Det Räcker Nu

Jag blir så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fattar liksom ingenting och är tom och full av tankar på samma gång. Inte en enda människa man träffar på beter sig som de borde och jag förstår inte. Jag är liksom inte bra på sånt där, att spela nåt slags spel och låtsas vara på nåt annat sätt. Är det någon som sitter på ett facit över hur man ska leva sitt liv på enklaste sätt , för att kunna förstå hur vissa människor tänker, och för att kunna undvika att bli sårad gång på gång, så får den personen gärna höra av sig. Jag skulle behöva ett sånt.

Är jag dum som känner mig totalt utnyttjad? Har jag fel när jag tror att allt du sagt bara varit lögner och skitsnack? Är jag konstig som inte orkar bli trampad på längre? Eller är det så att jag är knäpp och faktiskt överreagerar?

Jag blir så trött bara, trött på att gå runt och vara duktiga lilla flickan som alltid finns tills hand när det krisar. Jag blir så trött på att skydda någon som gör bort sig hela tiden. Men mest av allt är jag förbannad. Jag är så otroligt förbannad på att du sabbat två jävla år för mig och för att jag inte såg det alla andra såg. Förlåt hörrni, för att jag inte lyssnat och inte gjort som jag borde. Men tack för att ni orkat ändå.

Egentligen ville jag göra ett muntert inlägg med lite hippa fest-bilder från igår, men det känns onödigt eftersom det bara skulle bli en kopia av mina underbara vänners bloggar ändå ;p (läs preiszan.blogg.se och knattiz.blogg.se så ser ni ju hur snygga vi var ändå). Så därför valde jag att göra ett otroligt omuntert inlägg istället. Jippie. Men även om helgen varit tuff så har den varit fylld av små trevliga inslag, bl.a. lite pinnjakt, smått humoristiska kommentarer, jag höll på att göra en Mickis, fina komplimanger och ytterligare en kul kalaskväll med gänget :D




Nu ska jag sova igen de timmar jag missat. Sov gott!





Kommentarer
Postat av: Kejtrin

Ville bara säga att jag tycker om dig Josefin!!!

2007-09-24 @ 09:45:43
Postat av: Kejtrin

Ville bara säga att jag tycker om dig Josefin!!!

2007-09-24 @ 09:45:51
Postat av: konstpel ärta

om det är något du vill anmäla så vet du vart du ska höra av dig, så tar jag hand om resten!

2007-09-24 @ 16:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0