Liten Rapport, Sådär

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett par dar så ja får väl ta en liten snabb-rapportering här av vad som hänt sen sist. Ni vet ju redan att jag lever ett väldigt spännande och händelserikt liv, så håll i er ;p

Lördag:
Började dagen med en promenix me mamma och sen hem för lite paketinslagning. Hade ju hyfsat många paket att slå in och det kändes nästan som en liten tjuvstart inför julafton. 

                                                                             

Sen var det nästan dags att börja fixa sej inför kvällens bravader. Förstår inte att jag alltid lyckas bli stressad och ute i sista sekund. Jag har alltid hela lördagarna på mej, går bara runt och drar liksom. Och ändå, ändå blir det alltid stressigt, det slår aldrig fel! Men jag hann iaf och begav mej mot bussen som skulle ta mej till kära Katherine. Där bjöds det på passionsdrink, mm den slank ner! Thanks, Kejtrin ;D Sen stressade vi vidare till Elin och tog oss kvällens första Ragnar. Det skulle visst bli en del även denna kväll och varken jag eller Elin klagade. Jag kanske ska passa på att be om ursäkt för att jag ständigt tjatar om denna Ragnar, men det är lika bra ni vänjer er. Han har lätt kvalat in på min bästis-lista och kommer antagligen få fortsätta umgås med oss ett bra tag framöver ;D

Hos Maria var det riktigt bra drag och alla verkade trivas. Mycket trevligt folk och jag och mina följeslagare var väl på topp skulle man kunna säga. Vi körde matt-tricket, Elin höll tal och vi lekte kärleksscen med en dörr. Ni hör ju själva hur festliga vi är! Eller ja.. nåt åt det hållet.


                     <-- På topp va de!      Jag och värdinnan -->   

Hamnade på Nöjes även denna kväll, och där var det helt okej. Shakade loss i schlagerbaren först, grattis-kramades med Mickis och sen stötte jag på en.. jaa.. va ska man kalla det... En bekant? Ett gammalt ragg? En vän? :S Skit samma, jag och K pratade ut (gjorde iaf ett försök till det) och det var väl på sin plats antar jag. Får se hur de blir me de där.. jag väljer att ligga lågt iaf! :D Tillslut hamnade även jag på rätt plats och smög mej ner under mitt täcke i elins säng.

Söndag:
Kan ni förstå känslan när man vaknar upp och möts av en egen nyckel? ;D Nu jäklar, nu är lägenheten vår och ni är välkomna hem till oss och hälsa på om ni vill! Haha, okej jag ska skärpa mej och sluta låtsas att jag också är tuff och bor på Herrhagen.. men iaf, det kan va bra att ha nyckeln, ifall den kommer till användning nån gång.. Jag och Elins nycklar brukar ju vara ett vinnande koncept! ;D (Förstår inte hur jag lyckades tappa in nyckeln genom brevinkastet sist, det blev dyrt och jävligt pinsamt men det löste ju sej även den gången)

Åkte hem och hade slappar-dag en sväng. Fick i mej både pizza och jordgubbar.. mm me like! Sen råkade jag bli inbjuden till stan av M och det nappade jag på tillslut. Blev ju faktiskt lockad me både cola och Jack Sparrow så ingen kan ju egentligen klandra mej ;D

Igår var det handboll, skola och studieväglednings-möte för min del.. Vet inte om jag blev helt klok på de där mötet, men lite gav det mej ändå.. Ska ge det en tid till, så får vi se om jag "plockar ner mina drömmar" till våren, eller vad hon mumlade om.

Nu blir det till att plugga lite innan jag fixar lunch. Ikväll får vi väl se vad som dyker upp. Kanske kan bli så att mitt täcke på Herrhagen ropar på mej, vem vet :) Hej hopp å ha de bra!


Kommentarer
Postat av: Kejtrin

Du får allt ta o gå in på msn så ja kan få bilderna som togs i lördags. Pöss

2007-10-16 @ 16:27:11
Postat av: preiszan

mina fingrar va mer is tyr än nån annans!!! tjoho! gött mos.. ska du me på after work, eller AW som det kallas också, på fredag? ja ja ja ja

2007-10-17 @ 16:31:03
URL: http://preiszan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0