Sommarjobbet Är Fixat :)

Blev himlans glad igår när bossen ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad av att jobba hos dem i sommar.. oh jaa! va mitt svar och då sa han att jag skulle räkna med jobb hela sommarn. Tackar, tackar! Slipper jag gå och oroa mej för den lilla detaljen iaf.. underbart :)

Igår gjorde jag nåt som jag aldrig gjort förut.. jag såg (nästan) en hel Bond-film! Okej, jag erkänner att jag vilade ett par minuter där i mitten (man får om man är väääldigt trött) men när M tröttnade på mina snarkningar och lite diskret frågade om jag ville ha lite cookie dough så var jag inte sen att vakna till och tacka ja. Lyx!

Annars har dagen varit bra. VFU som känns helt okej och sen träningar, kina-mat och lite umgänge med familjen+Teta. Trevligt trevligt! Som vanligt blev jag för trött för att orka mej iväg till sena bussen, så det får bli till att stanna här i metropolen över natten. Imorrn är det återigen VFU och på kvällen ska jag försöka va duktigt barnbarn och hjälpa morfar. Nu ska det sovas! :)

Kommentarer
Postat av: preiszan :)

det är så gott när man kan somna, men vakna till när det vankas lite glass! jag gillar hur du jobbar, helt rätt :D

2008-04-10 @ 07:05:07
URL: http://preiszan.blogg.se
Postat av: Katherine

Ja har ju fått höra lite rykten om d ja. Va händer egentligen? Blir d hos dig eller nån annanstans. Ja jobbar ju söndag också men ja hänger ju iaf me så får vi se om ja går ut eller inte.

2008-04-10 @ 10:33:33
URL: http://knattiz.blogg.se
Postat av: Maria

Skönt att sommarjobbet är fixat :)
Känns tråkigt att missa en utgång med Jossan och gänget :( Men stannar nog kvar här tills på söndag, hoppas det kommer fler ggr ;)
Kramar

2008-04-10 @ 10:43:28
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund
Postat av: Katherine

Grattis till jobbet=) Skönt me pengar så du kanske kan få åka utomlands om du hinner innan skolan börjar. Krams

2008-04-10 @ 13:01:33
URL: http://knattiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0