Helg-Rapportering

Japp, jag tar det lite snabbt eftersom jag är väldigt trött och funderar på att krypa ner under täcket redan nu... fast det är lördagskväll!

* Kvällen igår var väldigt trevlig.. jag och de fyra andra tjejerna satte oss på Arena och åt god mat och drack god cider. Sen begav vi oss hem till Madde för att fortsätta snacka lite skit ett par timmar. Som sagt, trevligt! :)

* Idag var det IKEA med mamma som gällde, där vi köpte en BILLY-hylla som vi skruvade ihop sen. Fan vad händig jag är alltså ^^

* Satt även på mammas tak i solen och såg stadslopps-starten. Sen var det dags att bege sej till målgången där jag såg min duktiga pappa ta sej i mål på en bra tid :)

* Kvällen spenderade hemma hos Katherine där det var lite folk som var mer eller mindre intresserade av fotbollen.. Jag kläckte ur mej att "va skönt, jag trodde vi skulle förlora ikväll" ungefär 20 sekunder innan Spanien gjorde 2-1 målet, och det känns lite som mitt fel att vi verkligen förlorade :( Om jag inte sagt nåt så... Förlåt, Sverige!

*Nu har Teta precis gått till bussen för att åka hem, och jag kommer på mig själv med att längta lite till morgondagen.. För då kommer Mange på ett litet besök! ;)

 Nu.. sängen och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0