Lite Gott Och Blandat

hoppsan, jaha ja. här gör man konto-utdrag å möts av beskedet att några tusenpengar ramlat in på kontot bara sådär. man tackar! hur ofta händer det liksom? kanske borde böna å be lite oftare om pengar här i bloggen, de verkar funka ;D

preiszans lilla frukt har fortfarande inte kommit tillrätta.. tråkigt tycker jag..! speciellt om han aldrig kommer tillbaka, de skulle ju innebära att jag aldrig ens får träffa Frukten.. vilken jävla miss (att jag inte sett han än innebär ju i sin tur att ja inte varit hem till er på hela sommarn.. (vilken jävla miss igen)

idag hade jag redovisning och skötte mej rätt bra enligt mig själv. iaf för att inte ha läst en enda sida av det jag redovisade om.. :p skärpning på mej, men böckerna va slut jag kunde inte gjort så mkt mer. Får väl briljera lite extra nästa gång, eller nåt..

Hungrig som en gnu är jag också, och med tanke på att träningen börjar om ett par timmar så borde ja fixa de nu.. Fasen, ibland blir man sugen på att spela handboll igen alltså.. jag önskar att det fortfarande fanns ett damlag, just for fun liksom. Behöver inte va så mkt mer än så; träffa lite kompisar och bara spela å ha kul (jag önskar inte alls att vi var grymma egentligen). Tro nu inte att vi står utan erbjudanden, nej nej, de sliter å drar i oss gamla klippor från flera håll just nu (erhm, inte alls "vi behöver folk") men de känns liksom.. jaha.. hur ska man hinna? Å va fasen har man att göra i en annan klubb? FHK i mitt hjärta liksom.. haha, så de så! Ne, men de blir väl inget mer spel för mej.. får väl gå in superhårt på coach-karriären istället ;D

  Försvarsklipporna in action -->   
                                                                                                                                                             




nu måste de fixas mat. So long!

Kommentarer
Postat av: Teresia

Haha ja de va på den gamla goda tiden man spelade handboll;p Men som sagt, du får sikta in dej på att bli den grymmaste coachen ever!
Har vart i stan, o shoppat idag.. igen.. fan..
Jag måste nog snart börja inse att ja har ett problem.
"Hej. Jag heter Teresia. Jag är en shopoholic.." "Hej Teresia"...

2007-09-03 @ 20:02:34
URL: http://taaz.blogg.se
Postat av: elin

han är inte tillbaks än!! jag är jättelessen :(
men din blogg muntrade upp lite iaf! :) puss

2007-09-03 @ 22:46:53
URL: http://preiszan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0