Jag Kommer Inte Heeeeeeeeeem Ikväll

Det blev senare än vad jag trodde här, nämligen så sent så att bussarna slutade gå. Sover här och tar en tidig buss in till stan imorrn istället. Får se va de blir då, det lutar åt en sväng på stan med Maria och kanske burgare med Mange. Göttans.

Här hos pappa bjöds det på tacos, vilken bortskämd skitunge jag är. (Alla försöker ju tjata om "alla fördelar" med separerade föräldrar, och detta kanske är en av dem? ;p) Först hem till mamma och snika lunch och sen står maten klar på bordet hos pappa när man kommer hem från träningen. Men det behövdes, jävvvvvlar va tungt det var idag att köra fys! Vet inte va de var, kanske att jag åt tidigt hos mamma så jag inte hade så mycket krafter kvar. Men bra är det, Jan-Ove kör hårt med oss och det är så välbehövligt :)

Nu ska jag fortsätta umgås me pappsen, sen ska jag gå in och pussa lite på min bror som är den bästa 18-åringen i hela världen!


  Två av de viktigaste i mitt liv

Kommentarer
Postat av: Emma

hej hej :D nu har jag en jätterolig och lätt tävling på min blogg, vinnaren får en fin blogg design. puss, glöm inte att vara med och tävla !

2008-12-11 @ 22:58:12
URL: http://yamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0