Positivt Tänk

Helg helg helg. Ledigt ledigt ledigt. Mmm, de är inte en helt tråkig känsla av att va ledig nu känner jag ;p Idag ställde jag klockan på halv tolv så jag skulle hinna upp och vara med på handbollsskolan. Kul dag, bra pass och allt har funkat jättebra. Jag fick tillochmed skriva autografer, haha..!

Har kännt (vet inte riktigt hur det är med dubbel-n framför d och t, i fall jag skulle stavat fel på kännt och ordpolisen är här inne å läser) men väldigt gnällig på sistone av lite olika anledningar men har bestämt mej för att försöka va ganska glad idag iaf. Har klurat lite och insett att det finns bra saker med allt, därav min positiva lilla lista:


*Positiv sak med att aldrig hinna bo hemma under jobb-veckorna:

Jag behöver eller kan inte ta mej till nån affär och göra över med pengar. Detta gör att mitt alldeles för tunna löne-konto har fått vara orört i fem dagar nu..

*Positiv sak med att aldrig träffa sin pojkvän:
Man spar in ganska mycket pengar genom att nästan inte göra över med nåt raklödder. Extra plus också eftersom att vädret inte är så varmt som jag vill ha det, och jag genom att inte använda raklödder även spar in på slitage av långkallingar..

*Positiv sak med att inte få någon lön förrän i slutet av agusti:

Det kommer kännas nåt så in i h*lvete gött när pengarna bara ramlar in på kontot från både skol-håll och jobb-håll samtidigt. Detta är iförsej inget jag vet nånting om än, men jag inbillar mej gärna att det är så det kommer bli..

Kommentarer
Postat av: ordpolisen

Man dubbeltecknar aldrig en konsonant före d eller t. En ganska enkel regel eller hur? Men jag skulle tro att de flesta begriper själva andemeningen trots ev stavfel, så skit samma. Ha en riktigt skön fredagskväll! pok

2008-06-27 @ 19:56:27
Postat av: Katherine

Tänkte agera ordpolis men ser att han redan varit här=) Tur d!:p

2008-06-28 @ 10:34:43
URL: http://knattiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0