Min Snälla Bror

Gick in till min bror och skulle va lite social förut. Han har varit på arbetsintervju idag och jag tänkte höra hur det hade gått för honom, men jag hann visst inte så långt innan jag somnade på hans säng som ett litet barn. Efter drygt en halvtimme så vaknade jag till och sa lite virrigt "Har jag drömt eller va du inte hungrig? Du har väl inte gjort nån mat än antar jag.." Då skrattade han lite och sa att "Nej, jag sa att jag var hungrig förut men då sa du att du skulle göra mat åt oss och sen somna du en sekund senare."

Eftersom jag faktiskt lovat att göra mat och eftersom han faktiskt bäddade rent med nya sängkläder åt mej i fredags när jag körde med en "nu-ska-jag-gå-till-jobbet-och-hinner-inte-bädda-i-nytt-men-jag-slår-vad-om-att-du-inte-klarar-att-bädda-i-nytt-åt-mej" (funkade skitbra även på honom som faktiskt slutat dagis för över tio år sen ;P) Och nåt ska han väl ha för att han varit så duktig och varit på arbetsintervju också :) Så jag masade mej upp ur sängen lite nyvaket och gjorde en sån delikat middag som köttbullar och makaroner faktiskt. Det var han värd, min snälla bror!



Sen gick jag faktiskt en sväng till min morfar också, kände att jag var tvungen att röra på mej och kunde lika gärna slå ihop det med ett fixa-bra-samvete-besök hos morfar. Shit, mina föräldrar har inte bara en snäll son, även deras dotter är ju makalöst snäll också ^^

Kommentarer
Postat av: mamma

2008-07-21 @ 22:10:33
Postat av: Anonym

det är sant! Världens bästa, snällaste barn det har jag! Puss!

2008-07-21 @ 22:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0