I Väntan På Lars W


Som jag skrev tidigare så var Lasses spelning i Ransäter helt underbar! Eftersom vi ville va där i tid, få hyfsat bra platser och hinna picnica lite innan så åkte vi hemifrån redan vid tre-tiden. Nån gång efter fyra så var vi på plats och det var dags att dra fram filtarna och all plockmat vi hade gjort i ordning:

Tunnbrödsrullar, salami-snurror, vitlöksbröd, jordgubbspaj, cider, vin.. you name it.

Sen var det bara att vänta på att tiden skulle bli ca 21.00. Vi hade det mysigt på våra filtar, fast det blev lite regn där en sväng... Men vad gör det, när man vet att man har ett par timmar med Lasse framför sej?!


        Med regnjackor                   Med solen i ögonen

Sen var det dags att dra sej inåt området. Vi minglade runt ett tag (besökte toaletter och ett cafe) innan vi skaffade oss fina gröna Lars W-band och tog plats i publiken:


Sen var det bara att vänta den sista halvtimmen tills han drog igång, och då var det bara magiskt. Åååh, jag får rysningar även nu när jag tänker på det. Mm, jag har sagt det förut och jag säger det igen; Lasse gör en aldrig besviken. G-U-L-D!


Ett extra stort tack till mamma som var så snäll och avstod alkoholen (jag vet att det var svårt för henne) och körde oss flickor som inte riktigt hunnit ta körkort än/inte riktigt ville avstå alkoholen. TACK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0