Så Sant Som Det Var Sagt


                                                                     "När livet är surt, gör citronsaft!"

Såg det på tv:n, vet inte vem som sa det och när, men hur som helst så stämmer det ju faktiskt. Det är väl så man får försöka göra i vissa stunder, I guess.

Idag var min röst mycket bättre, snart kan jag prata normalt igen utan att låta som en liten treåring/målbrottskille. Skönt skönt, börjar bli lite trött på det här nu faktiskt. Jobbet idag gick bra, var inte så mycket barn där eftersom många antagligen passar på att vara lite extra lediga under lov och sånt. Lättförtjänta pengar, fast lite mysigt ändå och ha en liten barngrupp.. man kan göra saker som inte alltid går annars då! Ska jobba imorrn med, och en liten sväng på torsdag.. superbra!

Nu ska min kära hyresvärd få in lite stålar, sen blir det sängen för mej. Gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Teresia

Guud va du e duktig gumman som jobbar o tjanar lite extra cash horru:)
Har borjar de bli mindre med gaster faktikst, inte lika mycket folk, o inte lika mycket att gora (herregud ja far inte saga sa, for varje gang vi sager sa, sa hander de nat som far oss sysselsatta 16h mo dagen:p)!
Hoppas helgen va bra, sjalv sa langtar ja efter fest och ciderhelger nu sa ja har vaaldigt svar abstinens:p Bara sa ni vet nar ja kommer hem;p
Ha de finast!
Pusssar

2008-02-27 @ 13:06:51
URL: http://taaz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0