Tanketjuv?

Hamnade på något sätt på en blogg för inte så länge sen och där stod det såhär:

"Hade det inte funnits så mycket kärlek hade det inte funnits något problem. Bortom de högsta bergen finns också de djupaste dalarna. Och ju djupare dalarna blir, desto högre blir bergen... Och alla ni, som någon gång stått på det högsta berget fullt av kärlekens underbara lyckorus, vet att kan man komma dit igen så kämpar man för det. Så är det... Våra dalar är djupa, men bergen tycks vara extra höga. Problemet för mig är inte att ta mig ur dalarna, problemet är att vilja avstå topparna, att frånsäga mig hans kärlek och kväva min kärlek till honom"

Det kunde lika gärna varit jag som skrivit det här för två år sen då min värld såg ut precis så. Det var både läskigt och skönt att läsa de här; läskigt för att någon måste gått in i mitt huvud och snott mina tankar, skönt för att den människan var så snäll och skrev ner det. Hur som helst så är jag glad att jag tagit mej ur det..!

Nu slutar snart Elin och då väntar en liten fredagsrunda på stan. Sen blire väl slapp-kväll i soffan I guess, får se om man är själv eller får sällskap. Ha en skön fredaskväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0