Jag Blir Så Upprörd

Nu tänkte jag göra ett ganska kort inlägg om något som verkligen upprör mej. I söndags var det dags kinesa hos Elin igen, och vet ni vad jag såg när vi gick in på Konsum och handlade inför kvällen. Jo, just det:

                                                                             

De hade börjat sälja JULMUST! Jag blir så upprörd! Man får banne mej inte dricka det än, det är liksom oktober fortfarande! Vem är det som bestämmet över julmusten här i landet, jag måste nog ringa ett samtal tror jag.. Jag och mitt käre ex hade alltid dessa eviga diskussioner om när man kunde börja dricka detta och jag står fast vid att man måste vänta till första advent iaf. (Våra mogna diskussioner ledde till att han köpte julmusten så tidigt han kunde bara för att jävlas, och jag började nästan grina varje gång). Ni kan bara tänka mej hur tokig jag blir när de kommer och börjar sälja jultidningar i augusti... Augusti, hallå, det är SOMMAR. Vem fan vill köpa julklappar när man ligger på stranden?! Tror tyvärr inte jag fixar att skriva mer om detta, det liksom kliar i mej... ååååh!

Annars har min dag varit bra. Har varit duktig och sprungit, pluggat, tvättat, lagat mat, gått ut å gått me mamma, jaaa... allt som jag tänkt mej att göra plus lite till tror jag. Tisdagar är verkligen min duktighets-dag! :D Synn bara att skolan här i Forshaga har valt att ha sin utedag just på tisdagar, då vågar inte jag springa min bana i skogen, utan tvingas springa på asfalt... faan, inte alls lika gött!

Idag har det varit lite handbollstjafs igen och jag blir faktiskt jättetrött på det. Nu när det känns så himla bra me laget å alla goa tjejer som tränar så bra.. så kommer nån annan jävel å lägger sej i å ska förstöra. Men HA, jag har faktiskt "styrelsen i ryggen" som de så vackert uttryckte sig så de ska väl ordna sig det där med..

En annan sak som kändes bra idag var att B skrev och det inte alls kändes jobbigt. Svarade både artigt och uppfostrat, men inget mer. Vågar nästan säga att jag är so over him helt och hållet, och det känns så jävla skönt! Synn bara att det skulle sluta på det sättet det gjorde, jag hade gärna sett honom som en bra vän i framtiden men han har bara sig själv att skylla!



Sussa sött! Imorrn blir det en lugn förmiddag och en lite stressigare eftermiddag ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0