Julmarknaden

Kom ju på att jag glömt lägga in bilder från julmarknaden som vi var på förra veckan. Jag och Mange åkte ju till hans hemkommun i torsdags för att gå på julmarknad med hans mamma. Som jag skrev tidigare så kändes det lite tidigt men det var väldigt mysigt! Och på nåt sätt var det nog bra för mej också; jag har gått från att helt velat bojkotta julen i år till att ha blivit lite smått jul-hysterisk! I mitt skåp här hemma finns både glögg och juleskum redan och jag har ju även köpt min första julklapp. I november liksom, det är väldigt tidigt, iaf för mej!

I alla fall, efter att ha tillbringat natten med min onda fot (jag ramlade ju och vrickade den på träningen) i högläge så tog vi bussen till morfar där vi skulle hjälpa honom med uppsättning av ljusslinga och sen låna hans bil.


Jag hade bestämt mej för att kunna gå utan att halta på julmarknaden, och det gick nästan helt bra måste jag säga :) Där inne gick vi runt och kikade på allt som fanns; bland annat "mat"-avdelningar; hantverk-avdelningar, och pyntavdelningar. Fanns massor, hade man haft obegränsat med pengar (och större lägenhet!) så hade man nog kommit hem med ett X antal fler kassar än vad man gjorde nu...

  
   


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0