Spyfärdig

Fy fan säger jag bara! Idag var det "King of the Hill" som stod på nollnings-schemat och det innebär en slags stafett där man ska springa upp för en backe och sen slänga sej ner för en presenning indränkt i såpa, och sen dricka en hemmagjord shot innan man växlar till nästa person. Eftersom vi inte va så många nollor idag så kände jag att jag faktiskt att jag kunde va med och tävla. Ååååh, vidrigt, säger jag bara! Alla som känner mej VET att jag inte klarar av att shotta men jag försökte iaf. Annars var det ganska kul, men det kändes uppför backen att jag knappt orkar springa för hostan och halsen.. jobbigt! Mina tankar gick typ:

 "Inte få hostattack, inte få hostattack" (uppör backen)
"Inte tänka på den vidriga shotten" (nerför backen)
Inte spy på någon i kommittén" (vid intagandet av shoten)

Guuud va vidrigt de var (som sagt, jag är jävligt klen när de kommer till shottar) men jag klara de iaf. Alltså, jag drack ju inte upp den utan spottade, men jag spydde iaf inte ner någon i kommittén. Tack och lov! Tyvärr glömde jag kameran men det finns nog en stor chans/risk att det kommer vid ett senare tillfälle... jag var nog jäävligt snygg när jag körde "Sälen" ner för backen iaf. Eller inte ;P

Imorrn står tvättning och lunch med mamma på schemat. På kvällen är det flottrace och utgång på Nöjes som gäller. Gött me lite fest, de var ju ett par dagar sen jag drack nu, så de är väl på tiden känner jag.. ;) Gonatt på er!



Kommentarer
Postat av: Katherine

Dags att skriva igen nu va?=)

2008-09-05 @ 12:46:48
URL: http://knattiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0