Rally-kalas My Ass

Okej, kanske en lite smått omogen rubrik av mej, men ändå är det lite så jag känner. Igår skulle vi ju då som sagt gå ut å kalasa igen, det är ju rally här i storstan och det brukar ju dra massa folk. Vi bestämde oss för att va hos Katherine och väl där presenterade vi Doris för brudarna om inte träffat henne innan. Jag tror minsann att Doris gick hem, alla kom mycket bra överens och kvällen var riktigt trevlig. Faktiskt. Det var faktiskt jättetrevligt ända tills det var dags att dra vidare; som vanligt lite småstressade och laddade till tusen. Inte tänkte väl jag så mycket på att min jacka var blöt, va fan, man har väl viktigare saker i huvudet just då.

När vi kom fram till Nöjes så kunde vi konstatera att kön fortfarande var jävligt lång, trots att vi kört med den vinnande taktiken att gå lite senare så att alla andra redan skulle kommit in Men icke! Detta och ett par andra småsaker som varit tidigare under kvällen ledde till att jag och grannen hamnade i en liten dispyt med varandra, som dock gick över på ungefär tre minuter då vi insåg hur omogna vi kanske var. Vi var rörande överens om att jag kanske inte behöver bry mej om vad andra myndiga personer väljer att göra, och att grannen kanske inte behöver använda sina otroliga kompetenser inom ironi/spydighets/avfärdande-världen på just sina bästa vänner. Mohaha, det är så gott när man kan ta tillfälle i akt att träna lite på konfliktlösning och värdegrundsarbete såhär en lördagsnatt i en trång och dryg kö (jag känner nämligen ett par brudar som just nu behöver varje tillfälle som ges :P)

I alla fall, till slut kom vi fram, betalde oss in och konstaterade att det inte fanns någon chans att kunna hänga in jackorna eftersom det var fullt. Det var ungefär den droppen som behövdes för att i princip allt skulle kännas totalt värdelöst och vi vände dörren och bestämde oss för att dra till McD och käka istället. Jag vet inte vad som känns bäst att se det hela på; att tänka på att vi la ut 80 spänn i onödan för att  få gå in och ut från Nöjes på två minuter, eller att se de 80 kronorna som ett inträde till McD och därmed fick käka ett meal för ca 130 spänn. Vad tycker ni? (Nej, jag är inte ett dugg bitter!!)

Vägen till McD resulterade iaf i ett x antal goda skratt, där vi bland annat drev med oss själva för att vi är så fjantiga, hånade en kille för hans vita byxor (jaha?!) och skrattade/grinade åt att vi kom fram till att en viss kattjävel (nämner inga namn men en viss katt hemma hos Katherine ligger jävligt risigt till) hade kissat på min jacka. Jora, för det var så det var faktiskt. Det var liksom därför jag hade en blöt jacka, det var därför jag tyckt att jag luktat jävligt äckligt den sista timmen. Hela jag var full i piss! Mmm, livet är underbart kände jag! Det är så gott när man kan glädja andra känner jag..

Allt detta gjorde att kvällen kändes en smula dryg, men nu när jag kollat på korten från igår så är det faktiskt ganska lätt att komma ihåg att vi ändå hade de väldigt trevligt nästan hela kvällen :) Och jag vill bara återigen förtydliga mej själv lite grann så att inga missförstånd uppstår i framtiden! Jag tycker absolut inte att personen som gör något är äcklig, det är mer själva grejjen som jag har lite svårt för. Och jag  vill också återigen säga att jag i framtiden ska låta folk göra precis som de vill med saker som faktiskt inte rör mej ett dugg! :p


    

1. En glad jag, innan kasspisset
2. Marielle, Maria & jag är med på spontankort
3. Vet inte hur kul ni anser att det är, men vi hade jävligt kul åt en liter smör på golvet just då
4. Posar-kort i nöjeskön. Innan catfighten
5. Ni ser ju själva hur besvikna vi är över att kvällen inte slutade som vi tänkt oss



Haha, jaa det var väl det mesta. Det enda jag saknar är ett kort på Doris faktiskt! Dåligt av oss att hon inte fick vara med. En liten skandal faktiskt, känner jag såhär i efterhand.

Nu blir det till att se nåt (antagligen) tråkigt på tv:n. Jag önskar att jag hade nån bra film att se på, eller iaf nån kompis att sitta å snacka lite skit med just nu. Alla är ju upptagna med sitt och här sitter jag och bara segar mej :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0