Första Seriepoängen För Stora Tjejerna :)

Äntligen äntligen äntligen tog mina tjejer sina första väldigt välförtjänta poäng i serien idag. Vi vann ju ett par matcher även under Hellton Cup förförra helgen, men det är alltid extra gött att vinna i serien såklart, när det är "på riktigt". Åhh va glada de var och vad glad jag blev också!! De borde ju ha vunnit redan förra helgen, men de räckte inte riktigt till då. Idag spelade de hur bra som helst. Vilka tjejer! Och vilken tränare, en solklar coach-seger skulle jag vilja säga.. Haha, nej då verkligen inte. De var så duktiga!



Hade ju även match imorse med "mitt" lag där jag spelar och det gick väl sådär måste jag säga. Bruks vann ju stort, men det var vi väl lite inställda på också redan innan eftersom de kom med sitt div 2-lag.. Spelmässigt såg det ganska bra ut, men de sprang ju ifrån oss ett X antal gånger. Jag vet att jag inte är nån sprinter direkt, men lite till ska jag nog klara av... fan, får börja ladda med Noblesse som Ehlin i laget gör.. låter som en väldigt trevlig taktik tycker jag ;p Annars gick det ganska bra för mej, om inte annat så var det jävligt kul att spela idag tyckte jag! :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Grattis till segern! Jag sa ju det att ni skulle vinna snart. Ha en bra söndagskväll. Själv hostar jag snart ihjäl mig. Ska vara hemma imorrn. Puss på dig.

2008-12-07 @ 19:11:51
Postat av: Mange

Klart de var en coachvinst! :) Puss på dig sötis :)

2008-12-07 @ 21:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0