Lugnt Och Ledigt

Idag mår jag mycket bättre. Sa ju igår att jag inte hade tänkt bli sjuk, så de så! Fick min underbara sovmorron (fast jag vaknade först kl sju för då lät det som att nån jävel försökte bryta sej in i huset) och när jag väl vaknade så lös solen in genom persiennerna. Kan ju inte bli så mkt bättre start på en ledig fredagsmorron så jag gav mej ut på en långpromme i solen innan frukosten dukades fram. Mmm jätteskönt! (låter som värsta hälsofreaket/pensionären).

Nu har jag iaf gjort dagens internet-ärenden och tänkte ta tag i resten av det som ska fixas. Mamma kanske kommer förbi på ett besök här sen, annars blir det nog en ganska lugn och ensam dag idag. Mina vänner befinner ju sej inte här i Karlstad och gör de det så är de upptagna på annat håll. Men jag överlever nog, gillar ju att va själv ja :) Ikväll är det ju premiär för Let´s Dance också, så nötter och TV står på schemat ikväll! Fast först väntar som sagt, städning, plugg, matlagning och kanske en till promenad. Ha de så bra ni andra!

Haha, just de. Höll ju på å glömma en superviktig sak! :p Igår när ja va å storhandlade så såg jag att de fått in en dricka som heter Portobello. Jag blev asglad och slängde genast ner en i vagnen, för den ser precis ut som den där goa drickan som vi alltid köpte i Malung när vi va där å hälsa på B:s familj. Och den hette nåt sånt också.. Så dagens mest spännande händelse (förutom då att se om Karl-Petter från Bonde söker fru kan dansa) blir när jag får korka upp och smaka om det är den. Är ju tots allt fredag idag, så då får jag ju dricka dricka. Festligt, eller hur?! ;p

Kommentarer
Postat av: Prinsipesan

Japp vi kör igång en ny tävling.
Denna gången handlar det om Prinsipesan -10.
Nu gäller det att var påhittig och komisk.
Den person som under dagen kommer med den bästa förklaringen
till varför man inte ska banta, vinner helt enkelt.
Priset? 1kg Godis!
(Obs! Godiset på bilden är inte vinsten)

2008-01-11 @ 12:47:07
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Katherine

Jag har redan köpt semlor (eftersom dom så snöppligt tog slut igår innan ja hann köpa) och en baguette som ja ska mysa me ikväll tillsammans me lets dance... vi får ha våra msn öppna så vi kan skriva till varandra om va vi tycker om dom olika dansarna. Och förresten... karlpetter kommer gå vidare även om han med all sannolikhet är världsdålig. O du... får du d långtråkigt så kan du alltid komma till lidköping=)

2008-01-11 @ 16:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0