Julfirande Med Mange

I morse var det dags för Mange att gå till skolan för sista gången i år och sen åka hem till Åker.. han ska va borta i över två veckor och kommer alltså inte hem hit igen förrän nästa år.. men antagligen så kommer det gå ganska fort, denna period på året så händer det ju en hel del annat kul så det kommer förhoppningsvis inte kännas lika tråkigt som i somras..

Vi hade mys och lite julfirande igår och jag blev superglad för alla paket som han skämde bort mej med. Jag fick ett fotbad bland annat :) Hoppas han blev nöjd också såklart! Vi gjorde också go mat och jag fixade lite julgodis. Blev asnöjd för att jag lyckades så bra med det, trots att det var första gången jag gjorde dem, men så var det ju lite svårt att inte lyckas med det också som Mange påpekade... cornflakes och smält choklad liksom :p

    

Nu ska jag klä på mej och bege mej mot stora staden. Har en sista julklapp som jag måste leta reda på, har inte hittat den än... annars får jag gå på reservplanen ;p Och får inte glömma systemet heller, måste handla på mej till juldan. Och till nyår också, om jag orkar bära på allt ;)


Kommentarer
Postat av: Maria

Ser himlans gött ut alltihop :)

Om ni får nån snö får du gärna skicka lite till oss här nere i "söder" också ;)

2008-12-22 @ 10:24:35
URL: http://metrobloggen.se/mariaberglund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0