Grannfejden

Okej, ni kan kalla mej ytlig om ni vill, men Grannfejden är ju det nya måste-se-programmet!! Haha, ja egentligen ska man väl inte skratta för det är ju hemskt för människorna som bor där och lever mitt upp i det, men va ska man säga? Den ena mer lömsk och hatisk än den andra... Medlare kanske vore nåt att bli tänkte jag, men kom snabbt på mej själv med att... neej tack, verkligen inte! Den kvinnliga medlaren sa ju knappt ett ord ens, förstår inte riktigt vad hon bidrog med.. Ja herregud, kan knappt bärga mej till nästa veckas program, då skulle de visst upp till Dalarna och "medla". Och nästan roligast av allt var ju att det inte ens blev nån medling, hela program-idén sket ju sej (även om Robban och gänget försökte sejva situationen lite smått me skumpa ändå)

Idag har det varit en lite annorlunda dag i mitt liv måste jag säga. Hade hemstudier idag och gjorde igår en hyfsat lång "måste-göra-lista". De vanliga hemstudie-dagarna i mitt liv brukar jag ägna åt att slöa framför datorn och gå runt med stor ångest över att jag inte gör nåt av det jag borde, men idag sörrni, idag var dagen jag faktiskt gjorde det jag skulle! Jag ringde viktiga samtal, var ut och sprang på morgonen, lagade mat, tvättade och tillochmed pluggade lite grann... Gissa om jag är nöjd med mej själv :D Så nu kunde jag med gott samvete fixa fruktsallad och tända lite ljus, och sen bara hänga framför tv:n och se alla otroligt djupa program som visas där.


Imorgon blir det till att plugga, åka in till stan och luncha med elin och sen vidare till uni och göra grupparbete. Jag lever ett sånt fantastiskt spännande liv, som ni hör! Kanske borde sluta skriva nu så ni inte blir alltför avundsjuka på mitt roliga liv. Jepps, så får de bli. Sov gott!




Där är hon ju, tjejen
med det roliga livet.
Ni ser ju själva hur
kul hon har!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0