Slappar-Söndag

Som vanligt när man har varit ut dagen innan så blir liksom söndagen rätt seg och slapp. Jag kan inte påstå att jag blir bakfull eller mår jättedåligt eller så, jag blir liksom lite extra trött bara. Men ändå så blir det ingenting speciellt gjort och det känns jävligt gött ändå. Elin som ändå brukar palla det mesta gick lite tidigare från jobbet och då stod maten på bordet så det var bara att sätta sej vid dukat bord :) Nu blire snart Power of 10 på tv:n, får la se om Katherine tittar förbi en sväng också!

Gårdagen var väldigt trevlig, tack Maria :) Vi hängde hos henne först i deras nya lya och sen bar det av till BMB. Bra drag som vanligt, det var ju lönehelg också.. Teta gjorde BMB-debut och visste inte riktigt hur saker och ting går till där inne. Kanske var det därför hon försökte pracka på entré-personalen sin jacka istället för att orka gå en meter extra till den riktiga garderoben där alla andra hänger in sina kläder... ;p

När jag kollar igenom bilderna från igår så slår det mej att jag har börat gapa till höger och vänster så fort kameran åker fram. Folk brukar säga till mej att jag blir bra på kort, men jag och Elin kunde snabbt konstatera att igår var så inte fallet. Herreguud! Jaja, man kan inte alltid va snygg, så är de bara. Kul hade vi iaf :) 

                        
                                Vette fan vad jag pysslar med riktigt, men som sagt.. kul var det iaf!

Hade jordens panik över att jag inte hade några kläder igår, trots att jag och Mange varit på stan och handlat massor. Jag är ju lite smått knäpp också. Jag blir liksom sådär att om jag inte hittar det jag behöver och vill ha, typ som festkläder i detta fall, då köper jag på mej massa annat som jag inte behöver egentligen... dumt fast ändå bra :p Vi hann även med ett besök på Via Appia, där Mange bjöd mej på lunch. Trodde ju de va ett lite för fint ställe för mej jag, så jag har aldrig vågat mej dit.. men de va jättegott och mysigt! Det tyckte tydligen massa andra också, hela Sveriges humorelit hade nämligen valt att gå dit, så man skulle ju kunna säga att vi lunchade ihop med Batra, Betnér och det svänggänget ;D

Nu ska jag återgå till myset med Elin! Adios!


Kommentarer
Postat av: Teresia

Haha sikken kväll det vart!=p
jag ska nog allt få de där i kassan att ta min jacka nästa gång=p
Haha, på sista kortet du har lagt upp, så ser de ut som du e på väg att ta emot nåt vitt o kladdigt i din mun, mohahahaha!

2008-04-27 @ 20:44:33
URL: http://taaz.blogg.se
Postat av: Katherine

d gjorde han inte=( fick sitta ute utan jacka i en halvtimma. O jättehungrig eftersom ja inte hade ätit nåt ju(kände mig jättesmal, och det är ju inte bra). Men fick mig lite kinamat sen så ja gick nog från 40 kg till 140 typ... hihi.

2008-04-28 @ 22:01:56
URL: http://knattiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0