Fest Ska Det Va

Det luktar öl. Överallt i vårt hus luktar det jävligt mycket öl just nu och det kan bero på att min lillebror hade någon form av fest igår. Jag fick tydliga besked om att jag var portad här hemma eftersom mamma å pappa är i Rom över helgen och Jesper tänkte passa på att ha lite kalas igår. Hade en bad feeling om det hela men tänkte att hey, jag har också varit 17 och kan inte bete mej som en tråkig morsa hela tiden... Så jag pallrade mej snällt iväg till K för att ha lite Idol-mys där medan ja väntade på att få komma hem igen. Styrde skjuts hem, som förövrigt blev till en mkt intressant och spännande happening där bland annat en lös tax, en polisstation och en stackars Inger som väntade på socialtjänsten blev inblandat, haha..

Men iaf. När vi svänger ut från polisstationen och säger till varann att det ska bli så skönt att komma hem så får jag ett sms från min käre bror där det står nåt i stil med "Jossan, är du på väg hem? Det har nämligen hänt lite grejjer här.." FUCK FUCK FUCK tänker jag och ser framför mej hur jag har både soc och polis som väntar på mej därhemma. Men nej, då varför oroar jag mej? Det visade ju sej nämligen bara vara vårat nyrenoverade badrum som pajjat lite smått. Ingen fara på taket, no danger on the roof, ingen ko på isen så att säga. Jag klandrar ingen för att de kommer på den briljanta idén "nu ska vi se hur många som kan sitta på ett dubbelhandfat som hänger från en vägg innan det rasar".. Jag tror att de kom fram till att ca 4-5 st kunde sitta, sen rasade det. Japp då vet vi det. JÄVLA IDIOTER!!!!! Mina föräldrar kommer antagligen dö när de får reda på detta. Kanske hinner de döda min bror innan, det ska bli spännande att se. Åååååååååh. Tycker faktiskt lite synd om Jesper också, det är ju faktiskt inte hans fel, ja menar ingen förväntar sej väl att nåt sånt händer, men ändå... vilket dåligt samvete han har, han mår verkligen dåligt över detta... (skulle jag också gjort)

När den tråkiga syrran så ramlade hem igår vid två så dog väl festen ut lite grann. Eller ja, bror hade väl slängt ut hyfast många när badrums-incidenten inträffade, men nu var det dags för även eliten att dra sej hemåt tyckte nog både jag och dem. De höll precis på att lämna huset innan nån kom på att "oj, det har inte varit så många spyor här ikväll, det är bäst att jag tar tag i saken". Ja, what to say. Han tog helt enkelt en för laget, som min kära kompis konstapel Ärta skulle ha sagt, och satte igång. Cred ska han ha för att han iaf försökte träffa en påse. Mmm, mums. Det är så gott när gästerna kan passa på att spy de sista de gör innan de lämnar the building. Tack!

Ungefär här tröttnade jag på att vara söt och snäll syster och stängde in mej på mitt rum. Tackade chaffisen för skjutsen och berättade att det även var dags för honom att bege sej bortåt. "Du kan få en puss om du vill innan jag åker" sa han och jag kände bara att jag kan ta emot hur många pussar som helst om även ett nytt badrum ingår i priset... menmen. somnade rätt fort och vaknade upp till spritånger från hela huset.. Yes.

Annars har veckan varit bra, långa dagar och mkt att höra, men helt okej. Det känns rätt bra på VFU:n och min handledare sa att det var som att ha en extra personal där när jag är med. Det värmde! :) Förra helgens kort har börjat ramla in till min dator nu också, kan bara åter igen konstatera att jaa. Vi är ett gäng jävligt heta brudar. Kvällen var som sagt trevlig och jag fick första hånglet. Det var jag asstolt för, ända tills jag kom på att personen jag hånglade med inte ens lever. Eeeh, japp. Känns gött att få hångla med en död tycker jag.

                                                      
                Kvällens brudar                           Jag och Mr Marley                         Hetaste ever 








Nu ska ja röva mej iväg till pizzerian. Sen blire handboll. Tänkte ta lite fler poäng idag! För övrigt så hade vi lagmyskväll igår också, med buffé och bowling och alla tjejer hade jättekul och var goa mot varann. Kul. Jag var grymmast på bowlingen, men ville inte förstöra stämningen i laget och dolde det väl ;p

Kommentarer
Postat av: Kejtrin

Du skojar? Gick d helt sönder? Höll inte handfatet? Herrejävlar... ja skulle inte vilja va i ditt hus när dina föräldrar kommer hem=(

2007-11-17 @ 12:31:46
Postat av: elin

vad är väl en fest utan ett förstört badrum, känner jag.. ja jävlar, vad säger man! vi har minsann vart 17 vi me, men söndertrashade badrum minns jag inte... ses sen! puss

2007-11-17 @ 17:10:57
URL: http://preiszan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0