli en långdusch och stor frukost. När Mange hoppade i duschen så bad han mej gå på skattjakt i lägenheten, för tydligen hade påskharen varit här redan. Trevligt trevligt, tyckte jag och hittade snart ett stort påskägg, innehållande min favorit-duschkräm, i skåpet över min kyl. Tack! ♥



Vi har precis sett Sunes sommar (fantastiskt kul film) och nu är det dags att göra sej i ordning för lite påskfirande med lilla släkten hos morfar. Vi ska även klämma in diabilder och lite "rörlig bild" som morfar kallar det, från när vi  kusiner var små, så det kan nog bli en lång men ändå ganska mysig dag. Det är väl inte för inte som det kallas långfredag, kanske ^^

Påskledigt!!

Grattis till mej (och alla andra) som nu slutat jobba och fått påskledigt!! :D Det ska faktiskt bli riktigt skönt att vara ledig fyra dagar i rad! Under helgen har jag tänkt klämma in häng med både mamma och pappa, mys med Mange, påskferre och ska även träffa Felix som är hemma och hälsar på. Tror nog att det är en riktigt bra och rolig helg som väntar :)

Var måttligt road imorse när jag klev ut och upptäckte att det snöregnade ute.. bläää! Vi som hade planerat in påskparad och allt.. Men vi sminkade och klädde ut oss och sen var det bara att plaska iväg och gilla läget. Barnen sjöng, vinkade och gormade "Glad påsk!" till höger och vänster och de verkade ändå rätt nöjda. När vi kom hem var det bara att tacka gudarna för torkskåp, hade gärna slängt in både ungarna och mej själv där inne också om det hade varit möjligt.

Nej, nu ska jag gå och fixa lite mat, sen städa litte granna och sen bara njuta av att va leeeedig :)

RSS 2.0