Grattis Konstapeln!

Ojojoj, nu har Konstapel Ärta gått och blivit 22 år. Det är ju helt otroligt det här, hon är ju liksom ikapp mej nu. Eller ja, jag är ju fortfarande lika mkt äldre men det känns inte så. Ni fattar ju vad jag menar... :p Iaf så bjöd hon på tårt/fruktkalas idag, trevligt trevligt :) Hon är ju grym på tårtor den tjejen alltså! Varje år jag fyller år så får jag en alldeles egen hemgjord superduper-tårta.. slinker ner lika lätt varje år :) I alla fall så hoppas jag att hon haft en riktig bra födelsedag, för det är hon ju värd världens bästa Elin!

                                                                                   


Annars har jag varit duktig och pluggat och tränat idag. Hann dock inte klart helt med skolarbetet så tro det eller ej, men jag tog hem allt och tänkte göra klart imorrn! Det ni! Hoppet finns kvar, en liten släng av gamla duktiga jossan finns fortfarande kvar tydligen. Känns bra att veta :D Speciellt eftersom vi har en ganska stor inlämning nästa vecka och jag har tackat ja till jobb en del de dagarna. Då är det bra om jag kan trolla fram den där duktig-egenskapen så jag lyckas göra det jag ska :)

Imorrn blir det nog till att ta bort allt julpynt också. Granen försvann igår, och det känns liksom dags för det nu. Jag längtar till mina matchande lila ljus som ska stå där så fint på bordet ;p Men nu blire sängen! Hejhopp!

Kommentarer
Postat av: Katherine

Jo d är jobbigt här... försöker att slappna av lite iaf. Men med d här jobbet är inte d så lätt. (därför ja på jobbtid kan läsa din blogg och även skriva tillbaks till dig)
Men va skönt d är när man står på listan... tänk dom som inte gör d liksom. Jäklar va dom missar. Jossans egna nachos måste va nånting över d extra=)

2008-01-09 @ 11:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0