Ska Vi Leka Plocke Pinn?

Idag har jag haft redovisning som vanligt på torsdagar, klämt in en lunch med mamma å lillebror och sen stressa upp igen till skolan för ett otroligt givande utvecklingssamtal med min studiegrupp och lärare. Försökte vara duktig och komma med förslag till förändring, så man inte bara slängde ur sej massa klagomål utan även lät lite seriös.. jag tror faktiskt att jag lyckades!
 
Hörde att Elin H´s (och B´s) storasyster fick barn i måndags. Grattis till Camilla :) Måste passa på å tacka Elin för bio-dejten förra torsdan också. Det är alltid lika trevligt å träffa henne, och vi har ju hyfsat kul tillsammans också ;D Synn bara att det inte blev nån mat-dejt denna vecka, med vin och allt vad vi hade planerat! Men men, vi tar det en annan gång istället såklart! 
               Sol, jordgubbar, vin och kul sällskap. En bra början på en bra kväll!   -->  



Imorrn blir nog en lugn dag för mej. Däremot lördagen... vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men den kan bli hyfsat eldig känner jag på mej redan nu. Jag menar, det är så gott när man kan slänga in en extra pinne i brasan, så att säga. Håller ni inte med? ;D

Kommentarer
Postat av: Dilan

sööt bild :P

2007-11-02 @ 15:46:26
URL: http://www.dilo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0