Deal Med Mej Själv

Igår när jag och Maria gick på stan så såg jag (vi!) en jacka inne på Stadium som vi båda blev sugna på. Den var riktigt fin, en vinterjacka men ändå lite mer figursydd och "finare" än den vinterjacka jag har.. så nu har jag verkligen beslutsångest.. köpa eller inte köpa?! Jag har ju länge tänkt på att köpa en ny jacka eftersom min kappa saknar ett par knappar.. men den här jackan kostar en del och som student kan man ju inte bara köpa hur mkt man vill.. Svårt! Jag har ju verkligen en vinterjacka som jag älskar men den är inne på femte året nu, så jag anser inte direkt att jag är slösig om jag köper en till.. dessutom så vore det trevligt med en jacka som inte är svart, ibland kan jag känna mej så himla mörk och det vore kul med lite färg. Men återigen.. har man pengarna som student? Har man "råd" att tänka att lite färg vore kul?

Kom iaf på en jättebra (enligt mej själv) idé när jag satt på bussen hem från skolan idag. Jag lägger ju alltid mynt i en "spar-skål", och jag ska räkna hur mkt det är. Om det är mer än 200 kr så tycker jag att jag förtjänar att köpa jackan, tycker inte ni? Då blir den ju liite billigare iaf, då kostar den ju bara lite mer än tusen :) Ja, så får de bli så nu ska jag skynda mej att räkna slantar! :D

Kommentarer
Postat av: emmelisan

Jag tycker absolut att man kan fira med glass! Hehe. Tyvärr är min slut nu, men får köpa mig ngt annat gott när jag kommer hem från träningen sedan! Det kändes som om provet gick jättebra faktiskt! Hur gick det för dig?

(ps jag vet hur det är att ha beslutsångest när man ska köpa nya grejer, jag är i stort behov av nya vinterstövlar just nu och har funnit ett par görfina. Men jag har nästan inga pengar kvar... Haha.ds )

2008-11-06 @ 15:09:58
URL: http://emmelisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0