Jag Är Så Wild

Nyss hemkommen från en liten shopping-tripp ut till Bergvik så hamnar man då här i soffan med datorn i knät. Skräll..! Jag har blivit så himla wild på sistone; idag käkade jag på MAX för första gången här i stan och sen bar det av till Maxi där jag köpte på mej lite saker jag faktiskt aldrig haft här hemma förr...

                                                                       

Okej, de flesta kanske inte anser att kakao, potatis, lax och ägg är så jäkla häftigt, men om man inte är så världsvan inom köks-avdelningen så är det inte självklart alla gånger :p Imorrn får jag besök av familjen Forsberg som kommer och ska kika lite på hur jag har det här hemma, så därför ska jag försöka mej på nåt så vågat som att baka en kladdkaka! Det ni ;) Kan gå hur dåligt som helst, men jag väljer att tro att den kommer bli asbra! Vi får väl helt enkelt se imorrn :)

Haha, innan det skulle storhandlas så var vi ju tvungna att ta en sväng in på systemet också (jag råkade ju hetsa Madde att också dricka vin igår, så det jag hade köpt till idag tog ju slut) och när jag plockat på mej diverse varor så kom jag på att jag hade glömt mitt leg. Bra gjort! Haha, tur att M var med så han kunde köpa ut åt mej ;p Hade ju varit katastrof om jag varit tvungen att gå tomhänt från favorit-affären..

Slänger in lite bilder från igår också, från vårat studiegrupps-mys som vi hade. Vi drack massa vin, åt massa onyttigt och spelade lite nintendo wii. Kul! Sen bar det av till Campus för min del (ni hör ju själva hur wild jag är!!)

                                  

Nu ska jag kasta mej i duschen. Är ju typiskt mej att va hemma i hyfsat bra tid och ändå bli stressad och försenad i slutändan.. men ikväll ska vi faktisk vara hos mej innan, trevligt. Jag är tok-laddad för fest! ;D

Kommentarer
Postat av: Viktor och Ted

Ja, du ör helt galen!

www.tedochvik.blogg.se
Har du humorn på rätt ställe?

2008-04-12 @ 17:13:54
URL: http://tedochvik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0