Lyhört Som Attans

Kom nyss hem från mamma där det bjöds på lite fika för Jesper som fyllt år för nån månad sen. Mammas gamla barndomsbästis och familj var där och firade i efterskott och vi satt i soffan och pratade lite om allt möjligt när det ringde på dörren. Det var grannen som bor under mamma som "bara var tvungen att höra vad vi gör där uppe egentligen eftersom det under kvällen bara eskalerat". Jaha? Vi bara tittade på varandra, vi var ju sju personer som satt runt ett bord liksom och pratade, utan varken TV-ljud eller musik.

Mamma sa som det  var, att vi satt och fika och grannen påstod att det tydligen lät som om mamma renoverade och la golv och möblerade, och att detta varit störande och högljutt ända sen mamma flyttade in för ett halvår sen... Usch, jobbigt! Det måste vara otroligt lyhört (och grannen måste vara väldigt känslig eftersom mamma också gick ner och lyssande utan att hör så mycket). Men ändå.. jobbigt att veta att man inte kan gå från ett rum till ett annat utan att grannarna blir störda av det.. stackars mamma!

Annars har dagen varit bra. Jag och Maria tog en sväng på stan och där hittade jag en klänning som antagligen ska användas på nyår eller liknande. Trevligt! :) Har också pluggat på alla begrepp som vi ska kunna till imorrn, vi ska ju nämligen ha prov, så de så. Tänk va vi sliter på lärarlinjen i Karlstad ;p

Kommentarer
Postat av: Mamman

Tack gullgumman för att du är en så förstående o snäll dotter. Puss!

2008-11-06 @ 08:33:24
Postat av: Teresia

Får jag gissa på att det var en pensionär som klagade?! Uuhhh..



Oh vad har du hittat för klänning!

Jag måste också inhandla någon, Kricke ringde igår o sa att de bokat allt. woho!=D

2008-11-06 @ 09:14:47
URL: http://taaz.blogg.se/
Postat av: Katherine

Usch va irriterad ja blir av sånt där. Säg till din mamma att göra precis som hon gör och kan inte grannen under henne tåla att din "lever" där uppe får hon faktiskt ta o flytta till hus där hon slipper höra ljud. Själv fick jag somna till att grannen sjöng. Och jäklar va han sjöng=) Men det är charmen me lägenheter, man hör sina grannar.

2008-11-06 @ 10:39:02
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Katherine

Haha... ja jag försöker lära honom iaf. Synd bara att han inte kan va perfekt jämt. Men skulle han vara det skulle det säkert bara bli tråkigt. Nu livar han upp stämningen lite me att man inte alls vet vad han kommer hitta på härnäst=)

2008-11-06 @ 14:20:57
URL: http://knattiz.blogg.se/
Postat av: Mikaela

människan hade förmodligen inget liv, och irriterade sig på att nån annan har det! sorgligt men säkert sant!

2008-11-07 @ 20:54:53
URL: http://mikaelac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0