Uppesittarmys

Så var det dan före doppardan då, och jag är hemma hos la familia igen. VI har haft uppesittarmys med den obligatoriska chokladtomte-paketet och nu är det bara att vänta in julen. Borde egentligen städa mitt rum men känns inte riktigt som att städ-formen kommit till mej än. Men snart så, imorrn är det julafton och då kommer det va klart i mitt rum som alltid! :) Fast ändå känns de inte lika viktigt nu i år, huvudsaken är ju att det är fint där hemma i min lägenhet, och det är det ju!

                                                             
                Julfixat med duk och allt                      Pepparkakshjärta som jag fått av Per


                                                                                                   
                                                         Paketen på plats :)                               Undrar vad pappa får i julklapp ;p


Är hyfsat trött idag, blev visst inte så mkt sömn inatt. En Lasse-dvd, (tack P-A, blev hur glad som helst!)  lite telefonsamtal och lite annat sånt där kom ivägen men det har jag fixat till rätt bra genom att råka somna först i solariet, sen däckade jag i min säng nån timme och nyss vaknade jag i soffan. Ska bara blogga klart här så ska jag nog gå till mitt rum och känna av formen. Kanske skriker städ-rösten nånstans där innifrån att nu är det dags, vem vet. Det märks. Fast först hinner jag nog lyssna lite på Lasse också tror jag bestämt och tillochmed kanske se dagens julkalender-avsnitt. Tycker den är ganska bra faktiskt!

Hoppas alla får en underbar jul! Jag gillar ju julen så mycket och vet att det kommer bli en kanondag. Hoppas bara på att lite lite lite snö ligger kvar till imorrn, det vore hur underbart som helst om det var en vit julafton.. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Kommentarer
Postat av: Maria

GOD JUL.
Hoppas du får en riktigt ritkigt bra dag med massa mys med familjen och en å annan julklapp ;)
Jag hoppas vi ses på nyår, beror lite på Viktor. Vi kommer nog om ni firar med Per och dom. Viktor ville ha lite manligt sällskap :)
Puss och Kram

2007-12-24 @ 10:28:25
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund
Postat av: preiszan

hur kan du vara en partypooper när du tar upp så festliga saker? :D jag håller med dig helt och fullt... snarast! det känns som en smula viktigt ja. Ha en bra julig mysdag så ses vi imorrn hjärtat! puss på bästis

2007-12-24 @ 11:05:13
URL: http://preiszan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0