Vuxenpoäng?

Erhm, jaa ni gott folk. Har en smått olustig känsla i magen och jag vet precis varför den är där... Har hört talas om en liten fest imorgon, och mixen av folk som kommer delta känns inte helt okej om ni frågar mej. Ja jävlar, jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det kan komma att bli ett par intressanta dagar framöver..! ;p Jag känner mej lite smått dum i huvet som satt mej i denna situation, men det är ju kul om jag kan roa någon iaf. Och det vet jag ju att jag kan. Skadjeglädje, det kommer man långt på! Och sen ska jag erkänna att jag hade tyckt detta var en otroligt rolig situation om inte jag själv varit lite smått huvudroll i skiten ;p

Ikväll var jag även mogen och betedde mej lite smått vuxet. Fick ett sånt där sms som man önskar att man aldrig fått eftersom man inte vet vad man ska svara, men jag tog tjuren vid hornen (man får använda såna töntiga uttryck när man är så vuxen som jag) och slängde ihop (ja okej, de tog mej ett X antal timmar) ett hyfsat godkändt och bra svar. Just för stunden känns det som man är världens sämsta människa, men det är ju faktiskt mest schysst i längden ändå.. att vara ärlig alltså, hur jobbigt de än är. Lite stolt över mej själv är jag ändå, jag gör ju sakta men säkert små framsteg, och jag inbillar mej att detta gav mej ett par vuxenpoäng iaf :)

Idag var dagen som firandet av en kompis förvandlades till "vi kommer förbi en liten sväng sen" som sen förvandlades till "jag springer in och säger hej"... Lite synd att det har blivit så, men är väl egentligen inte särskilt förvånad, och ska jag va ärlig så passade det även mej ganska bra också just idag. Hade annat för mej helt enkelt ;p Nej, det där lät hemskt men det blir ju lite så, vissa är det inte riktigt samma sak med längre.. vissa kommer man aldrig växa ifrån (tack och lov!!!)

Nu ska jag lägga mej och sussa. Imorrn är det skola igen, redovisning såklart. Funderar faktiskt på att läsa lite innan jag somnar ;p Dröm sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0